שביתת ארגון השחקנים
- גביזון
- קיבל.ה 4981 לייקים
הכל פה מטומטם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
ולכן הם מרוויחים סכומים אדירים ביחס להשכלה שלהם וביחס לגיל שלהם. מה הקשר אטימות לזה שבכל שביתה יש סיכון וסיכוי ושהם עשו את הבחירות שלהם? אתה פשוט על אוטומטתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:58זו אכן הקריירה שהם בחרו.לסכן את הבריאות שלהם, לחטוף קללות מאוהדי יריבות ומאוהדים בקבוצה שלהם, להתייבש באירופה (לפעמים בצדק), לסיים אתהקריירה בשנות ה30שלהם בערך, ועל הדרך מסתבר שזה סבבה להציב להם אולטימטום.Red_man כתב: ↑16 מאי 2026, 16:34זאת הקריירה שהם בחרו ואין מה לרחם עליהם. כמו בכל שביתה יש סיכוי ויש סיכון. יש מקצועות שאסור להם לשבות בחוק. שישבתו בכיף שיקחו בחשבון שיש לזה סיכוניםתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:09
לא מצפה שהמעסיק ישלם לעובד כשהוא שובת
כן מצפה שיתייחסו לשביתה באופן ענייני ולא יזרקו אולטימטום רק ההצעה הזו והחלופה שייחנקו בלי שכר
מעבר לזה ששביתה היא מוצא אחרון , איזה טעם יהיה לפתח קריירת כדורסל פה אם מתייחסים לשחקן כמו חפץ? לכל עובד!
והשביתה אינה רק לשחקני העילית.היא לכולם. כמו שהשביתה של ההסתדרות היא לא רק בשביל הבכיר בתעשייה האווירית או בנמל, אלא גם לסייעות ולעוסים
ומה הטענה על קורסת כלכלית? למה לעצור בכדורסל? בוא נייבא רופאים מקוריאה, מורים מקרואטיה, נהגי רכבת מגוואטמלה... כשמתייחסים לאנשים כמו בורג במכונה שמחליפים ברלות זה יגיע גם אליי ואליך
מדהים שבפורום הפועל מילים כמו סולידריות, צדק חברתי והבנה לאחר הן ג'יבריש. זה לא קשור כבר לבעלות של עופר. זה נטו אטימות
-
purvis short
- קיבל.ה 275 לייקים
שכר במקרה הזו גם אומר יותר אופציות תעסוקתיות, כלומר יותר מקום לישראלים. אני לא מתעלם מזה שיש בעיה. יש העדפה לזרים בכדורסל הישראלי. יש את בעיית המס. ועם זאת המצב של השחקן הישראלי היום יותר טוב מלפני שנתיים למשל. אני גם לא נגד הרצון להגדיל את דקות המשחק של הישראלים. אני בעד. אני רק חושב ששביתה בעת הזו היא שערוריה. אני חושב גם שהשחקנים הישראלים בכלל לא מסבירים את עצמם ומסתתרים מאחורי ניר אלון. ואני חושב שהיה אפשר לעשות הכול עם סיום הליגה והטיעון שאז אין לשחקנים שוט מול המנהלת הוא שטות. יש להם שוט כי הכדורסל פה ממומן הרבה על ידי כסף ציבורי ולא היו מאפשרים לקבוצות לקבל 80 אחוז מהתקציב מכסף ציבורי ולשחק עם 8 זרים.תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 14:59מאד יכול להיותשאתה צודק,בטח לגבי הסעיפים האחרןנים.purvis short כתב: ↑16 מאי 2026, 13:37 1. תמיד תמכתי בשחקן הישראלי. הייתי בעד החוק הרוסי וגם היום אני לא נגד החוק הרוסי. עם זאת אי אפשר להתעלם מכך שהיו כמה שינויים.
2. השחקנים הישראלים לא צריכים להתבייש להגיד: זכותנו להתפרנס פה. ובדיוק כמו שלא מאפשרים ייבוא כוח עבודה באופן חופשי בתחומים אחרים במשק, כך גם בכדורסל.
3. עם זאת, השביתה בעיתוי הזה היא החלטה הזויה, נוראית ומנותקת מהמציאות. להשבית ליגה, שלאור המלחמה הנוראית זה בכלל נס שחזרה לפעול, זה לכרות את הענף שכולנו יושבים עליו ובעיקר - הם. וזו יריקה בפנים של הקהל, של הגורמים שעשו מאמץ להחזרת הליגה ושל החברים שלהם לקבוצה, גם אם הם אמריקאים.
4. הזכירו פה את סוגיית השכר: גם מחוץ לבועת הפועל-מכבי-ירושלים, שכר השחקנים הוא הגבוה אי פעם. מבחינת שכר המצב של הכדורסלן הישראלי הוא הטוב בכל הזמנים. תלכו לגלבוע, לרמת גן וכו' תראו משכורות ישראלים שלא היו מעולם. תלכו לליגה השניה, יש שם כסף שלא היה מעולם. כך שזה טיעון חלש.
5. בנוגע לאמירה ש"אף אחד לא היה מתייחס לשביתה שלנו בפגרה". בעיני זה קשקוש. הליגה הישראלית היא ליגת כספי הציבור. מלבד 3 הגדולות ואולי הפועל חולון, שאר הקבוצות נסמכות על כספים ציבוריים. טוטו, משרד הספורט, עיריות. לא רואה מצב שהיו מאפשרים להתחיל פה ליגה עם 10 זרים בטופס. משרד הספורט היה יכול בשניה לעצור את זה. אז זה עוד טיעון מגוחך. ברגע שכספי הציבור מופסקים, רוב קבוצות הליגה מושבתות.
6. ניר אלון מיצה מזמן. ובכלל כל סוגיית יח"צון השביתה מצד הארגון היא מזעזעת. אף אחד מהשחקנים לא מדבר. לא מבינים מה הם רוצים. וניר אלון זה לא בדיוק האיש הנכון במקרה הזה. יצאו לשביתה בצורה כל כך חובבנית. הנזק שהשחקנים גרמו לעצמם הוא, לצערי הרב, עצום.
7. ויש כמובן את סוגיית הצביעות. כמה עלוב/מביך/משעשע/פאתטי לראות כתבים/פרשנים/אוהדי קבוצות יריבות שבמשך כל העונה ספרו כל שניה של בר טימור ביורוליג מסבירים עכשיו שלא צריך ללכת סנטימטר לטובת השחקן הישראלי וחלקם מסבירים ש"יאללה, ליגה רק של זרים" ונכנסים חזיתית בארגון השחקנים. רק מדגיש את העובדה שחלק לא מבוטל מהביקורות לא היו ענייניות ונבעו בעיקר משנאת הפועל.
ואחרי שזה נאמר, להסתכל על שכר כמדד להצדקת שביתה זה מאד בעייתי. קודם כל כי משך הקריירה של שחקן בליגה בכירה יותר קצר. וגם בה היו קבוצות שהסתבכו בחובות, והתקשו לשלם. עע העמותה שהןזכרה.
בסוף בטח במסגרות ללא קביעות כמו נניח שרות המדינה, יש לרוב העןבדים (לא טאלנטים) מעט כח מול מעסיק. וזה לא משנה אם הוא מוקדן בשרות לקוחות, עיתונאי, ספורטאי או מתכנת. שביתה זה הנשק היחידי בערך וגם הוא מוגבל בהשפעה בהתאם לתזמון.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
אפשר לשבות עם סיום הליגהpurvis short כתב: ↑16 מאי 2026, 17:52שכר במקרה הזו גם אומר יותר אופציות תעסוקתיות, כלומר יותר מקום לישראלים. אני לא מתעלם מזה שיש בעיה. יש העדפה לזרים בכדורסל הישראלי. יש את בעיית המס. ועם זאת המצב של השחקן הישראלי היום יותר טוב מלפני שנתיים למשל. אני גם לא נגד הרצון להגדיל את דקות המשחק של הישראלים. אני בעד. אני רק חושב ששביתה בעת הזו היא שערוריה. אני חושב גם שהשחקנים הישראלים בכלל לא מסבירים את עצמם ומסתתרים מאחורי ניר אלון. ואני חושב שהיה אפשר לעשות הכול עם סיום הליגה והטיעון שאז אין לשחקנים שוט מול המנהלת הוא שטות. יש להם שוט כי הכדורסל פה ממומן הרבה על ידי כסף ציבורי ולא היו מאפשרים לקבוצות לקבל 80 אחוז מהתקציב מכסף ציבורי ולשחק עם 8 זרים.תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 14:59מאד יכול להיותשאתה צודק,בטח לגבי הסעיפים האחרןנים.purvis short כתב: ↑16 מאי 2026, 13:37 1. תמיד תמכתי בשחקן הישראלי. הייתי בעד החוק הרוסי וגם היום אני לא נגד החוק הרוסי. עם זאת אי אפשר להתעלם מכך שהיו כמה שינויים.
2. השחקנים הישראלים לא צריכים להתבייש להגיד: זכותנו להתפרנס פה. ובדיוק כמו שלא מאפשרים ייבוא כוח עבודה באופן חופשי בתחומים אחרים במשק, כך גם בכדורסל.
3. עם זאת, השביתה בעיתוי הזה היא החלטה הזויה, נוראית ומנותקת מהמציאות. להשבית ליגה, שלאור המלחמה הנוראית זה בכלל נס שחזרה לפעול, זה לכרות את הענף שכולנו יושבים עליו ובעיקר - הם. וזו יריקה בפנים של הקהל, של הגורמים שעשו מאמץ להחזרת הליגה ושל החברים שלהם לקבוצה, גם אם הם אמריקאים.
4. הזכירו פה את סוגיית השכר: גם מחוץ לבועת הפועל-מכבי-ירושלים, שכר השחקנים הוא הגבוה אי פעם. מבחינת שכר המצב של הכדורסלן הישראלי הוא הטוב בכל הזמנים. תלכו לגלבוע, לרמת גן וכו' תראו משכורות ישראלים שלא היו מעולם. תלכו לליגה השניה, יש שם כסף שלא היה מעולם. כך שזה טיעון חלש.
5. בנוגע לאמירה ש"אף אחד לא היה מתייחס לשביתה שלנו בפגרה". בעיני זה קשקוש. הליגה הישראלית היא ליגת כספי הציבור. מלבד 3 הגדולות ואולי הפועל חולון, שאר הקבוצות נסמכות על כספים ציבוריים. טוטו, משרד הספורט, עיריות. לא רואה מצב שהיו מאפשרים להתחיל פה ליגה עם 10 זרים בטופס. משרד הספורט היה יכול בשניה לעצור את זה. אז זה עוד טיעון מגוחך. ברגע שכספי הציבור מופסקים, רוב קבוצות הליגה מושבתות.
6. ניר אלון מיצה מזמן. ובכלל כל סוגיית יח"צון השביתה מצד הארגון היא מזעזעת. אף אחד מהשחקנים לא מדבר. לא מבינים מה הם רוצים. וניר אלון זה לא בדיוק האיש הנכון במקרה הזה. יצאו לשביתה בצורה כל כך חובבנית. הנזק שהשחקנים גרמו לעצמם הוא, לצערי הרב, עצום.
7. ויש כמובן את סוגיית הצביעות. כמה עלוב/מביך/משעשע/פאתטי לראות כתבים/פרשנים/אוהדי קבוצות יריבות שבמשך כל העונה ספרו כל שניה של בר טימור ביורוליג מסבירים עכשיו שלא צריך ללכת סנטימטר לטובת השחקן הישראלי וחלקם מסבירים ש"יאללה, ליגה רק של זרים" ונכנסים חזיתית בארגון השחקנים. רק מדגיש את העובדה שחלק לא מבוטל מהביקורות לא היו ענייניות ונבעו בעיקר משנאת הפועל.
ואחרי שזה נאמר, להסתכל על שכר כמדד להצדקת שביתה זה מאד בעייתי. קודם כל כי משך הקריירה של שחקן בליגה בכירה יותר קצר. וגם בה היו קבוצות שהסתבכו בחובות, והתקשו לשלם. עע העמותה שהןזכרה.
בסוף בטח במסגרות ללא קביעות כמו נניח שרות המדינה, יש לרוב העןבדים (לא טאלנטים) מעט כח מול מעסיק. וזה לא משנה אם הוא מוקדן בשרות לקוחות, עיתונאי, ספורטאי או מתכנת. שביתה זה הנשק היחידי בערך וגם הוא מוגבל בהשפעה בהתאם לתזמון.
זה שווה ערך לשביתת מורים בחופש הגדול
- Brilliant
- קיבל.ה 391 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.Red_man כתב: ↑16 מאי 2026, 17:44ולכן הם מרוויחים סכומים אדירים ביחס להשכלה שלהם וביחס לגיל שלהם. מה הקשר אטימות לזה שבכל שביתה יש סיכון וסיכוי ושהם עשו את הבחירות שלהם? אתה פשוט על אוטומטתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:58זו אכן הקריירה שהם בחרו.לסכן את הבריאות שלהם, לחטוף קללות מאוהדי יריבות ומאוהדים בקבוצה שלהם, להתייבש באירופה (לפעמים בצדק), לסיים אתהקריירה בשנות ה30שלהם בערך, ועל הדרך מסתבר שזה סבבה להציב להם אולטימטום.
מדהים שבפורום הפועל מילים כמו סולידריות, צדק חברתי והבנה לאחר הן ג'יבריש. זה לא קשור כבר לבעלות של עופר. זה נטו אטימות
אבל רוב השחקנים הם לא נסיכים שנהנים משכר מופקע ומתבטלים. ים ותומר שילמו בינתיים בבריאות שלהם על העיסוק הזה. ויש שחקנים ששילמו באופן כזה שהקריירה שלהם נגמרה (למשל בן לוז בכדורגל). זה גם לא חכמה לברןר את המשתכרים מהטופ כמו ים או סורקין או בלאט. כמה נתנאל ארצי או גולן גוט מרוויחים?
וכן
הם בחרו במקצוע הזה שהןא משלב לא מעט סיכונים. וכן שביתה זו בחירה, זו בחירה בדכ כמוצא אחרון.
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 16 מאי 2026, 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Niro
- קיבל.ה 2758 לייקים
מוצא אחרון? עכשיו? כשיש חוזה ותנאים מוסכמים בתוקף?תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:42ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.Red_man כתב: ↑16 מאי 2026, 17:44ולכן הם מרוויחים סכומים אדירים ביחס להשכלה שלהם וביחס לגיל שלהם. מה הקשר אטימות לזה שבכל שביתה יש סיכון וסיכוי ושהם עשו את הבחירות שלהם? אתה פשוט על אוטומטתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:58
זו אכן הקריירה שהם בחרו.לסכן את הבריאות שלהם, לחטוף קללות מאוהדי יריבות ומאוהדים בקבוצה שלהם, להתייבש באירופה (לפעמים בצדק), לסיים אתהקריירה בשנות ה30שלהם בערך, ועל הדרך מסתבר שזה סבבה להציב להם אולטימטום.
אבל רוב השחקנים הם לא נסיכים שנהנים משכר מופקע ומתבטלים. ים ותומר שילמו בינתיים בבריאות שלהם על העיסוק הזה. ויש שחקנים ששילנו באופן כזה שהקריירה שלהם נגמרה (למשל בן לוז בכדורגל). זה לא חכמה לברןר את המשתכרים מהטופ כמו ים או סורקין או בלאט. כמה נתנאל ארצי או גולן גוט מרוויחים?
וכן
שביתה זו בחירה, זו בחירה בדכ כמוצא אחרון.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
מה הכוונה שהגיעו להבנות ואז שבתו סתם?Niro כתב: ↑16 מאי 2026, 18:43מוצא אחרון? עכשיו? כשיש חוזה ותנאים מוסכמים בתוקף?תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:42ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.
אבל רוב השחקנים הם לא נסיכים שנהנים משכר מופקע ומתבטלים. ים ותומר שילמו בינתיים בבריאות שלהם על העיסוק הזה. ויש שחקנים ששילנו באופן כזה שהקריירה שלהם נגמרה (למשל בן לוז בכדורגל). זה לא חכמה לברןר את המשתכרים מהטופ כמו ים או סורקין או בלאט. כמה נתנאל ארצי או גולן גוט מרוויחים?
וכן
כי בדכ בשביתה יש תנאים מוסכמים. למשל מוסכם שיש תורנות שבגללה 25 שעות מתמחים ברפואה לא ישנים ונשבר להם מזה
-
Niro
- קיבל.ה 2758 לייקים
להבנתי יש הסכם בין המנהלת לבין ארגון השחקנים עד לתום העונה הנוכחית. יש להם את כל הפגרה לנהל מו״מ, לא מגיעים להסכמות? שישבתו בתחילת העונה הבאה. השביתה הזאת מנסה להחזיק את המנהלת בביצים וזה יחזור אליהם כמו בומרנג.תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:45מה הכוונה שהגיעו להבנות ואז שבתו סתם?Niro כתב: ↑16 מאי 2026, 18:43מוצא אחרון? עכשיו? כשיש חוזה ותנאים מוסכמים בתוקף?תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:42
ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.
וכן
כי בדכ בשביתה יש תנאים מוסכמים. למשל מוסכם שיש תורנות שבגללה 25 שעות מתמחים ברפואה לא ישנים ונשבר להם מזה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 563 לייקים
אני רואה את זה בדיוק הפוך
ארגון השחקנים צריך הסכם עם המנהלת לפני שמתחילים מו"מ של שחקנים פרטניים מול הקבוצות.
העובדה שהמו"מ נגרר שלא בתום לב אל התקופה שבה מתחילים לדון על חוזים של שחקנים פוגע בהם משמעותית.
כאמור, שביתה היא בערך הכלי היחיד שעומד לרשותם והתזמון הזה הוא התזמון היחיד שרלוונטי לשבות בו.
המנהלת המשיכה לגרור רגליים גם לאחר הכרזת סכסוך עבודה אז אין לה ממש בסיס להיות "מופתעת" מהתזמון.
ארגון השחקנים צריך הסכם עם המנהלת לפני שמתחילים מו"מ של שחקנים פרטניים מול הקבוצות.
העובדה שהמו"מ נגרר שלא בתום לב אל התקופה שבה מתחילים לדון על חוזים של שחקנים פוגע בהם משמעותית.
כאמור, שביתה היא בערך הכלי היחיד שעומד לרשותם והתזמון הזה הוא התזמון היחיד שרלוונטי לשבות בו.
המנהלת המשיכה לגרור רגליים גם לאחר הכרזת סכסוך עבודה אז אין לה ממש בסיס להיות "מופתעת" מהתזמון.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
Jonatan192
- קיבל.ה 85 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 563 לייקים
הסיבה היא המחויבות של המנהלת לחוזים מול הווינר, גופי השידור ונותני החסות.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
האמת שאני גם לא מבין איך הגופים האלה לא מנסים לעצור, לא נראה לי שיש למשחקים האלה רייטינג וערך כלכלי חיובי כלשהו.רועי גווארה כתב: ↑16 מאי 2026, 19:39 הסיבה היא המחויבות של המנהלת לחוזים מול הווינר, גופי השידור ונותני החסות.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
joshsoos
- קיבל.ה 914 לייקים
ניר אלון היה שחקן כושל ועסקן מטונף וכושל לא פחות
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
באמת שאני לא מבין מה אתה רוצה. אתה מוזמן לרחם עליהם חבורת המסכנים המחרפים נפשם בעבודת הקודש שהם אוהבים לעשות.תא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:42ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.Red_man כתב: ↑16 מאי 2026, 17:44ולכן הם מרוויחים סכומים אדירים ביחס להשכלה שלהם וביחס לגיל שלהם. מה הקשר אטימות לזה שבכל שביתה יש סיכון וסיכוי ושהם עשו את הבחירות שלהם? אתה פשוט על אוטומטתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:58
זו אכן הקריירה שהם בחרו.לסכן את הבריאות שלהם, לחטוף קללות מאוהדי יריבות ומאוהדים בקבוצה שלהם, להתייבש באירופה (לפעמים בצדק), לסיים אתהקריירה בשנות ה30שלהם בערך, ועל הדרך מסתבר שזה סבבה להציב להם אולטימטום.
אבל רוב השחקנים הם לא נסיכים שנהנים משכר מופקע ומתבטלים. ים ותומר שילמו בינתיים בבריאות שלהם על העיסוק הזה. ויש שחקנים ששילמו באופן כזה שהקריירה שלהם נגמרה (למשל בן לוז בכדורגל). זה גם לא חכמה לברןר את המשתכרים מהטופ כמו ים או סורקין או בלאט. כמה נתנאל ארצי או גולן גוט מרוויחים?
וכן
הם בחרו במקצוע הזה שהןא משלב לא מעט סיכונים. וכן שביתה זו בחירה, זו בחירה בדכ כמוצא אחרון.
שורה תחתונה ישלמו להם את השכר וזה בסדר. אח״כ כשימשיכו לצלול מספר האוהדים והזכיין והספונסרים יברחו שלא יבואו לבכות כי הם כרתו את הענף שכולנו יושבים עליו. אף אחד מהם לא מסכן
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1516 לייקים
אין ספק רווח גדול לווינר המשחק היום.רועי גווארה כתב: ↑16 מאי 2026, 19:39 הסיבה היא המחויבות של המנהלת לחוזים מול הווינר, גופי השידור ונותני החסות.
בושה וחרפה של ארגון שחקנים, בושה וחרפה של כל מי שנוגע לענף הגמור הזה
יאללה הביתה!!!
-
ramig76
- קיבל.ה 275 לייקים
שביתה מכעיסה ומיותרת. שישראלי ילחם על מקומו כמו זר.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1516 לייקים
וארי שטיינברג האפס עם אמירה מטומטמת.
מנהלת ליגה כושלת
מנהלת ליגה כושלת
יאללה הביתה!!!
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3122 לייקים
הישראלים שלנו מקבלים סכומים גבוהים על מה הם שובתים בדיוק ?
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
יש המון חרא מתיש סביב הקבוצה אבל אחרי הערב הזה סיכוי מעולה שאני לא אעשה מנוי בעונה הבאה. באמת יש גבול לכל תעלול הזמן והכסף שלי לא הפקר
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 982 לייקים
חיכו שהפועל תפסיד כדי לסיים את השביתה? כוס אמא שלהם.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1802 לייקים
אני שנים לא עשיתי מנוי אך ורק בגלל התנהלות המנהלת
שעות וימים לא הגיוניים, אי אפשר לדעת מראש יותר ממשחק וחצי קדימה
השנה בגלל היורוליג נפלתי ועשיתי מנוי משולב
טעות שלא תחזור
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
אני מנוי שנים עוד מהדר יוסף ברצף עד העונה. סבלתי וסחבתי הכל אבל העונה הזאת שברה אותי סופית. הפועל מתייחס לליגה כאל נטל, הבלאגן מול הקהל בשיא, הקהל בבלאגן עם עצמו בטירוף, שעות לא הגיוניות והיום היה שיא. אני בעד מה שעשו לרדת מהפרקט ככה אבל זה ביזיון ודי יש גבול
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
ברכות, נמצא היום הסגן של שימון בתחרות העסקן השנוא היותר.
יו"ר מנהלת הליגה, ארי שטיינברג, תקף את הפועל ת"א: "לא פלא שהם לא רוצים לשחק בליגה הישראלית. עכשיו לא רק קהל לא נשאר להם, אלא גם שחקנים".
יו"ר מנהלת הליגה, ארי שטיינברג, תקף את הפועל ת"א: "לא פלא שהם לא רוצים לשחק בליגה הישראלית. עכשיו לא רק קהל לא נשאר להם, אלא גם שחקנים".
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
shaharot
- קיבל.ה 1317 לייקים
נתנאל ארצי מרוויח 160 אלף דולר נטו לעונהתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 18:42ברור שבשביתה יש סיכון. בכל מאבק יש סיכון. גם במחאה נגד טביב היה סיכון, וגם במחאה נגד המשטרה שלבשו חולצות היה סיכון. אין לי ויכוח בזה, וברור שבעת שביתה מעסיק לא חייב לשלם.Red_man כתב: ↑16 מאי 2026, 17:44ולכן הם מרוויחים סכומים אדירים ביחס להשכלה שלהם וביחס לגיל שלהם. מה הקשר אטימות לזה שבכל שביתה יש סיכון וסיכוי ושהם עשו את הבחירות שלהם? אתה פשוט על אוטומטתא מרבוטא כתב: ↑16 מאי 2026, 16:58
וכן
- גביזון
- קיבל.ה 4981 לייקים
נמצא? תמיד היהבונדר כתב:ברכות, נמצא היום הסגן של שימון בתחרות העסקן השנוא היותר.

- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
אני מודה שלא ידעתי אתמול מי זה
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
ranjef
- קיבל.ה 2196 לייקים
סמרטוט רצפה צהוב
שווה כמו זבוב רנדומלי על הקיר
שווה כמו זבוב רנדומלי על הקיר
- רדנקו
- קיבל.ה 2211 לייקים
איזה קשקוש. יש הסכם קיבוצי בתוקף עד לסוף העונה. בהסכם נקבע שהצדדים ישבו לדון בהסכם חדש שלושה חודשים לפני סיום התוקף של ההסכם. אבל השחקנים תמיד צודקים כי הם העובדים המסכנים שמקבלים מאות אלפי שקלים נטו בחודש לעבודה של עשרה חודשים בשנה ובורחים לקולג' אם לא משלמים להם מספיק למרות שהם לא מסוגלים לעשות משהו סביר ברמת ליגת העל או אירופה.רועי גווארה כתב:אני רואה את זה בדיוק הפוך
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
feigenbaum99
- קיבל.ה 288 לייקים
בושה לכדורסל הישראלי. בושה לישראלים שלנו שמרוויחים הרבה מאוד כסף (הרבה מעל השווי האמיתי שלהם) וככה מחרבנים על הקהל.
הלקח מבחינתי - לישראלים יש יותר מדי כוח פה. מקווה שהלקח יהיה פחות חוקים לטובת הישראלים. אם אין להם כבוד לקהל ולמקצוע, והם מנצלים לרעה את הכוח שלהם, בטח בשנה כזו, אין סיבה שנמשיך להגן עליהם.
הלקח מבחינתי - לישראלים יש יותר מדי כוח פה. מקווה שהלקח יהיה פחות חוקים לטובת הישראלים. אם אין להם כבוד לקהל ולמקצוע, והם מנצלים לרעה את הכוח שלהם, בטח בשנה כזו, אין סיבה שנמשיך להגן עליהם.
-
Nati
- קיבל.ה 3203 לייקים
עכשיו הסכם המתווה של השר דופק את הקבוצות הקטנות.יקבלו יותר כסף,אבל יצטרכו לשחק עם 4 זרים נגד הקבוצות הגדולות שישחקו עם 5 זרים
- גביזון
- קיבל.ה 4981 לייקים
השביתה הסתיימה
אשר שטיינברג מכביסט בן זונה
אשר שטיינברג מכביסט בן זונה
-
Niro
- קיבל.ה 2758 לייקים
איזה ענף מיותר ובזוי זה כדורסל ישראלי. חבל שאני פסיכופת שלא יכול להתנתק מהזבל הזה.
- גביזון
- קיבל.ה 4981 לייקים
שטיינברג זה שמאדיר את מכבי ושרמיט של שימון: "הכי חשוב לליגה זה השוויניות"
חחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחח
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1516 לייקים
ככל שעובר זמן מתחזקת אצלי המחשבה שהמונח חוג גדול על הכדורסל פה בארץ. ענף עלוב וגמור.
יאללה הביתה!!!
-
shaharot
- קיבל.ה 1317 לייקים
אז השביתה נגמרה דקה וחצי אחרי שפוצצנו את המשחק
ובמקום להודות להפועל שעצרה את הביזיון הזה
כולם חוגגים לנו על התחת.. נפלא
ובמקום להודות להפועל שעצרה את הביזיון הזה
כולם חוגגים לנו על התחת.. נפלא
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 982 לייקים
כל דבר רע שקורה בארץ יקשרו להפועל, בדיוק כמו שכל דבר רע שקורה בעולם יקשרו לישראל. שנאה אוטומטית בשני המקרים.