רק לא להתבזות...
יאללה
משם - למוקדמות הקונפרנס ולעונה הבאה
צהובים מתאפסים בסוף העונהלירון האדום כתב: ↑20 מאי 2026, 09:56 איזה כיף שזה משחק לפרוטוקול.
דרך אגב, צהוב 5 מחזור אחרון זה הרחקה מהמשחק בטוטו של האירופאיות? מחזור ראשון? או לא נחשב?
לעלות בהרכב מלא כדי לסיים יפה
צור
ליידנר, ציקו, מאיימבו, פיבן/ארצ'ל
פלקאו קרייב
טורי לואיזו סילבה
דאפה
נכון, אבל אם שחקן מקבל צהוב חמישי או אדום במחזור האחרון, הוא לא משחק במשחק הראשון בעונה הבאהadom4 כתב: ↑20 מאי 2026, 10:02צהובים מתאפסים בסוף העונהלירון האדום כתב: ↑20 מאי 2026, 09:56 איזה כיף שזה משחק לפרוטוקול.
דרך אגב, צהוב 5 מחזור אחרון זה הרחקה מהמשחק בטוטו של האירופאיות? מחזור ראשון? או לא נחשב?
צור
פלקאו קרייב
טורי לואיזו סילבה
דאפה
אדום ישיר יש סיכוי, צהובים לא נחשביםלירון האדום כתב: ↑20 מאי 2026, 15:02נכון, אבל אם שחקן מקבל צהוב חמישי או אדום במחזור האחרון, הוא לא משחק במשחק הראשון בעונה הבאהadom4 כתב: ↑20 מאי 2026, 10:02צהובים מתאפסים בסוף העונהלירון האדום כתב: ↑20 מאי 2026, 09:56 איזה כיף שזה משחק לפרוטוקול.
צור
פלקאו קרייב
טורי לואיזו סילבה
דאפה
לא נשרף האדום בגביע השוקו?לירון האדום כתב:נכון, אבל אם שחקן מקבל צהוב חמישי או אדום במחזור האחרון, הוא לא משחק במשחק הראשון בעונה הבאהadom4 כתב: ↑20 מאי 2026, 10:02צהובים מתאפסים בסוף העונהלירון האדום כתב: ↑20 מאי 2026, 09:56 איזה כיף שזה משחק לפרוטוקול.
צור
פלקאו קרייב
טורי לואיזו סילבה
דאפה
כן וזה יהיה דרבי/בית"ר במשחק של גביע הטוטו של האירופאיות
קודם כל משחק חשוב כי זה ביתר. מבחינתי כמו דרבי.Mendelson כתב: ↑20 מאי 2026, 18:17 אני לא חושב שזה משחק לפרוטוקול, וגם לא חושב שההפסדים המחפירים שלנו לב"ש וחיפה היו לפרוטוקול. זה יכול להשליך גם על העונה הבאה, בדיוק כמו שלדעתי מה שרואים מחיפה במחזורים האחרונים ישליך על העונה הבאה שלהם לטובה. מקווה מאוד שיקחו את המשחק הזה בכל הרצינות המתבקשת, ויבואו לטרוף.
הודעת אולטראס הפועל:KingZivos כתב: ↑21 מאי 2026, 15:20 ובנושא אחר, מי שהולך למשחק, לא לצאת לבד , לא לפני הזמן כדי לחסוך בפקקים ולא כלום. רק בחבורות. הנאורים אוהבים אוהדים בודדים.
זה ביתר אז פוטנציאל האלימות שם מטבעו, אבל יחד עם הפסד אליפות והתגרויות שיהיו מצד אוהדינו, האלימות תהיה שם בטוח, אני יודע מה לא יהיה שם- המשטרה.
לקבוצה לא יקרה כלום אני דואג לאוהדים שלנו מחר. ראיתי כבר לא מעט איומים של אוהדי ביתר ברשת שהם באים "לפרוק את התסכול" על אוהדי הפועל
לא הייתי מתקרב להסעות האלה לפני משחק כמו מחר, אלא אם כן זה אוטובוס ממוגן עם חלונות מברזל.אונישנקו כתב: ↑21 מאי 2026, 15:29הודעת אולטראס הפועל:KingZivos כתב: ↑21 מאי 2026, 15:20 ובנושא אחר, מי שהולך למשחק, לא לצאת לבד , לא לפני הזמן כדי לחסוך בפקקים ולא כלום. רק בחבורות. הנאורים אוהבים אוהדים בודדים.
זה ביתר אז פוטנציאל האלימות שם מטבעו, אבל יחד עם הפסד אליפות והתגרויות שיהיו מצד אוהדינו, האלימות תהיה שם בטוח, אני יודע מה לא יהיה שם- המשטרה.
על הזין ביתר!!!
***הסעות לטדי ביום שבת הקרוב***
באים להודות לקבוצה על עונה גדולה ולהילחם עד טיפת הדם האחרונה.
ההסעות יצאו משער 5 בבלומפילד ביום שבת בשעה 16:30.
כל מי שבא לטדי בא יחד בהסעות מבלומפילד.
עלייה להסעה לאחר תשלום מראש בלבד בלינק: https://bit.ly/3RfdOtX
יאללה הפועל מלחמה
אוהדי ביתר מחפשים בודדים, לא יתעסקו עם הסעות של ארגון כי יודעים שזה נפיץ. מחפשים טרף קל.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑21 מאי 2026, 16:02לא הייתי מתקרב להסעות האלה לפני משחק כמו מחר, אלא אם כן זה אוטובוס ממוגן עם חלונות מברזל.אונישנקו כתב: ↑21 מאי 2026, 15:29הודעת אולטראס הפועל:KingZivos כתב: ↑21 מאי 2026, 15:20 ובנושא אחר, מי שהולך למשחק, לא לצאת לבד , לא לפני הזמן כדי לחסוך בפקקים ולא כלום. רק בחבורות. הנאורים אוהבים אוהדים בודדים.
על הזין ביתר!!!
יאללה הפועל מלחמה
אין משחק בטדי שאוטובוס אוהדים של היריבה לא נרגם באבניםKingZivos כתב: ↑21 מאי 2026, 16:08אוהדי ביתר מחפשים בודדים, לא יתעסקו עם הסעות של ארגון כי יודעים שזה נפיץ. מחפשים טרף קל.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑21 מאי 2026, 16:02לא הייתי מתקרב להסעות האלה לפני משחק כמו מחר, אלא אם כן זה אוטובוס ממוגן עם חלונות מברזל.אונישנקו כתב: ↑21 מאי 2026, 15:29
הודעת אולטראס הפועל:
על הזין ביתר!!!
יאללה הפועל מלחמה
אני אישית הייתי מעדיף לנסוע או עם ההסעה- או בשיירה עם ההסעה.
במקרה של ביתר זה עדיף מאוטו לבד.
הפעם זה שונה, בגלל זה העבירו אותנו לדרומי. כי בדרומי באמת אפשר לעשות הפרדה בחוץ בין הקהלים. עד עכשיו כולם ישבו בצפוני, בגלל זה היה קל לאוהדי בית"ר לרגום אוטובוסים.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑21 מאי 2026, 16:32אין משחק בטדי שאוטובוס אוהדים של היריבה לא נרגם באבניםKingZivos כתב: ↑21 מאי 2026, 16:08אוהדי ביתר מחפשים בודדים, לא יתעסקו עם הסעות של ארגון כי יודעים שזה נפיץ. מחפשים טרף קל.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑21 מאי 2026, 16:02
לא הייתי מתקרב להסעות האלה לפני משחק כמו מחר, אלא אם כן זה אוטובוס ממוגן עם חלונות מברזל.
אני אישית הייתי מעדיף לנסוע או עם ההסעה- או בשיירה עם ההסעה.
במקרה של ביתר זה עדיף מאוטו לבד.