דרבי בחמישי
- 7even
- קיבל.ה 4485 לייקים
אין באמת מה לסכן אותו אם הוא לא 100%
יחד, רק יחד! 
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 681 לייקים
אני הייתי רושם את:
ג'ונס
קוק
איש
מוטלי
טאי
ג'ונס
קוק
איש
מוטלי
טאי
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 681 לייקים
צדקתי למעט ואסה במקום איש.
אין אלוהים.
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1528 לייקים
איפה פורסם הסגל?
מי מהישראלים נרשם?
- מילפורד
- קיבל.ה 3757 לייקים
אין פרסום רגיל ברשתות , אבל בערוץ הספורט פורסם.
האם זה אומר שתומר כשיר באופן מלא?
האם זה אומר שתומר כשיר באופן מלא?
-
Red_man
- קיבל.ה 2473 לייקים
לא גינת ולא בר. הוא כנראה סומך על בלייזר ב4 כי אנחנו נקבל ממנו לא מעט דקות אני מאמין. כנראה שיהיה הרבה מוטלי ובלייזר ב4. מעניין אם שגב ישחק הרבה דקות
- מילפורד
- קיבל.ה 3757 לייקים
אוקיי, אז אין גינת, מול ההרכב של סורקין והורד, כנראה שנראה הרבה מוטלי ואודיאסי ביחד?
- רדנקו
- קיבל.ה 2227 לייקים
לא רק סורקין והורד. גם גור לביא.
וגם ריימן כמובן.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
וגם ריימן כמובן.
- מילפורד
- קיבל.ה 3757 לייקים
מול גור לביא וריימן, בלייזר יכול להתמודד.
- RedDrifter
- קיבל.ה 786 לייקים
הדרבי הראשון שלי אי פעם בסל שאני באמת מפחד שיסתיים בתבוסה לפני שזה בכלל התחיל
אף לא צעד לאחור 
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1528 לייקים
הדרבי הראשון בשנים האחרונות שיש תחושה כזאת , היו שנים שלפני כל דרבי סל זאת הייתה התחושה. כנראה הספקת כבר לשכוח או שאתה צעיר.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 11:40 הדרבי הראשון שלי אי פעם בסל שאני באמת מפחד שיסתיים בתבוסה לפני שזה בכלל התחיל
- RedDrifter
- קיבל.ה 786 לייקים
גדלתי על הכדורגלארז שדה כתב: ↑28 מאי 2026, 11:45הדרבי הראשון בשנים האחרונות שיש תחושה כזאת , היו שנים שלפני כל דרבי סל זאת הייתה התחושה. כנראה הספקת כבר לשכוח או שאתה צעיר.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 11:40 הדרבי הראשון שלי אי פעם בסל שאני באמת מפחד שיסתיים בתבוסה לפני שזה בכלל התחיל
נכנסתי יותר לענייני הסל רק באיזור 2018
אף לא צעד לאחור 
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1528 לייקים
אם ככה אז זה הגיוני שהתחושה הזאת חדשה לך. מקווה ששנינו נאכל את הכובע אם זה יקרה אני מזמין אותך לאכול את הכובע ביחד.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 11:50גדלתי על הכדורגלארז שדה כתב: ↑28 מאי 2026, 11:45הדרבי הראשון בשנים האחרונות שיש תחושה כזאת , היו שנים שלפני כל דרבי סל זאת הייתה התחושה. כנראה הספקת כבר לשכוח או שאתה צעיר.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 11:40 הדרבי הראשון שלי אי פעם בסל שאני באמת מפחד שיסתיים בתבוסה לפני שזה בכלל התחיל
נכנסתי יותר לענייני הסל רק באיזור 2018
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1528 לייקים
כמה אוהדים שלנו יגיעו לדעתכם?
הוצאו למכירה 800 כרטיסים ועדיין יש כרטיסים .
מקווה שלא נראה את מה שהיה במשחק חוץ בירושלים.
זה דרבי ינעל העולם
הוצאו למכירה 800 כרטיסים ועדיין יש כרטיסים .
מקווה שלא נראה את מה שהיה במשחק חוץ בירושלים.
זה דרבי ינעל העולם
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 763 לייקים
אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
כמובן לא להתבזות, אבל גם לא לחשוב שהמשחק היום משנה הרבה. לחשוב קדימה.
אפס ציפיות, חוץ מהצורך להריץ יחד הרכבים, לשפר תיאום ותרגילים (אם בכלל), להוריד עוד קצת חלודה מהזרים וחלק מהישראלים, לשלב את קוק.
אה כן, ולהיזהר מעוד פציעות, הרחקות וסקנדלים מיותרים.
אפס ציפיות, חוץ מהצורך להריץ יחד הרכבים, לשפר תיאום ותרגילים (אם בכלל), להוריד עוד קצת חלודה מהזרים וחלק מהישראלים, לשלב את קוק.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3123 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3757 לייקים
אני חייב פעם אחת ולתמיד לראות את הניירות שלך...
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3123 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3757 לייקים
בלי טימור וגינת , אנחנו מאוד מוגבלים , במיוחד מול מכבי בגיזרת הישראלים.
אנחנו גם משחקים בלי שלושת הזרים היותר טובים שלנו השנה.
אנחנו גם משחקים בלי שלושת הזרים היותר טובים שלנו השנה.
- רדנקו
- קיבל.ה 2227 לייקים
הייתי מסתכל על זה כמשחק גיבוש אם לפחות היו רושמים סגל שאמור להתגבש ולשחק במשחקים הבאים.קפטן ג'ק כתב: ↑28 מאי 2026, 12:28 אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
אבל זה לא ממש קורה.
כי האדונים בראיינט ואוטורו, אולי שני השחקנים הכי חשובים בסגל, החליטו שהליגה פה על הזין שלהם.
כמובן שזה מוגזם לצפות מהקבוצה שתודיע לנו על כך שהאדון בראיינט יצא מהארץ לארה"ב ואולי לא יחזור העונה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2473 לייקים
עופר ממש אמר שאירופה יותר חשובה ואם הוא חושב ככה למה שהשחקנים לא ישימו זין?רדנקו כתב: ↑28 מאי 2026, 15:18הייתי מסתכל על זה כמשחק גיבוש אם לפחות היו רושמים סגל שאמור להתגבש ולשחק במשחקים הבאים.קפטן ג'ק כתב: ↑28 מאי 2026, 12:28 אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
אבל זה לא ממש קורה.
כי האדונים בראיינט ואוטורו, אולי שני השחקנים הכי חשובים בסגל, החליטו שהליגה פה על הזין שלהם.
כמובן שזה מוגזם לצפות מהקבוצה שתודיע לנו על כך שהאדון בראיינט יצא מהארץ לארה"ב ואולי לא יחזור העונה.
- רדנקו
- קיבל.ה 2227 לייקים
אני לא מאמין שעופר באמת חושב ככה.
לדעתי זה היה דיבור כדי לתרץ את המצב שבו אנחנו נמצאים, כשברור לו שעם הסגל הנוכחי והמאמן הנוכחי אין לנו סיכוי לקחת אליפות.
פשוט מנמיך ציפיות.
לדעתי זה היה דיבור כדי לתרץ את המצב שבו אנחנו נמצאים, כשברור לו שעם הסגל הנוכחי והמאמן הנוכחי אין לנו סיכוי לקחת אליפות.
פשוט מנמיך ציפיות.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3123 לייקים
לא ייאמן שאתם אשכרה מאמינים שהסגל הזה (כן גם עם החיסורים כרגע ) לא אמור להספיק לאליפות , הפרחים לאיטודיס , כל זה בזמן שמכבי מככבת עם תותחי על כמו ריימן ודיברטולאמאו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3123 לייקים
כריס גונס מוטלי ומיציץ הם שחקנים שמעל הליגה (גם אם לא נראה ככה לגביי 2 האחרונים כרגע מסיבות שונות ) נוסיף לזה את אוידאסי שהוא בטופ של הליגה ואת מדר שאוליי הישראלי הכי טוב
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 28 מאי 2026, 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 373 לייקים
טובים מהם ברוב העמדות
תלויים רק בגישה והרצון במשחק הזה
תלויים רק בגישה והרצון במשחק הזה
- 7even
- קיבל.ה 4485 לייקים
לא תבוסה, לא צריך להגזים, אבל אופתע מניצחון.RedDrifter כתב: ↑28 מאי 2026, 11:40 הדרבי הראשון שלי אי פעם בסל שאני באמת מפחד שיסתיים בתבוסה לפני שזה בכלל התחיל
על הנייר הסגל אפילו טוב משל מכבי אבל שמות זה רק שמות כפי שנוכחנו לדעת.
המשחק החשןב הבא הוא מול ראשון.
יחד, רק יחד! 
- Brilliant
- קיבל.ה 391 לייקים
ברייאנט יצא מהארץ ואולי לא יחזור העונה?רדנקו כתב: ↑28 מאי 2026, 15:18הייתי מסתכל על זה כמשחק גיבוש אם לפחות היו רושמים סגל שאמור להתגבש ולשחק במשחקים הבאים.קפטן ג'ק כתב: ↑28 מאי 2026, 12:28 אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
אבל זה לא ממש קורה.
-
El dudernio
- קיבל.ה 2041 לייקים
בריאנט לא בארץ?רדנקו כתב: ↑28 מאי 2026, 15:18הייתי מסתכל על זה כמשחק גיבוש אם לפחות היו רושמים סגל שאמור להתגבש ולשחק במשחקים הבאים.קפטן ג'ק כתב: ↑28 מאי 2026, 12:28 אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
אבל זה לא ממש קורה.
-
redead
- קיבל.ה 894 לייקים
בסוף גם שיפצע כל הסגל שלנו, חוץ מסורקין אני לא לוקח מהם שום דבר.
מקווה שבאים בלי תירוצים והולכים בכל הכוח על ניצחון
מקווה שבאים בלי תירוצים והולכים בכל הכוח על ניצחון
- רדנקו
- קיבל.ה 2227 לייקים
אין לך ישראלים שמתקרבים לרמה שלהם כרגע.רק הפועל כתב:כריס גונס מוטלי ומיציץ הם שחקנים שמעל הליגה (גם אם לא נראה ככה לגביי 2 האחרונים כרגע מסיבות שונות ) נוסיף לזה את אוידאסי שהוא בטופ של הליגה ואת מדר שאוליי הישראלי הכי טוב
וגם עם אלה שיש אתה עולה לשחק עם סגל שלא שיחק משחק אחד ביחד העןנה.
איך אפשר לצפות לנצח ככה? בטח כשיש לך את איטודיס על הקווים.
- Brilliant
- קיבל.ה 391 לייקים
קראתי באשכול שלו עכשיו שהוא יצא לבדיקות ואולי טיפולים בארה״ב.El dudernio כתב: ↑28 מאי 2026, 16:44בריאנט לא בארץ?רדנקו כתב: ↑28 מאי 2026, 15:18הייתי מסתכל על זה כמשחק גיבוש אם לפחות היו רושמים סגל שאמור להתגבש ולשחק במשחקים הבאים.קפטן ג'ק כתב: ↑28 מאי 2026, 12:28 אמנם דרבי והכל, אבל מבחינת המצב של הקבוצה צריך למרבה הצער לראות בזה יותר כמו משחק אימון וגיבוש של טרום עונה, לקראת הפלייאוף.
אבל זה לא ממש קורה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2473 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 567 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- בונדר
- קיבל.ה 375 לייקים
איך שורדים את הטקס הזה? 
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
- רווי
- קיבל.ה 1497 לייקים
איכס חרא על הצהובים האלה
OMG עווופררר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2000 לייקים
פששש, חתיכת זוועה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!