הפסקת אש (שאגת הארי)
-
dino
- קיבל.ה 3179 לייקים
אגב למה לא ״גשם שחור״ כמו הסרט עם מייקל דאגלוס?
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1504 לייקים
השם חושך נצחי הרבה יותר מוצלח משאגת הארי והוא גם מסמל את מה שלממשלת הדמים הזאת יש להציע לאיזור ולאזרחיה או יותר נכון נתיניה
-
D&3
- קיבל.ה 1737 לייקים
מאז תחילת 2026 הוצאו מתחת להריסות עזה 68 גופות, 4 בחודש האחרון (לפי משרד הבריאות החמאסי),
זה מוזר מאוד, כי נטען פה ובכלי תקשורת מכובדים שיש בהריסות בעזה אלפי אם לא עשרות אלפי אנשים.
זה מוזר מאוד, כי נטען פה ובכלי תקשורת מכובדים שיש בהריסות בעזה אלפי אם לא עשרות אלפי אנשים.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 981 לייקים
יש מלא גבלסים בעולם שממומנים ע״י קטאר ואיראן.
מי ששונא ימשיך לבלוע בשקיקה ולשנוא. הצביעות חוגגת.
מי ששונא ימשיך לבלוע בשקיקה ולשנוא. הצביעות חוגגת.
- teknoboy
- קיבל.ה 2058 לייקים
אתה אומר שזה שאנשים חופרים בידיים בשישים מיליון טונות של הריסות והצליחו בינתיים להוציא רק עשרה אחוז ממה שהם מעריכים שיש שם ושהקצב הולך ויורד (כי את הקלים כבר הוציאו) זה מוזר מאוד?
נשמע לי לא כזה מוזר, אבל אולי אתה יותר מנוסה ממני בחילוץ גופות מתוך הריסות עם את חפירה במקרה הטוב.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
D&3
- קיבל.ה 1737 לייקים
אם אתה אומר שאת חפירה זה במקרה הטוב, נשמע שאתה חושב שלא פועלים בעזה כלים כבדים.teknoboy כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:52אתה אומר שזה שאנשים חופרים בידיים בשישים מיליון טונות של הריסות והצליחו בינתיים להוציא רק עשרה אחוז ממה שהם מעריכים שיש שם ושהקצב הולך ויורד (כי את הקלים כבר הוציאו) זה מוזר מאוד?
נשמע לי לא כזה מוזר, אבל אולי אתה יותר מנוסה ממני בחילוץ גופות מתוך הריסות עם את חפירה במקרה הטוב.
זו לא תהיה הפעם הראשונה, או האחרונה, שאתה טועה לגבי מה שקורא בעזה.
- teknoboy
- קיבל.ה 2058 לייקים
1. לא מתווכח אם אתה אומר שיש כלים כבדים.D&3 כתב: ↑14 אפריל 2026, 17:121. אם אתה אומר שאת חפירה זה במקרה הטוב, נשמע שאתה חושב שלא פועלים בעזה כלים כבדים.teknoboy כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:52אתה אומר שזה שאנשים חופרים בידיים בשישים מיליון טונות של הריסות והצליחו בינתיים להוציא רק עשרה אחוז ממה שהם מעריכים שיש שם ושהקצב הולך ויורד (כי את הקלים כבר הוציאו) זה מוזר מאוד?
2. זו לא תהיה הפעם הראשונה, או האחרונה, שאתה טועה לגבי מה שקורא בעזה.
בתקשורת דווח שישראל לא מאפשרת הכנסה של כלים כבדים ממצריים. ודאי שהיא לא מאפשרת לפלסטינים להשתמש בכלים כבדים בשטח שבשליטתה (כיום יותר ממחצית משטח הרצועה, עד לא מזמן כל שטח הרצועה, ובאמצע היה שלב שבו זה היה קצת פחות מחצי).
לדברי הפלסטינים, עד כה פונה כאחוז מההריסות במקרה הטוב. אם אתה מכיר נתונים אמינים אחרים אשמח אם תשתף.
2. ודאי שאני טועה פה ושם בפרטים כאלה ואחרים. לפחות אני לא עיוור לתמונה הגדולה (אתה לא אשם בבורות שלך, אתה כן אשם בבחירה שלך להתייחס לכל מי שמדווח או מספר לך על משהו שלא מוצא חן בעינייך בשמות כמו תועמלןחמאסנאציגבלס).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רווי
- קיבל.ה 1480 לייקים
לא שהופתענו אבל המלחמה בצפון חזרה
OMG עווופררר
-
dino
- קיבל.ה 3179 לייקים
קודש לקיום חזית כלשהי גם אם ללא תכלית, רק עצם אי הפסקה רשמית, כדי שאפשר יהיה לומר ״עוד לא סיימנו״ כדי שיהיה המשך קיום לממשלה. בדיוק כמו כל דבר מעיק שצריך להגיע לפיתרון(חוק גיוס) אם אפשר למסמס ולהאשים את בהרב מיארה, או הסכם הגז של יאיר לפיד, אז למה לא בעצם?
לא לשכוח מי היה כאן ראש ממשלה, איזה צד כאן במפה הפוליטית שלט כאן 20 שנה, פאקינג 20 שנה שבהם כל האירוע לא טופל, נדחה, מוסמס, חיכה, הלך לנאומים באו״ם, או נאומים בארה״ב או נאומים בתחת שלי(כמובן שרק בגלל בתי המשפט שלא נתנו, הפרוגרס, הדיפ סטייק, ערוץ 12)
ועכשיו הצד הזה רוצה להצטייר כפותר הבעיה שהוא עצמו לא טיפל בה ואפילו יצר אותה. ואללה יופי. לא לשכוח שאין למחבלים פיתות שוקולדות ומרמלדות בכלא ושלכל אזרח גם אם פסיכופט יש אקדח בשלוף(אם הוא יהרוג אותי ולא מחבל ערבי, אני כנראה אהיה פחות מת), אז ניצחנו.
לא לשכוח מי היה כאן ראש ממשלה, איזה צד כאן במפה הפוליטית שלט כאן 20 שנה, פאקינג 20 שנה שבהם כל האירוע לא טופל, נדחה, מוסמס, חיכה, הלך לנאומים באו״ם, או נאומים בארה״ב או נאומים בתחת שלי(כמובן שרק בגלל בתי המשפט שלא נתנו, הפרוגרס, הדיפ סטייק, ערוץ 12)
ועכשיו הצד הזה רוצה להצטייר כפותר הבעיה שהוא עצמו לא טיפל בה ואפילו יצר אותה. ואללה יופי. לא לשכוח שאין למחבלים פיתות שוקולדות ומרמלדות בכלא ושלכל אזרח גם אם פסיכופט יש אקדח בשלוף(אם הוא יהרוג אותי ולא מחבל ערבי, אני כנראה אהיה פחות מת), אז ניצחנו.