RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 11:31
אחי אלונה ברקת נכנסה לבאר שבע ב2007 ורק ב15/16 היא הביאה אליפות
אנחנו מקדימים את לוח הזמנים של באר שבע שהייתה אז בהרבה - המצב הוא טוב אבל לקחת אליפות פה בישראל זה משהו שלוקח זמן בעיקר כשאתה לא משכיב 100 מיליון תקציב כל עונה
אל תדאג יהיה טוב אחי בין אם הוא יעזוב או לא - יש פה אחלה צוות שכבר הוכיחו שאפשר לסמוך עליהם
הטעות שלך היא שאתה אומר לעצמך "לב"ש זה לקח x זמן אז אני במסלול הנכון" אתה רק אולי שוכח את כמויות הכספים והשחקנים שאלונה הביאה שלא בטוח שספרא ישקיע
אף אחד לא מבטיח לך שתעבור את המסלול שב"ש עברה בדיוק אז לבוא ולקחת את ה"מינוסים" מאיזו דוגמה בלי לקחת את הפלוסים שלה לא יביאו אותך לאותו מקום
יכול מאוד להיות שלא תיקח אליפות בעשור הקרוב ויכול להיות שגם לא תיקח אליפות ב20 שנה הקרובות
זה כדורגל והכל יכול לקרות. זה עדיין לא אומר שאתה לא במסלול הנכון - כאחד שמנסה תמיד להסתכל אובייקטיבית על דברים הפועל תעשה את הצעד הנכון בלמכור את לויזו לדעתי. אין מה לעשות.
אם ידעו להביא את כל הזרים שיש (בואטנג הגיע יותר כמשהו מוכח ולא פוטנציאל וגם בינואר שזה חלון שבו יש לך אופציות הרבה יותר מועטות) ידעו להביא לפה עוד זרים כאלה, אם זה היה פוקס היית מצליח לפגוע רק בזר אחד אבל זה משהו שפשוט הוא לא נכון והקבוצה הזאת מושתת על הזרים הקיימים.
יהיה בסדר אל תדאגו
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 27 מאי 2026, 12:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא שחקן שנתן מספרים מדהימים אך עדיין מספרים מכובדים, אבל איזה ערך מוסף בהגנה, כושר מטורף, לחימה בלתי נגמרת ודריבל ברמה שלא נראה בהפועל תל אביב לפחות מאז ורמוט בשיאו.
ורק לחשוב שהוא היה אמור להשתפר כל כך בעונה הבאה ויכולנו להנות מזה…
יהיה קשה מאוד למצוא מחליף ראוי גם אם נשים 2 מיליון יורו.
שיהיה בהצלחה לשחקן הזה שנתן לו לחייך העונה.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 27 מאי 2026, 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
RedDrifter כתב: ↑27 מאי 2026, 12:02
יכול מאוד להיות שלא תיקח אליפות בעשור הקרוב ויכול להיות שגם לא תיקח אליפות ב20 שנה הקרובות
זה כדורגל והכל יכול לקרות. זה עדיין לא אומר שאתה לא במסלול הנכון - כאחד שמנסה תמיד להסתכל אובייקטיבית על דברים הפועל תעשה את הצעד הנכון בלמכור את לויזו לדעתי. אין מה לעשות.
אם ידעו להביא את כל הזרים שיש (בואטנג הגיע יותר כמשהו מוכח ולא פוטנציאל וגם בינואר שזה חלון שבו יש לך אופציות הרבה יותר מועטות) ידעו להביא לפה עוד זרים כאלה, אם זה היה פוקס היית מצליח לפגוע רק בזר אחד אבל זה משהו שפשוט הוא לא נכון והקבוצה הזאת מושתת על הזרים הקיימים.
יהיה בסדר אל תדאגו
אתה באמת אמרת עכשיו "שחקן מוכח" על חלוץ שכבש 5 שערים בעונה קודמת ו 2 לפניה
יהיה בסדר אל תדאגו
אם להשאיר שחקן כמו לויזו שאתה מרוצה מתג מחיר של 4 מליון עבורו ליותר מעונה אחת זה מעל הסטנדרט שלנו ונצטרך להסתדר עם שחקנים ברמה של קרייב פלקאו סילבה וה"שמנת" שלך זה צ'יקו ומאיימבו אז אנחנו לא נקח אליפות
מהימים היותר מבאסים
די צפוי העזיבה אבל לא חשבתי שתקרה השנה
נקודות אור:
מעריך שהמועדון יהיה יותר מחוייב להשקיע בתחליף איכותי עבורו וגם בהשקעה בשחקנים נוספים.
בסוף הוא וטוריאל די דרכו אחד על השני, אולי 10 טהור בהנחה ונפגע "תשחרר" יותר את טורי.
והכי חשוב זכינו לראות כוכב כדורגל במשך עונה שלמה דבר שלא קרה 15 שנה אחרונות.
מתקשה להבין את ההבנה וההכלה שיש פה.
שחקן יכול להתפתח ולהגיע לרמות הגבוהות גם אצלנו. לא היה פוגע בו אם היה נשאר עוד עונה ואז עוזב, (או ממשיך איתנו למוקדמות ליגת האלופות אינשאללה) במקום להיות נדבך חשוב בהיסטוריה שלנו הוא הופך להערת שוליים. מאכזב מאוד
יהיה בסדר אל תדאגו
אתה באמת אמרת עכשיו "שחקן מוכח" על חלוץ שכבש 5 שערים בעונה קודמת ו 2 לפניה
תרשה לי לתקן את עצמי
כשחקן ששיחק בליגה הטורקית הבכירה ושכבש שלושער מול ברצלונה בעברו, חשבו שהוא יהיה שחקן בכיר ומוכח לפה
לדעתי הביאו אותו יותר מתוך אילוץ (לא היה אף אחד בשוק שמתאים לדרישות והשכר של הפועל) כי דאפה היה נפל
וואלה לא מבין את הראש של האוהדים שלנו מועדון פאר ש-15 שנה נמצא בקרשים וצריך להיות לו דרייב וקוצים בתחת לקחת תארים כמו בן אדם שנודד במדבר ומשתוקק להגיע למקור מים מסתפקים בכל כך מועט
אני לא אומר שיכול להיות שלא נצליח לעמוד בדרכו של לואיזו במקרה הספציפי הזה אבל לקבל בכזו השלמה את זה שאי אפשר להשאיר שחקן שבקושי קרע זוג נעליים אצלנו מה שנקרא בזמן שקבוצות השאירו פה תותחים כבדים כמו וואקמה ושרי ל3 עונות לפחות זה מנטליות של מועדון שלא יגיע לשום דבר משמעותי
כאוהד זה מצער, אבל גם בתוך זה צריך לדעת לקבל את זה בהשלמה.
אם שחקן רוצה להתקדם מקצועית (עכ"פ מה שהוא חושב שהוא התקדמות מקצועית. ביקום מקביל קשה לי להבין איך אפשר לרצות להיות בקבוצה אחרת ולא בהפועל) והפרידה היא בלתי נמנעת,
אז כבר כדאי שזה יהיה יפה ובטוב. זה עדיף מלהשאיר שחקן שלא רוצה להיות ב- 100% איפה שהוא נמצא.
ומי יודע, אולי הוא עוד ישוב, הוא עוד ישוב...
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
KingZivos כתב: ↑27 מאי 2026, 12:38
כל עסקה עליו חייבת לכלול אחוזים ממכירה עתידית.
זה שחקן שעוד ימכר ב20-30 מיליון יורו אם לא יותר
אויש נו.
צריך להריגע גם עם הניפוחים האלה.
הוא שחקן מצוין והכל אבל עדיין הרזומה שלו זה ליגה ישראלית וקפריסאית, כאשר גם בעונה החולפת פה המספרים שלו לא היו יוצאי דופן.
בהירנביין בהולנד הוא נכשל חצי עונה לפני שנתיים.
הוא שחקן מצוין אבל עדיין חובת ההוכחה עליו שהוא באמת יכול לשחק בליגה רצינית.
הוא גם בקיץ בן 23. זה כבר לא 20-21.
אם הוא באמת עובר לכוכב האדום, נבדוק מה הוא עושה שם בשלב ליגה באירופה שהם יהיו בו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
Hapolo כתב: ↑27 מאי 2026, 12:33
וואלה לא מבין את הראש של האוהדים שלנו מועדון פאר ש-15 שנה נמצא בקרשים וצריך להיות לו דרייב וקוצים בתחת לקחת תארים כמו בן אדם שנודד במדבר ומשתוקק להגיע למקור מים מסתפקים בכל כך מועט
אני לא אומר שיכול להיות שלא נצליח לעמוד בדרכו של לואיזו במקרה הספציפי הזה אבל לקבל בכזו השלמה את זה שאי אפשר להשאיר שחקן שבקושי קרע זוג נעליים אצלנו מה שנקרא בזמן שקבוצות השאירו פה תותחים כבדים כמו וואקמה ושרי ל3 עונות לפחות זה מנטליות של מועדון שלא יגיע לשום דבר משמעותי
אני אגיד משהו ותגיד לי מה דעתך
לדעתי אתה ועוד רבים מאוכזבים ואולי אפילו קצת בפאניקה כי זה טריגר שנשאר מהעשור שהיה שבו שחקנים שכן היו טובים נמכרו מהר מאוד ולא הביאו להם מחליפים ראויים
אם הייתה לי אופציה הייתי מעדיף שסתיו ימכר ולא הוא, זאת האמת. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשילוב הזה של סתיו ולואיזו לא תמיד עבד כמו שצריך - בסוף לויזו הוא שחקן קו שהיה צריך לעשות את השינוי לטובת שניהם.
אני חושב שלמרות הבאסה ששוררת פה (גם אני מבואס מאוד לא אשקר) זה משהו שמתבקש גם אם זה כואב
הכי חשוב שנאחל לו בהצלחה ואולי הוא עוד יום אחד יחזור לכו תדעו
oleg neduda כתב: ↑27 מאי 2026, 12:36
עכשיו כבר יש דיבורים על כך שבכלל יש לו סעיף שחרור. גם אופיר סער מדבר על סעיף כזה בסך של 3 מיליון אירו, וגם עזרן צייץ בטוויטר שהפעילו פה סעיף שחרור
אבל צנציפר אמר שזה 4.5 מיליון והוא אף פעם לא מגזים
הוא כשרון גדול וזה היה צפוי. הוא גדול על הקבוצה ועל הליגה שלנו.
בדיעבד חבל שלא שמו סכום שחרור יותר גבוה. אפשר בהחלט לבקש אחוזי מכירה עתידית, אבל אם באמת מדובר על הכנסה של בסביבות 4.5 מיליון יורו אז זה הוגן. אי אפשר לעצור התקדמות של שחקן כזה.
Having said that, עם הכסף שנכנס לקוצה צריך לרוץ מהר מהר ולהחתים את קניקובסקי וגם את חברנו הצרפתי הטוב דיארה. שתי החתמות כאלו יוכלו לכסות את הבור הרגשי והמקצועי.
וכמובן ששחרור של לואיזו אומר שטוריאל לא צריך לזוז לשום מקום בעונה הקרובה, עבור שום סכום.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Davidcito כתב: ↑27 מאי 2026, 12:50
תן ללואיזו מיליון דולר לעונה והוא נשאר בהפועל. מצטער, אבל עם ספרא לא נגיע רחוק. הלוואי והיתה לו האמביציה להצליח כמו עופר ינאי
קפטן ג'ק כתב: ↑27 מאי 2026, 12:50
הוא כשרון גדול וזה היה צפוי. הוא גדול על הקבוצה ועל הליגה שלנו.
בדיעבד חבל שלא שמו סכום שחרור יותר גבוה. אפשר בהחלט לבקש אחוזי מכירה עתידית, אבל אם באמת מדובר על הכנסה של בסביבות 4.5 מיליון יורו אז זה הוגן. אי אפשר לעצור התקדמות של שחקן כזה.
Having said that, עם הכסף שנכנס לקוצה צריך לרוץ מהר מהר ולהחתים את קניקובסקי וגם את חברנו הצרפתי הטוב דיארה. שתי החתמות כאלו יוכלו לכסות את הבור הרגשי והמקצועי.
וכמובן ששחרור של לואיזו אומר שטוריאל לא צריך לזוז לשום מקום בעונה הקרובה, עבור שום סכום.
סומך כתב: ↑27 מאי 2026, 12:20
שחקן יכול להתפתח ולהגיע לרמות הגבוהות גם אצלנו. לא היה פוגע בו אם היה נשאר עוד עונה ואז עוזב, (או ממשיך איתנו למוקדמות ליגת האלופות אינשאללה) במקום להיות נדבך חשוב בהיסטוריה שלנו הוא הופך להערת שוליים. מאכזב מאוד
עם כל הכבוד להיסטוריה שלנו, מבחינתו יש לו את היסטוריה שלו לכתוב בעצמו.
הוא עובר לקבוצה שמקומה באירופה מובטח, שב5 שנים האחרונות 4 פעמיים הייתה בצ'מפיונס או בשלב מתקדם באירופאיות, שמוכרת כל עונה שחקנים בעשרות מיליונים עם שווי שוק של מעל 100 מיליון יורו. זה נו בריינר מבחינתו, אפילו בלי להתייחס למשכורת.
באמת ציפית משחקן שעזב את הקבוצה שבה הוא גדל והתפתח לטובתך, לוותר בשבילך על קפיצה מדרגת נוספת בקריירה?
הלוואי עלינו שנמשיך להיות קרש קפיצה לקבוצות כאלה בסכומים המדוברים, יש לנו רק מה להרוויח מזה
"דלפ" - אני חושב שזה יכול בסופו של דבר לעשות לנו טוב בתנאי ש:
1. טוריאל נשאר
2. מביאים 10 זר ברמה
מעבר לזה שנעשה פה רווח יפה, וגם ההעברה כזו יכולה לעשות טוב למוניטין שלנו.
בנוסף שחקנים יידעו שהם באים לפה ולא הולכים לעשות להם את המוות אם תבוא הצעה ממקום שהם ירצו ללכת אליו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
Hapolo כתב: ↑27 מאי 2026, 12:33
אני אגיד משהו ותגיד לי מה דעתך
לדעתי אתה ועוד רבים מאוכזבים ואולי אפילו קצת בפאניקה כי זה טריגר שנשאר מהעשור שהיה שבו שחקנים שכן היו טובים נמכרו מהר מאוד ולא הביאו להם מחליפים ראויים
אם הייתה לי אופציה הייתי מעדיף שסתיו ימכר ולא הוא, זאת האמת. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשילוב הזה של סתיו ולואיזו לא תמיד עבד כמו שצריך - בסוף לויזו הוא שחקן קו שהיה צריך לעשות את השינוי לטובת שניהם.
אני חושב שלמרות הבאסה ששוררת פה (גם אני מבואס מאוד לא אשקר) זה משהו שמתבקש גם אם זה כואב
הכי חשוב שנאחל לו בהצלחה ואולי הוא עוד יום אחד יחזור לכו תדעו
אם כמו שכתבתי חיפה יכולה להשאיר את שרי וב"ש את וואקמה ליותר משלוש עונות (ואלו שחקנים שהיו בגילאים יותר מתקדמים עם יותר לחץ לעבור הלאה ולמצות את מה שנשאר להם בקריירה) ואתה חושב שלשחרר את לויזו שלא עשה פה עדיין עשירית מהם זה מתבקש אז אתה מכוון מאוד נמוך זו דעתי
תן ללואיזו מיליון דולר לעונה והוא נשאר בהפועל. מצטער, אבל עם ספרא לא נגיע רחוק. הלוואי והיתה לו האמביציה להצליח כמו עופר ינאי
מה מצחיק, שהוא כתב עופר ינאי? יש לו המון חסרונות אבל בכל מה שקשור לאמביציה להצליח זה בהחלט לא משהו מצחיק. הבן אדם תוך שנתיים הפך את הפועל מסמרטוט רצפה לקבוצת טופ 6 ביורוליג. ממש קורע
הוא עובר לקבוצה שמקומה באירופה מובטח, שב5 שנים האחרונות 4 פעמיים הייתה בצ'מפיונס או בשלב מתקדם באירופאיות, שמוכרת כל עונה שחקנים בעשרות מיליונים עם שווי שוק של מעל 100 מיליון יורו. זה נו בריינר מבחינתו, אפילו בלי להתייחס למשכורת.
באמת ציפית משחקן שעזב את הקבוצה שבה הוא גדל והתפתח לטובתך, לוותר בשבילך על קפיצה מדרגת נוספת בקריירה?
הלוואי עלינו שנמשיך להיות קרש קפיצה לקבוצות כאלה בסכומים המדוברים, יש לנו רק מה להרוויח מזה
שחקנים עם קריירה בינ"ל הרבה יותר מפוארת מלואיזו שיחקו פה יותר מעונה ולא נעצרה להם ההתקדמות.
יש גם עניין של השתלבות (במרקם הקבוצתי ובתרבות של המדינה) ההבנה לצעד הזה כאילו הוא מתפתח מקצועית וזאת ההחלטה המקצועית הנכונה אבסולוטית לא ברורה לי.
שחקנים עם קריירה בינ"ל הרבה יותר מפוארת מלואיזו שיחקו פה יותר מעונה ולא נעצרה להם ההתקדמות.
יש גם עניין של השתלבות (במרקם הקבוצתי ובתרבות של המדינה) ההבנה לצעד הזה כאילו הוא מתפתח מקצועית וזאת ההחלטה המקצועית הנכונה אבסולוטית לא ברורה לי.
תן דוגמאות רלוונטיות בבקשה. לשחקנים בגילו בערך, עם רקורד בינלאומי כמו שלו ושנתנו עונה סבירה פלוס כמוהו
InFlames כתב: ↑27 מאי 2026, 12:57
איזה דיכאון. זוגתי שתחייה באה הרבה למשחקים רק בשביל לראות אותו, מאוהבת בו בקטע מוגזם. איך אני מספר לה את זה?
מרגיש כמו לספר לילד שהכלב מת
פשוט תגיד לה שלואיזו החליף מספר בחולצה למספר שהיה של ליידנר, ושהוא טיפה הפך גבוה יותר ועכשיו בעונה הקרובה הוא ישחק מגן שמאלי.
היא לא תבחין בהבדל.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !