דניאל דאפה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 17 מאי 2026, 12:15 אם רוצים להיות מועמדים לאליפות- הוא צריך להיות מושאל שנה הבאה (להפועל פתח תקוה למשל). הוא חייב לשחק הרבה ולצבור בטחון
אפשר להשאיר אותו כחלוץ שלישי שילקט דקות אבל באופן כללי אני מאוד לא אוהב את הגישה וההתנהגות שלו

יכול מאוד להיות שזה מה שיהרוס לו את הקריירה ולא הכישרון. לא אהבתי בכלל שלא בא להודות לקהל בסיום בסוף כולם באו לעודד אותו בכל משחק גם כשהוא היה זוועה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6268 לייקים

arik89 כתב: 17 מאי 2026, 01:20
רדפוקס כתב: 15 מאי 2026, 19:02 שמתם עליו 1.8 מיליון יורו.
עכשיו תביאו לו מאמן חלוצים (אלון מזרחי או מישהו בדמותו) שיעבוד איתו על סיומת ונגיעה ראשונה.
תביאו לו פסיכולוג ספורט.

אל תביאו לו חלוץ זר על הראש שהוא לא יכול ללמוד ממנו שום דבר טוב ושרק הוריד לו עוד יותר את הביטחון.
אם מביאים לו חלוץ זר על הראש אז מישהו שאפשר ללמוד ממנו.
אלון מזרחי אימון חלוצים מתישהו מחוץ לטלנובלה האלופה?
אין לי מושג, מצידי שיביאו לו את זהבי או כל פינישר אחר שיכול ללמד אותו את הדברים הבסיסיים האלו שחסרים לו (סיומת ונגיעה ראשונה).
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  951 לייקים

arik89 כתב: 17 מאי 2026, 01:20
רדפוקס כתב: 15 מאי 2026, 19:02 שמתם עליו 1.8 מיליון יורו.
עכשיו תביאו לו מאמן חלוצים (אלון מזרחי או מישהו בדמותו) שיעבוד איתו על סיומת ונגיעה ראשונה.
תביאו לו פסיכולוג ספורט.

אל תביאו לו חלוץ זר על הראש שהוא לא יכול ללמוד ממנו שום דבר טוב ושרק הוריד לו עוד יותר את הביטחון.
אם מביאים לו חלוץ זר על הראש אז מישהו שאפשר ללמוד ממנו.
אלון מזרחי אימון חלוצים מתישהו מחוץ לטלנובלה האלופה?
אתה רציני? הוא נתן אימונים אישיים לעומר דמארי וטב"ח/טב"ז במכבי פ"ת. הוא נתן אימונים אישיים לבן סהר בתקופה הרעה שלו בקדנציה הראשונה אצלנו ותחת ההדרכה שלו סהר התחיל פתאום להבקיע. הוא נתן אימונים אישיים לשלומי ארבייטמן, שבמקביל אליהם הוא נתן את הפריצה המשוגעת שלו במכבי חיפה. ולפני איזה שנתיים התחיל לאמן את ההתקפה של הנוער של בני יהודה, לא יודע אם הוא עדיין עושה את זה.

הוא אולי לא הטיפוס הכי אינטליגנט בעולם, אבל בכל מה שקשור ללקחת כדור ולתקוע אותו ברשת איינשטיין דביל לידו. והוא הוכיח שהוא יודע ללמד את זה.
הצבי ישראל
קיבל.ה  103 לייקים

למכור!!
מעץ נוי לא ייצאו פירות...
cholo
קיבל.ה  297 לייקים

אני ממש מקווה שייצא ממנו שחקן, לדעתי ברמת הכשרון הגולמי והנתונים הפיזיים זה לגמרי שם.
עונת השאלה או תפקיד ברור לעונה הבאה כמחליף בלבד יעשו לו טוב לדעתי.
הצבי ישראל
קיבל.ה  103 לייקים

cholo כתב: 17 מאי 2026, 14:30 אני ממש מקווה שייצא ממנו שחקן, לדעתי ברמת הכשרון הגולמי והנתונים הפיזיים זה לגמרי שם.
רחוק מלהיות.
מתקשה בדברים בסיסיים של שחקן כדורגל. להשתלט על כדור, לכדרר וכו'..
הוא שלומיאלי עם הכדור.
cholo
קיבל.ה  297 לייקים

הצבי ישראל כתב: 17 מאי 2026, 14:38
cholo כתב: 17 מאי 2026, 14:30 אני ממש מקווה שייצא ממנו שחקן, לדעתי ברמת הכשרון הגולמי והנתונים הפיזיים זה לגמרי שם.
רחוק מלהיות.
הוא שלומיאלי עם הכדור.
אני לא חושב שזה נובע מחוסר כשרון, אבל זאת דעתי בלבד
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6268 לייקים

cholo כתב: 17 מאי 2026, 14:44
רחוק מלהיות.
הוא שלומיאלי עם הכדור.
היסודות שלו לקויים וזה הגיוני כי הוא התחיל לשחק כדורגל במסגרת מקצועית בגיל מאוד מאוחר.
לא מאוחר לעבוד על זה, אבל צריך מאמן אישי שהיה חלוץ סקורר לזה.
cholo
קיבל.ה  297 לייקים

רדפוקס כתב: 17 מאי 2026, 14:51

רחוק מלהיות.
הוא שלומיאלי עם הכדור.
היסודות שלו לקויים וזה הגיוני כי הוא התחיל לשחק כדורגל במסגרת מקצועית בגיל מאוד מאוחר.
אתה מחדש לי. באיזה גיל?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6268 לייקים

cholo כתב: 17 מאי 2026, 15:02

אתה מחדש לי. באיזה גיל?
11/12
shaar7_12
קיבל.ה  96 לייקים

רדפוקס כתב: 17 מאי 2026, 15:47
cholo כתב: 17 מאי 2026, 15:02
אתה מחדש לי. באיזה גיל?
11/12
יש לו בעיית מהירות אפילו בשביל כדורגל ישראלי .
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

האמת? לא סובל אותו כבר
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  834 לייקים

כמו שאמרתי לפניי חודש
הוא לא ברמה בנתיים
להשאיל ולהביא את מלמד וחלוץ זר רוצח
דולימנגה99
קיבל.ה  230 לייקים

לא שחקן ולא יהיה שחקן
לנסות למכור לחול אם יש מישהו שיאכל את הלקרדה
מחמיד שאפס וגם לא שווה ליגת על אם היה מקבל את הדקות שלו היה עם 6-7 שערים העונה
לא יכול להיות אפילו מחליף בעונה הבאה
אוגמק
קיבל.ה  41 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 19 מאי 2026, 22:29 כמו שאמרתי לפניי חודש
הוא לא ברמה בנתיים
מלמד זו בכלל אופציה ריאלית?
מושקוביץ
קיבל.ה  110 לייקים

היה חושך במיוחד היום. היה לו איזה איבוד בתוך הרחבה במקום לרוץ אחורה לכדור שעוד היה ממש קרוב התחיל להתלונן לשופט.
אוגמק
קיבל.ה  41 לייקים

לגופו של שחקן, גם אם יביאו לו את זלאטן כמאמן אישי, אי אפשר לבנות עליו כחלוץ מוביל בעונה הבאה.
אם מאמינים שיכול לצאת ממנו משהו הוא חייב לצבור ניסיון משחק ולא על חשבון עוד משחקים והחמצות אצלנו. לכן השאלה היא המסקנה המתבקשת
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  834 לייקים

אוגמק כתב: 19 מאי 2026, 22:39
אנחנו בתהליך כתב: 19 מאי 2026, 22:29 כמו שאמרתי לפניי חודש
הוא לא ברמה בנתיים
מלמד זו בכלל אופציה ריאלית?
בחיפה פחות סופרים אותו
מאמין אם באמת נרצה אותו הוא יהיה אצלנו
לירון האדום
קיבל.ה  2962 לייקים

גם היום כלום ושום דבר
שחר
קיבל.ה  1833 לייקים

אפשר להתווכח על הכדורגל והפוטנציאל שלו..(למרות שאני חושב שאין שם יותר מידי ויש פה בעיות בסיסיות שהן מעבר לגיל וחוסר ניסיון)
אבל אני עוקב אחריו במשחקים האחרונים שהוא נכנס כמחליף ומה שממש מעצבן אותי זה שדווקא הוא! צריך לנצל כל דקה שנותנים לו לשחק בהפועל תל אביב כשהוא עולה מהספסל ומקבל הזדמנות כדי לשרוף את הדשא.
שאנדה למשל, זה שחקן שעשה משהו בקריירה שלו, שיחק באסטון וילה ויש לו רקורד די מרשים ובמחזורים האחרונים גם אם לא הכל מצליח לו, הוא ממש מנסה, רץ הרבה לדעתי ועושה הרבה יותר הגנה ממה שהוא עשה כשהוא בא למועדון, אצל דאפה זה בדיוק ההפך.
האמת שבהתחלה דאפה התחיל טוב מהבחינה הזו רץ המון, עשה לחץ ונראה מאוד מחויב, אבל בחלק הזה של העונה קורה משהו הפוך והוא מסתובב על הדשא כמו איזה כוכב כדורגל שועשה טובה שהוא עושה לחץ, מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע, מנפנף בידיים כל הזמו לשופטים וגם לשחקנים אחרים מהקבוצה ומתחיל להרגיש כמו טיפוס בלתי נסבל. גם הפרצופים שהוא עושה בחילופים (היום הוא בכלל סימן לברדה לא להחליף אותו) מעצבנים אותי.
חייב לעוף לאיזו עונה השאלה, לפחות כדי להתאפס ולקבל פרופורציה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

אוגמק כתב: 19 מאי 2026, 22:42 לגופו של שחקן, גם אם יביאו לו את זלאטן כמאמן אישי, אי אפשר לבנות עליו כחלוץ מוביל בעונה הבאה.
אם מאמינים שיכול לצאת ממנו משהו הוא חייב לצבור ניסיון משחק ולא על חשבון עוד משחקים והחמצות אצלנו. לכן השאלה היא המסקנה המתבקשת
הבעיה איתו היא מנטלית ולא רק ניסיון

הראש שלו לא בכדורגל ורואים את זה.. יש משחקים שהוא בא מפוקס ועושה דברים 100/100 ויש משחקים שהוא פשוט זורק על הכל כי משהו לא הולך כמו שהוא רוצה

שחקן כדורגל לא יכול להצליח ככה בחיים עם המנטליות הזאת. אני מתחיל להבין שיש סיכוי לא רע שהוא אף פעם לא יגיע לפוטנציאל המלא שלו בגלל האופי הבעייתי הזה.. לא מעט שחקנים גדולים נפלו פה והוא מתגלה להיות אחד מהם

חייב לשלם את המחיר בעונה הבאה לדעתי, לא מספיק מחויב.
ספרא טבא
קיבל.ה  466 לייקים

ברדה גמר אותו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4479 לייקים

ספורט 1, 10.12.25:

מחקר חדש שפרסם המכון לחקר הכדורגל, CIES, בדק את את השחקנים ששוויים צפוי לעלות בצורה דרמטית בחצי השנה קרובה, זאת על סמך הופעות בהרכב, תוצאות הקבוצה ובהתאם לביצועיהם עד כה.
דאפה, ששוויו מוערך כיום על פי המחקר בכ-7.1 מיליון יורו, צפוי לעלות לשווי של כ-12.3 מיליון יורו, כאשר מדובר בעלייה דרמטית של לא פחות מ-73%.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  691 לייקים

חייב השאלה
ולהחליף סוכן לדודו דהאן
אולי ככה נוכל לדחוף אותו לבלגיה ביום מן הימים ולצמצם הפסדים
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  289 לייקים

גם מבקריו החריפים יודו ששכל יש לו.
לגבי מה שחסר, וחסר, אני אופטימי.
בדיעבד אולי היה עדיף בעונה הנוכחית להשאיל אותו ללאומית ולמקום עם פחות לחץ על הנייר. אבל לא נורא.
כמאמר המשורר - שחקי כי בדאפה אאמין. :heart:
רינגו סטאר המלך

"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1090 לייקים

7even כתב: 20 מאי 2026, 08:33 ספורט 1, 10.12.25:

מחקר חדש שפרסם המכון לחקר הכדורגל, CIES, בדק את את השחקנים ששוויים צפוי לעלות בצורה דרמטית בחצי השנה קרובה, זאת על סמך הופעות בהרכב, תוצאות הקבוצה ובהתאם לביצועיהם עד כה.
דאפה, ששוויו מוערך כיום על פי המחקר בכ-7.1 מיליון יורו, צפוי לעלות לשווי של כ-12.3 מיליון יורו, כאשר מדובר בעלייה דרמטית של לא פחות מ-73%.
משעשע מעניין מה מעשנים שם במכון הזה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 20 מאי 2026, 09:42 גם מבקריו החריפים יודו ששכל יש לו.
בדיעבד אולי היה עדיף בעונה הנוכחית להשאיל אותו ללאומית ולמקום עם פחות לחץ על הנייר. אבל לא נורא.
הבעיה שלו היא מנטלית וקצת טכניקה - השאלה ללאומית תעשה לו רק רע

אני מתחיל להיות בדעה (כפי שאמרתי למעלה) שהבעיה שלו היא בלתי פתירה
לירון האדום
קיבל.ה  2962 לייקים

להביא חלוץ זר + מלמד
להשאיל את דאפה שישחק עם אחיו בקטמון
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6268 לייקים

RedDrifter כתב: 20 מאי 2026, 11:31

הבעיה של דאפה, ילד שחגג העונה 18 והתחיל לשחק כדורגל במסגרת קבוצתית רק לפני 6/7 שנים, היא בלתי פתירה.
לעומת זאת שאנדה סילבה, שחקן בן 29 שעבר יותר קבוצות מחולצות כדורגל שיש לי בארון ולאורך כל הקריירה לא סיפק מספרים, הבעיה שלו היא פתירה הוא רק צריך שיביאו לו את ה-10 הנכון והוא יתחיל להפציץ.
אנדריאן קרייב, בן 27, רק צריך את ה-8 הנכון וה-10 הנכון כדי לפתור את הבעיה שלה.
אל ים קנצפולסקי, בן 22, שקיבל עשרות הזדמנויות, רק צריך לקבל עוד הזדמנויות והוא יפתור את הבעיה שלו.

עכשיו אני לא אומר שדאפה הולך להיות בעונה הבאה כל מה שחלמנו עליו, אבל הנחרצות שלכם לגמור ילד בן 18 ומנגד לתת קרדיטים בלתי נגמרים לשחקנים אחרים היא לא פחות ממביכה וגם צבועה.

לעניות דעתי דאפה צריך להתחיל את העונה הבאה בהפועל במעמד של חלוץ מחליף ונדרשת מהצוות המקצועי עבודה מאוד גדולה איתו ברמה האישית.
אם הצוות המקצועי לא יודע להשקיע את המשאבים האלה בדאפה אז למנות לו מאמן חלוצים אישי ופסיכולוג ספורט.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

רדפוקס כתב: 20 מאי 2026, 11:55

הבעיה של דאפה, ילד שחגג העונה 18 והתחיל לשחק כדורגל במסגרת קבוצתית רק לפני 6/7 שנים, היא בלתי פתירה.
לעומת זאת שאנדה סילבה, שחקן בן 29 שעבר יותר קבוצות מחולצות כדורגל שיש לי בארון ולאורך כל הקריירה לא סיפק מספרים, הבעיה שלו היא פתירה הוא רק צריך שיביאו לו את ה-10 הנכון והוא יתחיל להפציץ.
אל ים קנצפולסקי, בן 22, שקיבל עשרות הזדמנויות, רק צריך לקבל עוד הזדמנויות והוא יפתור את הבעיה שלו.

עכשיו אני לא אומר שדאפה הולך להיות בעונה הבאה כל מה שחלמנו עליו, אבל הנחרצות שלכם לגמור ילד בן 18 ומנגד לתת קרדיטים בלתי נגמרים לשחקנים אחרים היא לא פחות ממביכה וגם צבועה.

לעניות דעתי דאפה צריך להתחיל את העונה הבאה בהפועל במעמד של חלוץ מחליף ונדרשת מהצוות המקצועי עבודה מאוד גדולה איתו ברמה האישית.
אם הצוות המקצועי לא יודע להשקיע את המשאבים האלה בדאפה אז למנות לו מאמן חלוצים אישי ופסיכולוג ספורט.
חלוצים עם יותר כישרון גולמי ממנו עברו עונות רעות ולא מתנהגים כמוהו.

הבעיה הגדולה הייתה היא שהביאו אותו כחלוץ ראשון להפועל, היה מראש צריך להיות חלוץ מחליף ולהיכנס לרבע שעה בסוף - הבעיה איתו עכשיו היא שהוא מרגיש מקופח ורואים את זה בשפת הגוף שלו. לי לפחות זה ניכר מאוד שהוא מתוסכל ומוותר די בקלות בכל מה שקשור במשחק עצמו (טאקלים, להגיע לכדור, לתת פסים פשוטים) בגלל העניין שהוא בקושי רואה דקות. המנטליות שלו מאוד מאוד חלשה לשחקן שרוצה להיות חלוץ בכיר - זה מחסום שהרבה שחקנים לא מצליחים לעבור. אני מאוד לא אוהב את ההתנהגות שלו (לדעתי הוא כפוי טובה) ואני גם מאמין גדול בזה שאם אתה לא עובד קשה אתה גם לא תגיע לכלום. לעניות דעתי אני לא רואה אותו משפר את שני המרכיבים שחסרים לו בתקופה שלו בהפועל (טכניקה ומנטליות) - זכותך לחלוק עליי.

כפי שכבר כמה אמרו פה - איבוד כדורים כסטטיסטיקה יחידה לא מעיד על הרבה כעובדה יחידנית… אתה יכול להמשיך בנרטיב של כל השאר אני לא דואג.
מספיק להסתכל בהודעות שלך מתחילת שנה להבין שהדעות שלך מקורם בבטן ולא הראש
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  289 לייקים

למה ללאומית בעיני? כי בהיבטים מסוימים - בוודאי לא בכולם - יש שם פחות לחץ. בטח מבחינת כל המסביב - פחות סיקור תקשורתי, קהלים בד"כ יותר קטנים (גם בתוך אותה קבוצה לעומת אם היא בליגת העל), ואם זה בסיס אוהדים שהוא קטן, אז גם יש פחות התעסקות/טראפיק אינטרנטית ובכלל (אני מתקשה להאמין שלמ.ס. קריית ים יש המון אוהדים, שהם גם פעילים ברשתות). פחות באזז. יותר כזה under the radar.
רינגו סטאר המלך

"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
נועם שחם
קיבל.ה  1104 לייקים

כל היבקורת על דאפה מוצדקת, אבל באותה נשימה, מדובר בשחקן צעיר שאיבד בטחון במהלך העונה וקצת הלך לאיבוד.

לנו כקהל אין מה לעשות חוץ מלתת לו גב ולקוות שהצוות המקצועי ימצא את הנוסחא איתו. קצת מוקדם להרים ידיים ולהתייאש לגביו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 20 מאי 2026, 12:42

למה ללאומית בעיני? כי בהיבטים מסוימים - בוודאי לא בכולם - יש שם פחות לחץ. בטח מבחינת כל המסביב - פחות סיקור תקשורתי, קהלים בד"כ יותר קטנים (גם בתוך אותה קבוצה לעומת אם היא בליגת העל), ואם זה בסיס אוהדים שהוא קטן, אז גם יש פחות התעסקות/טראפיק אינטרנטית ובכלל (אני מתקשה להאמין שלמ.ס. קריית ים יש המון אוהדים, שהם גם פעילים ברשתות). פחות באזז. יותר כזה under the radar.
הוא כבר היה בנתניה ושיחק שם (גם אם קצת) - לקחת אותו לג אחורה בשביל להוריד ממנו לחץ זה לא משהו שישרת אותו לדעתי.

הוא חייב להיות שחקן מוביל באיזה קבוצת תחתית כמו הפועל פתח תקווה או טבריה ולראות אם יש לו את מה שנדרש.. הכי גרוע זה יהיה כמו מקרה טאבי שלא נהנה מהשערים שלו אבל כן נזכה באקזיט

לדעתי ההחתמה שלו במחשבה לאחור הייתה טעות כי אנחנו תקועים איתו עכשיו ואין לנו ברירה להמשיך ולתת לו הזדמנויות בתקופה שאנחנו צריכים לעבוד קשה לחזור לטופ של הכדורגל. לא הזמן הנכון להתעסק בפרויקט דאפה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6268 לייקים

RedDrifter כתב: 20 מאי 2026, 12:30

הבעיה הגדולה הייתה היא שהביאו אותו כחלוץ ראשון להפועל, היה מראש צריך להיות חלוץ מחליף ולהיכנס לרבע שעה בסוף - הבעיה איתו עכשיו היא שהוא מרגיש מקופח ורואים את זה בשפת הגוף שלו. לי לפחות זה ניכר מאוד שהוא מתוסכל ומוותר די בקלות בכל מה שקשור במשחק עצמו (טאקלים, להגיע לכדור, לתת פסים פשוטים) בגלל העניין שהוא בקושי רואה דקות. המנטליות שלו מאוד מאוד חלשה לשחקן שרוצה להיות חלוץ בכיר - זה מחסום שהרבה שחקנים לא מצליחים לעבור. אני מאוד לא אוהב את ההתנהגות שלו (לדעתי הוא כפוי טובה) ואני גם מאמין גדול בזה שאם אתה לא עובד קשה אתה גם לא תגיע לכלום. לעניות דעתי אני לא רואה אותו משפר את שני המרכיבים שחסרים לו בתקופה שלו בהפועל (טכניקה ומנטליות) - זכותך לחלוק עליי.

כפי שכבר כמה אמרו פה - איבוד כדורים כסטטיסטיקה יחידה לא מעיד על הרבה כעובדה יחידנית… אתה יכול להמשיך בנרטיב של כל השאר אני לא דואג.
ניסחת מגילה שלמה ולא הצלחת להתייחס בכלל לטיעון שלי, מדהים.
ועוד אני מגיב מהבטן ולא מהראש :rofl:
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

רדפוקס כתב: 20 מאי 2026, 13:22
RedDrifter כתב: 20 מאי 2026, 12:30

ניסחת מגילה שלמה ולא הצלחת להתייחס בכלל לטיעון שלי, מדהים.
ועוד אני מגיב מהבטן ולא מהראש :rofl:
עניתי לך על עיקר הדברים כל השאר זה די מסכם את המשפט בסוף - הדעות שלך על שחקנים נובעות בעיקר מרגשות ולא מעובדות

אתה יכול להמשיך להגיד שקרייב לא טוב ושאנדה לא טוב אבל זה לא הופך את זה למציאות (על אל ים לא דיברתי)
בסוף הפועל של 25/26 שיחקה עם קרייב ופלקאו כשחקני שחקני 6 רוב העונה כשקרייב מחזיק את האמצע שלך לבד לגמרי.

שאנדה שיחק רק באזור ה800 דקות אחרי משחקים בודדים בעונה שעברה בMLS והספיק להיפצע פה מה שגרם לו להיות בחוץ רוב העונה. אני רואה משני השחקנים האלה בדיוק את מה שאני רוצה שהם יעשו ולכן אני הייתי ממשיך איתם.

הבעיה של הפועל ת״א היא בעיקר בשליש האחרון ואזור נקודתי במרכז השדה.

אתם רוצים להמשיך עם פרויקט דאפה? שלכם. אני לא ראיתי ממנו כלום שמצדיק את זה שישפכו עליו עוד כספים ויתנו לו עוד ניסיונות על החשבון של הקבוצה (כי בסוף זה אנחנו שלא מנצחים משחקים בגללו) נתנו לו שנה שלמה להוכיח לנו משהו, והוא פשוט לא. אתם חושבים שמכבי ביתר או באר שבע היו ממשיכים איתו? אנחנו כבר לא קבוצת פיתוח.. מי שלא מספיק טוב צריך להיות מנוטב למקום אחר. וגם ההתנהגות שלו מסריחה
D&3
קיבל.ה  1758 לייקים

@RedDrifter
דברים שאני מסכים איתם = מהראש
דברים שאני לא מסכים איתם = מהבטן ומהרגש

דרך אגב, דאפה לא הגיע כחלוץ ראשון, הוא הפך לכזה כי הוא פתח את העונה בצורה מצוינת
נערך לאחרונה על ידי D&3 ב 20 מאי 2026, 21:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
הצבי ישראל
קיבל.ה  103 לייקים

גרוע מאוד.
גם ארטטה לא יצליח להוציא מים מהסלע במקרה שלו
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

המיני עקיצה הזאת היא לא לעניין.. מילא היה לך כבוד והיית מתייג אותי ולא מנסה להחליק את זה כביקורת כללית.. כאחד שזוכר היטב איזה דעות על איזה שחקנים הוא החזיק בתחילת העונה לא בטוח שלא היית מסכים איתי
D&3
קיבל.ה  1758 לייקים

RedDrifter כתב: 20 מאי 2026, 21:45 המיני עקיצה הזאת היא לא לעניין.. מילא היה לך כבוד והיית מתייג אותי ולא מנסה להחליק את זה כביקורת כללית.. כאחד שזוכר היטב איזה דעות על איזה שחקנים הוא החזיק בתחילת העונה לא בטוח שלא היית מסכים איתי
קיבלת תיוג, הייתי מצטט אבל זה כבר מגה ציטוט אז העדפתי לחסוך

ולא הבנתי את הקשר לדעות בתחילת העונה. רוב השחקנים שהגיעו להפועל השנה רובנו ככולנו ראינו העונה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שראינו עד העונה. מי שלא עדכן את מה שהוא חושב הוא סתם עקשן
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  781 לייקים

D&3 כתב: 20 מאי 2026, 21:51
RedDrifter כתב: 20 מאי 2026, 21:45 המיני עקיצה הזאת היא לא לעניין.. מילא היה לך כבוד והיית מתייג אותי ולא מנסה להחליק את זה כביקורת כללית.. כאחד שזוכר היטב איזה דעות על איזה שחקנים הוא החזיק בתחילת העונה לא בטוח שלא היית מסכים איתי
קיבלת תיוג, הייתי מצטט אבל זה כבר מגה ציטוט אז העדפתי לחסוך

ולא הבנתי את הקשר לדעות בתחילת העונה. רוב השחקנים שהגיעו להפועל השנה רובנו ככולנו ראינו העונה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שראינו עד העונה. מי שלא עדכן את מה שהוא חושב הוא סתם עקשן
אני אשאל אותך בפשטות אז - לדעתך קרייב לא שחקן שאתה ממשיך איתו?
שליחת תגובה