Niro כתב: ↑26 מאי 2026, 13:42
עוד שחקן ישראלי שמסיים חוזה והגיוני שיגיע זה דן גלזר. הוא מיוצג אצל נמני השותף לשעבר של פרימור כמו פיבן, קורין, מורגן, צור.
לא אתפלא אם יצליחו להשחיל לברדה את העגל הזה.
שאלה לא צינית בכלל,
למה מה שטוב לקיירט לא טוב להפועל כשחקן סגל משלים?
dino כתב: ↑26 מאי 2026, 13:37
יש עוד מכשולצ׳יק אפשרי, באם תפתח שוב לחימה עם איראן, זה יכול להסיט זרים במו״מ לכיוון אחר. מי חשב שגם במלפפוניאדה יכול להיות נזק עקיף מהמלחמה.
dino כתב: ↑26 מאי 2026, 13:37
יש עוד מכשולצ׳יק אפשרי, באם תפתח שוב לחימה עם איראן, זה יכול להסיט זרים במו״מ לכיוון אחר. מי חשב שגם במלפפוניאדה יכול להיות נזק עקיף מהמלחמה.
Niro כתב: ↑26 מאי 2026, 13:42
עוד שחקן ישראלי שמסיים חוזה והגיוני שיגיע זה דן גלזר. הוא מיוצג אצל נמני השותף לשעבר של פרימור כמו פיבן, קורין, מורגן, צור.
לא אתפלא אם יצליחו להשחיל לברדה את העגל הזה.
שאלה לא צינית בכלל,
למה מה שטוב לקיירט לא טוב להפועל כשחקן סגל משלים?
כי הוא שיחק במכבי וזה מספיק לאנשים מסויימים לפסול אותו (לפחות עד שהוא יגיע להפועל ויתן 1-2 משחקים טובים ואז הוא אדום לעד )
InFlames כתב: ↑26 מאי 2026, 17:33
ג'יימי וארדי שחקו חופשי, ריאליסטית, כמה כבר הוא יבקש? כמה כבר הרוויח בליגה שנייה באיטליה?
לגור שנה בת"א, אחלה קהל, ליגה קלה לחלוץ כמוהו
למה לא?
InFlames כתב: ↑26 מאי 2026, 17:33
ג'יימי וארדי שחקו חופשי, ריאליסטית, כמה כבר הוא יבקש? כמה כבר הרוויח בליגה שנייה באיטליה?
לגור שנה בת"א, אחלה קהל, ליגה קלה לחלוץ כמוהו
למה לא?
אחרי צפייה בו בנטפליקס
וארדי אם כבר תפור למכבי להחתים מישהו מבלי לבדוק על עבר בעייתי.
אחרי תקרית רוני דיילה
אני לא נותן יותר מכמה ימים עד שוארדי מתקוטט בפאבים של פלורנטין
1. צריך לקחת סביב ה6-7 לפחות. אם אגודת הרמאים מייצאת כל מיני לקרדות כמו מילסון (לאותה הכוכב האדום) ופטאצ'י ב5-7 אז אין סיבה שעל לויזו ניקח 3-4.
2. לא מבין מה כזה כיף לשחק בכוכב האדום. הליגה שם מתה, האצטדיון הענק שלהם די ריק בכל משחק. אז יש את ה8-10 משחקים באירופה עד שעפים לטולוז בנוקאאוט. נו ביג דיל.
עדיף לשחק כל שבוע מול הקהל של הפועל מאשר משחקים לא תחרותיים בליגה הסרבית.
רק כסף יכול להוות פה שיקול משמעותי בעיני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
עידןס כתב: ↑26 מאי 2026, 23:40
דעה לא פופולרית
לאיוס שמושאל ממקקי לא צפוי להמשיך
הייתי מביא אותו בכיף לאגף שמאל
בקבוצה חזקה לדעתי יכול להיות מעולה
אני חושב שהרבה מזלזלים בו אבל הוא שחקן שיש בו כדורגל ואני חד משמעית אעדיף אותו על בוסקילה.
אבל, בחיים לא להרכב הראשון, הוא לא שחקן יציב.
אנחנו לא בתקופות של פעם, צריך לכנף שמאל שחקן עם מספרים שיכול לסחוב אותנו.
מותר להציע שמות שיותר מדליקים אותי מלדבר על קניקובסקי? בכל זאת משתמש בפורום הזה הוא זה שהביא את הרעיון של לואיזו.
אז במקום שאנדה, Relebohile Mofokeng, ווינגר שמאל בן 21 רק עם מספרים. משחק באורלנדו פיירטס מדרא״פ וגם בנבחרת דרא״פ. נתן העונה 11 שערים ו- 9 בישולים ב- 36 משחקים. שווי שוק של 2 מיליון יורו בטרנספרמרקט, השם שלו נקשר בשנה שעברה לאיינדהובן ורד בול זלצבורג, אין לי מושג למה זה לא קרה. אפשר יהיה לראות אותו במשחק הפתיחה של המונדיאל מול מקסיקו, ומניח שאם היינו רוצים להביא כזה הסיכוי הכי טוב זה לפני הטורניר.
אתמול הסתכלתי על הישראלים שלא משחקים בליגה, מתוך כל השמות , השחקנים שבכלל יש איזשהו סיכוי קלוש שנצליח להביא לדעתי הם
שון ויסמן
קייס גאנם
דן גלזר
רמזי ספורי
תומר יוספי
יהב גורפינקל
דין דוד- שום סיכוי ריאלי אבל נראה שלא משחק יותר מידי
השאלה מהרשימה הזאת מי יכול באמת להוסיף לנו?
דן גלזר זכור לי כשחקן אגרסיבי ותו לא
תומר יוספי אני בכלל לא זוכר שהוא שחקן טוב, אולי אני טועה
קייס גאנם לא החלוץ שהייתי רוצה כפותח
שון ויסמן זכור לי כגולר אבל מהסוג שצריך שהקבוצה תעבוד קשה עבורו
שורה תחתונה, אין מציאות
צריך להביא ישראלים מתוך הליגה
שו קייס גאנם ויהב גורפינקל?
לא הבנתי, סיימנו מקום רביעי בליגת העל או בלאומית?
ה 12-13 שנה האחרונות בהם המועדון שלנו היה בתהומות הכדורגל גרמו לאוהדים שלנו לחשוב ששחקנים חלשים מאד מאד הם אשכרה ראויים גם לקבוצה שפאקינג משחקת במוקדמות מפעל אירופי עוד חודש וקצת...
שחררו. אלו שחקני לאומית או תחתית ליגת העל במקרה הטוב.
אנחנו רוצים להשתפר. לא לחזור אחורה.
יהב גורפינקל וקייס גאנם במקרה הטוב מחליפים בריינה.
7even כתב: ↑27 מאי 2026, 08:25
ה 12-13 שנה האחרונות בהם המועדון שלנו היה בתהומות הכדורגל גרמו לאוהדים שלנו לחשוב ששחקנים חלשים מאד מאד הם אשכרה ראויים גם לקבוצה שפאקינג משחקת במוקדמות מפעל אירופי עוד חודש וקצת...
אם יש משהו שהיינו אמורים ללמוד בשנים האלה ששחקנים ששיחקו חרא אצלנו ונראו טוב במקומות אחרים, זה לא כי הם פתאום הפכו לשחקנים, אלא שהרבה יותר קל להיראות טוב בקבוצה מתפקדת.
7even כתב: ↑27 מאי 2026, 08:25
אם יש משהו שהיינו אמורים ללמוד בשנים האלה ששחקנים ששיחקו חרא אצלנו ונראו טוב במקומות אחרים, זה לא כי הם פתאום הפכו לשחקנים, אלא שהרבה יותר קל להיראות טוב בקבוצה מתפקדת.
4.5 זה סכום מאוד מכובד. זה יהיה השחקן שנמכר בסכום הגבוהה ביותר בתולדות המועדון לא?
לפחות נעשה עליו חתיכת סכום ואני מקווה שנביא שחקן לא פחות כישרוני וטוב אבל אחד שמתאים לשחק בקישור ההתקפי ולא כנף ימין שמנסים להסב ל10 ודורך לטוריאל על הרגליים.