אחד האנשים הרעילים שיש
לא להתקרב
שועה? הישראלי הטוב בליגה.
מעניין מאוד.רדפוקס כתב:שועה? הישראלי הטוב בליגה.
לא מעניין אותי כל הרכילויות.
רק אוהדי הפועל לא רוצים להביא שחקן של 40 שערים ו-40 בישולים ב-4 שנים.
נפלו בשבי הפוטנציאלRedDrifter כתב: ↑01 יוני 2026, 08:24 לא ממש מובן מה קורה במכבי
גם לא שיחק 3/4 עונה בגלל פציעות וגם יהיה מורחק לזמן ממושך בפתיחת הליגה בגלל המכות.. מה יש להם להחתים אותו?
ההרחקות הם לא לזמן ממושך , בטח הרוב ייפול על משחקי הטוטו ואירופה לא?adom4 כתב: ↑01 יוני 2026, 08:28נפלו בשבי הפוטנציאלRedDrifter כתב: ↑01 יוני 2026, 08:24 לא ממש מובן מה קורה במכבי
גם לא שיחק 3/4 עונה בגלל פציעות וגם יהיה מורחק לזמן ממושך בפתיחת הליגה בגלל המכות.. מה יש להם להחתים אותו?
ההרחקות לא תקפות לאירופה ובמקרה הטוב יהיו להם שני משחקים טוטו, זה עדיין איזה חצי סיבוב בחוץGania23 כתב: ↑01 יוני 2026, 08:44ההרחקות הם לא לזמן ממושך , בטח הרוב ייפול על משחקי הטוטו ואירופה לא?adom4 כתב: ↑01 יוני 2026, 08:28נפלו בשבי הפוטנציאלRedDrifter כתב: ↑01 יוני 2026, 08:24 לא ממש מובן מה קורה במכבי
הם לא צריכים בליץ, יש להם את מ.מ.טכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2026, 08:57 הם כבר בבליץ תקשורתי כמו שצנציפר אמר כשהמטרה זה לתת רוח גבית להצגות ב"בית הדין" שיהפוך את ה-"8 משחקים בחוץ" ל-3-4 כש-2 מהם זה גם ככה גביע הטוטו.
הבליץ נועד כדי לנרמל את ההצגה ב"בית הדין".הצבי ישראל כתב: ↑01 יוני 2026, 09:10הם לא צריכים בליץ, יש להם את מ.מ.טכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2026, 08:57 הם כבר בבליץ תקשורתי כמו שצנציפר אמר כשהמטרה זה לתת רוח גבית להצגות ב"בית הדין" שיהפוך את ה-"8 משחקים בחוץ" ל-3-4 כש-2 מהם זה גם ככה גביע הטוטו.
הדרישה של התובע זה תפאורה מההצגה בתיאטרון שהם הקימו.
אני לא בטוח כמה טוטו יש לקבוצות שמשחקות באירופהטכנית לארז כתב: ↑01 יוני 2026, 08:57 הם כבר בבליץ תקשורתי כמו שצנציפר אמר כשהמטרה זה לתת רוח גבית להצגות ב"בית הדין" שיהפוך את ה-"8 משחקים בחוץ" ל-3-4 כש-2 מהם זה גם ככה גביע הטוטו.
מה שכן הסוכן שלו ענק, הצליח להשחיל אותו כישראלי בכיר לבית״ר בזכות זה שישב בגולאג באוקראינה עם משכורת מנופחת וכל מה שיש לו ברזומה זאת עונה אחת טובה בהפועל חיפה.
הפעם זה לא ספינים. אברמוב בעצמו אמר את זה בראיון אתמול שהוא מוכן להגיש לו הצעה יפה ושכסף זה לא הבעיה והוא כרגע בהמתנה לראות מה קורה בינו לבין מכבי תל אביבטכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 11:02 MLS לדעתי לוקחים מפה שחקנים עד גיל 23-24.
הסיכוי שהוא באמת יעבור לביטר זה כמו שמאירי יאשר הפחתת נקודות לקבוצה שלו מתישהו.
זה סתם ספינים כדי להוציא ממיטשל ארגז כמה שיותר גדול מצד אחד, ולפאר את אברמוב מצד שני.
דיברתי על מעבר לביתר, דור פרץ לא יגיע להפועל מכלכך הרבה סיבות.RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 11:57 כבר התחלתי למנות את כל הישראלים האיכותיים של מכבי והתעייפתי. יש למכבי הרבה יותר ישראלים איכותיים מהרשימה שנתת (חלקם גם מחליפים זה שהם לא ב11 לא אומר שהם לא איכותיים)
כנל גם לבאר שבע וחיפה
דור פרץ לא יגיע אלייך וזה אפילו לא קשור להפועל מותר לחלום זה הזמן אבל זה לא ריאלי בשום צורה
הפועל צריכה לבנות את עצמה לאט לאט ו׳לתפוס׳ ישראלים איכותיים, זה תהליך שלוקח כמה שנים כשאתה לא מוכן להשקיע עשרות מיליוני שקלים בשביל הצלחה עכשווית.
אין מה לפנטז על הקפטן מכביסטי של הצד השני, תאמין לי.
אם הוא כזה רוצה אולו, למה הוא ממתין?RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 11:22הפעם זה לא ספינים. אברמוב בעצמו אמר את זה בראיון אתמול שהוא מוכן להגיש לו הצעה יפה ושכסף זה לא הבעיה והוא כרגע בהמתנה לראות מה קורה בינו לבין מכבי תל אביבטכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 11:02 MLS לדעתי לוקחים מפה שחקנים עד גיל 23-24.
זה סתם ספינים כדי להוציא ממיטשל ארגז כמה שיותר גדול מצד אחד, ולפאר את אברמוב מצד שני.
תראה אתה תמיד יכול לבדוק את הדברים האלה.. הוא ממש מתייחס לכך בראיון שהוא רוצה להיכנס איתו למו״מ אבל נאמר לו להמתין עד שהוא יהיה בטוח שהוא לא ממשיך במכבי. בסוף הוא רוצה להישאר שם וזה ברור לכולםטכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:01אם הוא כזה רוצה אולו, למה הוא ממתין?RedDrifter כתב: ↑02 יוני 2026, 11:22הפעם זה לא ספינים. אברמוב בעצמו אמר את זה בראיון אתמול שהוא מוכן להגיש לו הצעה יפה ושכסף זה לא הבעיה והוא כרגע בהמתנה לראות מה קורה בינו לבין מכבי תל אביבטכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 11:02 MLS לדעתי לוקחים מפה שחקנים עד גיל 23-24.
הוא שחקן חופשי לא? תציע לו מה שאתה אומר שאתה מוכן להציע. למה צריך להמתין למשהו?
קיצר, ספין.
זה שנכשל במקום רציני לא אומר שהוא לא עילוי בביצה המקומית..טכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:30 לבריאות.
לדעתי אם יש שחקן חופשי ואתה מספר שאתה מוכן להציע לו ארגז ומאוד רוצה אותו - תציע לו.
מי שבאמת רוצה שחקן בסיטואציה הזו לא מחכה, הוא פשוט מציע.
תאמין לי שאם אברמוב יציע לו עכשיו 750-800 - הוא חותם במשטרה בלי לחכות לשום דבר.
נחכה ונראה.
בכל מקרה צריך להזכיר שמדובר בעוד טאלנט שברגע שיצא לליגה רצינית הוא בעיקר ניפח כדורים וניקה גונדולות.
אתה אומר אולי באטאלנטה או בשטוטגארט הוא היה מפגיז. אולי בבטיס.cholo כתב: ↑02 יוני 2026, 12:40זה שנכשל במקום רציני לא אומר שהוא לא עילוי בביצה המקומית..טכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:30 לבריאות.
לדעתי אם יש שחקן חופשי ואתה מספר שאתה מוכן להציע לו ארגז ומאוד רוצה אותו - תציע לו.
נחכה ונראה.
בכל מקרה צריך להזכיר שמדובר בעוד טאלנט שברגע שיצא לליגה רצינית הוא בעיקר ניפח כדורים וניקה גונדולות.
ראה ערך ערן ״שרמוטה״ זהבי
אתה מתעקש להתעלם מהעובדות. סיים מלך השערים בליגה והוא לא חלוץ, אין הרבה מציאות בשוק הישראלי. מה אכפת לי מה עשה בונציה.טכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:42אתה אומר אולי באטאלנטה או בשטוטגארט הוא היה מפגיז. אולי בבטיס.cholo כתב: ↑02 יוני 2026, 12:40זה שנכשל במקום רציני לא אומר שהוא לא עילוי בביצה המקומית..טכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:30 לבריאות.
נחכה ונראה.
ראה ערך ערן ״שרמוטה״ זהבי
אבל במקרה במקום אחרון באיטליה עיקר פועלו היה לארגן טיולים בגונדולות.
תרשה לי לפקפק.
גם דודו טופז הוא אוברייטד עצום.
עשה את עיקר התהילהשלו בסין ובישראל.
בפאלרמו כשל ופסוו אחרי שתי עונות די סולידיות (9-10 גולים לעונה בפסוו זה לא כזה מדהים כחלוץ פותח) הם בחרו להיפרד ממנו.
והכי בזוי שהוא בכוונה שיחק בשיאו בליגות ברמה נמוכה, כי מה שתמיד הכווין אותו והנחה אותו זה תהילה וסגידת המונים.
ברדה, נאתכו ורפאלוב למשל גדולים ממנו בהרבה.
אבל זה דיון שעשיתי פה כבר מספיק.
אבוקטו ענה לך עכשיו ב- 5 באוויר.טכנית לארז כתב: ↑02 יוני 2026, 12:30 לבריאות.
נחכה ונראה.