בקיצור, גם כי אני שונא אותם וגם כדי לזרז את סאגת מונטרו שוולנסיה תפסיד היום.
בסוף הוא ישאר בוולנסיה שם הוא חתום.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8628 לייקים
שפאו תנצח, אבל עם משחק רע של שורטס.
צריך עוד אופציה חוץ ממונטרו.
-
redead
- קיבל.ה 887 לייקים
הסוכן הזה לא ינוח עד שיגיע לפחות ל6.5 מיליוןגביזון כתב: ↑12 מאי 2026, 18:24 הפועל ת"א הולכת בכל הכוח על יאן מונטרו. כפי שנחשף בערוץ הספורט, האדומים הציבו את גארד ולנסיה כמטרה המרכזית לקיץ, למרות ההבנה מראש שלצרף אותו תהיה משימה מאוד קשה.
בינתיים, האדומים מפעילים לחץ וביממה האחרונה שידרגו את הצעתם מחוזה של 2.5 מיליון דולר לעונה לחוזה של 3.5 מיליון דולר. הסכום הזה יגיע בתוספת לסעיף היציאה מחוזהו בוולנסיה שעומד על 1.5 מיליון דולר, מה שיהפוך אותו לרכש יקר במיוחד.
הסוכן של מונטרו רוצה לדעת מי יהיה המאמן עונה הבאה ואיפה יהיה מגרש הבית
פנר פאו ואוליפיאקוס רוצות אותו.
גם המכללות בתמונה.
ובלי קשר מעניין לדעת האם ההמתנה בשאלת המגרש הבייתי היא הרצון לשחק בסופיה או בתל אביב.....
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 981 לייקים
אני בטוח שאנשים מתים לבוא לתל אביב שחוטפת טילים בליסטיים באהלן אהלן.
- מילפורד
- קיבל.ה 3753 לייקים
דובאי חוטפת יותר בימינו, לא נראה שזה מפריע להם להחתים שחקנים
-
Maor
- קיבל.ה 310 לייקים
אולי הוא רוצה לדעת אם משחקים במנורה או בדרייב אין
- גביזון
- קיבל.ה 4980 לייקים
בול מה שעבר לי בראש, אני גם חושב עליו כאפשרות אם בפאו לא ירצו אותו,הוקיץ' כתב:שפאו תנצח, אבל עם משחק רע של שורטס.
מצד שני אם עתמן יעוף משם אני מניח שמאמן אחר לא יוותר עליו.
אגב, שורטס מקבל 2.5 מליון דולר לעונה בפאו, אז כמה פאקינג מונטרו יקבל...
-
Niro
- קיבל.ה 2757 לייקים
אלא אם כן איטודיס יגיע לשם, הוא אוהב גארדים גבוהיםגביזון כתב: ↑12 מאי 2026, 20:08בול מה שעבר לי בראש, אני גם חושב עליו כאפשרות אם בפאו לא ירצו אותו,הוקיץ' כתב:שפאו תנצח, אבל עם משחק רע של שורטס.
מצד שני אם עתמן יעוף משם אני מניח שמאמן אחר לא יוותר עליו.
אגב, שורטס מקבל 2.5 מליון דולר לעונה בפאו, אז כמה פאקינג מונטרו יקבל...
בעיניי הוא שולט ביורוליג. הוא הוביל קבוצה שעל הנייר העונה הייתה צריכה להיות קבוצת תחתית ביורוליג למקום ה2 בעונה הסדירה עם ממוצעים של מעל 14 נק, כמעט 5 אסיסטים ומדד 18. בפלייאוף הנוכחי הוא העלה את הרמה שלו עוד יותר עם מעל 20 נקודות , 6.5 אסיסטים ומדד מעל 27 בממוצע . כשבמשחק האחרון מול פאו הוא שבר שיא יורוליג עם מדד היעילות הגבוהה ביותר בכל הזמנים במשחק פלייאוף. והוא רק הולך ןמשתפר. מקומו לא ביורוליג ובטח שלא במכללות.
-
סכין_בבטן_האומה
- קיבל.ה 149 לייקים
מיצ'יץ היה האם וי פי של היורוליג והוא הלך לאיבוד בנ.ב.א, כנ"ל שאראס, שפחות או יותר היה המלך של היורוליג בזמנו. הייז-דייויס לא באותה עמדה אבל כן אותו סיפור. מהכיוון השני קח את קנדריק נאן, רכז שנפלט מהנ.ב.א ושורף את היורוליג, שיין לארקין הוא הערת שוליים זניחה במונחי נ.ב.א, אבל בטח יפרישו לו את הגופיה באנאדולו כשהוא יפרוש. אני יכול להמשיך... יכול להיות שמונטרו יכול להשתלב בנ.ב.א, ויכול להיות שהוא גם יוכל לקבל חוזה של 8 ספרות, אבל בטח שאי אפשר להסיק את זה על סמך זה שבעונת בכורה ביורוליג הוא סחב את פריז - סליחה, התבלבלתי עם טי ג'יי שורט שלא בנ.ב.א בחוזה של 8 ספרות וגם לא יהיה - כלומר, ולנסיה.avi123 כתב: ↑12 מאי 2026, 20:37בעיניי הוא שולט ביורוליג. הוא הוביל קבוצה שעל הנייר העונה הייתה צריכה להיות קבוצת תחתית ביורוליג למקום ה2 בעונה הסדירה עם ממוצעים של מעל 14 נק, כמעט 5 אסיסטים ומדד 18. בפלייאוף הנוכחי הוא העלה את הרמה שלו עוד יותר עם מעל 20 נקודות , 6.5 אסיסטים ומדד מעל 27 בממוצע . כשבמשחק האחרון מול פאו הוא שבר שיא יורוליג עם מדד היעילות הגבוהה ביותר בכל הזמנים במשחק פלייאוף. והוא רק הולך ןמשתפר. מקומו לא ביורוליג ובטח שלא במכללות.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8628 לייקים
מונטרו היה נהדר העונה, אבל לולנסיה אין סגל של קבוצת תחתית.avi123 כתב: ↑12 מאי 2026, 20:37בעיניי הוא שולט ביורוליג. הוא הוביל קבוצה שעל הנייר העונה הייתה צריכה להיות קבוצת תחתית ביורוליג למקום ה2 בעונה הסדירה עם ממוצעים של מעל 14 נק, כמעט 5 אסיסטים ומדד 18. בפלייאוף הנוכחי הוא העלה את הרמה שלו עוד יותר עם מעל 20 נקודות , 6.5 אסיסטים ומדד מעל 27 בממוצע . כשבמשחק האחרון מול פאו הוא שבר שיא יורוליג עם מדד היעילות הגבוהה ביותר בכל הזמנים במשחק פלייאוף. והוא רק הולך ןמשתפר. מקומו לא ביורוליג ובטח שלא במכללות.
קבוצה מעולה שהיה לי ברור שתהיה בפלייאוף ונראתה נהדר גם בתחילת העונה כשמונטרו היה פצוע.
- רדנקו
- קיבל.ה 2211 לייקים
לדעתי הסיכוי שיבוא אלינו אפסי.
את תוספת הכסף שמציעים לו אצלנו הוא יעשה בעונה אחת באנביאיי שאליה יגיע בשנה שנתיים הקרובות.
הוא נראה כל כך טוב לא מעט בזכות השיטה של ולנסיה ולדעתי אין לו שום סיבה לעזוב.
תראו מה קרה לשורטס בפאו. אני בטוח שגם מונטרו רואה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
את תוספת הכסף שמציעים לו אצלנו הוא יעשה בעונה אחת באנביאיי שאליה יגיע בשנה שנתיים הקרובות.
הוא נראה כל כך טוב לא מעט בזכות השיטה של ולנסיה ולדעתי אין לו שום סיבה לעזוב.
תראו מה קרה לשורטס בפאו. אני בטוח שגם מונטרו רואה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 4980 לייקים
הוא זכה עכשיו באם וי פי של הפלייאוף