ים מדר
- מילפורד
- קיבל.ה 3776 לייקים
אם מדר עובר לירושלים, ובסכום דומה למה שהוא מרוויח בהפועל , זאת תהיה הודאה סופית מכיוונו שהוא לא ברמה של היורוליג.
בקיצור, אני לא מאמין שזה מה שהוא יעשה, אם לא lsu או קבוצת יורוליג אחרת, הוא נשאר בהפועל.
בקיצור, אני לא מאמין שזה מה שהוא יעשה, אם לא lsu או קבוצת יורוליג אחרת, הוא נשאר בהפועל.
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
זה מצחיק לחשוב שהבחור שאף לשחק הרבה ביורוליג, כשרכזים של קבוצה מקום 7 בישראל חוגגים עליו.
הגנה זה לא עניין של דקות משחק, זה עניין של עבודת רגליים ומה שעשו לו אתמול, בשתי המחציות, עד סמוך לסיום כשהוא התחיל קצת לשמור וראשון התעייפה, היה לא פחות ממשפיל.
הם לא ספרו אותו בכלל, כאילו לא היה שם שחקן.
מי שצופה במקרה שוב במשחק שיסתכל רק על ים בהגנה. כלומר בחלל.
די נו, תתאפס כבר כי זה מביך.
הגנה זה לא עניין של דקות משחק, זה עניין של עבודת רגליים ומה שעשו לו אתמול, בשתי המחציות, עד סמוך לסיום כשהוא התחיל קצת לשמור וראשון התעייפה, היה לא פחות ממשפיל.
הם לא ספרו אותו בכלל, כאילו לא היה שם שחקן.
מי שצופה במקרה שוב במשחק שיסתכל רק על ים בהגנה. כלומר בחלל.
די נו, תתאפס כבר כי זה מביך.
יחד, רק יחד! 
- רדנקו
- קיבל.ה 2241 לייקים
דווקא נהנה מאוד.Red_man כתב: ↑31 מאי 2026, 12:45למה לא באת לאשכול של הדרבי?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑30 מאי 2026, 23:19 במהלך המגעים בין הצדדים עלו שמות שאוברדוביץ' מעוניין להביא לקבוצה, אחד מהם הוא כוכב הפועל ת"א, ים מדר, לו מתכוונים להציע חוזה לשלוש עונות, בשכר של מעל למיליון דולר לעונה. יש לציין שלפי גורמים באירופה, אוברדוביץ׳ למעשה כבר החל את בניית הסגל, ומדר הוא אחד מהשחקנים שהיה שמח שישחקו תחתיו.
לא תהיה מחילה למי שבגללו ים מדר יעזוב.
מדר כבר שיחק עם אוברדוביץ אחד. הוא לא כל כך נהנה
עזב בגלל הכסף.
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
מוזמן לצפות שוב במשחק.
אם אתה לא מזהה שהוא על תקן אויר בהגנה, אז לוידע מה ראית.
לא שהוא היחיד, אבל הקלות שבה עוברים אותו היא לא על גבול המביכה היא כבר הרבה מעבר.
זה היה 5 על 4 אתמול רוב המשחק כי הקו הראשון נפרץ כ"כ קלות...וראשון זיהו את זה די מהר.
יחד, רק יחד! 
-
Red_man
- קיבל.ה 2505 לייקים
לא בקטע רע אבל למדר יש ניהול קריירה מהתמוהות שראיתי. אם שרף בניהול קריירה מהטובים שראיתי אז מדר בדיוק ההפך המוחלטרדנקו כתב: ↑01 יוני 2026, 11:03דווקא נהנה מאוד.Red_man כתב: ↑31 מאי 2026, 12:45למה לא באת לאשכול של הדרבי?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑30 מאי 2026, 23:19 במהלך המגעים בין הצדדים עלו שמות שאוברדוביץ' מעוניין להביא לקבוצה, אחד מהם הוא כוכב הפועל ת"א, ים מדר, לו מתכוונים להציע חוזה לשלוש עונות, בשכר של מעל למיליון דולר לעונה. יש לציין שלפי גורמים באירופה, אוברדוביץ׳ למעשה כבר החל את בניית הסגל, ומדר הוא אחד מהשחקנים שהיה שמח שישחקו תחתיו.
לא תהיה מחילה למי שבגללו ים מדר יעזוב.
מדר כבר שיחק עם אוברדוביץ אחד. הוא לא כל כך נהנה
עזב בגלל הכסף.
-
בני12
- קיבל.ה 2989 לייקים
גם בדרבי עברו אותו בקלות מרגיזה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1363 לייקים
ים אף פעם לא היה בולדוג הגנתי. בדרבי נתן משחק הגנה טוב מאד ועזר מאד בלחץ על הגארדים של מכבי.בני12 כתב: ↑01 יוני 2026, 13:00גם בדרבי עברו אותו בקלות מרגיזה
אתמול היה גרוע מאד גם בסטנדרטים שלו מול הגארדים של ראשון. הלוואי היה נותן משחק הגנה כמו שנתן בדרביץ לא היינו בדיכי היום!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
גם בדרבי הןא נראה לא טוב בהגנה כמו כל הקבוצה
לא סתם חטפנו 97 נקודות.
מה שניצח לנו את המשחק זה ההתקפה ואחוזי הקליעה החריגים.
ההגנה של הפועל פשוט נראית רע
לא סתם חטפנו 97 נקודות.
מה שניצח לנו את המשחק זה ההתקפה ואחוזי הקליעה החריגים.
ההגנה של הפועל פשוט נראית רע
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
מחר משחק מגדיר קריירה לטעמי עבור ים.
הפסד ואין לי ספק שהוא לא פה שנה הבאה, גם אם זה לא באולם פיט מארביץ'
זה עליו מחר לחפור את הדרך שלנו החוצה מהבוץ.
הפסד ואין לי ספק שהוא לא פה שנה הבאה, גם אם זה לא באולם פיט מארביץ'
זה עליו מחר לחפור את הדרך שלנו החוצה מהבוץ.
יחד, רק יחד! 
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 375 לייקים
"הבור" הזה הוא הוא קבוצה עם 5% תקציב מהפועל
ויש 12 שחקנים שרובם קיבלו יותר דקות מים השנה ככה שזה לא עליו זה על כולם.
כדורסל את מנצח ומפסיד כקבוצה, אם כבר מישהו עליו זה הכוכב שמקבל הכי הרבה, אבל ממנו התייאשנו.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
קצת מוזר לא לתת לו לשחק כל העונה ביורוליג ואז בסוף העונה להגיד שהכל עליו.
ישחקו מחר עוד 5 שחקנים ששיחקו ביורוליג יותר ממנו.
ים צריך להיות עונה הבאה בהפועל ולהיות חלק מהרוטציה ביורוליג גם אם מחר הוא יהיה חלש.
ישחקו מחר עוד 5 שחקנים ששיחקו ביורוליג יותר ממנו.
ים צריך להיות עונה הבאה בהפועל ולהיות חלק מהרוטציה ביורוליג גם אם מחר הוא יהיה חלש.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 963 לייקים
חד משמעית לא הכל עליו, כמו שלא הכל יכול לקום וליפול על ברייאנט ולא על בלייקני.
מה שכן, בליגה הוא שיחק והרבה, כולל מול הקבוצות החזקות. גם אם הןא נפגע מאי השיתוף באירופה (לטעמי היה אפשר לשתף אותו ביותר משחקים שם, פחות במשחקים מול יריבות חזקות), הוא אמור להיות חד בליגה. בטח מול יריבה כמו ראשלצ.
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
הייתה מלחמה שהפסיקה את הליגה לתקופה וכל הערבוב הזה של הקבוצת יורוליג והקבוצת ליגה עשו בלאגן.תא מרבוטא כתב: ↑01 יוני 2026, 22:09חד משמעית לא הכל עליו, כמו שלא הכל יכול לקום וליפול על ברייאנט ולא על בלייקני.
מה שכן, בליגה הוא שיחק והרבה, כולל מול הקבוצות החזקות. גם אם הןא נפגע מאי השיתוף באירופה (לטעמי היה אפשר לשתף אותו ביותר משחקים שם, פחות במשחקים מול יריבות חזקות), הוא אמור להיות חד בליגה. בטח מול יריבה כמו ראשלצ.
הישראלים לא חדים וזה מובן למה
-
El dudernio
- קיבל.ה 2045 לייקים
מה הקשר בין הדברים?
ים מדר רואה בעצמו כשחקן יורוליג, ככזה הוא אמור להצליח להתמודד ולהוביל קבוצה בליגה הישראלית.
זה לא שהוא קיבל פחות דקות מישראלי אחר השנה, והתירוץ של היורוליג הוא תרוץ. אני מבין שהוא מאוכזב והכל אבל הוא פה בשביל הליגה לפני הכל.
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
לפני ששולחים ים מדר להיות חלק מרוטציה בקבוצת יורוליג, כדאי לוודא קודם שבכל שניה שלו על המגרש אנחנו לא משחקים 4 על 5 בהגנה. כמו אתמול למשל.
אפשר היה באותה מידה לשים שם קונוס אתמול, ולמעשה ברוב המשחקים שלו מול רכזים אתלטים.
קונוס לפחות לא נזרק הצידה בקלות מביכה בכל קרוס אובר פשוט של היריב.
תצוגת הגנה מהמחפירות שנראו משחקן הפועל העונה. על גבול הסבוטאז
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 01 יוני 2026, 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 
-
איש גדול
- קיבל.ה 611 לייקים
אתה קצת שוכח שהייתה מלחמה שהפסיקה את המשחקים לחודשיים והוציאה את כל הקבוצות בארץ מאיזון (אולי חוץ ממכבי שישראלים אצלה המשיכו לשחק גם ביורוליג בתקופת המלחמה).El dudernio כתב: ↑01 יוני 2026, 22:20מה הקשר בין הדברים?
ים מדר רואה בעצמו כשחקן יורוליג, ככזה הוא אמור להצליח להתמודד ולהוביל קבוצה בליגה הישראלית.
זה לא שהוא קיבל פחות דקות מישראלי אחר השנה, והתירוץ של היורוליג הוא תרוץ. אני מבין שהוא מאוכזב והכל אבל הוא פה בשביל הליגה לפני הכל.
זה לא שהייתה פה ליגה רגילה העונה , הפסקה של חודשיים פתאום לקראת סוף העונה זה המון.
ואחרי שאמרתי את כל זה זה לא שאני לא מצפה מים להיות טוב מחר , רק אמרתי שלא על סמך המשחק הזה צריכה להתקבל ההחלטה לגבי העונה הבאה.
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
הטענה היא שים צריך להיות הבורג המרכזי של הקבוצה.
אחרי הדרבי, ועם כמות הזרים החסרה עכשיו - זו בדיוק תהיה האופציה, זה יהיה המצב מחר.
לכן הטענה היא שזה עליו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
El dudernio
- קיבל.ה 2045 לייקים
מבחינת החלטה היא רק של ים להבנתי, המועדון יישמח להנות משלל יכולותיואיש גדול כתב: ↑01 יוני 2026, 22:32אתה קצת שוכח שהייתה מלחמה שהפסיקה את המשחקים לחודשיים והוציאה את כל הקבוצות בארץ מאיזון (אולי חוץ ממכבי שישראלים אצלה המשיכו לשחק גם ביורוליג בתקופת המלחמה).El dudernio כתב: ↑01 יוני 2026, 22:20מה הקשר בין הדברים?
זה לא שהייתה פה ליגה רגילה העונה , הפסקה של חודשיים פתאום לקראת סוף העונה זה המון.
ואחרי שאמרתי את כל זה זה לא שאני לא מצפה מים להיות טוב מחר , רק אמרתי שלא על סמך המשחק הזה צריכה להתקבל ההחלטה לגבי העונה הבאה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 963 לייקים
נכוןאיש גדול כתב: ↑01 יוני 2026, 22:20הייתה מלחמה שהפסיקה את הליגה לתקופה וכל הערבוב הזה של הקבוצת יורוליג והקבוצת ליגה עשו בלאגן.תא מרבוטא כתב: ↑01 יוני 2026, 22:09חד משמעית לא הכל עליו, כמו שלא הכל יכול לקום וליפול על ברייאנט ולא על בלייקני.
הישראלים לא חדים וזה מובן למה
רק שהמלחמה שהפסיקה רלבנטית גם לישראלים של ראשלצ...
בכל מקרה כאמור אני אשמח שים ישאר ולצערי כנראה לא, ים מכוון למכללות. אני גם אשמח שיביאו מאמן מנוסה ואיכותי במקום איטודיס, וגם זה (לצערי) לא יקרה.
- רדנקו
- קיבל.ה 2241 לייקים
המועדון צריך לגרום לו לרצות להשאר.El dudernio כתב: ↑02 יוני 2026, 00:12מבחינת החלטה היא רק של ים להבנתי, המועדון יישמח להנות משלל יכולותיואיש גדול כתב: ↑01 יוני 2026, 22:32אתה קצת שוכח שהייתה מלחמה שהפסיקה את המשחקים לחודשיים והוציאה את כל הקבוצות בארץ מאיזון (אולי חוץ ממכבי שישראלים אצלה המשיכו לשחק גם ביורוליג בתקופת המלחמה).El dudernio כתב: ↑01 יוני 2026, 22:20
מה הקשר בין הדברים?
כרגע לא נראה שמישהו באמת עושה משהו כדי שזה יקרה.
כשעופר מדבר עליו בזלזול בפודקאסט, זה מראה כמה אינטיליגנציה רגשית יש לו.
אבל זה לא חדש.
-
El dudernio
- קיבל.ה 2045 לייקים
מבחינת עופר הוא משלם יפה וזה מספיק...רדנקו כתב: ↑02 יוני 2026, 12:49המועדון צריך לגרום לו לרצות להשאר.El dudernio כתב: ↑02 יוני 2026, 00:12מבחינת החלטה היא רק של ים להבנתי, המועדון יישמח להנות משלל יכולותיואיש גדול כתב: ↑01 יוני 2026, 22:32
אתה קצת שוכח שהייתה מלחמה שהפסיקה את המשחקים לחודשיים והוציאה את כל הקבוצות בארץ מאיזון (אולי חוץ ממכבי שישראלים אצלה המשיכו לשחק גם ביורוליג בתקופת המלחמה).
כרגע לא נראה שמישהו באמת עושה משהו כדי שזה יקרה.
כשעופר מדבר עליו בזלזול בפודקאסט, זה מראה כמה אינטיליגנציה רגשית יש לו.
אבל זה לא חדש.
השאלה אם יש גורמים נוספים במועדון שיודעים להתנהל טוב יותר בתחום הזה.
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
יופי ילד!!
בשידור אמרו שנפצע ובספק למשחק 3... :/
בשידור אמרו שנפצע ובספק למשחק 3... :/
יחד, רק יחד! 
- גביזון
- קיבל.ה 5039 לייקים
מה מה מההההה נפצעעע מהההה?????
השחקן הכי חשוב ובטח בליגה הישראלית
Sent from my 22101320G using Tapatalk
השחקן הכי חשוב ובטח בליגה הישראלית
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 219 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
-
שונא_מכבי
- קיבל.ה 219 לייקים
הייתה אמירה אחרת שנאמרה בבדיחות הדעת - על מיציץ'. נאמר באיזשהו שלב בבדיחות הדעת שאולי הוא לא יהיה כשיר למשחק 3...לא חושב שזה נאמר על מדר ולא ראיתי בשום מקום אפילו אזכור לפציעה קלה.
-
בני12
- קיבל.ה 2989 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4527 לייקים
הייתי אומר ששווה להקשיב שוב אבל הדבר האחרון שבא לי זה להקשיב לאיכות השידור שהיתה שם.
שיהיה מיציץ
שיהיה מיציץ
יחד, רק יחד! 
- iamgabormarton
- קיבל.ה 638 לייקים
כן דובר על מיציץ בבדיחות הדעת אבל בגלל איכות השידור ושפופי נקטעה גם באמצע בלי שאף אחד מהליצנים בשידור חזר אליה שוב אז זה לא היה ברור מה בעצם היא מתכוונת