הוקיץ' כתב:פופלינגר הבת זונה לא מסוגלת שלא ללכלך. איכס.
להקיא על המיאוס ממנה, מה עכשיו?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כל המחצית אדלשטיין ועידו גור לא מפסיקים להחמיא לבלייזר. בראיון מחצית פופלינגר פותחת עם: "צוות השידור שלנו החמיא לך כל המחצית על כך שלמרות שעברת עונה לא פשוטה ולא קיבלת את ההזדמנויות שהגיעו לך...". לא היה ולא נברא. הם לא דיברו בכלל על עונה לא פשוטה או על היעדר הזדמנויות, היא פשוט מחפשת איפה יש צהוב ואיפה אפשר להוציא כותרת.
פשוט דוחה.
גביזון כתב: ↑02 יוני 2026, 21:54
להקיא על המיאוס ממנה, מה עכשיו?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
כל המחצית אדלשטיין ועידו גור לא מפסיקים להחמיא לבלייזר. בראיון מחצית פופלינגר פותחת עם: "צוות השידור שלנו החמיא לך כל המחצית על כך שלמרות שעברת עונה לא פשוטה ולא קיבלת את ההזדמנויות שהגיעו לך...". לא היה ולא נברא. הם לא דיברו בכלל על עונה לא פשוטה או על היעדר הזדמנויות, היא פשוט מחפשת איפה יש צהוב ואיפה אפשר להוציא כותרת.
פשוט דוחה.
בעונת 22/23 הגענו לסדרת רבע הגמר מול נס ציונה ונתנו מחצית ראשונה מבישה. למחצית השנייה יצאנו כמו מלוע של תותח וזה נמשך עד סוף הפלייאוף.
המשחק הזה מזכיר קצת בוייבים את אותה מחצית שנייה ואני מקווה שגם הגישה בהמשך תהיה דומה.
הוקיץ' כתב: ↑02 יוני 2026, 22:36
בעונת 22/23 הגענו לסדרת רבע הגמר מול נס ציונה ונתנו מחצית ראשונה מבישה. למחצית השנייה יצאנו כמו מלוע של תותח וזה נמשך עד סוף הפלייאוף.
המשחק הזה מזכיר קצת בוייבים את אותה מחצית שנייה ואני מקווה שגם הגישה בהמשך תהיה דומה.
חשבתי על זה גם ואני מקווה שכך יהיה.
גם אז אחרי המחצית הראשונה המזוויעה פירקנו את נס ציונה ואת י-ם בחצי.
הוקיץ' כתב: ↑02 יוני 2026, 22:36
וואו איזו מחצית שניה זאת היתה.
הדרייב אין רעד.
הכל התחבר.
אחד המשחקים הגדולים שלנו
איטודיס הוא פחות או יותר המאמן החלש ביורוליג בהטמעת סיסטם שחושף את השחקנים שלו למקומות שיבליטו את היתרונות שלהם.
אני לא ממעריציו של קטש ואני לא חושב שהוא מאמן טוב יותר.
אבל מוטלי אצל קטש יתגלגל דוך לצבע, ינעל במעבר, יהיה זמין לכדור.
כמו שאני בטוח לגבי מיציץ שאצל הרבה מאמנים אחרים עם קצב ביצוע יותר גבוהה אתה תראה אותו רוקד עם אוטומציה שהגבוהים יחסמו לו מהר ויהיה ריווח יותר טוב.
מה?
אתה באמת עדיין מתרגש מכל ״המומחים״ החדשים פה?
אוקיי
אז בוא אתה מר מומחה ותסביר לי למה אני טועה
ואסיליה מיציץ אצל כל מאמן אחר יהיה 2-3 רמות מעל מה שהוא פה.
השיטה של איטודיס מוציאה אותו רע - אין קצב, החסימות בטיימינג רע, הגבוהים לא מבינים את המשחק ברמה שלו, אין פירוקי התקפה.
שים אותו בריאל מדריד ואתה תראה אותו רוקד.
ואותו דבר אני אומר על אוטורו - הוא לא מוציא 60% מהפוטנציאל שלו.