אני מבין את הציפיה - היא פשוט לא ריאלית, לא בהפועל ולא בשום קבוצה אחרת.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 מאי 2026, 11:50מצפה שבתור אוהד יגידו לי מה מצבת הפצועים בקבוצה שלי.שונא_מכבי כתב: ↑24 מאי 2026, 11:35מה בדיוק אתה מצפה שישקפו לך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑24 מאי 2026, 10:18
אני מסכים ואני מחכה לדרבי בעצמי. אבל לדרבי צריך לעלות עם הסגל החזק ביותר שקיים. מה המצב אצלנו? מישהו מהמועדון ישקף לנו משהו?
יש קבוצת ספורט רצינית אחת שבה משקפים דברים 24/7 במינון שאתה ואחרים (שכמובן מתנגדים לכל דבר כמעט בקבוצת הכדורסל שלנו) רוצים?
אפשר אגב לעשות השוואות מול קבוצת הכדורגל הכ"כ מוצלחת - האם שם שיקפו דברים במינון רב יותר מקבוצת הכדורסל? נניח שקרייב היה בחו"ל בגלל המלחמה...יצאה הודעה רשמית בנושא? שהוא חזר יצאה הודעה רשמית בנושא? התשובה היא לא אגב, לשתי השאלות הרטוריות שלי. אפשר למצוא גם אלף ואחת דוגמאות אחרות - לגבי פציעות, רכש, ועוד.
זה שברגל לא התנהלו נכון זה לא מצדיק התנהלות לא נכונה בסל. ועזוב שבמבחן התוצאה כל הזרים ברגל חזרו. גם לא היו תדרוכים שפסימיים שקרייב לא חוזר אלא דיווחו שהוא יחזור פשוט ביקש עוד זמן.
אוטורו זה טופ 3 סנטרים באירופה, אנחנו הולכים לפלייאוף על אליפות בלעדיו? קסלר הוא ה-4 היחיד בקבוצה (איש לא שחקן), הוא מתכוון לחזור?
כמה דוגמאות בשלוף? ממקומות קצת יותר רציניים מהפועל?
גרובה של ריאל מדריד נפצע בחצי גמר היורוליג - הם הודיעו מה מצבו? ממה הוא סובל? לא. היחיד שהודיע שהוא כנראה לא ישחק ב-100% בגמר היום (ואני מזכיר שהעונה שלהם לא נגמרת - בספרד הפלייאוף של הליגה עוד לא התחיל) היה המאמן שלהם סקארוליו במסיבת העיתונאים.
לוקה דונצ'יץ' בלייקרס זוכר? מישהו הודיע מה מצבו? לא...הוא היה day-to-day בסדרה נגד OKC. ופשוט כל משחק לפני הודיעו שהוא לא ישחק.
אגב - אני מניח שמתישהו כן יודיעו דברים, אבל רק אחרי שהם רשמיים ורק בכפוף להחלטת המועדון. ככה הדברים מתנהלים.
לגבי השחקנים החסרים - אני באמת לא יודע. מדברים איתם אני מניח...לא יודע אם הם חוזרים ולא יודע אם רוצים שיחזרו (כן כן, הם לא שיחקו כבר מעל לשבועיים; הקבוצה רצה מבחינת סגל והרכב בלעדיהם; ואין שום ערובה שאם אוטורו יחזור הוא בכלל ישחק). אני גם מניח שחלק מזה תלוי בדברים שמתנהלים כרגע מחוץ לכדורסל - נניח, אם היום או מחר מודיעים על הסכם שנחתם בין ארה"ב לאיראן, ייתכן והדבר ישפיע על השחקנים שציינת ויכול להיות שלזה מחכים. לא יודע, אני פשוט טוען שהציפייה הזאת שהמועדון יעדכן בכל דבר ובכל עניין את האוהדים היא כמובן מובנת (גם אני הייתי רוצה), אבל לא ריאלית, ולא מתקיימת בשום מועדון ספורט. אגב, לא רק בשום מועדון ספורט - גם בשום גוף אחר.