חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  986 לייקים

RedDrifter כתב:לפי וואן הפועל רוצה ובודקת על גיא חדידה
מצוין.
וחובה להתאבד על אוגריסה. רק שלא יגיע בסוף לאברמוב.
CouchPotato
קיבל.ה  139 לייקים

Adom_Adom כתב: 16 מאי 2026, 18:30
שחר כתב: 16 מאי 2026, 14:13 זה האשכול שבתחילת יוני כולם מתבכניינים שכל הקבוצות מתחזקות ,רק אנחנו נחלשים ויושנים בעמידה ונפלנו על בעלים גרועים מהניסנוב?
:rofl: היה מצחיק התקופה שחשבו שספרא לא קיים ושגילו שכן אמרו שהוא לא רציני אחרי חודש :rofl:
גם אני לא האמנתי עד שהוא לא קנה סופית. לא צועקים יש לפני וכו‘.
KingZivos
קיבל.ה  318 לייקים

RedDrifter כתב: 15 מאי 2026, 13:05 תמונה

יש אמת בדבר?
לא יודע מה נכון מה לא, מניח גם הרבה תלוי בהגרלה שנקבל בקונפרנס.
בכל מקרה גם אם זה נכון, אם 7 מהזרים נשארים אתה לא תזכה באליפות אלא אם תצליח להביא את הישראלים הכי חריפים בליגה. העונה באמת כל הזרים, בסדר.. חלקם מעולים, בקיצור אין נפילות- אבל יחד עם זאת מלבד לואיזו צ׳יקו מאיימבו אף אחד לא באמת זר תותח. פלקאו וקרייב תלוי ביום, אז אפשר לספור נגיד אחד מהם.
אם רוצים לרוץ על אליפות עונה הבאה אתה צריך להפטר מ3 זרים (אלא אם יהיה חדש בגזרת מיימבו והאישה)
ולהביא 3 זרים לפחות, זרים שמקבלים מיליון יורו לפחות לעונה ומליגות מוכחות בכירות, ולקחת בחשבון שגם במקרה הזה סטטיסטית לפעמים אין התאמה בין זר לקבוצה וגם אחד מהם לא יהיה טוב, אבל אם פגעת ב2 זרים בסכומים האלו.. אתה לגמרי על הגל .
KingZivos
קיבל.ה  318 לייקים

htafan99 כתב: 15 מאי 2026, 19:37 מכל הסגל שלנו, לדעתי השתיים היחידים שכרגע לא ברי החלפה זה מאיימבו וצ׳יקו.
לואיזו???
htafan99
קיבל.ה  185 לייקים

KingZivos כתב: 17 מאי 2026, 00:01
htafan99 כתב: 15 מאי 2026, 19:37 מכל הסגל שלנו, לדעתי השתיים היחידים שכרגע לא ברי החלפה זה מאיימבו וצ׳יקו.
לואיזו???
לא יודע, אני משווה לקמפיין של ליגת האלופות.
גם תמיד כל בעיטה שלו זה דרדרלה.
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
El dudernio
קיבל.ה  2024 לייקים

KingZivos כתב: 16 מאי 2026, 23:59

יש אמת בדבר?
בכל מקרה גם אם זה נכון, אם 7 מהזרים נשארים אתה לא תזכה באליפות אלא אם תצליח להביא את הישראלים הכי חריפים בליגה. העונה באמת כל הזרים, בסדר.. חלקם מעולים, בקיצור אין נפילות- אבל יחד עם זאת מלבד לואיזו צ׳יקו מאיימבו אף אחד לא באמת זר תותח. פלקאו וקרייב תלוי ביום, אז אפשר לספור נגיד אחד מהם.
אם רוצים לרוץ על אליפות עונה הבאה אתה צריך להפטר מ3 זרים (אלא אם יהיה חדש בגזרת מיימבו והאישה)
ולהביא 3 זרים לפחות, זרים שמקבלים מיליון יורו לפחות לעונה ומליגות מוכחות בכירות, ולקחת בחשבון שגם במקרה הזה סטטיסטית לפעמים אין התאמה בין זר לקבוצה וגם אחד מהם לא יהיה טוב, אבל אם פגעת ב2 זרים בסכומים האלו.. אתה לגמרי על הגל .
אולי בונים על איזרוח של מיאמבו...
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  928 לייקים

אם הכוונה באמת לשחרר רק אחד מהזרים - אנחנו בבעיה גדולה.

בשביל לרוץ לאליפות אנחנו צריכים להחליף 2 זרים, וכמובן להשתדרג בטובים יותר. בשביל לקחת אליפות אנחנו צריכים לדעתי להחליף 3 זרים.
רק הפועל
קיבל.ה  3122 לייקים

יש אמת בדבר?
למה לא ? ביתר לא קבוצה עדיפה עלייך מבחינת סגל והם עוד שנייה זוכים באליפות , חיזוקים נקודתיים ואפשר איך שהליגה נראית בטמ להאבק
הצבי ישראל
קיבל.ה  101 לייקים

יש אמת בדבר?
אפשר להשאיר את קרייב ופלקאו בתוספת חיזוק ישראלי בדמות קארצב ו/או דן גלזר. אני לא יודע אם אבו פאני זה רציני ואפשר להביא.
מקדימה, קודם כל ספורי אח"כ יוספי, יאיר מרדכי ופרבר.
כנף שמאל וחלוץ זרים תותחים.
לחיזוק הייתי מביא את רותם קילר מנתניה
Asafasraf
קיבל.ה  1968 לייקים

ממשיכים עם החשיבה של קבוצת מרכז טבלה.
הפועל צריכה לכוון לליגיונרים, לא לרותם קלר, שהיה שותף להגנה שקיבלה 50 גולים (חלק חשוב מלהיות מגן)

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4447 לייקים

רק הפועל כתב: 17 מאי 2026, 08:51

יש אמת בדבר?
למה לא ? ביתר לא קבוצה עדיפה עלייך מבחינת סגל והם עוד שנייה זוכים באליפות , חיזוקים נקודתיים ואפשר איך שהליגה נראית בטמ להאבק
זה בעצם מה שהוא אמר.

לביתר יש שועה ואצילי.
מה יש לך שמקביל לזה מבחינת ישראלים בהתקפה?
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  820 לייקים

7even כתב: 17 מאי 2026, 10:23

זה בעצם מה שהוא אמר.

לביתר יש שועה ואצילי.
טוריאל ואסף צור
L.S
קיבל.ה  2226 לייקים

מעל הכל אני הייתי שוקל ברצינות לשלם בעונה הבאה את הקנס ולשחק עם 8 זרים על הדשא.
בגזרת הישראלים אין איזה מציאה גדולה חוץ מאבו פאני שאני לא בטוח שיהיה כ"כ פשוט להביא אותו, גם אם כסף זה לא בעיה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  3122 לייקים

זה בעצם מה שהוא אמר.

לביתר יש שועה ואצילי.
אוליי אין צריך לשפר את הסגל הישראלי אבל לדעתי הסיבה העיקרית שהם רצים ככה זה יצחקי שמתברר כמאמן מצויין
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  744 לייקים

L.S כתב: 17 מאי 2026, 10:35 מעל הכל אני הייתי שוקל ברצינות לשלם בעונה הבאה את הקנס ולשחק עם 8 זרים על הדשא.
בגזרת הישראלים אין איזה מציאה גדולה חוץ מאבו פאני שאני לא בטוח שיהיה כ"כ פשוט להביא אותו, גם אם כסף זה לא בעיה.
טעות לעשות את זה לדעתי

אסור לשכוח שלפגוע בזרים זה עניין קשה.. היה לנו מזל גדול העונה עם רובם… מה יקרה אם הוא יגיע בשכר מפלצתי של 500,000 אירו ואחרי קנס של 700,000 אירו והוא לא יתפקד? מה יקרה אם תהיה מלחמה והוא לא ירצה לחזור לארץ? יותר מידי סיכונים כרוכים בזה

הפועל חייבת לשלם את ה׳קנס׳ של הישראלים הבכירים עכשיו על מנת שתוכל להרוויח את התוצאות לטווח הרחוק אין מה לעשות.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4447 לייקים

Sin Queso כתב: 17 מאי 2026, 10:27

זה בעצם מה שהוא אמר.

לביתר יש שועה ואצילי.
טוריאל ואסף צור
בהתקפה....
amorphis
קיבל.ה  331 לייקים

כמה ישראלים בהתקפה ברמה של שועה ואצילי קיימים בכלל כרגע?
TOMER
קיבל.ה  69 לייקים

L.S כתב: 17 מאי 2026, 10:35 מעל הכל אני הייתי שוקל ברצינות לשלם בעונה הבאה את הקנס ולשחק עם 8 זרים על הדשא.
מסכים לגמרי
ושיהיו 9 זרים בסגל, העונה ארוכה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  820 לייקים

7even כתב: 17 מאי 2026, 10:47
Sin Queso כתב: 17 מאי 2026, 10:27

זה בעצם מה שהוא אמר.

לביתר יש שועה ואצילי.
טוריאל ואסף צור
בהתקפה....
לבית"ר יש מיגל סילבה בשער אז זה מתקזז עם לויזו
D&3
קיבל.ה  1739 לייקים

TOMER כתב: 17 מאי 2026, 10:49
מסכים לגמרי
ושיהיו 9 זרים בסגל, העונה ארוכה.
אי אפשר לרשום 9 זרים.

ומישהו הצליח להבין מה הקנס ל8 זרים?
כתוב קנס של 1.5 מיליון מהמנהלת ועוד שלילת זכאות ל3 מיליון מענק של משרד הספורט.
אני מוצא תיעוד בהסכם לחלק הראשון, אבל לא לשני... המידע מכאן-
https://www.ifpo.org.il/2025/07/29/%D7% ... 7%99-2025/
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  744 לייקים

amorphis כתב: 17 מאי 2026, 10:49 כמה ישראלים בהתקפה ברמה של שועה ואצילי קיימים בכלל כרגע?
הרבה

אבל הרוב לא רלוונטים עבורך

לפי מה שאני מכיר שכן יכול להיות רלוונטי: סבע, ספורי, ויסמן, דין דוד, מלמד

במידה ואין ברירה ומשאירים את בואטנג הפועל חייבת לעשות הכל להחתים את מלמד או ויסמן (או דין דוד שזה קצת פחות רלוונטי)

תביאו להפועל 10 כמו סבע או ספורי וחלוץ ישראלי (במידה ובואטנג נשאר) וזה כבר ישדרג את ההתקפה שלנו פי כמה
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  674 לייקים

הקנס מגיע לאזורי ה4 מיליון שח לא?
לא רואה שום קבוצה משלמת אותו, סכום מוגזם בטירוף
בכסף הזה אתה מביא ישראלי בכיר לכמה שנים טובות בהנחה ואתה מצליח לשים יד על מישהו בסוף חוזה
amorphis
קיבל.ה  331 לייקים

RedDrifter כתב: 17 מאי 2026, 10:58
amorphis כתב: 17 מאי 2026, 10:49 כמה ישראלים בהתקפה ברמה של שועה ואצילי קיימים בכלל כרגע?
הרבה

אבל הרוב לא רלוונטים עבורך

לפי מה שאני מכיר שכן יכול להיות רלוונטי: סבע, ספורי, ויסמן, דין דוד, מלמד

במידה ואין ברירה ומשאירים את בואטנג הפועל חייבת לעשות הכל להחתים את מלמד או ויסמן (או דין דוד שזה קצת פחות רלוונטי)

תביאו להפועל 10 כמו סבע או ספורי וחלוץ ישראלי (במידה ובואטנג נשאר) וזה כבר ישדרג את ההתקפה שלנו פי כמה
בדיוק. וגם ברשימה הזו ויסמן לא יגיע להפועל, גם ניר דוד לא . סבע סיכוי קלוש. . אולי ספורי וגם אז הוא והקהל יצטרכו לעבור איזה תהליך סטייל אלטמן כדי שיוכל להתאים למרקם פה. מלמד תפור עלינו ונקווה להמשך הטמטום של חיפה שבאמת ישחררו אותו.
גם לגרמנים כל שחקן התקפה ישראלי שהיה שווה משהו עזב. שועה ואצילי הם תופעה יוצאת דופן שנשארו פה בעיקר בגלל שאחד הוא פדופיל והשני דפר .
מקווה שיגיע שחקן ישראלי מרשים בהתקפה שגם מתאים למרקם שלנו, אבל זו לא יכולה להיות אסטרטגיה עם הצע כל כך דל
אונישנקו
קיבל.ה  492 לייקים

רק לא לזהם את הפועל ולהרוס את המרקם המדהים הקיים עם פאשיסטים של בן גביר דוגמת שון וייסמן.
כל השאר זה בונוס.
תודה.
Niro
קיבל.ה  2762 לייקים

אונישנקו כתב: 17 מאי 2026, 13:52 רק לא לזהם את הפועל ולהרוס את המרקם המדהים הקיים עם פאשיסטים של בן גביר דוגמת שון וייסמן.
כל השאר זה בונוס.
תודה.
צר לי לבשר לך, אבל גם הסגל הנוכחי מלא בחובבי בן גביר.
טל ארצ'ל עושה לייקים למרדכי דוד.
cholo
קיבל.ה  289 לייקים

אונישנקו כתב: 17 מאי 2026, 13:52 רק לא לזהם את הפועל ולהרוס את המרקם המדהים הקיים עם פאשיסטים של בן גביר דוגמת שון וייסמן.
כל השאר זה בונוס.
תודה.
למה ללכלך את הקבוצה בפוליטיקה זולה?
שיבואו שחקני כדורגל טובים, ואת הדעות שישמרו בבית, לא אכפת לי אם בן גביר או חד״ש.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  744 לייקים

כמו שעשינו מאז ומעולם לא לערבב פוליטיקה בתוך המגרש תודה. העיקר שהשחקן/אוהד אוהבים את הפועל ויעשו הכל למען הסמל.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  928 לייקים

רק חייב לומר ממחשבות הבוקר הזה - הפועל תל אביב הצהירה הצהרות וסימנה מטרות בעונה הקודמת, וכדי להשיג את המטרות האלו היא פתחה את הכיס והחליפה כמעט את כל הקבוצה (היחידים שראו חולצת הרכב ששיחקו פה בעונה הקודמת הם טוריאל, ואולי פיבן בחלק מהעונה). ואת המטרות האלו השגנו, ועל כך שאפו גדול אמיתי לכולם - מהבעלים, דרך ההנהלה ועד ברדה והצוות.

אבל אם הצהרת הכוונות לעונה הבאה היא באמת על להתמודד על אליפות ולנסות גם לייצר קמפיין באירופה, הפועל לא יכולה להתעסק ולכוון את תוכנית הרכש שלה לעיבוי הסגל וחיזוק הספסל. כן, זה סופר חשוב להגיע למצב שבו המחליף של קרייב באמצע לא יהיה אל-ים (לפחות לא כרגע) ושהמחליף של ליידנר לא יהיה מגן ימין/בלם חמישי שלנו. אבל את מה שנקבל מהשחקנים שעל הדשא אנחנו יודעים פחות או יותר, אולי אחד מהם יתן את הספרינט קדימה העונה, אבל באותה מידה גם מי מהם יכול חלילה להפצע או לסגת ביכולת. לא משהו שלא ראינו בעבר.

אומר את זה בגלל השביעות רצון שמורגשת בין השורות מכל מיני מקומות קריטיים על המגרש, ואולי גם באופן קונספטואלי מהקבוצה כולה. הפועל קבוצה מצויינת ומאומנת, אבל הפועל הנוכחית לא יכולה לקחת אליפות או לאיים על אליפות, ולכן אם אתה מכוון לכך ש- 7 מתוך 8 זרים ישארו פה בעונה הבעיה - זו בעיה גדולה. כי תוסיף לזה גם את צור שלא זז לשום מקום ואת טוריאל שאם זה תלוי בנו לא זז לשום מקום - ואתה מגיע למסקנה שיהיה רק שתי עמדות שבהן יתחזקו ברמת שחקני ההרכב בקיץ. ושתי עמדות זה לא מספיק כדי לעמוד במטרות האלו, אם אלו באמת המטרות.

בעיני, את ההכי הכי הכי טוב שאנחנו יכולים לחלום לקבל מהצמד פלקאו את קרייב כבר ראינו (מנסה לחשוב אם ראינו את שניהם נוגעים בתקרה שלהם באותו משחק יחד - ואני לא בטוח לגבי זה), יותר טוב מזה הם לא יוכלו לתת. בטח לא משני שחקנים בני 27-28, שזה לא שהם איזה פרוספקט צעיר שאולי מחר יתפוצץ. לכל אחד משניהם היו משחקים טובים מסוימים, נגד יריבות מסוימות, בסיטואציה טקטית מסויימת. אבל לפני הכל אני משוכנע שעם שניהם במרכז המגרש אי אפשר יהיה לקחת אליפות או לאיים על אליפות גם בעוד 10 שנים, גם אם נביא חלוץ אכזר ומגן שמאל מצוין. אז בא לי למחות על הכוונה להשאיר את שניהם פה בעונה הבאה, כל עוד המטרות שלנו הן אליפות ותארים, כי זה לא יכול להתקיים. אחד מהם הוא חייב להיות זר שאנחנו נפרדים ממנו, לא יודע מי זה יהיה וגם לא יכול להחליט בלי לדעת מי הזר שמביאים במקום אחד מהם לאמצע. התקווה היא שזה יהיה שחקן שידע לדחוף קדימה, להוביל כדור ולתרום גם מספרים.

ובעמדת החלוץ, שומע מכל מקום כמה מעריכים ואוהבים את בואטנג, וזה מאוד בעייתי. זה לא שהוא נגר מוחלט, אבל הוא לא היה מעולם ולא יהיה אף פעם חלוץ מטרה (9). אפשר להבין את זה רק מלהתסכל על הסטטיסטיקה שלו לאורך הקריירה, כשהוא חוגג עוד כמה ימים יום הולדת 30, וכנראה לא הולך להמציא את עצמו מחדש ברמה הטקטית. בשביל לקבל כדור עם הגב ליריב ולדחוף פיזית את המגן אפשר גם להסתפק בדפאה. אם ברדה מתכוון לשנות מערך בעונה הבאה ולשחק עם שני חלוצים - אחלה, תביא איזה גיא מלמד ותשחק עם שניהם סטייל שהר-טוטו. אבל אם אתה מתכוון להמשיך עם אותו מערך - זה פשוט לא יכול להתקיים כשבואטנג הוא החלוץ שלנו. ושוב, זה לא שזה חלוץ שנתן כל עונה בקריירה דאבל-פיגרס ועכשיו סובל מקשיי התאקלמות, זה פשוט חלוץ שני קלאסי שיותר עוזר להניע את הכדור באזור המסוכן ולא זה שדוחף את הכדור לרשת.

אז בבקשה, צריכים להפרד יפה ובאהבה משאנדה סילבה, מעמנואל בואטנג, ומאחד מתוך הצמד קרייב/פלקאו. וצריך להביא במקומם 3 זרים, או 4 אם משכנעים את מאיימבו לשים לנופר טבעת על האצבע. אין ישראלים נוצצים בשוק, ואין אף ישראלי מטורף/משנה-מציאות שאתה יכול להביא לפה במסגרות השכר המוצהרות של גג 400K לעונה. ושוב, אם המטרות לעונה הבאה אחרות זה גם סבבה. אבל חשוב לומר את זה בקול רם מראש, שנדע להתאים את הציפיות שלנו.
cholo
קיבל.ה  289 לייקים

Mendelson כתב: 17 מאי 2026, 14:15 רק חייב לומר ממחשבות הבוקר הזה - הפועל תל אביב הצהירה הצהרות וסימנה מטרות בעונה הקודמת, וכדי להשיג את המטרות האלו היא פתחה את הכיס והחליפה כמעט את כל הקבוצה (היחידים שראו חולצת הרכב ששיחקו פה בעונה הקודמת הם טוריאל, ואולי פיבן בחלק מהעונה). ואת המטרות האלו השגנו, ועל כך שאפו גדול אמיתי לכולם - מהבעלים, דרך ההנהלה ועד ברדה והצוות.

אבל אם הצהרת הכוונות לעונה הבאה היא באמת על להתמודד על אליפות ולנסות גם לייצר קמפיין באירופה, הפועל לא יכולה להתעסק ולכוון את תוכנית הרכש שלה לעיבוי הסגל וחיזוק הספסל. כן, זה סופר חשוב להגיע למצב שבו המחליף של קרייב באמצע לא יהיה אל-ים (לפחות לא כרגע) ושהמחליף של ליידנר לא יהיה מגן ימין/בלם חמישי שלנו. אבל את מה שנקבל מהשחקנים שעל הדשא אנחנו יודעים פחות או יותר, אולי אחד מהם יתן את הספרינט קדימה העונה, אבל באותה מידה גם מי מהם יכול חלילה להפצע או לסגת ביכולת. לא משהו שלא ראינו בעבר.

אומר את זה בגלל השביעות רצון שמורגשת בין השורות מכל מיני מקומות קריטיים על המגרש, ואולי גם באופן קונספטואלי מהקבוצה כולה. הפועל קבוצה מצויינת ומאומנת, אבל הפועל הנוכחית לא יכולה לקחת אליפות או לאיים על אליפות, ולכן אם אתה מכוון לכך ש- 7 מתוך 8 זרים ישארו פה בעונה הבעיה - זו בעיה גדולה. כי תוסיף לזה גם את צור שלא זז לשום מקום ואת טוריאל שאם זה תלוי בנו לא זז לשום מקום - ואתה מגיע למסקנה שיהיה רק שתי עמדות שבהן יתחזקו ברמת שחקני ההרכב בקיץ. ושתי עמדות זה לא מספיק כדי לעמוד במטרות האלו, אם אלו באמת המטרות.

בעיני, את ההכי הכי הכי טוב שאנחנו יכולים לחלום לקבל מהצמד פלקאו את קרייב כבר ראינו (מנסה לחשוב אם ראינו את שניהם נוגעים בתקרה שלהם באותו משחק יחד - ואני לא בטוח לגבי זה), יותר טוב מזה הם לא יוכלו לתת. בטח לא משני שחקנים בני 27-28, שזה לא שהם איזה פרוספקט צעיר שאולי מחר יתפוצץ. לכל אחד משניהם היו משחקים טובים מסוימים, נגד יריבות מסוימות, בסיטואציה טקטית מסויימת. אבל לפני הכל אני משוכנע שעם שניהם במרכז המגרש אי אפשר יהיה לקחת אליפות או לאיים על אליפות גם בעוד 10 שנים, גם אם נביא חלוץ אכזר ומגן שמאל מצוין. אז בא לי למחות על הכוונה להשאיר את שניהם פה בעונה הבאה, כל עוד המטרות שלנו הן אליפות ותארים, כי זה לא יכול להתקיים. אחד מהם הוא חייב להיות זר שאנחנו נפרדים ממנו, לא יודע מי זה יהיה וגם לא יכול להחליט בלי לדעת מי הזר שמביאים במקום אחד מהם לאמצע. התקווה היא שזה יהיה שחקן שידע לדחוף קדימה, להוביל כדור ולתרום גם מספרים.

ובעמדת החלוץ, שומע מכל מקום כמה מעריכים ואוהבים את בואטנג, וזה מאוד בעייתי. זה לא שהוא נגר מוחלט, אבל הוא לא היה מעולם ולא יהיה אף פעם חלוץ מטרה (9). אפשר להבין את זה רק מלהתסכל על הסטטיסטיקה שלו לאורך הקריירה, כשהוא חוגג עוד כמה ימים יום הולדת 30, וכנראה לא הולך להמציא את עצמו מחדש ברמה הטקטית. בשביל לקבל כדור עם הגב ליריב ולדחוף פיזית את המגן אפשר גם להסתפק בדפאה. אם ברדה מתכוון לשנות מערך בעונה הבאה ולשחק עם שני חלוצים - אחלה, תביא איזה גיא מלמד ותשחק עם שניהם סטייל שהר-טוטו. אבל אם אתה מתכוון להמשיך עם אותו מערך - זה פשוט לא יכול להתקיים כשבואטנג הוא החלוץ שלנו. ושוב, זה לא שזה חלוץ שנתן כל עונה בקריירה דאבל-פיגרס ועכשיו סובל מקשיי התאקלמות, זה פשוט חלוץ שני קלאסי שיותר עוזר להניע את הכדור באזור המסוכן ולא זה שדוחף את הכדור לרשת.

אז בבקשה, צריכים להפרד יפה ובאהבה משאנדה סילבה, מעמנואל בואטנג, ומאחד מתוך הצמד קרייב/פלקאו. וצריך להביא במקומם 3 זרים, או 4 אם משכנעים את מאיימבו לשים לנופר טבעת על האצבע. אין ישראלים נוצצים בשוק, ואין אף ישראלי מטורף/משנה-מציאות שאתה יכול להביא לפה במסגרות השכר המוצהרות של גג 400K לעונה. ושוב, אם המטרות לעונה הבאה אחרות זה גם סבבה. אבל חשוב לומר את זה בקול רם מראש, שנדע להתאים את הציפיות שלנו.
אתה צודק, אבל אל תסתמך על הדברים שנאמרים כרגע בתקשורת כאיזה אורים ותומים לתוכניות של הפועל תל אביב לשנה הבאה.
בעיניי, הם לפחות זכו בקרדיט להראות לנו מה הם מסוגלים לשנה הבאה באמון מלא שלי.
dino
קיבל.ה  3179 לייקים

ברור שאין מה להסתמך על זה
זה צנציפר שהועתק על ידי rakhapoel
Asafasraf
קיבל.ה  1968 לייקים

לדעתי, ספורי זה בול בפוני.
אבו פאני זה בכלל חלום.

אונישנקו
קיבל.ה  492 לייקים

cholo כתב: 17 מאי 2026, 14:05
כל השאר זה בונוס.
תודה.
שיבואו שחקני כדורגל טובים, ואת הדעות שישמרו בבית, לא אכפת לי אם בן גביר או חד״ש.
אה גם אמירה ברורה נגד פאשיסטים, גזעניים, תומכי השר המתנכל, הפכה להיות פוליטיקה זולה?
יפה...
Red_man
קיבל.ה  2442 לייקים

כל השאר זה בונוס.
תודה.
זה לא שהסגל הנוכחי שייך לנוער מרצ.
L.S
קיבל.ה  2226 לייקים

אונישנקו כתב: 17 מאי 2026, 15:21
cholo כתב: 17 מאי 2026, 14:05
כל השאר זה בונוס.
תודה.
אה גם אמירה ברורה נגד פאשיסטים, גזעניים, תומכי השר המתנכל, הפכה להיות פוליטיקה זולה?
יפה...
הפועל של כולם
כמו שיש בקהל שלנו תומכים שלו כך גם חלק מהשחקנים
הרי אין לך מושג מה הדיעות הפוליטיות של כל שחקן. וקבל סקופ, הם כנראה רחוקים מהשמאל.

*אני נגד וייסמן בלי קשר לדיעות פוליטיות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4447 לייקים

הנה משטרת המחשבות חזרה.
משום מה זה תמיד אחרי הפסדים, לא כשמנצחים. שיהיה תסכול לפרוק.

מתישהו אנשי משטרת המחשבות דיברו פה איזה משהו מקצועי?
הם בכלל צופים במשחקים או שרק מדקלמים מסרים?

שחררו מאיתנו. תקימו קבוצה הפועל אנטיפה ושם תגיעו עם שלטי מחאה נגד מי שבא לכם.

נ.ב - קשר 10 לפני הכל
CouchPotato
קיבל.ה  139 לייקים

Asafasraf כתב: 17 מאי 2026, 14:56 לדעתי, ספורי זה בול בפוני.
אבו פאני זה בכלל חלום.

אבו פאני לא יקרה. יקר מידי ויש לו ביקוש אצל קבוצות שישלמו לו הרבה יותר.

בתכלס אם מסתכלים על העונה הזאת, אז מה שחסר להפועל בשביל להתמודד על האליפות זה 15-20 שערים בעונה. אז אם זאת המטרה שנה הבאה חייבים להביא חלוץ מרכזי טוב, כזה ששווה 10-15 שערים בעונה, וקשר התקפי 10 (להעביר את לויזו לאגף שמאל) או קיצוני שמאל (שמשאיר את לויזו באמצע) שמייצר בערך את אותם המספרים שלויזו ייצר העונה (7 שערים ו4 בישולים נכון לעכשיו).
אני אגב מעריך שאם לויזו נשאר הוא יתן תפוקה עוד יותר גבוהה שנה הבאה. ההשתפרות שלו במהלך העונה היתה מורגשת.
ומעבר לזה הם חייבים להתאים לרצון של ברדה לראות את הקבוצה לוחצת על ההגנה של היריב. מה שאומר שמלמד פחות מתאים, למרות המספרים שהוא נותן. אוגריסה יושב בול על המשבצת הזאת כחלוץ מרכזי וכיוון שהוא גם מבוקש אצל היריבות שלנו מאוד מתבקש להתנפל עליו.
וכן, ספורי יהיה מושלם מבחינת המספרים. האם הוא מסוגל לשחק לחץ גבוה בגיל 31? ואם לא, האם הקבוצה יכולה להתארגן באופן שמפצה על זה, כשגם סתיו לא בדיוק עילוי בתחום הזה?
אונישנקו
קיבל.ה  492 לייקים

7even כתב: 17 מאי 2026, 16:58 הנה משטרת המחשבות חזרה.

נ.ב - קשר 10 לפני הכל
מוזמן לעבור על היסטוריית ההודעות שלי, ליצן.
דגל אנטיפה, שלט נגד גזענות והתנגדות בכל הכוח לסממניה, תימשך בכל משחק, גם אם זה לא נוח למנותקים חובבי עופר ינאי כמוך.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  744 לייקים

אונישנקו כתב: 17 מאי 2026, 17:52
7even כתב: 17 מאי 2026, 16:58 הנה משטרת המחשבות חזרה.

נ.ב - קשר 10 לפני הכל
מוזמן לעבור על היסטוריית ההודעות שלי, ליצן.
דגל אנטיפה, שלט נגד גזענות והתנגדות בכל הכוח לסממניה, תימשך בכל משחק, גם אם זה לא נוח למנותקים חובבי עופר ינאי כמוך.
תעשה מה שאתה רוצה

אל תטיף לשחקנים ואוהדים אחרים
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  744 לייקים

יונתן פרבר קרוב לסיכום בהפועל לפי הדר יעקובי
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1620 לייקים

יונתן פרבר על סף סיכום
מי זה