RedDrifter כתב: ↑31 מאי 2026, 19:26
גיא סאנקר מהליגה לאומית הוא מגן (יכול לשחק גם בימין וגם בשמאל) עם שישה שערים ו16 בישולים. בן 23 ומשחק בקריית ים
הייתי רוצה אותו אצלנו נראה כמו פוטנציאל טוב
איציק כלפי מדווח שהפועל ת״א סימנה את גיא סאנקר השחקן שדיברתי עליו אתמול ושהיא עוקבת אחרי דיארה בתור חיזוק לכנף שמאל, לא המחליף של לויזו (בכל מקרה הוא כנראה בדרך לטורקיה מהפעם האחרונה שבדקתי)
גם בית״ר והפועל חיפה רוצות אותו. מקווה שיעדיף אותנו עליהם
RedDrifter כתב: ↑31 מאי 2026, 19:26
גיא סאנקר מהליגה לאומית הוא מגן (יכול לשחק גם בימין וגם בשמאל) עם שישה שערים ו16 בישולים. בן 23 ומשחק בקריית ים
הייתי רוצה אותו אצלנו נראה כמו פוטנציאל טוב
איציק כלפי מדווח שהפועל ת״א סימנה את גיא סאנקר השחקן שדיברתי עליו אתמול ושהיא עוקבת אחרי דיארה בתור חיזוק לכנף שמאל, לא המחליף של לויזו (בכל מקרה הוא כנראה בדרך לטורקיה מהפעם האחרונה שבדקתי)
ראיתי סרטון - קשה מאוד להתרשם, בטח מסרטונים מהליגה הלאומית, אבל מה שברור זה שהוא ימני ברגל ואני לא אוהב את ההמצאות האלה של מגן שמאל שהוא ימני ברגל (גם אם יש לו שליטה סבירה ברגל שמאל).
RedDrifter כתב: ↑01 יוני 2026, 10:04
ראיתי סרטון - קשה מאוד להתרשם, בטח מסרטונים מהליגה הלאומית, אבל מה שברור זה שהוא ימני ברגל ואני לא אוהב את ההמצאות האלה של מגן שמאל שהוא ימני ברגל (גם אם יש לו שליטה סבירה ברגל שמאל).
מחליף למגן ימין, שפיבן יהיה המחליף המרכזי לבלמים, ולהשאיל את ארצ'ל להפועל רמת גן
ארצ'ל צריך להיות בהפועל בעונה הבאה. צריך להביא קשר התקפי אמיתי במקום לואיזו. קיצוני שמאלי במקום סילבה, אם אפשר גם מגן שמאלי. וגם, חלוץ במקום בואטנג, והדרך למאבק על אליפות סלולה.
RedDrifter כתב: ↑01 יוני 2026, 15:47
לא הייתי משאיל את ארצ׳ל. לדעתי הוא שחקן ספסל לגיטימי פלוס שאפשר לסמוך עליו גם שיעלה בהרכב ולא בטוח בכלל שאני לא מיעד לו הרכב בעוד שנה שנה וחצי מהיום.
מאוד אהבתי לראות אותו העונה
ברור, ובמיוחד אחרי ששיחררנו את מורגן (בצדק בעיניי).
אני חושב שכולם צריכים לעשות החלפת דיסקט
שחקנים כמו מיכאל אוחנה או איזה סנקר מקרית ים
אסור שיהיו בהפועל גם לא כמביאי כדורים
חייבים לשאוף לשקנים טופ שישדרגו תקיים
על מנת שנעשה 1-3 שנה הבאה
Dubi Dubkin כתב: ↑01 יוני 2026, 17:54
מזכיר שהאחרון שהיה שחקן העונה בלאומית הוא סתיו טוריאל…מעורב ב22 שערים העונה.. שווה לבדוק עליו
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
מזכיר שהאחרון שהיה שחקן העונה בלאומית הוא סתיו טוריאל…מעורב ב22 שערים העונה.. שווה לבדוק עליו
יוספי סגר סופית בביתר ישתכר ב280 אלף אירו
אני מזכיר שהיה גם אחד זיקרי
גם עליו בדקנו בזמנו, אפילו החתמנו אותו
בעיניי אי אפשר להסיק משחקן אחד על שחקן אחר…
ועוד דבר, הוא לא זכה בתואר שחקן העונה אלא תגלית העונה.
זה שחקן שפרץ השנה ושיחק עד השנה הזו רק בליגה א׳.
יוספי סגר סופית בביתר ישתכר ב280 אלף אירו
אני מזכיר שהיה גם אחד זיקרי
גם עליו בדקנו בזמנו, אפילו החתמנו אותו
בעיניי אי אפשר להסיק משחקן אחד על שחקן אחר…
ועוד דבר, הוא לא זכה בתואר שחקן העונה אלא תגלית העונה.
זה שחקן שפרץ השנה ושיחק עד השנה הזו רק בליגה א׳.
ועדיין 16 בישולים ושישה שערים למגן בלאומית זה מספרים חריגים מאוד
לא אמרתי שיבוא להיות פה על תקן מגן פותח. שווה להשקיע את המאמץ בלבדוק עליו לדעתי.
גם ככה מדובר פה בעמדה בעייתית שתמיד חסר ממנה.
ראיתי סרטונים של הסנקר הזה, ובוא נאמר שלא בדיוק נפלתי מהכיסא. נראה כמו שחקן די איטי, שזה כבר סימן לא משהו למגן.
לגבי המספרים, הם יפים אבל צריך לקחת בערבון מוגבל כשמדובר בלאומית. גם שחר רוזן וגל מעתוק עשו מספרים נהדרים מעמדת המגן השמאלי בלאומית וזה לא החזיק מים בליגת העל.