עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אדום ותיק
קיבל.ה  1365 לייקים

ארז שדה כתב: 02 יוני 2026, 11:21
Rak-Hapoel כתב: 02 יוני 2026, 10:43
ארז שדה כתב: 02 יוני 2026, 10:38
נכון לעכשיו הפועל בתקופת עופר ינאי היא אומנם מעצמה אירופאית שזכתה ביורוקאפ וסיימה בין 8 הגדולות ביורוליג אבל בכל הקשור לביצה המקומית היינו יותר קרובים לאליפות לפני עופר. חובת ההוכחה עדיין קיימת.
הכי קרובים בשנים האחרונות אמנם היה בשני ההפסדים 1-2 למכבי בגמר, אבל למיטב ידיעתי עופר דחף שם לא מעט כסף מאחרי הקלעים, ככה שבגדול גם זה היה איתו.
אולי אני טועה אבל זה לפחות מה שיצא לי לשמוע. נדמה לי גם שהוא הגיע למשחקים פה ושם עוד לפני שרכש את הקבוצה סופית.
אתה צודק במה שכתבת אבל תסכים איתי שיש הבדל בכל זאת בין מה שהיה לפני שעופר רכש את רוב מניות הקבוצה לבין המצב כיום.
עופר כבעלים הביא "סיגנון ניהול משבש" - Disruptive management style. (ההגדרות ב AI די טובות להבנת הנושא).
לא רק בהסתכלות של הנהלת הפועל על הקבוצה יעדיה והדרך להשיגם, גם בדרך החשיבה וההתרסה-אי-קבלת דברים כמובן מעליו.
לכן רכש הרבה מתנגדים שהזיזו להם את הגבינה, ונאלצו לצאת מאזור הנוחות! בעיקר במאבק על עוולות שנמשכות עשרות שנים בתחום השיפוט, היחס של התקשורת, הסלחנות של השופטים ליריבים, וקבלת הציבור והאוהדים את מכבי כקבוצה של המדינה" ולכן מותר להם בכל.
לי ברור שאנחנו בתקופת מעבר, ונראה עוד הרבה שינויים.
מקווה שננצח הערב , ונמשיך לעבר היעד - אליפות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  126 לייקים

אדום ותיק כתב: 04 יוני 2026, 11:26
Rak-Hapoel כתב: 02 יוני 2026, 10:43

הכי קרובים בשנים האחרונות אמנם היה בשני ההפסדים 1-2 למכבי בגמר, אבל למיטב ידיעתי עופר דחף שם לא מעט כסף מאחרי הקלעים, ככה שבגדול גם זה היה איתו.
אולי אני טועה אבל זה לפחות מה שיצא לי לשמוע. נדמה לי גם שהוא הגיע למשחקים פה ושם עוד לפני שרכש את הקבוצה סופית.
אתה צודק במה שכתבת אבל תסכים איתי שיש הבדל בכל זאת בין מה שהיה לפני שעופר רכש את רוב מניות הקבוצה לבין המצב כיום.
עופר כבעלים הביא "סיגנון ניהול משבש" - Disruptive management style. (ההגדרות ב AI די טובות להבנת הנושא).
לא רק בהסתכלות של הנהלת הפועל על הקבוצה יעדיה והדרך להשיגם, גם בדרך החשיבה וההתרסה-אי-קבלת דברים כמובן מעליו.
לכן רכש הרבה מתנגדים שהזיזו להם את הגבינה, ונאלצו לצאת מאזור הנוחות! בעיקר במאבק על עוולות שנמשכות עשרות שנים בתחום השיפוט, היחס של התקשורת, הסלחנות של השופטים ליריבים, וקבלת הציבור והאוהדים את מכבי כקבוצה של המדינה" ולכן מותר להם בכל.
ללא ספק המאבק בשופטים נשא פרי שהיום אתה במשחק הדחה ואדר פאר שופט אותנו
אדום ותיק
קיבל.ה  1365 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 04 יוני 2026, 11:42
אדום ותיק כתב: 04 יוני 2026, 11:26
ללא ספק המאבק בשופטים נשא פרי שהיום אתה במשחק הדחה ואדר פאר שופט אותנו
מניח שאתה מעדיף את המדיניות של לשבת בשקט ולספוג...
המאבק לא נועדלהרחיק שופט X או Y מהפועל. זה עושים בדרך אחרת. המאבק הוא הרתעתי ונועד ליצור הד ציבורי לתלונות שלנו לאורך שנים על הטיות נגדנו בכל הזדמנות.
החלטה שלו לא לעלות למשחק בהיכל שלמה כשעשו ביקורת לא שיויונית עלתה לנו אמנם בהדחה וקנס, אבל הפסיקו עם המגמה הזאת.
אם נשחק כמו שאנחנו יודעים הערב יהיה בסדר גם אם השופטים יבואו עם אגנדה.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  2062 לייקים

ניהול משבש כזה הוא מעולה בשביל לשנות את כללי המשחק או להתמודד עם מצב שבו הכללים נגדך.
קצת פחות מעולה כשאתה משבש את הארגון שלך ופוגע בנכסים הכי גדולים שלך.

כמו כן שמעתי בעצתך והסתכלתי במה שהלל"מים אומרים, ובתור המגרעה הכי גדולה של הסגנון הזה הם מציינים קבלת החלטות גרועה בכל הנוגע לעניינים שוטפים, יום-יומיים, קטנים למיניהם (כי הקשב מופנה למקומות אחרים). די מאפיין את הפועל של הזמן האחרון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אדום ותיק
קיבל.ה  1365 לייקים

teknoboy כתב: 05 יוני 2026, 15:18 ניהול משבש כזה הוא מעולה בשביל לשנות את כללי המשחק או להתמודד עם מצב שבו הכללים נגדך.
קצת פחות מעולה כשאתה משבש את הארגון שלך ופוגע בנכסים הכי גדולים שלך.

כמו כן שמעתי בעצתך והסתכלתי במה שהלל"מים אומרים, ובתור המגרעה הכי גדולה של הסגנון הזה הם מציינים קבלת החלטות גרועה בכל הנוגע לעניינים שוטפים, יום-יומיים, קטנים למיניהם (כי הקשב מופנה למקומות אחרים). די מאפיין את הפועל של הזמן האחרון.
לקח כ 10 שנים עד שהפועל בכדורגל זכו בהנהלה שפויה שאיכפת לה מהקבוצה ולא הולכת עם אגנדות.כמובן שהמכירה של המועדון לספרא החישה את התהליך. במהלך הש1נים האלה רבים מאד וטובים מאוהדי הפועל הדירו רגלם מבלומפילד. כשראינו הנהלה שפויה שהקבוצה בראש מעיניה חזרו בגדול.

לצערי, המעבר מניהות עי רמי והעמותה (היתי חלק ממנה מיומה הראשון) והשפעות האולטראס לוקח הרבה יותר זמן. גם עופר עשה, עושה ויעשה טעויות.
אני מאמין שיהיה תיקון והאלפים שהתכוונו לבוא ולצפות בקבוצה יחזרו לאולם.
חבל שבעונה שאנחנו מתמודדים על האליפות רק מעטים מאלה שקנו כרטיסים יבואו להיכל לעודד.

שליחת תגובה