חלון העברות 2026
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8692 לייקים
כל שנה אנשים פה מאבדים קשר למציאות בעונת המלפפונים, אבל מה שקורה פה בימים האחרונים חריג גם ברמת הפסיכוזה הסטנדרטית של הפורום הזה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
יהיו פציעות כמו בכל עונה וחוץ מזה רוב הסיכויים שהרוטציה תהיה בין קרייב-פלקאו-שאנדה-בואטנג(אם דאפה יתחיל לפגוע פתאום) עכשיו שמעבים את הספסל בשחקני קישורCarajo כתב: ↑27 מאי 2026, 19:11 אני רק שאלה - בהנחה ומביאים שחקן זר במקום לואיזו, איך מנהלים את עניין ה-7 זרים בסגל בכל משחק?
השנה היה נוח כי עד ינואר היו רק 7 זרים בסגל, אחר כך פציעה של מאיימבו ואז כמות קטנה של משחקים שהיה צריך לנהל בהם את הדבר הזה.
מקווה שאם בואטנג/סילבה נשארים לא יביאו פשוט ישראלי ל-10 וישארו עם 7 זרים.
אף לא צעד לאחור 
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
זה שחקן שהמועדון רצה בינואר ולא הלךבן לוז כתב: ↑27 מאי 2026, 19:04לא מכיר, אבל אם הוא זרתותח תעביר את השם למועדוןRedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 18:02 אגב Eddie Salcedo החלוץ שהיה מועמד אלינו בינואר מסיים חוזה ביוון בעוד חודש
נדלקתי עליו מקווה שאיכשהו נראה אותו פה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8692 לייקים
אנחנו פחות משבוע לתוך עונת המלפפונים אחרי עונת שיא בה חזרנו לצמרת הכדורגל הישראלי, ניצחנו דרבי, יש בעלים מיליארדר, יש אווירה מצוינת.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 19:20זה חריג לדעתך? כנראה שכחת מה הלך פה בקיץ הקודם
זה אפילו לא חצי מהשיא שהיה פה
אנשים פה כבר ליטרלי סותמים את הגולל על העונה הבאה. פחות משבוע!
-
שחר
- קיבל.ה 1837 לייקים
אנחנו עוד במאי...חכה לאמצע יוני שבית"ר תחתים איזה שחקן שקר כלשהו מבני יהודה וכל הפורום יהיה פה על קוצים ויכריז שירדנו ליגה.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 19:20זה חריג לדעתך? כנראה שכחת מה הלך פה בקיץ הקודם
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
תמיד יהיו אוהדים ממורמרים אין מה לעשות
אגב מי שחבר בקבוצת הפייסבוק של הפועל יש שם כבר אוהדים שקוראים לעשות חרם מנויים העונה בעקבות הידיעות על לויזו (לא צוחק)
אגב מי שחבר בקבוצת הפייסבוק של הפועל יש שם כבר אוהדים שקוראים לעשות חרם מנויים העונה בעקבות הידיעות על לויזו (לא צוחק)
אף לא צעד לאחור 
- Hapolo
- קיבל.ה 1097 לייקים
אנשים ממורמרים כי לא תיווכו להם את העסקה של לואיזו כמו שצריך או ליתר נכון בכלל לא. הייתה עמימות מוחלטת לגבי סעיף היציאה הזה שבא לאנשים עכשיו כרעם ביום בהיר. פעם הבאה שידעו לספר דברים חשובים כאלה אם לא רוצים שאנשים יפתחו ציפיות לא ריאליות ואז יתאכזבו
רדיוס לבית"ר!
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 104 לייקים
@לוסיאנו @L.S
בתור מקורבים, תעשו סדר, לפחות באילו עמדות מתכוונים לשפר.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
הם לא חייבים לספר כלום, נגמרה תקופת ניסנוב, כבירי ושות׳. עדיף שדברים כאלה ישארו רחוק מאיתנו, הפועל הנוכחית יודעת להתנהל טוב מאוד מתחת לראדר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
@הוקיץ' I stand corrected
אף לא צעד לאחור 
- Hapolo
- קיבל.ה 1097 לייקים
מה קשור ניסנוב וכבירי? לא נהוג לפרסם פרטים כמו סעיף יציאה של שחקן? ועוד אחד כזה שלקהל חשוב לדעת?
וגם אם לא, למה לא לפרסם דבר כזה?
רדיוס לבית"ר!
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
מה יילך פה כשיודיעו שאוגריסה חתם בביטר. הפורום קורס.שחר כתב:אנחנו עוד במאי...חכה לאמצע יוני שבית"ר תחתים איזה שחקן שקר כלשהו מבני יהודה וכל הפורום יהיה פה על קוצים ויכריז שירדנו ליגה.RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 19:20זה חריג לדעתך? כנראה שכחת מה הלך פה בקיץ הקודם
-
talb55
- קיבל.ה 430 לייקים
כרגע חיפה אחריו, והיא מציעה סכומים מופלגים כמו בשנים האחרונות.
-
talb55
- קיבל.ה 430 לייקים
מי לא תיווך, ומי אמר שמי מהידיעות נכונה.
מה שנכון זה שבמשך חודשיים לואיזו מקבל אינספור הצעות, ומאוד רוצה להתקדם. במועדון עשו הכל כדי לשכנע (הכפלות השלשות הכל) אבל הוא רוצה להתקדם וזה לגיטימי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6283 לייקים
ואצלנו מחפשים חלוץ? או שהכיוון זה להישאר עם בואטנג ושאנדה כרגע?
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 595 לייקים
צריך להיפרד משאנדה ובוטאנג
3 זרים ברמה גבוהה, אחד לשמאל, חלוץ ו10 , כמה ישראלים לעיבוי הסגל בעיקר מגן שמאלי וקשר אחורי
ויהיה בסדר......
3 זרים ברמה גבוהה, אחד לשמאל, חלוץ ו10 , כמה ישראלים לעיבוי הסגל בעיקר מגן שמאלי וקשר אחורי
ויהיה בסדר......
- לוסיאנו
- קיבל.ה 124 לייקים
מה שאני יודע זה שליידנר ממשיך ופרבר סגורהצבי ישראל כתב: ↑27 מאי 2026, 19:51 @לוסיאנו @L.S
- Hapolo
- קיבל.ה 1097 לייקים
מי לא תיווך? הפועל תל אביב. או שגורם רשמי פירסם משהו לגבי זה בתחילת העונה וכולנו פספסנו?
רדיוס לבית"ר!
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1086 לייקים
קשר אחורי אפשר למצוא ישראלי
מגן שמאלי לא תמצא ישראלי, אפשר להביא את גורפינקל שעל פניו לא אמור להיות שידרוג לליידנר
גם שחקן כנף אין ישראלי בנמצא
מרגיש לי שלא ישחררו את בואטנג ולא את שאנדה כי פשוט לא יהיה לאיפה
long live the zapta
- Carajo
- קיבל.ה 441 לייקים
איזה תיווך רצית? ״תכירו את לואיזו שחקן כנף קפריסאי שחתם תמורת 1.1 מיליון יורו עבור 80% ועם סעיף יציאה של 3 מיליון יורו״? תראה לי קבוצה אחת ש״מתווכת״ ככה החתמה של שחקן.Hapolo כתב: ↑27 מאי 2026, 20:18מי לא תיווך? הפועל תל אביב. או שגורם רשמי פירסם משהו לגבי זה בתחילת העונה וכולנו פספסנו?
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 595 לייקים
ברורGiovanni Giorgio כתב: ↑27 מאי 2026, 20:18קשר אחורי אפשר למצוא ישראלי
מגן שמאלי לא תמצא ישראלי, אפשר להביא את גורפינקל שעל פניו לא אמור להיות שידרוג לליידנר
גם שחקן כנף אין ישראלי בנמצא
מרגיש לי שלא ישחררו את בואטנג ולא את שאנדה כי פשוט לא יהיה לאיפה
בגלל זה כן חשוב לשחרר אותם כי השדרוג יכול לבוא רק מזרים
-
fidel
- קיבל.ה 147 לייקים
בחוף הים בקפריסיןcholo כתב: ↑27 מאי 2026, 08:46איפה הם נראו טוב?D&3 כתב: ↑27 מאי 2026, 08:337even כתב: ↑27 מאי 2026, 08:25 שו קייס גאנם ויהב גורפינקל?
לא הבנתי, סיימנו מקום רביעי בליגת העל או בלאומית?
ה 12-13 שנה האחרונות בהם המועדון שלנו היה בתהומות הכדורגל גרמו לאוהדים שלנו לחשוב ששחקנים חלשים מאד מאד הם אשכרה ראויים גם לקבוצה שפאקינג משחקת במוקדמות מפעל אירופי עוד חודש וקצת...
שחררו. אלו שחקני לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הטוב.
אנחנו רוצים להשתפר. לא לחזור אחורה.
יהב גורפינקל וקייס גאנם במקרה הטוב מחליפים בריינה.
אם יש משהו שהיינו אמורים ללמוד בשנים האלה ששחקנים ששיחקו חרא אצלנו ונראו טוב במקומות אחרים, זה לא כי הם פתאום הפכו לשחקנים, אלא שהרבה יותר קל להיראות טוב בקבוצה מתפקדת.
- Hapolo
- קיבל.ה 1097 לייקים
הנה דוגמה אחת כנראה מיני רבות (קצת הזוי שאתה מתייחס לפרסום פרטים כאלה כמו סטארטאפ שהמצאתי עכשיו) -Carajo כתב: ↑27 מאי 2026, 20:25איזה תיווך רצית? ״תכירו את לואיזו שחקן כנף קפריסאי שחתם תמורת 1.1 מיליון יורו עבור 80% ועם סעיף יציאה של 3 מיליון יורו״? תראה לי קבוצה אחת ש״מתווכת״ ככה החתמה של שחקן.
טוריאל, שהרוויח 160 אלף אירו לעונה - גם זה אחרי שני שדרוגים מאז שהצטרף ממ.ס אשדוד — קיבל שדרוג משמעותי, וירוויח כעת 270 אלף אירו נטו לעונה. מדובר בעלייה משמעותית של 110 אלף אירו, כלומר תוספת של 40 אחוז לשכרו.
עוד מתברר כי בכל אחת משלוש העונות הקרובות השכר ישודרג בחמישה אחוזים. כך שבעונה הבאה הוא כבר ירוויח כ-285 אלף אירו, ובעונה האחרונה של החוזה מעל 300 אלף אירו. לטובת השדרוג, ויתר טוריאל על סעיף היציאה שהיה בחוזהו בסך שני מיליון יורו, כך שכעת אין לו סעיף יציאה פעיל. במידה ותקבל החלטה כזו בעתיד, הפועל ת"א תנהל את המשא ומתן עם המועדון המעוניין בו.
רדיוס לבית"ר!
-
talb55
- קיבל.ה 430 לייקים
אני אומר בזהירות שלהבנתי בואטנג ממשיך. לגבי שאנדה באופן טבעי רוצים לחזק, ואם יש עמדה למעט עזיבה של לויזו שרוצים לחזק בה, זה שם.
חשוב להגיד שכל השחקנים תחת חוזה, ומכולם מרוצים באופן כללי והיו רוצים לשמור על יציבות. זה לא אומר שלא פתוחים לראש בראש ומחפשים חיזוק ממש בכל עמדה.
-
adom4
- קיבל.ה 829 לייקים
לא מבין מה ראו בבואטנג שרוצים שהוא ימשיךtalb55 כתב: ↑27 מאי 2026, 20:39אני אומר בזהירות שלהבנתי בואטנג ממשיך. לגבי שאנדה באופן טבעי רוצים לחזק, ואם יש עמדה למעט עזיבה של לויזו שרוצים לחזק בה, זה שם.
חשוב להגיד שכל השחקנים תחת חוזה, ומכולם מרוצים באופן כללי והיו רוצים לשמור על יציבות. זה לא אומר שלא פתוחים לראש בראש ומחפשים חיזוק ממש בכל עמדה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 784 לייקים
נתת פה הרבה חומר לפיד הפאניקה אבל אני לא אשקר שזה די רע שרוצים שבואטנג ימשיךtalb55 כתב: ↑27 מאי 2026, 20:39אני אומר בזהירות שלהבנתי בואטנג ממשיך. לגבי שאנדה באופן טבעי רוצים לחזק, ואם יש עמדה למעט עזיבה של לויזו שרוצים לחזק בה, זה שם.
אף לא צעד לאחור 
- רדפוקס
- קיבל.ה 6283 לייקים
תודה.talb55 כתב: ↑27 מאי 2026, 20:39אני אומר בזהירות שלהבנתי בואטנג ממשיך. לגבי שאנדה באופן טבעי רוצים לחזק, ואם יש עמדה למעט עזיבה של לויזו שרוצים לחזק בה, זה שם.
נקווה שיתפכחו לגבי בואטנג.
- Carajo
- קיבל.ה 441 לייקים
ביקשת תיווך של המועדון הפועל תל אביב וכדוגמא לאחד כזה הבאת ציטוט מתוך כתבה של נדב צנציפר ב-Ynet.Hapolo כתב: ↑27 מאי 2026, 20:37הנה דוגמה אחת כנראה מיני רבות (קצת הזוי שאתה מתייחס לפרסום פרטים כאלה כמו סטארטאפ שהמצאתי עכשיו) -
טוריאל, שהרוויח 160 אלף אירו לעונה - גם זה אחרי שני שדרוגים מאז שהצטרף ממ.ס אשדוד — קיבל שדרוג משמעותי, וירוויח כעת 270 אלף אירו נטו לעונה. מדובר בעלייה משמעותית של 110 אלף אירו, כלומר תוספת של 40 אחוז לשכרו.
עוד מתברר כי בכל אחת משלוש העונות הקרובות השכר ישודרג בחמישה אחוזים. כך שבעונה הבאה הוא כבר ירוויח כ-285 אלף אירו, ובעונה האחרונה של החוזה מעל 300 אלף אירו. לטובת השדרוג, ויתר טוריאל על סעיף היציאה שהיה בחוזהו בסך שני מיליון יורו, כך שכעת אין לו סעיף יציאה פעיל. במידה ותקבל החלטה כזו בעתיד, הפועל ת"א תנהל את המשא ומתן עם המועדון המעוניין בו.
כנראה היה מי מסביבתו של טוריאל שהרגיש את הצורך לשתף את צנציפר בפרטי החוזה החדש, בניגוד לסביבתו של לואיזו שלא הרגישה את הצורך לשתף בפרטי החוזה.
אבל מעולם לא פורסמה ידיעה שכזאת מטעם המועדון.
לדעתי אפשר להסתדר עם ליידנר אוליצקי ואולי עוד מגן שמאל ישראלי)גורפינקל למשל( לעמדה, אין צורך לזר
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
אם אתה נחשב ״נציג ההנהלה בפורום״ (במרכאות או בלי), אתה לא ממש מעודד את האוהדים.talb55 כתב:אני אומר בזהירות שלהבנתי בואטנג ממשיך. לגבי שאנדה באופן טבעי רוצים לחזק, ואם יש עמדה למעט עזיבה של לויזו שרוצים לחזק בה, זה שם.
אולי בכלל זו הכוונה - להנמיך ציפיות.
לא גורם לאנשים לרצות שהעונה הבאה תתחיל.
-
D&3
- קיבל.ה 1763 לייקים
יש עוד בערך חודשיים עד למשחק הראשון במוקדמות הקונפרנס, ואז עוד בערך חודשיים לסגירת החלון, תנשמו עמוק, הולכים להשתנות עוד הרבה דברים בזמן הזה
מקווה מאוד שהעזיבה של לואיזו אומרת שיבוא שחקן אחד לפחות מאותו סוג, צעיר עם פוטנציאל מכירה.
מקווה מאוד שהעזיבה של לואיזו אומרת שיבוא שחקן אחד לפחות מאותו סוג, צעיר עם פוטנציאל מכירה.
-
Gania23
- קיבל.ה 218 לייקים
עם שאנדה אני עוד חי בשלום , הוא ובוסקילה יכולים להיות השחקני כנף שמאל שלנו . לאף קבוצה אין עילוי בעמדה הזאת
בואטנג זה מה שמטריד שכביכול מרוצים ממנו ורוצים שימשיך, חייבים להביא לו מחליף ראוי .
בתקווה שיביאו גם 10 זר
לסיכום אם בחלון הזה נביא חלוץ , 10 , ופרבר אפשר יהיה להגיד שמצבנו טוב
בואטנג זה מה שמטריד שכביכול מרוצים ממנו ורוצים שימשיך, חייבים להביא לו מחליף ראוי .
בתקווה שיביאו גם 10 זר
לדעתי חייב להביא 10 זר חלוץ עם רזומה שמבקיע קיצוני שמאלGania23 כתב: ↑27 מאי 2026, 21:03 עם שאנדה אני עוד חי בשלום , הוא ובוסקילה יכולים להיות השחקני כנף שמאל שלנו . לאף קבוצה אין עילוי בעמדה הזאת
בתקווה שיביאו גם 10 זר
מגן שמאלי קשר 8/10 מחליף (פרבר) עוד חלוץ מחליף וקשר אחורי מחליף
-
Gania23
- קיבל.ה 218 לייקים
זה האידיאל , אבל ברור לכולנו שזה לא יקרה .מוצרלה כתב: ↑27 מאי 2026, 21:16לדעתי חייב להביא 10 זר חלוץ עם רזומה שמבקיע קיצוני שמאלGania23 כתב: ↑27 מאי 2026, 21:03 עם שאנדה אני עוד חי בשלום , הוא ובוסקילה יכולים להיות השחקני כנף שמאל שלנו . לאף קבוצה אין עילוי בעמדה הזאת
בתקווה שיביאו גם 10 זר
מגן שמאלי קשר 8/10 מחליף (פרבר) עוד חלוץ מחליף וקשר אחורי מחליף
- Hapolo
- קיבל.ה 1097 לייקים
יכול להיות, למרות שנראה לי יותר סביר שהמועדון כגוף עם קהל מזין את התקשורת בדכ במידע כזה ולא השחקן.Carajo כתב: ↑27 מאי 2026, 20:50 ביקשת תיווך של המועדון הפועל תל אביב וכדוגמא לאחד כזה הבאת ציטוט מתוך כתבה של נדב צנציפר ב-Ynet.
כנראה היה מי מסביבתו של טוריאל שהרגיש את הצורך לשתף את צנציפר בפרטי החוזה החדש, בניגוד לסביבתו של לואיזו שלא הרגישה את הצורך לשתף בפרטי החוזה.
אבל מעולם לא פורסמה ידיעה שכזאת מטעם המועדון.
בכל מקרה לרוב פרטים כאלה מפורסמים גם אם זה דרך כתבה כזו ולא נוחתים ככה בהפתעה מוחלטת, זה חריג מאוד. נראה לי הגיוני שהמועדון ישתף את הקהל בפרט כזה, ולא יראה מהצד איך הקהל מפתח ציפיות שווא לגבי שחקן פרנצ'ייז
רדיוס לבית"ר!