שאנדה סילבה
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
אחלה שאנדה סילבה משאיר
אף לא צעד לאחור 
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 9 לייקים
התרומה שלו היא לא דבר שניתן להסביר במספרים יש לו משהו חריג מאוד ברגליים מהיר וטכני ברמות שלא רואים בארץ מהטובים בארץ בתפקידו חייב להישאר בלי שום עוררין
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
לדעתי אתה לא מבין כלום בכדורגל, אבל לבריאות.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑19 מאי 2026, 22:37התרומה שלו היא לא דבר שניתן להסביר במספרים יש לו משהו חריג מאוד ברגליים מהיר וטכני ברמות שלא רואים בארץ מהטובים בארץ בתפקידו חייב להישאר בלי שום עוררין
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 110 לייקים
האמת, מסוג השחקנים שבשבילם הולכים לראות כדורגל. אבל וואחד מלכודת דבש.
אם היו עוד עשרה עילויים שמביאים מספרים על המגרש הייתי משאיר... אבל הדריבל היפה, הבאמת יפה הזה, אולי הכי יפה בארץ, הדריבל היפה הזה לבד שבקןשי מייצר נקודות זה לא מספיק טוב לקבוצה עם שאיפות.
אם היו עוד עשרה עילויים שמביאים מספרים על המגרש הייתי משאיר... אבל הדריבל היפה, הבאמת יפה הזה, אולי הכי יפה בארץ, הדריבל היפה הזה לבד שבקןשי מייצר נקודות זה לא מספיק טוב לקבוצה עם שאיפות.
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 9 לייקים
בדיקת ראייה בהולרדפוקס כתב: ↑19 מאי 2026, 22:41לדעתי אתה לא מבין כלום בכדורגל, אבל לבריאות.פושעי מרינוביץ לדין כתב: ↑19 מאי 2026, 22:37התרומה שלו היא לא דבר שניתן להסביר במספרים יש לו משהו חריג מאוד ברגליים מהיר וטכני ברמות שלא רואים בארץ מהטובים בארץ בתפקידו חייב להישאר בלי שום עוררין
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
גול ענק של שחקן כדורגל ענק
עונה שלמה אנחנו בלי חלוצים. שאנדה עשה פעולות מדהימות והיה צריך להיות עם עוד 2-3 בישולים + פתח לא טוב כי הוא באמת לא קיבל מספיק דקות משחק לפני זה בחול
לא נמצא יותר טוב ממנו. חותם על זה שאם ישבו איתו ויסבירו לו שאנחנו מאמינים בו ורוצים לראות תוצאות הוא יעבוד קשה - הוא אוהב את המועדון ורואים את זה.
לכל האנשים שקשה להם לקבל את זה - כן, שאנדה שחקן כדורגל גדול והבעיה של הפועל היא לא הוא.
הפועל חייבת שחקן 10 וחלוץ.
עונה שלמה אנחנו בלי חלוצים. שאנדה עשה פעולות מדהימות והיה צריך להיות עם עוד 2-3 בישולים + פתח לא טוב כי הוא באמת לא קיבל מספיק דקות משחק לפני זה בחול
לא נמצא יותר טוב ממנו. חותם על זה שאם ישבו איתו ויסבירו לו שאנחנו מאמינים בו ורוצים לראות תוצאות הוא יעבוד קשה - הוא אוהב את המועדון ורואים את זה.
לכל האנשים שקשה להם לקבל את זה - כן, שאנדה שחקן כדורגל גדול והבעיה של הפועל היא לא הוא.
אף לא צעד לאחור 
-
פושעי מרינוביץ לדין
- קיבל.ה 9 לייקים
RedDrifter כתב: ↑19 מאי 2026, 22:50 גול ענק של שחקן כדורגל ענק
-
נגמר הנוער
- קיבל.ה 222 לייקים
אחלה שאנדה אבל הוא לא שחקן חכם וגם לא עקבי. להחליף אם מוצאים אופציה טובה יותר.
כדורגל ראו שיש לו תמיד אבל הוא לא עקבי, יום עסל יום בסל. ואם באמת רוצים לקרוא תיגר פה על תארים, צריך מישהו עם יותר תאכלס, הרבה יותר תאכלס
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1324 לייקים
גול באמת אדיר אבל סליחה הוא שחקן שכונה
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 198 לייקים
מבצע יפייפה אין מה להגיד
אבל-למטוס. תודה.
אבל-למטוס. תודה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 1007 לייקים
גול ענק אבל חייבים להיפרד.
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 923 לייקים
אחלה גול.
לא חוכמה לתת את הגול הראשון שלך העונה במשחק גארבג' חסר כל חשיבות.
הוא יכול להוסיף את הגול הזה לקליפ ביצועים, כדי שיעזור לנו למכור אותו בקיץ, כי הוא לא צריך להישאר.
הלאה לזר אחר בעמדה הזאת שתורם דו מספרי שערים ובישולים.
לא חוכמה לתת את הגול הראשון שלך העונה במשחק גארבג' חסר כל חשיבות.
הוא יכול להוסיף את הגול הזה לקליפ ביצועים, כדי שיעזור לנו למכור אותו בקיץ, כי הוא לא צריך להישאר.
הלאה לזר אחר בעמדה הזאת שתורם דו מספרי שערים ובישולים.
- בן לוז
- קיבל.ה 690 לייקים
לשקול אולי טרייד שלו
אני מאמין שקבוצות כמו נתניה או הפועל פת יעופו עליו
אפשר לדוגמא לנסות להביא את בילו או דאבו בתמורה לטרייד עליו וקצת כסף
אני מאמין שקבוצות כמו נתניה או הפועל פת יעופו עליו
אפשר לדוגמא לנסות להביא את בילו או דאבו בתמורה לטרייד עליו וקצת כסף
-
Red_man
- קיבל.ה 2465 לייקים
מהיר מאוד, יש לו כישרון ודריבל טוב אבל הוא מאוד לא יציב. שער יפה מאוד אבל זה באם אמא של הגארבג׳ טיים של העונה. בסוף מודדים שחקנים כמוהו במספרים ואין לו אותם. שער, בישול וצלילה בדרבי זה המספרים שלו.
אפילו דאפה סיפק יותר מספרים ממנו. זה בלתי אפשרי לקבל כזאת תרומה משחקן בעמדה הזאת במחיר הזה. אם יש אופציה לכנף שמאל טובה יותר (דיארה למשל) אז לא לחשוב פעמיים.
אפילו דאפה סיפק יותר מספרים ממנו. זה בלתי אפשרי לקבל כזאת תרומה משחקן בעמדה הזאת במחיר הזה. אם יש אופציה לכנף שמאל טובה יותר (דיארה למשל) אז לא לחשוב פעמיים.
אפשר לגייר אותו ? האמת נתן שואו מטורף . יש לנו בעיות רציניות שחייבים לפתור אז קשה למצוא לו מקום
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
הייתי משאיל את בוסקילה שכרגע נראה הכי פחות מתאים לקחת אותנו צעד קדימה מביא את אנסה (שיחשב כישראלי) ומשאיר את שאנדה ונותן להם את המפתחות לקו שמאל העונה
אף לא צעד לאחור 
-
amorphis
- קיבל.ה 332 לייקים
בשביל סילבה זה לא היה משחק גארבג', קיבל הזדמנות אחרונה לפתוח בעמדה שלו, שברור שהמשחק הבא יפתח על הספסל או ביציע.
אם אפשר היה פשוט להביא זר שתורם דו מספרי אז ברור שעדיף, אבל גם אם תחתים זר ב500 אלף יורו , אין לנו מושג מה נקבל ממנו. אני אוהב את סילבה ולדעתי יש לו מה לתת פה עוד עונה למרות הצפיפות והפער המטורף בין הזרים לחומר המקומי.
-
Red_man
- קיבל.ה 2465 לייקים
מאיפה הדיבור הזה על אזרוח של אנסה הגיע פתאום?RedDrifter כתב: ↑20 מאי 2026, 11:01 הייתי משאיל את בוסקילה שכרגע נראה הכי פחות מתאים לקחת אותנו צעד קדימה מביא את אנסה (שיחשב כישראלי) ומשאיר את שאנדה ונותן להם את המפתחות לקו שמאל העונה
אם אנסה הופך להיות ישראלי אז להביא אותו ולשחרר את שאנדה. אין מה להחזיק שחקן זר במחיר כזה בשביל להיות מחליף. יש עמדות אחרות שאנחנו חייבים להתחזק בהם ואין היצע מספק של ישראלים בשוק
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
אז מסתבר שמרתון איבודי הכדור שלו במחצית השניה זה לא משהו שדמיינתי כי הוא איבד 18 כדורים במשחק אמש ודייק רק ב-68% מהמסירות שלו.
אחלה גול הוא נתן מקווה שזה יעזור לנו למצוא קבוצה שתקח חלק ניכר משכר העתק שלו.
אחלה גול הוא נתן מקווה שזה יעזור לנו למצוא קבוצה שתקח חלק ניכר משכר העתק שלו.
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
כשאתה אומר ״להחזיק זר במחיר כזה״ - כמה לדעתך הוא מרוויח? השכר שלו לא עולה על 250 אלף דולר לפי הערכה שליRed_man כתב: ↑20 מאי 2026, 11:41מאיפה הדיבור הזה על אזרוח של אנסה הגיע פתאום?RedDrifter כתב: ↑20 מאי 2026, 11:01 הייתי משאיל את בוסקילה שכרגע נראה הכי פחות מתאים לקחת אותנו צעד קדימה מביא את אנסה (שיחשב כישראלי) ומשאיר את שאנדה ונותן להם את המפתחות לקו שמאל העונה
אם אנסה הופך להיות ישראלי אז להביא אותו ולשחרר את שאנדה. אין מה להחזיק שחקן זר במחיר כזה בשביל להיות מחליף. יש עמדות אחרות שאנחנו חייבים להתחזק בהם ואין היצע מספק של ישראלים בשוק
מזכיר לך ולכולם שחלק מהעניין בלהיות קבוצת צמרת שרצה זה ספסל עמוק (גם לבאר שבע יש זרים שעולים מהספסל)
אתם רוצים להיפטר משאנדה שמראה שהוא בין שחקני ההתקפה הטובים שיש לנו מאז ינואר בשביל להביא זר שאף אחד לא יודע מה נקבל ממנו (כמו שאתה רואה במכבי חיפה/מכבי ת״א/ביתר להביא ביותר כסף לא תמיד אומר יותר תפוקה) ותחתים את אנסה בשביל מה? שהוא ובוסקילה יחזיקו את הקו שנה הבאה? זה לא ממש שיפור גדול לדעתי
תעיף את בואטנג תפנה מקום לזר תביא או חלוץ זר או 10 זר בשאר המקומות תביא ישראלים בכירים ואפשר להתחיל פה עונה שאנחנו רצים גבוה
אף לא צעד לאחור 
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 834 לייקים
1 שערים 1 בישולים בעונה
מצטער זה לא זר שאני ממשיך איתו לעונה הבאה
מצטער זה לא זר שאני ממשיך איתו לעונה הבאה
-
Red_man
- קיבל.ה 2465 לייקים
אחלה אז תביא את דיארה ואנסה (בהנחה שהוא ישראלי) זה אחלה עומק. סילבה מראה לנו בדיוק למה הוא לא באמת הצליח בשום מקום. הכישרון שם, הנתונים הפיזיים גם. הוא מהיר, טכני, כישרוני, דריבל וכו׳. אבל כשזה מגיע לתכלס הראש שלו לא תמיד שם.RedDrifter כתב: ↑20 מאי 2026, 11:49כשאתה אומר ״להחזיק זר במחיר כזה״ - כמה לדעתך הוא מרוויח? השכר שלו לא עולה על 250 אלף דולר לפי הערכה שליRed_man כתב: ↑20 מאי 2026, 11:41מאיפה הדיבור הזה על אזרוח של אנסה הגיע פתאום?RedDrifter כתב: ↑20 מאי 2026, 11:01 הייתי משאיל את בוסקילה שכרגע נראה הכי פחות מתאים לקחת אותנו צעד קדימה מביא את אנסה (שיחשב כישראלי) ומשאיר את שאנדה ונותן להם את המפתחות לקו שמאל העונה
מזכיר לך ולכולם שחלק מהעניין בלהיות קבוצת צמרת שרצה זה ספסל עמוק (גם לבאר שבע יש זרים שעולים מהספסל)
אתם רוצים להיפטר משאנדה שמראה שהוא בין שחקני ההתקפה הטובים שיש לנו מאז ינואר בשביל להביא זר שאף אחד לא יודע מה נקבל ממנו (כמו שאתה רואה במכבי חיפה/מכבי ת״א/ביתר להביא ביותר כסף לא תמיד אומר יותר תפוקה) ותחתים את אנסה בשביל מה? שהוא ובוסקילה יחזיקו את הקו שנה הבאה? זה לא ממש שיפור גדול לדעתי
תעיף את בואטנג תפנה מקום לזר תביא או חלוץ זר או 10 זר בשאר המקומות תביא ישראלים בכירים ואפשר להתחיל פה עונה שאנחנו רצים גבוה
-
ונרקומן
- קיבל.ה 580 לייקים
אני לא בטוח שאני משחרר אותו שנה הבאה.
להגיד שאין לו קשר לכדורגל זה הזוי. כמעט כל נגיעה שלו בחודשיים-שלושה האחרונים היא תענוג, היו לו עוד לא מעט מהלכים דומים לגול אתמול שנגמרו בכלום בגלל החמצות (וגם בעיה בקבלת החלטות כמובן).
הייתי נגדו עד לא מזמן, אבל אפקט ה״שנה השנייה״ + מה שראינו פה ממנו לאחרונה + החיבור לקבוצה - זה יכול להתחבר למשהו יפה עונה הבאה.
החלטה קשה, וואלה לא יודע
להגיד שאין לו קשר לכדורגל זה הזוי. כמעט כל נגיעה שלו בחודשיים-שלושה האחרונים היא תענוג, היו לו עוד לא מעט מהלכים דומים לגול אתמול שנגמרו בכלום בגלל החמצות (וגם בעיה בקבלת החלטות כמובן).
הייתי נגדו עד לא מזמן, אבל אפקט ה״שנה השנייה״ + מה שראינו פה ממנו לאחרונה + החיבור לקבוצה - זה יכול להתחבר למשהו יפה עונה הבאה.
החלטה קשה, וואלה לא יודע
- RedDrifter
- קיבל.ה 780 לייקים
תביא את דיארה בלי קשר אליוRed_man כתב: ↑20 מאי 2026, 13:13אחלה אז תביא את דיארה ואנסה (בהנחה שהוא ישראלי) זה אחלה עומק. סילבה מראה לנו בדיוק למה הוא לא באמת הצליח בשום מקום. הכישרון שם, הנתונים הפיזיים גם. הוא מהיר, טכני, כישרוני, דריבל וכו׳. אבל כשזה מגיע לתכלס הראש שלו לא תמיד שם.RedDrifter כתב: ↑20 מאי 2026, 11:49כשאתה אומר ״להחזיק זר במחיר כזה״ - כמה לדעתך הוא מרוויח? השכר שלו לא עולה על 250 אלף דולר לפי הערכה שלי
אף לא צעד לאחור 
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 923 לייקים
לא משאיר אותו.
צריך לקבל מהעמדה הזו דו מספרי שערים + בישולים.
זה לא זה, צריך שם זר אכזרי אחר ואני מקווה שגם במועדון מבינים את זה.
צריך לקבל מהעמדה הזו דו מספרי שערים + בישולים.
זה לא זה, צריך שם זר אכזרי אחר ואני מקווה שגם במועדון מבינים את זה.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1983 לייקים
מאוד מזכיר לי את סוף פודגוראנו של חיפה- הרבה רעש וצלצולים, אפס תרומה. שחקן קט רגל מעולה וזהו. להחליף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
adom4
- קיבל.ה 828 לייקים
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2962 לייקים
תודה על הדרבי, תודה על הכל.
בהצלחה בהמשך
בהצלחה בהמשך
-
cholo
- קיבל.ה 297 לייקים
יש לו המון כדורגל, לא בטוח שהוא מספיק יציב מנטלית כדי להביא את זה לאורך זמן.
להשאיר אותו זה הימור לא קטן
להשאיר אותו זה הימור לא קטן
-
וינסנט
- קיבל.ה 531 לייקים
שחקן טוב עם דריבל ענק הבעיה שאין מי שיכוון אותו כנראה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
שחקן רע עם דריבל טוב מאוד כשיש לו שטחים, בשטח קטן גם הדריבל שלו כושל ברוב הפעמים.
אתמול נתן פס אחד יפה וחוץ מזה רק איבד כדורים והסתבך עם עצמו.
90% מהזמן הוא פשוט גרוע מאוד.
אתמול נתן פס אחד יפה וחוץ מזה רק איבד כדורים והסתבך עם עצמו.
90% מהזמן הוא פשוט גרוע מאוד.
-
Niro
- קיבל.ה 2778 לייקים
אין לי מושג איך זה לא קונצנזוס מוחלט שהוא חייב ללכת. פרדי פלומיין עם אופי יותר טוב.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6268 לייקים
-
redrony
- קיבל.ה 1176 לייקים
אני לא יודע מה זה המון כדורגל. זה שיש לו כשרון ודריבל זה ברור, אבל שחקן שהמחשבה הראשונה שלו זה מה הוא יעשה עם הכדור ולא איך הוא עושה את הפעולה הנכונה מבחינת הקבוצה הוא שחקן שהפועל לא צריכים.
זה מסוג השחקנים שאם מאמן לא יושב עליהם ומשנה את אופי החשיבה שלנם ב 180 מעלות אין מה לעשות איתם. כן, הוא יעשה גול כמו נגד חיפה פעם בעונה ועוד איזה דריבל, אבל רב הזמן הוא יחבל במשחק של הקבוצה.
מור בוסקילה אגב אותו דבר, אבל יותר צעיר ואולי אפשר לעשות איתו משהו (הוא גם יותר שחקן לשטח מאשר לרגל מניגוד לסילבה)
- בן לוז
- קיבל.ה 690 לייקים
האמת שההגדרה של ״שחקן קט רגל מעולה״ היא מדויקת
שחקן של שואו, בלי מספרים ובלי תכלס ב95% אחוז מהמקרים
אפשר וצריך לשאוף ליותר
מקווה מאוד שנראה כאן כנף שמאל זר בסגנון דיארה/מוקאריו שזה מה שכיוונו אליו בקיץ הקודם
שחקן של שואו, בלי מספרים ובלי תכלס ב95% אחוז מהמקרים
אפשר וצריך לשאוף ליותר
מקווה מאוד שנראה כאן כנף שמאל זר בסגנון דיארה/מוקאריו שזה מה שכיוונו אליו בקיץ הקודם
-
Charlie
- קיבל.ה 1218 לייקים
אם מחליפים זר אחד בקיץ - זה הזר שצריך ללכת (ועדיין אני מקווה שיוחלפו 2 זרים וגם בואטנג יעוף)