וירטואוז אמיתי - הפוטנציאל שלו בלתי נגמר. ועדיין, התאכזבתי ממנו בפלייאוף.
הייתה לו קצת התרופפות בסוף שם והוא פשוט לא הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי אחרי עלייה משמעותית ביכולת ושיפור ממשחק למשחק. הבעיה איתו מבחיניתי שהוא לא שחקן שיכול לסחוב את הקבוצה לניצחון כמו טוריאל.
ברגע שטוריאל טוב הוא טוב והקבוצה מנצחת רוב הזמן. ברגע שהוא היחידי שטוב - הקבוצה רוב הזמן לא מנצחת. חלק מהסיבה לכך היא החלטות לא טובות שלו והחלק השני היא הסיומת הלא טובה שלו שממשיכה לבצבץ כל כמה משחקים (משהו ש10 אמיתי לא יכול להרשות לעצמו) ועדיין אני חושב שהוא בורג משמעותי במערכת, אבל פחות מטוריאל אחרי הכל. מקווה שנראה ממנו עוד קפיצת מדרגה ושישאר.
הייתה לו קצת התרופפות בסוף שם והוא פשוט לא הצליח להביא את עצמו לידי ביטוי אחרי עלייה משמעותית ביכולת ושיפור ממשחק למשחק. הבעיה איתו מבחיניתי שהוא לא שחקן שיכול לסחוב את הקבוצה לניצחון כמו טוריאל.
ברגע שטוריאל טוב הוא טוב והקבוצה מנצחת רוב הזמן. ברגע שהוא היחידי שטוב - הקבוצה רוב הזמן לא מנצחת. חלק מהסיבה לכך היא החלטות לא טובות שלו והחלק השני היא הסיומת הלא טובה שלו שממשיכה לבצבץ כל כמה משחקים (משהו ש10 אמיתי לא יכול להרשות לעצמו) ועדיין אני חושב שהוא בורג משמעותי במערכת, אבל פחות מטוריאל אחרי הכל. מקווה שנראה ממנו עוד קפיצת מדרגה ושישאר.
ציון: 6/10
6/10?!? מדובר באחד מהזרים הטובים בהיסטוריה של הפועל ושל הכדורגל הישראלי בכלל
ככ אוהב אותו
כבר פעם שנייה שהוא מראה שעלינו לא יעשו סיבוב
נגד מכבי בדרבי שחגגו על שער 5 בא לריב איתם
היום הראה לביתר שאנחנו לא מתרגשים מצי הנהוראיים של טדי
גבר שבגברים!
כן.
אומר זאת שוב - הוא וירטואוז אמיתי אבל יש לו לא מעט חסרונות - אני באמת לא זוכר משחק אחד שהוא הצליח לסחוב אותנו לניצחון. יש לו החלטות רעות והוא הרבה פעמים מפשל בסיומת שלו. בסוף אלה הדברים שקובעים משחקים.
אני מאוד אוהב אותו וחושב שהוא הזר בליגה עם הכי הרבה פוטנציאל, שלא תטעה, אבל הוא חייב לעשות עוד קפיצת מדרגה לדעתי. הפועל לא יכולה להסתמך עליו נכון להיום
פוטנציאלית כן, אבל יש לו עוד לאן להשתפר וקבלות להביא כדי להיות מה שאתה מדבר עליו
חברים, ברור שיש לו במה להשתפר. אחרת הוא לא היה פה (גם עכשיו זה נראה לי לא הגיוני שהוא פה..)
אבל אם הייתי יכול לקנות תרחיש בו הוא לא משתפר ולא מתדרדר, אלא נשאר ברמתו ואיתנו לעוד שלוש שנים - הייתי חותם על זה. לפני כל שחקן בקבוצה.
arik89 כתב: ↑24 מאי 2026, 01:26
חברים, ברור שיש לו במה להשתפר. אחרת הוא לא היה פה (גם עכשיו זה נראה לי לא הגיוני שהוא פה..)
אבל אם הייתי יכול לקנות תרחיש בו הוא לא משתפר ולא מתדרדר, אלא נשאר ברמתו ואיתנו לעוד שלוש שנים - הייתי חותם על זה. לפני כל שחקן בקבוצה.
בסדר. זכותך.
לדעתי לצד כל האהבה שלי אליו (ויש המון) חשוב לקחת דברים בפרופורציה ולנתח אותו בצורה עניינית ומקצועית - נכון להיום הוא בורג משמעותי אצלנו אך חסרים לו פקטורים קריטיים כדי שיהפוך להיות שחקן שאפשר להשוות את הערך שלו כמו קנגוואה בבאר שבע או ונטורה. הוא לא שם עדיין.
חשוב להיות מודעים לעניין אם ברצוננו לעלות מדרגה כבר בעונה הקרובה.
iamgabormarton כתב: ↑27 מאי 2026, 09:33
מצטער אבל ככה לא לוקחים אליפות, אם ספרא לא יכול להחזיק כוכבים אז מה עשינו פה בעצם
אתה לא יכול להחזיק כוכבים עם הצעות מקבוצות פאר.
אתה יכול לנסות לשכנע אותם לתרום לך עוד שנה אבל אם תחזיק בכוח ותכנס לסכסוכים אתה סתם תוריד את השחקן וגם זה משודר לשחקנים אחרים זרים שחשבו להגיע למועדון.
אני מקווה שלפחות יביאו זרים איכותיים בסכום הזה. אחרת לא אירופה וספק פלייאוף עונה הבאה
אני חושב, בצער רב, שזו אבולוציה טבעית, חבל שרק אחרי עונה אחת, אבל אין מה לעשות. גם השכר שלו, גם רמת הכדורגל.
הסכום שהפועל יקבלו אמור להיות מאוד משמעותי.
השאלה את מי מביאים והשאלה האם הפועל עושים איזה מחשבה של שדרוג שכר שחקנים מבחינה עקרונית. העקרון של 350 אלף מקסימום הוא נחמד אבל השאלה אם הוא בקורלציה לשוק ולקבוצות בישראל שאתה אמור להתחרות איתן
גם אם יחליטו להתפרע ולהשוות לו את השכר (לא יקרה בחיים) בסוף הוא תמיד יעדיף צ'אנס למועדון גדול עם סיכוי סביר לליגת אלופות.
היה הימור מעולה. כל מי שראה אותו במהלך העונה הבין שהוא לא יישאר פה עוד הרבה.
לקחת את הכסף ולהשתמש בו כדי לבנות קבוצה לאליפות ולהביא תותח במקומו +זרים איכותיים במקומות שחסר
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 27 מאי 2026, 09:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
redrony כתב: ↑27 מאי 2026, 09:54
אני חושב, בצער רב, שזו אבולוציה טבעית, חבל שרק אחרי עונה אחת, אבל אין מה לעשות. גם השכר שלו, גם רמת הכדורגל.
הסכום שהפועל יקבלו אמור להיות מאוד משמעותי.
השאלה את מי מביאים והשאלה האם הפועל עושים איזה מחשבה של שדרוג שכר שחקנים מבחינה עקרונית. העקרון של 350 אלף מקסימום הוא נחמד אבל השאלה אם הוא בקורלציה לשוק ולקבוצות בישראל שאתה אמור להתחרות איתן
הפועל באר שבע לקחה בעשור האחרון 4 אליפויות עם מדיניות שכר כזאת. גם בית"ר בשנתיים האחרונות הייתה שם עם תקרה כזאת, ורוב השחקנים בחיפה היו בסדרי גודל האלה גם בשנים הטובות של בכר, וגם אלו שקיבלו יותר (סק אחרי השדרוג, סבע וכו') לא באמת הצדיקו את זה.
בקיצור, גם עם תקרה של 350 אלף יורו אפשר לרוץ לאליפות. צריך פשוט כמות גדולה של שחקנים איכותיים (שכנראה יקבלו שכר דומה לזה) ולא בודדים
אם מדובר בסכום של 4.5 זה פי 4 ממה שרכשנו אותו.
קצת חבל לי שבקושי היה פה עונה אחת וכבר עוזב .
לדעתי עוד עונה טובה בהפועל שמתמודדים על כל התארים ומספרים קצת יותר טובים יובילו אותו מפה לליגה וקבוצה טובה יותר.
ומקווה גם שיביאו רכב בהתאם .