חלון העברות 2026
-
joshsoos
- קיבל.ה 937 לייקים
נכון שהשמות לא סקסיים, אבל ההיצע דל ממש... אין מציאות גדולות בליגה, ועוד שחקנים מובילים יעזבו. אז אם ספורי לא פנוי או ירצה או אנא עארף דין דוד איכשהו ( ושניהם ירצו סכומים שספרא לא משלם ) מה בדיוק יש בשוק?
וזה חבל, כי ביתר איבדה את יצחקי ובדרך לאבד את שועה, בחיפה הברדק בין רפאלוב לבכר לא מרמז על עונה מזהירה וזה כשהם מגיעים במצב קשה, וגם במחלה לא ברור מה יהיה עם מאמן וסביר שרביבו יעזוב ואם לא פרץ אז שחר יילך ( והשוק כאמור יבש, רבים על ניב יהושע והרכש הבולט הוא יאיר מרדכי... ). לכן עוד יותר קריטי שנקלע בזרים, והזוי שמישהו במועדון חושב להשאיר אתבואטנג ושאנדה. ברור שפלקאו וקרייב ישארו לצערי ולכן שלושה זרים חדשים ומושקעים הם חובה, ובארץ חדידה כזה
וזה חבל, כי ביתר איבדה את יצחקי ובדרך לאבד את שועה, בחיפה הברדק בין רפאלוב לבכר לא מרמז על עונה מזהירה וזה כשהם מגיעים במצב קשה, וגם במחלה לא ברור מה יהיה עם מאמן וסביר שרביבו יעזוב ואם לא פרץ אז שחר יילך ( והשוק כאמור יבש, רבים על ניב יהושע והרכש הבולט הוא יאיר מרדכי... ). לכן עוד יותר קריטי שנקלע בזרים, והזוי שמישהו במועדון חושב להשאיר אתבואטנג ושאנדה. ברור שפלקאו וקרייב ישארו לצערי ולכן שלושה זרים חדשים ומושקעים הם חובה, ובארץ חדידה כזה
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
בינתיים הדיבור היחיד בגזרת הזרים זה שלויזו עוזב והשאר נשארים.רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 14:15השוק הישראלי הריאלי והרלוונטי לא מעניין כל כך, השאלה מה נעשה בשוק הזרים.
אם יש הזדמנות להביא את ספורי או ישראלי באמת בכיר אז צריך לקחת אותה, פחות תומר יוספי יותר תומר יוספי I couldn't care less.
אני מדבר על מה שדווח עד עכשיו, שנכון זה התחלת החלון, אבל מדובר על מה מתכננים.
השוק הישראלי הוא קריטי בליגה שבה בכל רגע נתון אתה חייב לפחות 6 כאלה על המגרש, והרוב המוחלט שיש לך חלשים, במיוחד לעומת היריבות שלך.
לגבי ספורי (aka "ישראלי בכיר"), הייתי מאוד שמח, אבל שוב - אין דיבור כזה כרגע ברמת הדיווחים.
אז אלא אם יש משהו שאתה יודע ולא משתף, כרגע המועמדים להחתמות הן ברמה של פלייאוף תחתון, ולכן כתבתי במקרה הטוב קונפרנס.
נ.ב.: שכחתי את חדידה, שזה החתמה קלאסית לקבוצה שלא מחפשת לנסות להתמודד מעבר למקום 4.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 02 יוני 2026, 14:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- רווי
- קיבל.ה 1509 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
אני לא יודע כלום חוץ משני דברים:DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:19לגבי ספורי (aka "ישראלי בכיר"), הייתי מאוד שמח, אבל שוב - אין דיבור כזה כרגע ברמת הדיווחים.
אז אלא אם יש משהו שאתה יודע ולא משתף, כרגע המועמדים להחתמות הן ברמה של פלייאוף תחתון, ולכן כתבתי במקרה הטוב קונפרנס.
1. שוק הישראלים הלרוונטים והריאלים לא מעניין, אם יוספי זה השם הכי גדול בשוק הזה אז את השינוי לא נעשה דרך ישראלים הקיץ הזה.
2. אנחנו ב-2 ביוני, משחק ראשון באירופה ב-23 ביולי. יש הרבה זמן בשביל שדברים יקרו.
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
נראה לי שפספסת את המסר שלי.רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 14:29אני לא יודע כלום חוץ משני דברים:
1. שוק הישראלים הלרוונטים והריאלים לא מעניין, אם יוספי זה השם הכי גדול בשוק הזה אז את השינוי לא נעשה דרך ישראלים הקיץ הזה.
2. אנחנו ב-2 ביוני, משחק ראשון באירופה ב-23 ביולי. יש הרבה זמן בשביל שדברים יקרו.
אמרתי על יוספי שהוא אוברייטד (למרות שהוא 10 שזו עמדה שחסרה לנו), אבל אפילו הוא שם יותר גדול מהמועמדים אלינו.
יש בוודאות ישראלים טובים יותר ובכירים יותר ממנו בשוק, שאם רק היו מזכירים את השמות שלהם בדיווחים בהקשר שלנו הייתי שמח מאוד, אבל במקום זה מדברים על פרבר/חדידה/גורפינקל וכו'.
בגזרת הזרים, שאתה טוען שהיא הרבה יותר חשובה (ואני לא אומר שאתה טועה), כל הדיווחים עד עכשיו מראים שרק לויזו יוחלף בגלל שיימכר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:34נראה לי שפספסת את המסר שלי.
אמרתי על יוספי שהוא אוברייטד (למרות שהוא 10 שזו עמדה שחסרה לנו), אבל אפילו הוא שם יותר גדול מהמועמדים אלינו.
יש בוודאות ישראלים טובים יותר ובכירים יותר ממנו בשוק, שאם רק היו מזכירים את השמות שלהם בדיווחים בהקשר שלנו הייתי שמח מאוד, אבל במקום זה מדברים על פרבר/חדידה/גורפינקל וכו'.
בגזרת הזרים, שאתה טוען שהיא הרבה יותר חשובה (ואני לא אומר שאתה טועה), כל הדיווחים עד עכשיו מראים שרק לויזו יוחלף בגלל שיימכר.
כמובן שיש ישראלים טובים ובכירים יותר אבל הם לא ריאלים, תקרת השכר בהפועל תל אביב לשחקנים היא באיזור 300 אלף יורו (מספר מאוד מכובד) ולכן הם לא רלוונטים.
אם אכן נשאר עם שאנדה ובואטנג אני אהיה הראשון לבקר, אני גם שמעתי את הדיווחים ומקורות כאלו ואחרים שמרמזים שהם ישארו - אבל הקיץ רק התחיל, דברים הם דינמים ואני מאמין שברגע שיבינו שמציאות גדולות לא נביא בשוק הישראלי לא יהיה מנוס מלהחליף לכל הפחות אחד מהם.
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
מעוז בילו ופרבר אתה מחזיק?רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 14:40זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:34נראה לי שפספסת את המסר שלי.
כמובן שיש ישראלים טובים ובכירים יותר אבל הם לא ריאלים, תקרת השכר בהפועל תל אביב לשחקנים היא באיזור 300 אלף יורו (מספר מאוד מכובד) ולכן הם לא רלוונטים.
אם אכן נשאר עם שאנדה ובואטנג אני אהיה הראשון לבקר, אני גם שמעתי את הדיווחים ומקורות כאלו ואחרים שמרמזים שהם ישארו - אבל הקיץ רק התחיל, דברים הם דינמים ואני מאמין שברגע שיבינו שמציאות גדולות לא נביא בשוק הישראלי לא יהיה מנוס מלהחליף לכל הפחות אחד מהם.
300 אלף יורו זה תקציב ליוספי, אף שחקן מעבר לזה לא יבוא בסכומים האלה, מה שמצדיק את הביקורת שלי שלא באמת רוצים להתמודד בצמרת.
אי אפשר לשחק רק עם זרים על המגרש.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 02 יוני 2026, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
יש רק דבר אחד שאני מתחרט עליו בתור אוהד הפועל והוא שלא הצלחנו לנצח את זהבי בדרבי. גם ב2014 שהתוצאה הייתה 3-1 הבן זונה טוען שהוא עלה במחצית השניה והבקיע ולכן זה לא נחשב שהוא הפסיד
עד לפני כמה חודשים היו שני דברים, וזה היה הרצון לנצח את דור פרץ שהוא במכבי - אני באמת שונא את האיש הנאלח הזה והוא לא פחות גרוע מזהבי לדעתי. לא מבין איך אנשים פה יכולים לדמיין אותו לובש אדום
לדעתי הרבה אנשים פה הולכים להיות מופתעים מפרבר - הוא שחקן מעולה שנראה שעתיד לפרוץ. ראיתי המון משחקים שלו העונה ואני שמח מאוד שהוא מגיע אלינו.
עד לפני כמה חודשים היו שני דברים, וזה היה הרצון לנצח את דור פרץ שהוא במכבי - אני באמת שונא את האיש הנאלח הזה והוא לא פחות גרוע מזהבי לדעתי. לא מבין איך אנשים פה יכולים לדמיין אותו לובש אדום
לדעתי הרבה אנשים פה הולכים להיות מופתעים מפרבר - הוא שחקן מעולה שנראה שעתיד לפרוץ. ראיתי המון משחקים שלו העונה ואני שמח מאוד שהוא מגיע אלינו.
אף לא צעד לאחור 
-
cholo
- קיבל.ה 306 לייקים
אם אתה לא מבין את ההבדל בין פרץ לזהבי כנראה שאתה אוהד הפועל שנתייםRedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 14:44 יש רק דבר אחד שאני מתחרט עליו בתור אוהד הפועל והוא שלא הצלחנו לנצח את זהבי בדרבי. גם ב2014 שהתוצאה הייתה 3-1 הבן זונה טוען שהוא עלה במחצית השניה והבקיע ולכן זה לא נחשב שהוא הפסיד
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.
השנאה שלי לזהבי היא זהה לדור פרץ. איש נאלח.
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
אליאל פרץ מרוויח פחות מ-300, שועה ואצילי מרוויחים טיפה מעל, דן ביטון מרוויח 300 אלף יורו.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:43מעוז בילו ופרבר אתה מחזיק?רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 14:40זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:34
נראה לי שפספסת את המסר שלי.
300 אלף יורו זה תקציב ליוספי, אף שחקן מעבר לזה לא יבוא בסכומים האלה, מה שמצדיק את הביקורת שלי שלא באמת רוצים להתמודד בצמרת.
יוספי לא שחקן בסכומים האלה והוא לא קרוב אפילו בקצת לרמה של כל אלו שהוזכרו.
לא ראיתי מספיק מפרבר, אבל עוז בילו הוא לגמרי שחקן ברמה של יוספי פלוס מינוס והשכר שלו ב-40% פחות.
כן אי אפשר לשחק רק עם זרים אבל בקיץ הקרוב לא יהיה משהו שישדרג אותנו בגזרת הישראלים.
אולי בקיץ הבא יתחילו לחזור לפה כל מיני קארצבים ודין דודים כאלה אחרי שיסיימו עם העקיצה של המס, כרגע הם לא רלוונטים ולא בשוק.
-
cholo
- קיבל.ה 306 לייקים
מכבד אותך אבל קשה לי להבין את ההשוואה.RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 14:56 מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.
דעתי היא שלמעט חלאות ספציפיות שאין סיכוי שידרכו במועדון, כל עוד שחקן הוא טוב לא אכפת לי שהוא משחק במכבי.
כל אחד רשאי לחוות את זה כראות עיניו, בסוף אני רוצה את השחקנים הכי טובים אצלי.
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
אליאל פרץ שחתם בב"ש וזה של היום זה לא קרוב לאותו שחקן, דן ביטון עוד יותר (נזרק ממכבי).רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 15:00אליאל פרץ מרוויח פחות מ-300, שועה ואצילי מרוויחים טיפה מעל, דן ביטון מרוויח 300 אלף יורו.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 14:43מעוז בילו ופרבר אתה מחזיק?רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 14:40
זה שיוספי הוא שם יותר גדול על הנייר מפרבר או עוז בילו לא הופך אותו לטוב יותר מהם כשחקן, אני לא מחזיק ממנו בכלל.
לא ראיתי מספיק מפרבר, אבל עוז בילו הוא לגמרי שחקן ברמה של יוספי פלוס מינוס והשכר שלו ב-40% פחות.
כן אי אפשר לשחק רק עם זרים אבל בקיץ הקרוב לא יהיה משהו שישדרג אותנו בגזרת הישראלים.
אולי בקיץ הבא יתחילו לחזור לפה כל מיני קארצבים ודין דודים כאלה אחרי שיסיימו עם העקיצה של המס, כרגע הם לא רלוונטים ולא בשוק.
על שועה ואצילי אין מה לדבר כי הם לא רלוונטים לדיון.
יוספי לא ברמה ולא בסכומים, רק הזכרתי אותו כשם שאפילו שהוא לא ברמה הוא יותר גדול מהשמות המועמדים אלינו.
עוז בילו זה עוד שם כזה שהוא לא ברמה שאתה רוצה כשאתה קבוצה שמתמודדת בצמרת של ליגת העל, את פרבר בקושי ראיתי אבל כנראה עוד פחות מבילו.
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
תראה כעיקרון אני מסכים אבל אולי הזיכרון שלך קצת מתעתע בך לגביוcholo כתב: ↑02 יוני 2026, 15:06מכבד אותך אבל קשה לי להבין את ההשוואה.RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 14:56 מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.
דעתי היא שלמעט חלאות ספציפיות שאין סיכוי שידרכו במועדון, כל עוד שחקן הוא טוב לא אכפת לי שהוא משחק במכבי.
קח דוגמה אחת מתוך מיליון - תסתכל על התקציר מהדרבי האחרון ולך לפנדל של טוריאל ומשם תתרכז במה קורה עם ליידנר ופרץ שם אחרי שליידנר מחמיץ את הכדור שמגיע אליו
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
אבל זה השוק, אי אפשר להמציא שחקנים.DJSavta כתב: ↑02 יוני 2026, 15:31אליאל פרץ שחתם בב"ש וזה של היום זה לא קרוב לאותו שחקן, דן ביטון עוד יותר (נזרק ממכבי).רדפוקס כתב: ↑02 יוני 2026, 15:00אליאל פרץ מרוויח פחות מ-300, שועה ואצילי מרוויחים טיפה מעל, דן ביטון מרוויח 300 אלף יורו.
על שועה ואצילי אין מה לדבר כי הם לא רלוונטים לדיון.
יוספי לא ברמה ולא בסכומים, רק הזכרתי אותו כשם שאפילו שהוא לא ברמה הוא יותר גדול מהשמות המועמדים אלינו.
עוז בילו זה עוד שם כזה שהוא לא ברמה שאתה רוצה כשאתה קבוצה שמתמודדת בצמרת של ליגת העל, את פרבר בקושי ראיתי אבל כנראה עוד פחות מבילו.
לכן אני מקווה מאוד שנביא 3 זרים חדשים ומשמעותיים.
וכמובן שבמקרה וספורי או שחקן במעמד דומה מקבל שחרור ורוצה לחזור לארץ בשכר שמתקרב לסכומים שאנחנו יכולים להציע אני מקווה שנהיה בתמונה, יוספי זה לא האיש.
-
cholo
- קיבל.ה 306 לייקים
דור פרץ הוא שחקן שמעצבן מאוד לשחק מולו, הוא פרובוקטור לא קטן הוא עושה מלא דברים ״קטנים״ כאלה כמו שציינת ומקבל כבוד מהשופטים גם.RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 15:38תראה כעיקרון אני מסכים אבל אולי הזיכרון שלך קצת מתעתע בך לגביוcholo כתב: ↑02 יוני 2026, 15:06מכבד אותך אבל קשה לי להבין את ההשוואה.RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 14:56 מגיל 4 אני ביציעים, הכל בסדר.
קח דוגמה אחת מתוך מיליון - תסתכל על התקציר מהדרבי האחרון ולך לפנדל של טוריאל ומשם תתרכז במה קורה עם ליידנר ופרץ שם אחרי שליידנר מחמיץ את הכדור שמגיע אליו
לא רואה בזה מניעה מלעבור לשחק אצלנו (ברור שזה תיאורטי בלבד)
אגב קח את המהלך של לויזו במשחק סוף העונה מול בית״ר, נכנס ברוי אלימלך אאל״ט ואחרי זה גם צועק עליו והתחילה מהומה.
אתה חשוב שזה פוסל אותו בתיאוריה מלעבור לבית״ר? חותם לך שהיו מורידים ביצה שיגיע לשם.
אבל מה לזה ולזהבי שגדל אצלך, לקח איתך אליפות ויורק לך בפרצוף בבוז בכל הזמדנות שרק יכל? אין שום קשר בין השניים בשום פרמטר.
- teknoboy
- קיבל.ה 2062 לייקים
מה פח אשפה?
הוא הקפטן ומלך השערים שלהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8783 לייקים
באיזה יקום יוספי שווה 300 אלף יורו לעונה לעונה? אני בכלל לא בטוח שהוא עולה על עוז בילו או גיא חדידה, וגם אם כן, זה לא קרוב ללהצדיק פערים כאלה בשכר.
אני גם הייתי שמח שנחזק את הסגל הישראלי שלנו, אבל אין שום היגיון בלהשתולל כלכלית על שחקנים בינוניים ששווים חצי מהכסף שהם מקבלים. זה לא עופר ינאי ואין כאן תקציב בלתי מוגבל.
אם זה תלוי בי, אני מסתפק בחיזוק ישראלי נקודתי ומשקיע את מירב הכסף במחליפים ללואיזו, בואטנג וסילבה. אם אפשר להביא איזה ספורי או קארצב אחלה, אם לא, זה בטח לא אומר שצריך לשפוך כסף על שחקנים שלא ישדרגו אותנו.
אנחנו רק בתחילת הקיץ. אם נגיע למשחק הראשון באירופה עם אותו קישור ועם בואטנג בחוד, הצוות המקצועי שלנו יאכל ממני ביקורת מפה ועד הודעה חדשה. עד אז יש זמן.
אני גם הייתי שמח שנחזק את הסגל הישראלי שלנו, אבל אין שום היגיון בלהשתולל כלכלית על שחקנים בינוניים ששווים חצי מהכסף שהם מקבלים. זה לא עופר ינאי ואין כאן תקציב בלתי מוגבל.
אם זה תלוי בי, אני מסתפק בחיזוק ישראלי נקודתי ומשקיע את מירב הכסף במחליפים ללואיזו, בואטנג וסילבה. אם אפשר להביא איזה ספורי או קארצב אחלה, אם לא, זה בטח לא אומר שצריך לשפוך כסף על שחקנים שלא ישדרגו אותנו.
אנחנו רק בתחילת הקיץ. אם נגיע למשחק הראשון באירופה עם אותו קישור ועם בואטנג בחוד, הצוות המקצועי שלנו יאכל ממני ביקורת מפה ועד הודעה חדשה. עד אז יש זמן.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8783 לייקים
להלן דיון בנושא דור פרץ מינואר האחרון:
viewtopic.php?p=469523&hilit=%D7%A4%D7%A8%D7%A5#p469523
אנשים פה חיים ביקום מקביל.
- סומך
- קיבל.ה 1887 לייקים
הוקיץ' כתב: ↑02 יוני 2026, 16:12להלן דיון בנושא דור פרץ מינואר האחרון:
viewtopic.php?p=469523&hilit=%D7%A4%D7%A8%D7%A5#p469523
אנשים פה חיים ביקום מקביל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2821 לייקים
יש יוטיוב שלו?
ראיתי רק שנתן נגד המשטרה בחופשית.
ראיתי רק שנתן נגד המשטרה בחופשית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1194 לייקים
מסכים.הוקיץ' כתב: ↑02 יוני 2026, 16:07 באיזה יקום יוספי שווה 300 אלף יורו לעונה לעונה? אני בכלל לא בטוח שהוא עולה על עוז בילו או גיא חדידה, וגם אם כן, זה לא קרוב ללהצדיק פערים כאלה בשכר.
נו שוין, שיהיה בהצלחה פרבר !
לא יצא לי לראות עונה שעברה ולא מצאתי שום דבר על הבחור ביוטיוב, משהו יכול לספר קצת ? הוא יותר 8? 10 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא יצא לי לראות עונה שעברה ולא מצאתי שום דבר על הבחור ביוטיוב, משהו יכול לספר קצת ? הוא יותר 8? 10 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- בן לוז
- קיבל.ה 715 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 474 לייקים
אגב כולם כאן באירוע שרמזי לא יגיע להפועל נכון? הוא בחוזה בטורקיה של 450 אלף יורו לעונה לשנתיים הקרובות
-
shaolin232
- קיבל.ה 783 לייקים
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1013 לייקים
בכל מקרה הפועל לא תתן יותר מ-300, אז סיכוי קלוש להביא בכירים.
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
מכבי חיפה ובית״ר בעקבות רותם קלר
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
היום אברמוב אמר שרותם קלר לא רלוונטי, לא לחרטט.
מקווה מאוד שאם הוא לא יצא לחו״ל הוא ישחק אצלנו.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 467 לייקים
מי שישמע
למה אנחנו מסתפקים בשאריות שהגדולות לא רוצות לגעת בהם
למה אנחנו מסתפקים בשאריות שהגדולות לא רוצות לגעת בהם
- רדפוקס
- קיבל.ה 6307 לייקים
-
amorphis
- קיבל.ה 338 לייקים
אלטמן הגיע להפועל אחרי עונת שיא בלרנקה עם 10 שערים בעונה וחצי ועוד 2 שערים בליגה האירופית בסכומים שיוספי ביקש כדי לחזור לישראל מעונה וחצי באוקראינה של כלום ושום דבר עם שער בודד (אולי ההשג שלו היה לארח כמה ישראלים שביזבזו את הכסף שלהם על זונות והימורים באומן ונתן להם לישון אצלו על הספה).
פרבר פוטנציאל שעוד צריך להוכיח את עצמו, אבל ממש שמח שלא סתם מחתימים פה "שמות" שלא עשו כלום בשנים האחרונות. הספיק לי בוזגלו וחבריו
פרבר פוטנציאל שעוד צריך להוכיח את עצמו, אבל ממש שמח שלא סתם מחתימים פה "שמות" שלא עשו כלום בשנים האחרונות. הספיק לי בוזגלו וחבריו
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
בחלון הזה אני אסתפק בפרבר, חדידה, מגן שמאל, מחליף ללויזו ועוד זר על חשבון שאנדה/בואטנג (מעדיף שבואטנג ילך)
תוספות: 6 יותר ורסטילי
תוספות: 6 יותר ורסטילי
אף לא צעד לאחור 
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 110 לייקים
למה הזויים, ערן זהבי הפוך מה רע? קילר עם המון להוכיח, יעשה להם פיו פיו. לקחתי. הגיע הזמן גם שהקהל שלנו קצת יתבגר אני חושב.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
צנצי מדווח שהפועל סיכמה עם אולימפיאקוס על תג מחיר של 350,000 אלף אירו. ליידנר יסכם ל3 עונות וירוויח 230,000 (משכורת שתעלה מעט כל עונה)
בנוסף, טוען שהעסקה עם הכוכב האדום על לויזו תיסגר בימים הקרובים.
בנוסף, טוען שהעסקה עם הכוכב האדום על לויזו תיסגר בימים הקרובים.
אף לא צעד לאחור 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 928 לייקים
החלק הכי מטריד בדיווח של צנצי:
"בנוסף, הפועל תצרף מגן שמאלי מחליף."
אם עד עכשיו לא הבינו שמדובר בליידנר - המחליף שלו משחק יותר ממנו - תהיה לנו שוב בעיה עם העמדה הזאת.
"בנוסף, הפועל תצרף מגן שמאלי מחליף."
אם עד עכשיו לא הבינו שמדובר בליידנר - המחליף שלו משחק יותר ממנו - תהיה לנו שוב בעיה עם העמדה הזאת.
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
יש בעיה עולמית בעמדה הזאת ולא כזה פשוט למצוא לשם שחקנים איכותיים
באופן כללי אני מקווה שיהיה אפשר לצפות לשיפור מליידנר אחרי עונה לא טובה שלו בכלל
אף לא צעד לאחור 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 928 לייקים
אני חושב שהבנו את הסחורה פחות או יותר.
אם לא מביאים מגן שמאלי בכיר (קלר או זר) אנחנו שוב נראה שם כל מני המצאות כמו עמית למקין או פשוט מחליף ברמה נמוכה סטייל נסאר או מורגן.
אם לא מביאים מגן שמאלי בכיר (קלר או זר) אנחנו שוב נראה שם כל מני המצאות כמו עמית למקין או פשוט מחליף ברמה נמוכה סטייל נסאר או מורגן.
- RedDrifter
- קיבל.ה 822 לייקים
לא יודע מה המצב מול גורפינקל (מבחינתי הוא אמור להיות אופציה א שלנו) אבל כרגע יגאל גולדשטיין דיווח שמכבי חיפה פנו לרותם קלר במטרה לצרף אותו (כמו שכתבתי פה אתמול)
השוק באמת דליל
השוק באמת דליל
אף לא צעד לאחור