אתה משווה בין תפוחים לתפוזים, את מה שאפשר לעשות בסל אי אפשר לעשות בכדורגל.
לויזוס לואיזו
-
adom4
- קיבל.ה 834 לייקים
בחיי שאני לא מצליח להבין את האנשים פה
מה אתם מצפים? שנהיה מועדון ששואף לקבוצה צמרת שתרוץ לתארים בארץ והצלחה באירופה? זה מה שמרגש אתכם??
עוד רגע אנשים ישאפו להציע חוזה לדור פרץ..
אנשים שזו הציפייה שלהם- מקומם בקבוצת הכדורסל הלא מרגשת!
כאן אנחנו קבוצת הכדורגל המרגשת! שבנויה על שחקנים מרגשים כשהטובים שבהם מתקדמים והבינוניים שלהם נשארים איתנו כשכולנו יחד שמחים ומאושרים.
אז במקום לבכות על לואיזו, בואו נאחל לו כולנו בהצלחה ונרים כוסית על ההחתמה המרגשת של שחר פיבן לעוד שנתיים ועל כך שהשאיפה היא להשאיר את שאנדה סילבה שאמנם מספרים הוא לא נותן אבל שירים וריקודים עם האוהדים נותן גם נותן!
צריך להראות לבעלים שאנחנו מאמינים בדרך הזו, לעשות גם שנה הבאה לפחות 15 אלף מנוי כדי שנוכל להרים קבוצה בריאה עם תקציב שפוי שתוכל להלחם על מקום 4 וניצחון בדברבי.
ושוב- מי שבא לחפש קבוצה לא מרגשת שרודפת אחרי תארים ונאבקת ראש בראש עם מכבי - שיעשה טובה וילך לכדורסל כי זה ממש לא מרגש
מה אתם מצפים? שנהיה מועדון ששואף לקבוצה צמרת שתרוץ לתארים בארץ והצלחה באירופה? זה מה שמרגש אתכם??
כאן אנחנו קבוצת הכדורגל המרגשת! שבנויה על שחקנים מרגשים כשהטובים שבהם מתקדמים והבינוניים שלהם נשארים איתנו כשכולנו יחד שמחים ומאושרים.
אז במקום לבכות על לואיזו, בואו נאחל לו כולנו בהצלחה ונרים כוסית על ההחתמה המרגשת של שחר פיבן לעוד שנתיים ועל כך שהשאיפה היא להשאיר את שאנדה סילבה שאמנם מספרים הוא לא נותן אבל שירים וריקודים עם האוהדים נותן גם נותן!
צריך להראות לבעלים שאנחנו מאמינים בדרך הזו, לעשות גם שנה הבאה לפחות 15 אלף מנוי כדי שנוכל להרים קבוצה בריאה עם תקציב שפוי שתוכל להלחם על מקום 4 וניצחון בדברבי.
ושוב- מי שבא לחפש קבוצה לא מרגשת שרודפת אחרי תארים ונאבקת ראש בראש עם מכבי - שיעשה טובה וילך לכדורסל כי זה ממש לא מרגש
-
redrony
- קיבל.ה 1179 לייקים
איתך לגמרי !!!pogi כתב: ↑27 מאי 2026, 13:51 בחיי שאני לא מצליח להבין את האנשים פה
הבנתי ששי אבוטבול המרגש מחפש קבוצה לעונה הבאה וגם זיטו אוגבונה. פאקינג שחקנים מרגשים
תעיפו כבר את כל הטוריאלים האלה קיבינימאט. טוריאל שחקן שאותי לא מרגש בשיט. כל הגולים הדוחים האלה, מכביסט מצליחן. טפי על מי שמשאיר אותו, כמו נמני זה
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
יש כאן כמה אוהדים שמאבדים פרופורציות
בין אם לויזו יעזוב או לא זה לא זה כפיות טובה ברמה הכי גבוהה שיש לרדת על ספרא וניהול המועדון
בין אם לויזו יעזוב או לא זה לא זה כפיות טובה ברמה הכי גבוהה שיש לרדת על ספרא וניהול המועדון
אף לא צעד לאחור 
-
redrony
- קיבל.ה 1179 לייקים
אנשים אמוציונלים. אין מה לעשות, כמו שכתבתי, אבולוציה של קבוצה ישראלית, אפילו בכירה. משהו אצלי מאוד רגוע בהתנהלות של המועדון הזה בשנתיים האחרונות, לואיזו ענק ככל שיהיה היה אולי נשאר פה עוד עונה, אני מאמין שהם מסתכלים הרבה יותר קדימהRedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 13:59 יש כאן כמה אוהדים שמאבדים פרופורציות
- בז'רנו
- קיבל.ה 931 לייקים
ממש חבל אבל אין מה לעשות.אנחנו הסלאמס של הכדורגל וכל אחד עם קצת יכולת ורצון לשחק במדינה שלא מופצצת בטילים כל כמה חודשים,מיד עוזב.
עכשיו לפרקטיקה.
המכירה של לואיזו מבאסת רצח- אבל פותחת לנו אופציות.
אפשר להתרכז בלהביא 10 אמיתי.לא חצי כנף לא רבע דפנסיבי ולא שליש חלוץ.
לאחר מכן- חלוץ.אחד עם מספרים.
הבא- קשר 8.
לגבי שחקן אגף- אם אין ישראלי ממש טוב להמשיך עם שאנדה.
מהזרים,בנוסף ללואיזו אפשר להיפרד מבואטנג וקרייב.
עכשיו לפרקטיקה.
המכירה של לואיזו מבאסת רצח- אבל פותחת לנו אופציות.
אפשר להתרכז בלהביא 10 אמיתי.לא חצי כנף לא רבע דפנסיבי ולא שליש חלוץ.
לאחר מכן- חלוץ.אחד עם מספרים.
הבא- קשר 8.
לגבי שחקן אגף- אם אין ישראלי ממש טוב להמשיך עם שאנדה.
מהזרים,בנוסף ללואיזו אפשר להיפרד מבואטנג וקרייב.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2803 לייקים
מצטער אבל מי שמתלונן שהכוכב האדום שותה להפועל ת"א שחקן - אין לו מושג.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
אדום
- קיבל.ה 1198 לייקים
נכון. שתתה למכבי את מילסון באותו סכום בדיוק, אבל אחרי שנתן להם אליפות...טכנית לארז כתב: ↑27 מאי 2026, 14:05 מצטער אבל מי שמתלונן שהכוכב האדום שותה להפועל ת"א שחקן - אין לו מושג.
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2304 לייקים
אני מניח שpogi היה ציני בתגובה שלוredrony כתב: ↑27 מאי 2026, 13:58איתך לגמרי !!!pogi כתב: ↑27 מאי 2026, 13:51 בחיי שאני לא מצליח להבין את האנשים פה
הבנתי ששי אבוטבול המרגש מחפש קבוצה לעונה הבאה וגם זיטו אוגבונה. פאקינג שחקנים מרגשים
תעיפו כבר את כל הטוריאלים האלה קיבינימאט. טוריאל שחקן שאותי לא מרגש בשיט. כל הגולים הדוחים האלה, מכביסט מצליחן. טפי על מי שמשאיר אותו, כמו נמני זה
-
amorphis
- קיבל.ה 333 לייקים
אני נגד לשלם ללואיזו מיליון דולר לעונה ( זה גם לא רלוונטי, הבנאדם רוצה להתקדם זה לא אופי שרק רוצה כסף)
אבל לגבי האופ הלא ריאלית של דור פרץ? הלוואי. השחקן היחיד שווה משהו במכבי, לקחתם אותו ואין שם כבר כלום
אבל לגבי האופ הלא ריאלית של דור פרץ? הלוואי. השחקן היחיד שווה משהו במכבי, לקחתם אותו ואין שם כבר כלום
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1118 לייקים
יש פה תגובות ילדותיות בלי פרופורציה. אם לואיזו רוצה להתקדם ויש הצעות ראויות מחו"ל )כמובן לא מישראל(, לא צריך לחסום אותו. זו שרשרת המזון בכדורגל וזה בסדר גמור להיות מקפצה לשחקנים. זה רק יעודד כשרונות לחתום אצלנו ולראות אותנו כמועדון שאפשר לצאת ממנו למועדונים גדולים.
אם הבאנו אותו במליון ויש עליו הצעות של 4+ אין שום הצדקה לחסום אותו. לכל אחד יש תחליף, גם ללואיזו
אם הבאנו אותו במליון ויש עליו הצעות של 4+ אין שום הצדקה לחסום אותו. לכל אחד יש תחליף, גם ללואיזו
נערך לאחרונה על ידי נועם שחם ב 27 מאי 2026, 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Red_man
- קיבל.ה 2484 לייקים
קיצור לפי הפרסומים יש סעיף שחרור על 3 מיליון יורו. הכוכב פשוט תפעיל את הסעיף וזהו
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
נמוך משמעותית ממה שציפיתי שנקבל לא פלא שהכוכב האדום קפצו עליו שניה אחרי סיום הליגה
אף לא צעד לאחור 
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1534 לייקים
עכשיו עלה פרסום בספורט 5 ממידע שיצא הסרביה שיש סעיף שחרור של 3 מיליון והשכר של לאיזו יהיה 480 אלף.
לא נשמע כסכום שלא ניתן להתקרב אליו
לא נשמע כסכום שלא ניתן להתקרב אליו
יאללה הביתה!!!
-
וינסנט
- קיבל.ה 531 לייקים
פטאצי הליצן נמכר בכמעט 10 מיליון יורו ולויזו בשליש מזה. הסעיף שחרור שקבעו מראש זאת טעות גדולה של ההנהלה. אולי השחקן הכי טוב ששיחק אצלנו. חבל.
-
אדום
- קיבל.ה 1198 לייקים
הדר יעקבי אומרת שיש עליו סעיף שחרור של 3 מיליון יורו שנוצל. אפילו לא נזיד עדשים.
- בן לוז
- קיבל.ה 707 לייקים
אם השכר שלו שם יהיה 480 אלף יורו אני באמת חושב שיכלנו לעשות יותר ולפתוח לו את החוזה עם הצעה של 400-450 אלף יורו לעונה + בונוסים והעאלת סעיף השחרור לאזור ה6 מיליון
חבל מאוד
זה סכומים שאנחנו יכולים וצריכים לעמוד בהם
*כל מה שרשום נכון אם באמת מדבור בשכר שמציעים לו של 480 אלף ולא אזורי ה800 אלף ששם באמת קשה לעשות משהו
חבל מאוד
זה סכומים שאנחנו יכולים וצריכים לעמוד בהם
*כל מה שרשום נכון אם באמת מדבור בשכר שמציעים לו של 480 אלף ולא אזורי ה800 אלף ששם באמת קשה לעשות משהו
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2803 לייקים
אני יותר מאמין לצנציפר (800) מאשר להדר יעקבי (480).
היא בכלל לדעתי קצת בסכסוך עם ההנהלה אצלינו אז היא מרבה לתבל את ה"ידיעות" שלה בניחוחות שליליים.
תשימו לב שכמעט תמיד המסרים שלנו לגבי הפועל מבאסים.
שתמשיך לנסות להשתיק מכות שבליץ' נותן במשחקים בזה היא יותר טובה. רפאל נאה הבת.
היא בכלל לדעתי קצת בסכסוך עם ההנהלה אצלינו אז היא מרבה לתבל את ה"ידיעות" שלה בניחוחות שליליים.
- Hapolo
- קיבל.ה 1099 לייקים
מצחיק שעונה שלמה בנינו עליו הרים וגבהות זרקנו סכומים שהוא צריך להימכר בהם ובסוף מסתבר שכל הזמן הזה היה לו סעיף יציאה כזה מגוחך
רדיוס לבית"ר!
- בן לוז
- קיבל.ה 707 לייקים
כן, כתבתי כאן כבר לפני כמה חודשים שהיא הפכה להיות ״נביאת זעם״ וכל הציוצים שלה בהקשר הפועל רק שלילייםטכנית לארז כתב: ↑27 מאי 2026, 17:06 אני יותר מאמין לצנציפר (800) מאשר להדר יעקבי (480).
לא זוכר משהו טוב שהיא כתבה בזמן האחרון
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2803 לייקים
שתזדיין.
מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1118 לייקים
שמע, אחת ההודעות היותר מטומטמות שראיתי פה בפורום ב20 השנים האחרונות.Davidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
איזה אוהדים יש פה ה' תשמור
-
adom4
- קיבל.ה 834 לייקים
זה קורה לכל קבוצה בליגה, גם מכבי שנתיים (בדרך לשלוש שנים) רצוף מכרה את הכוכב שלה ובנתה את כל הסגל שלה מחדש, בסופו של דבר אתה בליגת מעבר וששחקנים כאלה ישארו ליותר משנתיים צריך שיקרה משהו מאוד מאוד חריגDavidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
Davidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
אף לא צעד לאחור 
-
L.S
- קיבל.ה 2246 לייקים
זה אוהד מכבינועם שחם כתב: ↑27 מאי 2026, 17:48שמע, אחת ההודעות היותר מטומטמות שראיתי פה בפורום ב20 השנים האחרונות.Davidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
איזה אוהדים יש פה ה' תשמור![]()
תפסיקו להגיב לו
הוא כאן להטריל תעברו על ההודעות שלו.
אני רק לא מבין למה אין כאן איזה מנהל שיטיס אותו מכאן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 451 לייקים
אם הוא דאג לסעיף שחרור אין לנו כל כך מה לעשות.
כן הייתי רוצה שהפועל תציע לו 400 אלף בשביל הסיכוי הקלוש שהוא עובר רק בגלל השדרוג הכלכלי.
כן הייתי רוצה שהפועל תציע לו 400 אלף בשביל הסיכוי הקלוש שהוא עובר רק בגלל השדרוג הכלכלי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6288 לייקים
אכן, מכבי מכרו את מילסון והביאו את פאטצ'י (מחליף ראוי), מכרו את פאטצ'י והביאו את וארלה ואנדרדה (מחליפים דרדלה).adom4 כתב: ↑27 מאי 2026, 17:49זה קורה לכל קבוצה בליגה, גם מכבי שנתיים (בדרך לשלוש שנים) רצוף מכרה את הכוכב שלה ובנתה את כל הסגל שלה מחדש, בסופו של דבר אתה בליגת מעבר וששחקנים כאלה ישארו ליותר משנתיים צריך שיקרה משהו מאוד מאוד חריגDavidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה
בוא נקווה שהמחליף של לואיזו יהיה יותר כמו פאטצ'י ופחות כמו ואלה ואנדרדה (מבחינת יכולת).
-
NARKOTIKA
- קיבל.ה 451 לייקים
הדיווחים שלה פשוט לפי מה שמדווח בסרביה.טכנית לארז כתב: ↑27 מאי 2026, 17:06 אני יותר מאמין לצנציפר (800) מאשר להדר יעקבי (480).
וזה כבר יותר אמין לי מצצניפר.
גם אני יותר נוטה להאמין שהוא לא קיבל חוזה של 800 פשוט כי על פניו הוא יעבור גם בפחות, אין להם כרגע תחרות לפי מה שידוע לנו.
-
Xavi
- קיבל.ה 2002 לייקים
שמישהו יסביר לי איך מכבי דורשת על כל שחקן בינוני מינימום 5 ואנחנו מוותרים על כוכב כזה ב3?
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1088 לייקים
תכלס הכוכב האדום זה דיי בית קברות בשנים האחרונות, לאויזו תעשה סיבוב ותחזור
long live the zapta
-
איל
- קיבל.ה 164 לייקים
אנשים פה גמורים לגמרי חחחחחחRedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 17:52Davidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 17:47 מקרה לואיזו יחזור עם כל שחקן שיתן עונה טובה ואז כל שנה נצטרך לבנות חצי סגל מחדש במקום לרוץ עם אותו סגל לפחות שנתיים שלוש. לזה צריך שספרא יכפיל ואפילו ישלש את התקציב אם באמת רוצים לבנות פה קבוצה ברמה גבוהה. כרגע ספרא זה יואב כץ עם יח״צ טוב. עם 17,000 מנויים אני מצפה שספרא יעשה תקציב של לפחות 120 מיליון. כרגע זה חצי מזה. לא רואה עתיד ורוד לצערי. תהיה קבוצה נחמדה ותו לא. אני רוצה בעלים עם אש בעיניים שרוצה להצליח. שיביא לי זרים בכמה מיליונים (כן כמה מיליונים) ויחטוף לי את הישראלים הכי טובים בקבוצות המתחרות. ככה עשה גאיידמק וככה עשה גולדהר בהתחלה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הבן אדם שם רק על רכש שחקנים שנה שעברה 20 מיליון שקל
ואני לא סופר את השדרוג הניהולי של אנשי צוות מנכל מדיה ובכלל ושדרוג תקציב שכר השחקנים . אנשים כנראה מתגעגעים פה לניסנוב עם 400 אלף שקל השקעה או רמון עם "גייסתי כספים מהבנק וגלגלתי ספקים "
- RedDrifter
- קיבל.ה 794 לייקים
עזוב אנשים עוד לא הבינו מה הולך פה במועדון
ספרא לא בא להיות מכבי תל אביב או מכבי חיפה הוא בא לבנות פה מחדש מועדון עם כבוד ועם עתיד שיחזיק את עצמו בסוף בזכות האקזיטים האלה (כמו מודל מכבי רק בקטן יותר) וזה השורה התחתונה של הדברים
אני אישית מאמין שבסוף גם יגיעו התארים אבל זה לא מעכשיו לעכשיו כמו שכולם בטוחים שזה מה שיהיה
ספרא לא בא להיות מכבי תל אביב או מכבי חיפה הוא בא לבנות פה מחדש מועדון עם כבוד ועם עתיד שיחזיק את עצמו בסוף בזכות האקזיטים האלה (כמו מודל מכבי רק בקטן יותר) וזה השורה התחתונה של הדברים
אני אישית מאמין שבסוף גם יגיעו התארים אבל זה לא מעכשיו לעכשיו כמו שכולם בטוחים שזה מה שיהיה
אף לא צעד לאחור 
- בן לוז
- קיבל.ה 707 לייקים
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1088 לייקים
כן אבל בתנאים כאלו ועם שכר כזה לואיזו לא היה חותם
הוא חתם פה כי ידע שזה יכול להקפיץ אותו מה שהתברר כנכון
היום קל לנו להגיד שאפשר לקבל עליו יותר אבל כשהגיע אף אחד לא חשב שנעשה פי 3 תוך עונה
מבאס אבל זה הכדורגל וכאן נמדדת מערכת
long live the zapta
-
דוגיס
- קיבל.ה 474 לייקים
אוהדים הלכו קצת רחוק בגלל אהבה שלהם אליו והיה לרוב פה הרגשה שהוא ישאר עוד עונה. אבל הגיוני שבשביל להביא אותו הוא ביקש תג של 3 מיליון שיהיה לו יותר פשוט להתקדם. הסיכוי להביא שחקן ברמה שלו היא אפסית כי כולם פה יודעים שהוא שווה יותר מהכסף הזה. בכל מקרה המזל שלנו שיש לנו את סתיו שם ואפשר להביא 10 תותח. כמובן שגם חייב עכשיו לוותר על סילבה שיהיה לנו לפחות סיכוי לפגוע באחד מהשניים. בכל מקרה הייתי נרגע קצת אם ביום שהוא יעזוב ינחיתו פה ישר את אוגרסיה. לא מסתדר לי שלא ינחת פה חלוץ רציני אחרי שהחלוצים שלנו נתנו לנו בקושי 4 שערים.בגדול אם לאיזו הולך צריך לעשות קצת יותר שינויים בעמדת הזרים לחפות על זה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2803 לייקים
הם גם מחזיקים מכונת תעמולה שמעשית משווקת ומנפחת שחקנים שלהם.
אוסקר בלוף זו הדוגמא הכי טובה אבל זה גם עוזר להם לקחת סכומים מופקעים על כל מיני פטאצ'י (כשל לחלוטין באלקמאר) או דור תורג'מן (בינוני מינוס ב-mls) ועוד.
עכשיו הם משווקים את אסו פרחי עם השופרות, שחקן שבקושי נתן פה 3 גולים (בלי פנדלים).
מכונת לקרדות אבל מכונה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 27 מאי 2026, 19:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Carajo
- קיבל.ה 441 לייקים
אתה לא באותה עמדת מיקוח מול שחקנים כמו מכבי
-
El dudernio
- קיבל.ה 2041 לייקים
האמת שזה לא לגמרי נכון היה ברור שהוא כאן למעט זמן ושהוא שווה הרבה יותר.Giovanni Giorgio כתב: ↑27 מאי 2026, 19:04כן אבל בתנאים כאלו ועם שכר כזה לואיזו לא היה חותם
הוא חתם פה כי ידע שזה יכול להקפיץ אותו מה שהתברר כנכון
היום קל לנו להגיד שאפשר לקבל עליו יותר אבל כשהגיע אף אחד לא חשב שנעשה פי 3 תוך עונה
מבאס אבל זה הכדורגל וכאן נמדדת מערכת
כמובן שמבאס אם הוא הולך בטח בסכום הזה אבל. אם להיות כנים הרווחנו אותו לעונה, הרווחנו לפחות 2 מליון ואפשר עכשיו להביא 10 אמיתי שיחזק את האמצע ויאיים נרחוק