חלון העברות 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
CouchPotato
קיבל.ה  134 לייקים

ר.ש כתב: 14 מאי 2026, 13:03 לדעתי הפועל חייבת לנסות ללכת כמה שיותר על Free Agents. ריאל מדריד בגישה הזו כבר שנים וזה משאיר כסף בצד למשכורות (ולהעברות המעטות שכן קורות בתשלום):
יונתן פרבר, רותם קלר, בסאם זערורה, מתן בלטקסה...

ועוד דבר - אם יש לנו X כסף לחיזוק, הייתי מוציא כ-80% ממנו על שני שחקנים זרים ברמה גבוהה, במקום ליפול לאינפלציה של השוק הישראלי...
ריאל יכולה לעשות את זה כי לשחקנים שהם מביאים אין הרבה קונים מראש פשוט כי מעט מאוד קבוצות יכולות להרשות לעצמן אותם. וגם כי כשריאל אומרת לשחקן שהיא מעוניינת בו הוא בדרך כלל מעדיף לא לחדש חוזה.
לשחקנים שהפועל צריכה יש ביקוש הרבה יותר גבוה, באופן פרדוקסלי, בגלל שהם זולים יותר.
CouchPotato
קיבל.ה  134 לייקים

L.S כתב: 14 מאי 2026, 13:22
הוקיץ' כתב: 14 מאי 2026, 13:19
L.S כתב: 14 מאי 2026, 10:48

מעולה, שילך להשתפשף עונה אחת בלאומית, אם יהיה שם עילוי יוצא דופן אפשר להביא אותו עונה לאחר מכן לסגל.
אם לא יהיה עילוי, להשאיל לעונה נוספת לאיזה קבוצה בליגת העל

אני ראיתי אותו, אכן מוכשר, לא בשל פיזית לליגת בעל, ידרכו עליו וזה יהיה לא נעים.
לא יודע מה ראית, אבל זה פשוט לא נכון. שחקן די נמוך, אבל מאוד פיזי עם צעד ראשון מצוין.
יש לו חסרונות אחרים, זה לא אחד מהם.
מעולה, שישתפשף בקבוצה אחרת ויחזור אלינו במידה והוא מוכן
שחקנים בגיל הזה צריכים דקות משחק והרבה, אתה רוצה שהוא ישתפשף עליך?
אני מאוד בעד רומנטיקה, אבל סיימנו את ימיי ניסנוב תודה לאל
אולי די כבר עם השקר הזה ששחקני נוער חייבים "להשתפשף" לפני שהם פורצים בקבוצה גדולה? לא כל השחקנים צריכים את זה. יש לא מעט דוגמאות של שחקנים שפרצו בקבוצות גדולות יותר מהפועל. לא תמיד חייבים להשאיל, ולקבוצה בעמדה של הפועל זה סיכון כי הם יכולים להחטף על ידי קבוצה מליגה עשירה יותר לפני ששיחקו אצלך בכלל.
פיתוח שחקני בית דורש גם מחוייבות למצוא לחלקם מקום בסגל ולתת להם דקות משחק. עשינו את זה בשני הדאבלים שלקחנו. לא כל מה שעולה מהנוער חייב להתברווז עונה או שתיים בקבוצה שמדלגת בין תחתית ליגת העל ללאומית.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  819 לייקים

CouchPotato כתב: 14 מאי 2026, 16:35

לא יודע מה ראית, אבל זה פשוט לא נכון. שחקן די נמוך, אבל מאוד פיזי עם צעד ראשון מצוין.
אולי די כבר עם השקר הזה ששחקני נוער חייבים "להשתפשף" לפני שהם פורצים בקבוצה גדולה? לא כל השחקנים צריכים את זה. יש לא מעט דוגמאות של שחקנים שפרצו בקבוצות גדולות יותר מהפועל. לא תמיד חייבים להשאיל, ולקבוצה בעמדה של הפועל זה סיכון כי הם יכולים להחטף על ידי קבוצה מליגה עשירה יותר לפני ששיחקו אצלך בכלל.
פיתוח שחקני בית דורש גם מחוייבות למצוא לחלקם מקום בסגל ולתת להם דקות משחק. עשינו את זה בשני הדאבלים שלקחנו. לא כל מה שעולה מהנוער חייב להתברווז עונה או שתיים בקבוצה שמדלגת בין תחתית ליגת העל ללאומית.
כמות הצעירים שעברו פה ב-10 שנים האחרונות זה בעשרות כמה מהם פרצו בשנה הראשונה שעלו מהנוער?
Niro
קיבל.ה  2749 לייקים

CouchPotato כתב: 14 מאי 2026, 16:35

בשני הדאבלים שלקחנו? יש איזה ליברו או בלם קדמי טוב בנוער? איך אפשר להשוות למה שהיה לפני 26 שנה? הכדורגל השתנה ולמעט חריגים כמו גלוך אין שום סיבה ששחקני נוער יעברו תהליך הדרגתי ויגיעו יותר בשלים לקבוצה הבוגרת. לך תדע, אולי שחקנים כמו אל-ים היו משתפרים בבישול איטי.
ר.ש
קיבל.ה  534 לייקים

עוד דבר שצריך לשים עליו דגש והפועל מעולם לא עשתה זאת -
צריך כמה שיותר שחקנים שיודעים לכבוש שערים בסגל, בלי קשר לעמדה שלהם.
לדוגמה, מגן שמאל שיש לו חמישה שערים העונה (קלר?), קשר אמצע שיש לו עשרה שערים העונה (זערורה או דוד), קשר 10 שכובש הרבה (מרדכי או חדידה)...

ככה הסיכוי לקבל שערים משחקנים שאינם שחקני התקפה, עולים משמעותית.
רואה שחורות המקורי
Xavi
קיבל.ה  1964 לייקים

ר.ש כתב: 14 מאי 2026, 17:44 עוד דבר שצריך לשים עליו דגש והפועל מעולם לא עשתה זאת -
צריך כמה שיותר שחקנים שיודעים לכבוש שערים בסגל, בלי קשר לעמדה שלהם.
לדוגמה, מגן שמאל שיש לו חמישה שערים העונה (קלר?), קשר אמצע שיש לו עשרה שערים העונה (זערורה או דוד), קשר 10 שכובש הרבה (מרדכי או חדידה)...

ככה הסיכוי לקבל שערים משחקנים שאינם שחקני התקפה, עולים משמעותית.
מסתכל על עמודת הספיגות, מקום ראשון יחד עם ב״ש וזה כולל את ה3 שערים המדומיינים בהפסד הטכני
עמודת שערי הזכות - רק 53, הכי גרוע בחמשת המקומות הראשוניים, ואפילו נתניה הבקיעו יותר (אם כי חלק בפלייאוף התחתון)
אם ברדה ישכיל לשמור על ההגנה ולשפר אפילו בקצת את היכולת למצוא את הרשת, נוכל להתחרות בטופ
וינסנט
קיבל.ה  529 לייקים

עד שלא ינחת פה קשר אחורי מפלצת אנחנו לא נתמודד על אליפות צר לי לאכזב אותכם, ופלקאו לא הולך לשום מקום אז אל תבנו על אליפות עונה הבאה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1614 לייקים

קניקובסקי זה חלום
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  437 לייקים

הדבר הכי חשוב בפרופיל השחקנים שמגיעים זה שיהיו שחקנים שעובדים.
אחת הסיבות שברדה כל כך אוהב את לואיזו ב-10 (ככה זה נראה לפחות) היא העובדה שהוא לא מפסיק לרוץ אף פעם וללחוץ את הבלמים בהנעת כדור וחייב שחקנים שידעו להשתלב בשיטה הזאת.
זאת אחת הסיבות שאני חושב שנגיד דיא סבע שיש עליו המון דיבור לא מתאים לקבוצה כי אין לו את המשמעת הטקטית ואת הלרדוף אחרי בלמים שלואיזו עושה.

חלוץ זר, כנף שמאל זר, מגן שמאל שיתחרה עם ליידנר (קלר/גורפינקל), גיא חדידה וקשר 8 דינאמי.
htafan99
קיבל.ה  183 לייקים

סתם מעניין אותי , יש בישראל שחקנים שמסיימים חוזה העונה ושווה לקחת אותם ?
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
CouchPotato
קיבל.ה  134 לייקים

וינסנט כתב: 14 מאי 2026, 19:56 עד שלא ינחת פה קשר אחורי מפלצת אנחנו לא נתמודד על אליפות צר לי לאכזב אותכם, ופלקאו לא הולך לשום מקום אז אל תבנו על אליפות עונה הבאה
אם פלקאו ימשיך לשחק כמו בשני המשחקים האחרונים אולי המפלצת כבר פה ורק עכשיו התעוררה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  732 לייקים

תמונה

יש אמת בדבר?
אף לא צעד לאחור :hapoel:
Gania23
קיבל.ה  205 לייקים

RedDrifter כתב: 15 מאי 2026, 13:05 תמונה

יש אמת בדבר?
הכתבה הזאת לא ממש עודדה אותי לקראת שנה הבאה ,
החיזוק לעונה הבאה צריך להיות יותר רציני מספורי ועוד זר
dino
קיבל.ה  3174 לייקים

זה די העתק ממה שצנציפר הוציא בynet
רוב הסיכויים שאין לכותב/כותבים מושג
Mario
קיבל.ה  462 לייקים

מקווה שיעשו מהלך על אבו פאני, לדעתי מתאים לנו כמו כפפה.
אסון למכבי
קיבל.ה  147 לייקים

Mario כתב: 15 מאי 2026, 13:48 מקווה שיעשו מהלך על אבו פאני, לדעתי מתאים לנו כמו כפפה.
הוא הולך כנראה לכוכב האדום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4437 לייקים

Mario כתב: 15 מאי 2026, 13:48 מקווה שיעשו מהלך על אבו פאני, לדעתי מתאים לנו כמו כפפה.
מה עם עלי מוחמד?
יש מצב להוציא אותו מחיפה?

הבחור עוד לא בן 31 ומסדר אותנו יופי בקישור.
מסיים חוזה עונה הבאה. 300 אלף דולר לעונה.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה