שאנדה סילבה
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1088 לייקים
משחק מפוזר ולא תכליתי, יושב על משבצת זר ולכן צריך לשחרר, אם היה ישראלי לסגל זה נהדר
long live the zapta
-
Rak-Hapoel
- קיבל.ה 18 לייקים
שאנדה חתום לשנתיים.
אי אפשר פשוט סתם ככה לשחרר. צריך למצוא לו קבוצה שתרכוש אותו, ושהוא גם יסכים לעבור אליה עם שכר ה 300 אלף יורו שלו.
אגב, הקבוצה הקודמת שלו מחזיקה באחוזים ממכירה עתידית.
אי אפשר פשוט סתם ככה לשחרר. צריך למצוא לו קבוצה שתרכוש אותו, ושהוא גם יסכים לעבור אליה עם שכר ה 300 אלף יורו שלו.
אגב, הקבוצה הקודמת שלו מחזיקה באחוזים ממכירה עתידית.
- RedDrifter
- קיבל.ה 813 לייקים
שאנדה והפועל עם ראיון שמשדר לאוהדים ״כאן להישאר״
אף לא צעד לאחור 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 926 לייקים
במועדון ערים לרחשים ויותר חשוב ערים למספרים, אבל יודעים שהוא כנראה לא יילך לשום מקום ולכן משחררים את הפיס הזה.
לא אוהב את זה שהוא נשאר אבל זה מה שיש כרגע ועם זה ננצח, בוא נקווה שהוא יהיה יותר כשיר ואחרי הסתגלות בעונה הבאה כדי להביא דו מספרי גולים ובישולים.
לא אוהב את זה שהוא נשאר אבל זה מה שיש כרגע ועם זה ננצח, בוא נקווה שהוא יהיה יותר כשיר ואחרי הסתגלות בעונה הבאה כדי להביא דו מספרי גולים ובישולים.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 590 לייקים
טוב, אז שאנדה פה לעוד עונה..
יכול לחיות עם זה. לי נראה שהוא במיינדסט הנכון מינואר ובאמת מוכוון רגשית. הכישרון כבר שם.
זה עלול להתפוצץ..
יכול לחיות עם זה. לי נראה שהוא במיינדסט הנכון מינואר ובאמת מוכוון רגשית. הכישרון כבר שם.
זה עלול להתפוצץ..
-
אדום
- קיבל.ה 1199 לייקים
זה אומר שהשחקן קט רגל החביב הזה נשאר עוד עונה?
מעניין איך מתכוונים לאפס אותו בקיץ
מעניין איך מתכוונים לאפס אותו בקיץ
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2820 לייקים
בהצלחה לשאנדה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- רדפוקס
- קיבל.ה 6300 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1191 לייקים
אני לא חושב שבחצי השני של השנה הוא היה ככ רע
אנשים קוראים לזה בכל מיני שמות ואפשר להבין למה אבל הוא לא שחקן שמחפש מהלכים מסובכים ולרוב הוא עושה פעולות נקיות ונכונות ..
זה עדיף על שחקנים עם יותר כשרון ותשוקה שהולכים עם ראש בקיר כמו למשל אדון בוסקילה.
העניין הוא שאם בשנה שעברה אפשר היה לשחק בצורה הזו כי היה לידך שחקן שעשה את הכל לבד ברמת בניית ההתקפה ומשיכת שחקנים..
עכשיו זה לא המצב..
וכן אני שוב אזכיר את לויזו כי בעיניי התלות ההתקפית שלנו בו הייתה משהו חולני לגמרי.
אנשים קוראים לזה בכל מיני שמות ואפשר להבין למה אבל הוא לא שחקן שמחפש מהלכים מסובכים ולרוב הוא עושה פעולות נקיות ונכונות ..
זה עדיף על שחקנים עם יותר כשרון ותשוקה שהולכים עם ראש בקיר כמו למשל אדון בוסקילה.
העניין הוא שאם בשנה שעברה אפשר היה לשחק בצורה הזו כי היה לידך שחקן שעשה את הכל לבד ברמת בניית ההתקפה ומשיכת שחקנים..
עכשיו זה לא המצב..
וכן אני שוב אזכיר את לויזו כי בעיניי התלות ההתקפית שלנו בו הייתה משהו חולני לגמרי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8749 לייקים
טעות לדעתי. זה לא שהוא כזה גרוע כמו שפשוט יש לו אפס תכלס במשחק. אם מגיעים לסוף הקיץ ורואים שלא מצליחים למצוא מישהו טוב יותר, אז אני יכול לקבל שמשאירים אותו (בהנחה שהוא רוצה לחכות כמובן), אבל להחליט על זה בתחילת הקיץ? טעות בעיני.
שם עוד יותר משקל על הנעלם שהוא המחליף של לואיזו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6300 לייקים
לא רק זה, אלא גם שם עוד יותר משקל על החשיבות של להביא לפה חלוץ עם מספרים מוכחים במקום בואטנג.הוקיץ' כתב: ↑03 יוני 2026, 19:17 טעות לדעתי. זה לא שהוא כזה גרוע כמו שפשוט יש לו אפס תכלס במשחק. אם מגיעים לסוף הקיץ ורואים שלא מצליחים למצוא מישהו טוב יותר, אז אני יכול לקבל שמשאירים אותו (בהנחה שהוא רוצה לחכות כמובן), אבל להחליט על זה בתחילת הקיץ? טעות בעיני.
משאנדה זה ברור שאם נקבל 5 שערים ו-5 בישולים זאת עונה חריגה לטובה, מישהו צריך לתת מספרים בקבוצה הזאת וזה לא יכול להיות רק טוריאל והמחליף של לויזו.
לא הוחלט עדיין לדעתי. מניח שאם ימצאו מישהו שיעדיפו על שאנדה או בואטנג אז לא ישאירו אותםהוקיץ' כתב: ↑03 יוני 2026, 19:17 טעות לדעתי. זה לא שהוא כזה גרוע כמו שפשוט יש לו אפס תכלס במשחק. אם מגיעים לסוף הקיץ ורואים שלא מצליחים למצוא מישהו טוב יותר, אז אני יכול לקבל שמשאירים אותו (בהנחה שהוא רוצה לחכות כמובן), אבל להחליט על זה בתחילת הקיץ? טעות בעיני.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 926 לייקים
להוציא סרטון כזה, זה להגיד לאוהדים: "הוא נשאר".איתן כתב: ↑03 יוני 2026, 19:21לא הוחלט עדיין לדעתי. מניח שאם ימצאו מישהו שיעדיפו על שאנדה או בואטנג אז לא ישאירו אותםהוקיץ' כתב: ↑03 יוני 2026, 19:17 טעות לדעתי. זה לא שהוא כזה גרוע כמו שפשוט יש לו אפס תכלס במשחק. אם מגיעים לסוף הקיץ ורואים שלא מצליחים למצוא מישהו טוב יותר, אז אני יכול לקבל שמשאירים אותו (בהנחה שהוא רוצה לחכות כמובן), אבל להחליט על זה בתחילת הקיץ? טעות בעיני.
החלטה מוזרה. לא רואה מה הם רואים שכל כך שווה להוציא סרטון כזה בתחילת יוני.
- RedDrifter
- קיבל.ה 813 לייקים
אני גם מנסה להבין את הכיוון של הקבוצה עם הראיון כי הרי היה לנו פה גם מקורב (וגם ממה שאני מכיר דרך מקורבים אחרים) שהפועל כן בשוק לעוד זר שובר שיוויון בנוסף ללויזו, אני גם שמעתי שהפרופיל שהם מחפשים זה כנף שמאלקפבלנקה כתב: ↑03 יוני 2026, 19:37להוציא סרטון כזה, זה להגיד לאוהדים: "הוא נשאר".איתן כתב: ↑03 יוני 2026, 19:21לא הוחלט עדיין לדעתי. מניח שאם ימצאו מישהו שיעדיפו על שאנדה או בואטנג אז לא ישאירו אותםהוקיץ' כתב: ↑03 יוני 2026, 19:17 טעות לדעתי. זה לא שהוא כזה גרוע כמו שפשוט יש לו אפס תכלס במשחק. אם מגיעים לסוף הקיץ ורואים שלא מצליחים למצוא מישהו טוב יותר, אז אני יכול לקבל שמשאירים אותו (בהנחה שהוא רוצה לחכות כמובן), אבל להחליט על זה בתחילת הקיץ? טעות בעיני.
החלטה מוזרה. לא רואה מה הם רואים שכל כך שווה להוציא סרטון כזה בתחילת יוני.
מאד מוזר ולא מובן
אף לא צעד לאחור 
-
אדום
- קיבל.ה 1199 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3213 לייקים
אם הוא שומר על יציבות ביכולת הוא תותח
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 162 לייקים
לא היו מוציאים סרטון כזה אם לא היה נשאר
לדעתי, טעות גדולה
לא שחקן של מספרים
מה שראינו השנה זה מה שנקבל שנה הבאה
וזה לא מספיק אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה
לדעתי, טעות גדולה
לא שחקן של מספרים
מה שראינו השנה זה מה שנקבל שנה הבאה
וזה לא מספיק אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1630 לייקים
זה לא טעות גדולה
אני גם הייתי מביא לשם זרתותח אבל הוא וגם בוסקילה בגרף שיפור ויש לפחות 3-4 עמדות יותר דחופות
אני גם הייתי מביא לשם זרתותח אבל הוא וגם בוסקילה בגרף שיפור ויש לפחות 3-4 עמדות יותר דחופות
-
D&3
- קיבל.ה 1772 לייקים
לפני שהסתמן שלואיזו עוזב אותנו, הייתי לגמרי בטוח שהוא לא צריך להמשיך איתנו
אבל לאבד בקיץ אחד את שני השחקנים היחידים אצלנו שיודעים לעבוד שחקן בדריבל זה קשוח, וגם לעשות מיני מהפכה בסגל (אם בואטנג עוזב זה 3 זרים, פתאום טוריאל עוזב וזה עזיבה של כל החלק הקדמי) זה מסוכן
אבל לאבד בקיץ אחד את שני השחקנים היחידים אצלנו שיודעים לעבוד שחקן בדריבל זה קשוח, וגם לעשות מיני מהפכה בסגל (אם בואטנג עוזב זה 3 זרים, פתאום טוריאל עוזב וזה עזיבה של כל החלק הקדמי) זה מסוכן