רועי אלקוקין

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1100 לייקים

ונרקומן כתב: 26 מאי 2026, 11:58 הוא ממש לא פיגוע. הוא ילד מוכשר מאוד ואני מאוד אוהב אותו.
סליחה על ההשוואה הזוועתית, אבל הוא מזכיר נגיד בסגנון את דור מיכה שעשה קריירה יפה.
אלקוקין יכול להצליח עם הנתונים הפיזיים הלא מספיק טובים שלו אבל בשביל זה הוא באמת צריך להיות שחקן עם יכולת טכנית מעולה, מקווה שיהפך לכזה.
ההשוואה זוועתית בעיקר בגלל שבגילו של אלקוקין מיכה היה טוב ממנו ב-2 רמות וכבר היה מלך הבישולים של הליגה
רדיוס לבית"ר!
El dudernio
קיבל.ה  2043 לייקים

RedDrifter כתב: 25 מאי 2026, 16:29 כשאין מה להגיד קל להגיד שאני מנותק
בפועל אתה זה שמפמפם פה על ה4 שערים ו4 בישולים כבר בפעם המי יודע כמה

תחזור לפה עם השוואה של שחקנים אחרים בעמדה שלו בטופ 6-7 ודבר איתי נתונים אמיתיים ולא לפי הרגשות שלך ושל ״אוהדים אחרים״

אגב נאסר היה המגן השמאלי הפותח שלך בטוטו ובתחילת העונה, הוא פתח בצורה טובה והתרסק. דאפה אומנם עם פחות מספרים אבל xG גבוהה של 8 (ז״א היה צריך לסיים את העונה עם כ10-11 שערים סה״כ) שאם הוא כן ידע להבקיע את המצבים אליהם הוא מגיע בעונה הבאה כולם ישתקו. כולל אני.

שורה תחתונה כפי שאמרתי - לא סתם מביאים לפה את פרבר על הראש של אלקוקין רק בגלל אירופה. לא סתם (ככל הנראה) יחפשו עוד 10. זה אינדיקציה מאוד ברורה למה לא עבד טוב בהפועל העונה (אלקוקין). אז תחשוב מה שבא לך, תמציא, תאחל, זאת המציאות.

להערכתי הדקות שלו יתקזזו משמעותית העונה (מאמין שיסיים את העונה הבאה עם כ1,000-1,200)
צודק באמת מזל שמביאים את פרבר שב 55 משחקים בליגת העל במדי הפועל חיפה הבגיע 4 שערים ובישל 6 כשהוא בגיל 24 הוא כנראה עדיף פי כמה על אלקוקין שבגיל 22 הוא עם 4 ו 4
נועם שחם
קיבל.ה  1119 לייקים

Hapolo כתב: 26 מאי 2026, 15:21
ונרקומן כתב: 26 מאי 2026, 11:58 הוא ממש לא פיגוע. הוא ילד מוכשר מאוד ואני מאוד אוהב אותו.
סליחה על ההשוואה הזוועתית, אבל הוא מזכיר נגיד בסגנון את דור מיכה שעשה קריירה יפה.
אלקוקין יכול להצליח עם הנתונים הפיזיים הלא מספיק טובים שלו אבל בשביל זה הוא באמת צריך להיות שחקן עם יכולת טכנית מעולה, מקווה שיהפך לכזה.
ההשוואה זוועתית בעיקר בגלל שבגילו של אלקוקין מיכה היה טוב ממנו ב-2 רמות וכבר היה מלך הבישולים של הליגה
כמה בישולים היו לדעתך לאלקוקין אם היה משחק אצלנו בחוד ערן זהבי של עונת 2013-2014?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

El dudernio כתב: 26 מאי 2026, 15:45

תחזור לפה עם השוואה של שחקנים אחרים בעמדה שלו בטופ 6-7 ודבר איתי נתונים אמיתיים ולא לפי הרגשות שלך ושל ״אוהדים אחרים״

אגב נאסר היה המגן השמאלי הפותח שלך בטוטו ובתחילת העונה, הוא פתח בצורה טובה והתרסק. דאפה אומנם עם פחות מספרים אבל xG גבוהה של 8 (ז״א היה צריך לסיים את העונה עם כ10-11 שערים סה״כ) שאם הוא כן ידע להבקיע את המצבים אליהם הוא מגיע בעונה הבאה כולם ישתקו. כולל אני.

שורה תחתונה כפי שאמרתי - לא סתם מביאים לפה את פרבר על הראש של אלקוקין רק בגלל אירופה. לא סתם (ככל הנראה) יחפשו עוד 10. זה אינדיקציה מאוד ברורה למה לא עבד טוב בהפועל העונה (אלקוקין). אז תחשוב מה שבא לך, תמציא, תאחל, זאת המציאות.

להערכתי הדקות שלו יתקזזו משמעותית העונה (מאמין שיסיים את העונה הבאה עם כ1,000-1,200)
צודק באמת מזל שמביאים את פרבר שב 55 משחקים בליגת העל במדי הפועל חיפה הבגיע 4 שערים ובישל 6 כשהוא בגיל 24 הוא כנראה עדיף פי כמה על אלקוקין שבגיל 22 הוא עם 4 ו 4
לא כיף להתווכח עם אנשים שלא מבינים בכדורגל

פרבר שחקן פי 2 מאלקוקין ביכולת.. אין לך מושג
אף לא צעד לאחור :hapoel:
joshsoos
קיבל.ה  926 לייקים

מי שחושב שמיכה הוא פרופיל שמתאים לנו לא בדיוק בעמדה של לדבר על הבנה בכדורגל
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1100 לייקים

נועם שחם כתב: 26 מאי 2026, 15:49
Hapolo כתב: 26 מאי 2026, 15:21
כמה בישולים היו לדעתך לאלקוקין אם היה משחק אצלנו בחוד ערן זהבי של עונת 2013-2014?
קשה לי להעריך, אבל אני לא חושב שאלקוקין היה מספיק טוב בשביל בכלל לקבל הזדמנות במכבי ההיא
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

joshsoos כתב: 26 מאי 2026, 15:57 מי שחושב שמיכה הוא פרופיל שמתאים לנו לא בדיוק בעמדה של לדבר על הבנה בכדורגל
כן כי הרי עומדים פה בתור ישראלים מנוסים וליגיונרים לבוא לחזק לך את עמדות הקישור ההתקפי מהספסל
Terry
קיבל.ה  4 לייקים

RedDrifter כתב: 26 מאי 2026, 16:08
joshsoos כתב: 26 מאי 2026, 15:57 מי שחושב שמיכה הוא פרופיל שמתאים לנו לא בדיוק בעמדה של לדבר על הבנה בכדורגל
כן כי הרי עומדים פה בתור ישראלים מנוסים וליגיונרים לבוא לחזק לך את עמדות הקישור ההתקפי מהספסל
מעניין לי את התחת הפרופיל של מיכה. שילך לאנוס קטינות במקום אחר.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

מה אני אגיד

טעות להביע דעה שאנשים מנסים לעשות like farming
El dudernio
קיבל.ה  2043 לייקים

RedDrifter כתב: 26 מאי 2026, 15:51

כשאין מה להגיד קל לעבור לעלבונות אישיים....

פרבר בן 24 לעומת אלקוקין שבן 22.
פרבר ב 55 משחקי ליגה במדי הפועל חיפה הבקיע 4 שערים ובישל 2. אלקוקין ב 33 משחקים בישל 4 והבקיע 4.

פרבר מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה עם צפיות, ואין לאף אחד מאיתנו שום ודאות שהוא יעמוד בלחץ. ולכן הקביעה שפרבר פי 2 טוב מאלקוקין קצת מנותקת מהמציאות המדידה. בנוסף מאחר וכנראה שנינו מסכימים שאף אחד מהם לא אמור להיות ה 10 המוביל שלך בשנה הבאה אני בכלל לא מבין למה צריך את פרבר כשחקן קצה ספסל כאשר לכל הפחות ל 300 דקות האלו אין שום ודאות שאלקוקין שהוא שחקן בית לא עדיף עליו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6293 לייקים

אם תמשיכו להתדיין איתו עד אין קץ צפוי לכם קיץ ארוך ומייגע, אני כבר ויתרתי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

El dudernio כתב: 26 מאי 2026, 17:27

פרבר ב 55 משחקי ליגה במדי הפועל חיפה הבקיע 4 שערים ובישל 2. אלקוקין ב 33 משחקים בישל 4 והבקיע 4.

פרבר מעולם לא שיחק בקבוצה גדולה עם צפיות, ואין לאף אחד מאיתנו שום ודאות שהוא יעמוד בלחץ. ולכן הקביעה שפרבר פי 2 טוב מאלקוקין קצת מנותקת מהמציאות המדידה. בנוסף מאחר וכנראה שנינו מסכימים שאף אחד מהם לא אמור להיות ה 10 המוביל שלך בשנה הבאה אני בכלל לא מבין למה צריך את פרבר כשחקן קצה ספסל כאשר לכל הפחות ל 300 דקות האלו אין שום ודאות שאלקוקין שהוא שחקן בית לא עדיף עליו.
פרבר לדעתך יקבל רק 300 דקות?

הוא הולך להיות הgo to שלך במשחקים בהם קבוצות מצופפות הגנות ואם הפועל לא תביא איזה ליגיונר מפוצץ וטוריאל יעזוב לא רואה איך הוא לא הופך להיות ה8/10 הפותח שלך

היחידי שהולך להפסיד דקות העונה מההחתמה של פרבר זה אלקוקין. כדורגל זה הרבה יותר מx שערים
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

רדפוקס כתב: 26 מאי 2026, 17:31 אם תמשיכו להתדיין איתו עד אין קץ צפוי לכם קיץ ארוך ומייגע, אני כבר ויתרתי.
רק תזכיר לי מי אתה? אתה אותו אחד שרוצה להעיף את קרייב ולכלך על כל שחקן אפשרי בקיץ לא?
El dudernio
קיבל.ה  2043 לייקים

RedDrifter כתב: 26 מאי 2026, 17:32
El dudernio כתב: 26 מאי 2026, 17:27

פרבר לדעתך יקבל רק 300 דקות?

הוא הולך להיות הgo to שלך במשחקים בהם קבוצות מצופפות הגנות ואם הפועל לא תביא איזה ליגיונר מפוצץ וטוריאל יעזוב לא רואה איך הוא לא הופך להיות ה8/10 הפותח שלך

היחידי שהולך להפסיד דקות העונה מההחתמה של פרבר זה אלקוקין. כדורגל זה הרבה יותר מx שערים
שחקן של מוערבות ב 10 שערים ב שנתיים בקבוצתליאוף תחתון אמור להיות הבורג המרכזי בקבוצה ששואפת לאליפות? ואתה עוד מתיימר להתנשא פה על אחרים בהבנת כדורגל?

פרבר שחקן שלא הוכיח שהוא מתאים לקבוצת צמרת. לא בדומיננטיות במרכז המגרש. לא בייצירת מצבים ולא ביכולת לאורך זמן. לא פוסל לתת לו הזדמנות אבל אסור לבנות עליו כבורג מרכזי, בדיוק כמו שאסור לבנות על אלקוקין. ולדעתי גם מיותר ששניהם יהיו בסגל.

וכן כדורגל זה הרבה יוצר מ x שערים. אלקוקין למשל נכנס להרבה יותר תיקולים ממנו, מה זה הרבה יותר? 39 לעומת 17, לאלקוקין גם יש דריבל יותר טוב.

שוב אני לא פוסל את פרבר אבל באמת שעד עכשיו הוא לא הראה בשום דבר שהוא פוטנציאל גדול יותר מאלקוקין מחד ושהוא מתאים לרמת טופ ליגת העל מאידך.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

כפי שאמרתי

הוא שחקן שיעלה מול קבוצות שיבואו לצופף מולך הגנות הוא מביא איתו מימד של בעיטות מחוץ לרחבה, יותר יצירת מצבים, יותר הנעת כדור (מה שאני מצפה מהקישור ההתקפי שלי)

תרשום ונחזור לזה בינואר
אדום ותיק
קיבל.ה  1351 לייקים

לדעתי, אם פרבר אכן מגיע, הוא על משבצת של מחליף ל קרייב ופלקאו כשהם פצועים\מורחקים\עייפים.
שחקן קישור עם יכולות טכניות סבירות ביותר בעיטה טובה וחוסן פיזי. בעיני עדיף על אל ים שהוא המחליף הראשון שלהם.
זה לא פוסל את אלקוקין. מקווה שנביא קשר התקפי תותח. אלקוקין יכול להיות מחליף טוב מאד בעמדה הזאת. כקשר מחליף לקרייב ופלקאו הוא לא מספיק טוב. אם מאמן רוצה לשנות בכלל מערך ולשחק הרבה יותר התקפי תוך ויתור על אחד מקשרי האמצע זה משהו אחר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Gania23
קיבל.ה  218 לייקים

אדום ותיק כתב: 26 מאי 2026, 18:46 לדעתי, אם פרבר אכן מגיע, הוא על משבצת של מחליף ל קרייב ופלקאו כשהם פצועים\מורחקים\עייפים.
שחקן קישור עם יכולות טכניות סבירות ביותר בעיטה טובה וחוסן פיזי. בעיני עדיף על אל ים שהוא המחליף הראשון שלהם.
זה לא פוסל את אלקוקין. מקווה שנביא קשר התקפי תותח. אלקוקין יכול להיות מחליף טוב מאד בעמדה הזאת. כקשר מחליף לקרייב ופלקאו הוא לא מספיק טוב. אם מאמן רוצה לשנות בכלל מערך ולשחק הרבה יותר התקפי תוך ויתור על אחד מקשרי האמצע זה משהו אחר.
הבעיה היא שלויזו הוא ה10 המיועד כי סתיו ימשיך לשחקן בקו ימין
El dudernio
קיבל.ה  2043 לייקים

אדום ותיק כתב: 26 מאי 2026, 18:46 לדעתי, אם פרבר אכן מגיע, הוא על משבצת של מחליף ל קרייב ופלקאו כשהם פצועים\מורחקים\עייפים.
אם פרבר הוא המחליף הראשון שלנו לאמצע לא התקדמנו.
אליאס / מוחמד / ארד לאחורה + יוספי / ספורי/ שחר לקדימה.

פרבר יכול להיות שחקן רוטציה נחמד לא מעבר, לא עכשיו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  796 לייקים

יש לי הרגשה חזקה מאוד שהוא הולך להפתיע אותך ועוד רבים גבר

הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שאתה נותן לו קרדיט
El dudernio
קיבל.ה  2043 לייקים

RedDrifter כתב: 26 מאי 2026, 20:04 יש לי הרגשה חזקה מאוד שהוא הולך להפתיע אותך ועוד רבים גבר

הוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שאתה נותן לו קרדיט
אני מקווה בדיוק כמוך אבל עד עכשיו הוא לא הוכיח את זה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1088 לייקים

אני אוהב אותו
יש לו כדורגל טוב, הוא צריך לשפר פרמטרים שכן ניתנים לשיפור כמו פיזיות וקבלת החלטות
צריך להשאיל אותו, הוא חייב להשתפשף ובהפועל הוא לא יכול לקבל מספיק דקות
long live the zapta
joshsoos
קיבל.ה  926 לייקים

אלקוקין הוא מהנפגעים העיקריים של משחק ההתקפה הלא קיים של ברדה. במשחקים הראשונים, כשלואיזה עוד לא נכנס לעניינים וטוריאל היה בשיאו זה נראה מעולה, אחר כך הוא נפצע, לואיזה קיבל את המקום, טוריאל דעך לאיטו ואז רוב ההזדמנויות שקיבל הלכו לאיבוד בבלגן שהוא משחק ההתקפה שלנו. זה לא שחסר לו בעצמו, הוא צריך לשפר את הפיזיות, קבלת ההחלטות והבעיטה ( למרות שמפריזים לחלוטין בענין הזה, המסירה של ציקו קפצה על הדשא ) אבל בעיקר צריך להיות בקבוצה שבה יש משחק מסודר ולא אלתורים ומשחק סוליקו, כי לאף אחד אצלנו אין ראית משחק ויכולת מסירה כמו שלו. הבדיחה הזו שהוא מתחבא מהכדור לא מצחיקה, כנראה שאנשים לא מסתכלים עליו במשחק, הוא כל הזמן מבקש מסירה.
הוא יישאר זה ברור, ואולי כשיהיה מאמן אחר נראה אם באמת יש שם משהו. בכל מקרה הוא סימפטום שמצביע על הבעיה העיקרית שלנו- אין לנו משחק התקפי. ועכשיו כשאין לואיזה יצטרכו להביא הרבה כשרון, כי קשה להאמין שברדה יפתח כזה פתאום.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6293 לייקים

joshsoos כתב: 27 מאי 2026, 11:53 אלקוקין הוא מהנפגעים העיקריים של משחק ההתקפה הלא קיים של ברדה. במשחקים הראשונים, כשלואיזה עוד לא נכנס לעניינים וטוריאל היה בשיאו זה נראה מעולה, אחר כך הוא נפצע, לואיזה קיבל את המקום, טוריאל דעך לאיטו ואז רוב ההזדמנויות שקיבל הלכו לאיבוד בבלגן שהוא משחק ההתקפה שלנו. זה לא שחסר לו בעצמו, הוא צריך לשפר את הפיזיות, קבלת ההחלטות והבעיטה ( למרות שמפריזים לחלוטין בענין הזה, המסירה של ציקו קפצה על הדשא ) אבל בעיקר צריך להיות בקבוצה שבה יש משחק מסודר ולא אלתורים ומשחק סוליקו, כי לאף אחד אצלנו אין ראית משחק ויכולת מסירה כמו שלו. הבדיחה הזו שהוא מתחבא מהכדור לא מצחיקה, כנראה שאנשים לא מסתכלים עליו במשחק, הוא כל הזמן מבקש מסירה.
הוא יישאר זה ברור, ואולי כשיהיה מאמן אחר נראה אם באמת יש שם משהו. בכל מקרה הוא סימפטום שמצביע על הבעיה העיקרית שלנו- אין לנו משחק התקפי. ועכשיו כשאין לואיזה יצטרכו להביא הרבה כשרון, כי קשה להאמין שברדה יפתח כזה פתאום.
זה ניתוח יפה אבל לאלקוקין יש בעיית אופי קשה מעל הכל, בחור רך מנטלית ולא רע וזה אחד הדברים שהכי מפריעים לו.
בודדים המשחקים שהוא עלה ושיחק בביטחון, הוא תמיד משחק עם חשש כלשהו ופחד ממשחק פיזי.
joshsoos
קיבל.ה  926 לייקים

רדפוקס כתב: 27 מאי 2026, 12:21
joshsoos כתב: 27 מאי 2026, 11:53 אלקוקין הוא מהנפגעים העיקריים של משחק ההתקפה הלא קיים של ברדה. במשחקים הראשונים, כשלואיזה עוד לא נכנס לעניינים וטוריאל היה בשיאו זה נראה מעולה, אחר כך הוא נפצע, לואיזה קיבל את המקום, טוריאל דעך לאיטו ואז רוב ההזדמנויות שקיבל הלכו לאיבוד בבלגן שהוא משחק ההתקפה שלנו. זה לא שחסר לו בעצמו, הוא צריך לשפר את הפיזיות, קבלת ההחלטות והבעיטה ( למרות שמפריזים לחלוטין בענין הזה, המסירה של ציקו קפצה על הדשא ) אבל בעיקר צריך להיות בקבוצה שבה יש משחק מסודר ולא אלתורים ומשחק סוליקו, כי לאף אחד אצלנו אין ראית משחק ויכולת מסירה כמו שלו. הבדיחה הזו שהוא מתחבא מהכדור לא מצחיקה, כנראה שאנשים לא מסתכלים עליו במשחק, הוא כל הזמן מבקש מסירה.
זה ניתוח יפה אבל לאלקוקין יש בעיית אופי קשה מעל הכל, בחור רך מנטלית ולא רע וזה אחד הדברים שהכי מפריעים לו.
בודדים המשחקים שהוא עלה ושיחק בביטחון, הוא תמיד משחק עם חשש כלשהו ופחד ממשחק פיזי.
כתבתי שהוא צריך לשפר קבלת החלטות ופיזיות, הקבעון של הרבה פה על אופי רך נטבע עמוק אבל אין לו ממש אחיזה במציאות. הוא לא מפחד ממשחק פיזי, אלא מפסיד בו לרוב. הוא לא בורח מכדור אלא מחפש אותו נון סטופ. וכשעל זה אתה מוסיף שתוקעים אותו הרבה ב8 שם הבעיות האלה נחשפות לרוב ושהוא משחק בקבוצה ללא תבניות התקפיות והוא לא דריבליסט כמו לואיזה, אז הסיכויים לראות ממנו משהו צונחים. ועדיין, הרבה פעמים ראו את ההשפעה שלו על המשחק כשיצא/נכנס, רק מעצם העובדה שהוא כן מנווט משחק טוב ומוצא שחקנים עם ראית המשחק, וכמובן יכולת הכניסה לרחבה ( שזה כמובן דבר נוסף שהוא צריך לשפר, את יכולת הסיום ). אבל אני לא רואה אותו, או דאפה, או למקין , או בוסקילה ותכלס כל שחקן צעיר שצריך הדרכה, כיוון ועבודה על החולשות, מקבלים את אלה אצלנו עם אדון ברדה. התחושה היא שפשוט יש אפס עבודה כזו, אולי רק על משחק הגנה ( ולכן ארצ'ל הוא הצעיר היחיד שבאמת התקדם העונה )
הצבי ישראל
קיבל.ה  106 לייקים

הלאה, למכור אותו.
לא רואה שהולך לצאת ממנו שחקן גדול
נועם שחם
קיבל.ה  1119 לייקים

אני ממש לא קיבלתי את התחושה הזו ממנו. לא של בורח מהכדור ולא של רך. הבעיה שלו היא שהוא לא מספיק חזק פיזית, אבל הוא לא אחד שמוותר על כדור בקלות. ולפעמים אפילו מפריז בהערכת יכולת הדריבל שלו.

וחוץ מזה מה שיהושע סוס כתב.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6293 לייקים

נועם שחם כתב: 27 מאי 2026, 17:55
אני ממש לא קיבלתי את התחושה הזו ממנו. לא של בורח מהכדור ולא של רך. הבעיה שלו היא שהוא לא מספיק חזק פיזית, אבל הוא לא אחד שמוותר על כדור בקלות. ולפעמים אפילו מפריז בהערכת יכולת הדריבל שלו.

וחוץ מזה מה שיהושע סוס כתב.
לא טענתי שהוא בורח מהכדור, הוא כן בורח ממגע והוא כן חסר ביטחון בשליש האחרון.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  443 לייקים

שייקח את ערן זהבי לחודש של מחנה אימונים על סיומת מול השער, רק ככה יוכל להיות שחקן.
אם לא ישפר את זה אין על מה לדבר.
Terry
קיבל.ה  4 לייקים

Carajo כתב: 27 מאי 2026, 19:12 שייקח את ערן זהבי לחודש של מחנה אימונים על סיומת מול השער, רק ככה יוכל להיות שחקן.
אם לא ישפר את זה אין על מה לדבר.
יש לו 16 בעיטות לשער כל העונה. מתוכן 8 למסגרת. לשם השוואה, לדור פרץ יש 67 בעיטות מתוכן 28 למסגרת. הgoal conversion שלו הוא 19%. של פרץ 24%. של סתיו 22%. של אלטמן 16%.
הבעיה שלו היא פחות החמצות ויותר הגעה למצבים. וזאת הבעיה של כל הקבוצה, לא רק שלו.
שליחת תגובה