לא חושב שהוא מזלזל
לדעתי הוא פשוט קצת יצא מהקצב, אמנם 0 נקודות אבל שמח שלא אילץ זריקות מיותרות וגם בסוף סיים עם 7 אסיסטים
כריס ג׳ונס חתם רשמית
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 619 לייקים
נראה שיש שם משהו בגישה שלו אבל אולי אני טועהiamgabormarton כתב: ↑04 יוני 2026, 22:58 לא חושב שהוא מזלזל
לדעתי הוא פשוט קצת יצא מהקצב, אמנם 0 נקודות אבל שמח שלא אילץ זריקות מיותרות וגם בסוף סיים עם 7 אסיסטים
עדיין חייב אותו בשיא , זהו אנחנו במאני טיים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1576 לייקים
נראה כמו מישהו שממש לא בא לו לשחק. ואחרי התצוגה בדרבי זה לא ברור.
יאללה הביתה!!!
-
joshsoos
- קיבל.ה 962 לייקים
מה עובר עליו? לא מנסה אפילו לזרוק
-
Red_man
- קיבל.ה 2671 לייקים
לפחות הוא לא הכריח זריקות וגמר עם איזה 6 אסיסטים. ביום שמדר טוב וואסה נראה ככה אז זה בסדר שהוא לוקח צעד אחורה ולא כופה את עצמו על השטף
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 128 לייקים
משחק כאילו הוא עם חוזה ביד לעונה הבאה בכוכב והסוכן אמר שזה לא יראה טוב אם הוא יבריז מהמשך העונה
-
קובי
- קיבל.ה 725 לייקים
כריס ג'ונס יעבור לכוכב האדום בלגרד
ב'באסקטניוז' יישרו קו: רכז הפועל ת"א יעזוב בתום הוענה ויחתום לשנתיים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=547378
- בונדר
- קיבל.ה 426 לייקים
לואיזו לא מספיק להם?קובי כתב: ↑12 יוני 2026, 14:45 כריס ג'ונס יעבור לכוכב האדום בלגרד
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
Red_man
- קיבל.ה 2671 לייקים
אני חושב שעם מה שראינו מהצימוד של מדר מיציץ ג׳ונס פחות מתאים שם.
הייתי שמח לקחת מהם את מקנטייר אבל אם נביא במקומו את שורטס אני חי עם זה בשלום.
הייתי שמח לקחת מהם את מקנטייר אבל אם נביא במקומו את שורטס אני חי עם זה בשלום.
-
Niro
- קיבל.ה 2874 לייקים
ברגע שיש לנו את מיציץ' שהוא נטל הגנתי אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו גם את שורטס לטעמי. שניהם ביחד באותה חמישייה יהיה בעייתי מאוד.
לא יודע אם זה דל"פ, אבל בין ג'ונס לשורטס אני בוחר בג'ונס קל. הוא אנדרייטד גדול.
-
Red_man
- קיבל.ה 2671 לייקים
בגדול אתה צודק, שורטס הוא חתיכת נטל הגנתי אבל גם ג׳ונס לא איזה שומר דגול.
ג׳ונס קצת בעייתי בעיניי מבחינת הנעת הכדור, הוא דורש את הכדור אצלו כמעט כל הזמן. הייתי מאוד אבל מאוד רוצה את מקיינטייר או את פרנסיסקו. בלי קשר בטוח יש עוד רכזים באירופה מהbcl או טופ יורוקאפ שיכולים לעשות את הקפיצה ליורוליג.
-
Niro
- קיבל.ה 2874 לייקים
ג'ונס שחקן הגנה אדיר. תנסה להיזכר מתי מישהו עבר אותו השנה בכדרור, זה נדיר מאוד.Red_man כתב: ↑12 יוני 2026, 15:06בגדול אתה צודק, שורטס הוא חתיכת נטל הגנתי אבל גם ג׳ונס לא איזה שומר דגול.
ג׳ונס קצת בעייתי בעיניי מבחינת הנעת הכדור, הוא דורש את הכדור אצלו כמעט כל הזמן. הייתי מאוד אבל מאוד רוצה את מקיינטייר או את פרנסיסקו. בלי קשר בטוח יש עוד רכזים באירופה מהbcl או טופ יורוקאפ שיכולים לעשות את הקפיצה ליורוליג.
אם הוא באמת עוזב אז מסכים איתך ששווה להמר על שחקן שבדרך למעלה, אני לא רוצה את שורטס אצלנו בסיטואציה הנוכחית.
-
Red_man
- קיבל.ה 2671 לייקים
הוא שומר טוב ממיציץ בלי ספק אבל לא יודע אם אדיר. אני מסכים שהוא אנדרייטד רציני.Niro כתב: ↑12 יוני 2026, 15:12ג'ונס שחקן הגנה אדיר. תנסה להיזכר מתי מישהו עבר אותו השנה בכדרור, זה נדיר מאוד.Red_man כתב: ↑12 יוני 2026, 15:06בגדול אתה צודק, שורטס הוא חתיכת נטל הגנתי אבל גם ג׳ונס לא איזה שומר דגול.
אם הוא באמת עוזב אז מסכים איתך ששווה להמר על שחקן שבדרך למעלה, אני לא רוצה את שורטס אצלנו בסיטואציה הנוכחית.
אני לא מחסידיו של שורטס וכתבתי את זה כבר לא מעט פעמים. שורטס חווה עונה קשה מאוד בפאו מצד שני קשה מאוד בסיטואציה שלנו להמר על רכז זר ולקוות לטוב.
אנחנו חייבים רכז אמיתי שמחלק את הכדור, כולנו רואים את הרנסנס של וואסה מאז שהוא עם מדר והם מחלקים את הכדור. עם ג׳ונס, בראיינט ובלייקני זה פשוט לא קורה, הם מקבלים את הכדור ורואים רק את הסל מול העיניים.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 888 לייקים
אף פעם לא חוויתי שחקן שאני לא נהנה לראות אותו גם בדקות הטובות.
סלים אדירים - אבל למה לעזאזל לכדרר עד סוף ה24 ולהכריח זריקה קשה (שנכנסה).
סלים אדירים - אבל למה לעזאזל לכדרר עד סוף ה24 ולהכריח זריקה קשה (שנכנסה).