L.S כתב: ↑13 מאי 2026, 16:57
מקווה שזה לא יהיה קיץ גדוש באירועים, בסוף יש לנו סגל דיי שלם שזקוק לחיזוקים נקודתיים בלבד.
כמו כן, העונה שלנו הולכת להתחיל מוקדם מאוד בעקבות ההשתתפות בקונפרנס.
מאמין שמחנה אימון יהיה כבר איפשהו באיזור היוני, כשיולי כבר משחק ראשון, הקוצה תהיה צריכה להיות כבר דיי סגורה ומגובשת בשלב מוקדם מאוד.
שיהיה בהצלחה
הסגל אומנם לא דורש הרבה שינויים אבל הוא דורש יותר איכות ולכן השינויים הנקודתיים צריכים להיות משמעותיים.
כמו כן גם נדרש עיבוי כדי להתמודד בעוד מסגרת.
dino כתב: ↑13 מאי 2026, 17:15
לא צריך יותר מ4 שחקנים גג 5.
אין צורך להביא שחקנים לסגל הרחב לפי משקל, במבצעים על המדף. גמרנו עם הימים האלה. הפועל קבוצה טובה.
- מגן שמאל ישראלי
- 10 זר/ישראלי
- 8 (פרבר)
- כנף שמאל
- חלוץ זר/ישראלי
-הייתי מביא גם 6 ורסטילי יותר לעיבוי הסגל (לא רוצה יותר את אל ים וארצל שם)
ברדה בנה יפה מאד את הקבוצה על יציבות של החלק האחורי וככה הפועל צריכה להיראות. מזכיה מאד את הפועל של אלי כהן בסוף שנות ה-90. יעילה וקטלנית כשצריך.
זה ייצב את כל מערכי הקבוצה והשאיר לטוריאל ולואיזו לעשות קסמים למעלה.
עכשיו אחרי שנה יחיד שכולם מכירים את כולם, אפשר להתקדם ליותר יצירתיות בחלק הקדמי.
הפער מבחינת כמות שערים בינינו לבין מכבי שהיא באמת לא משו לספר בבית, הוא תהומי.
אני אוהב איך שהפועל נבנית.
כמו שאומרים בעסקים - אנחנו עומדים בלוח זמנים ואפילו מקדימים אותו בקצת.
רצינו עונה רגועה...קיבלנו ניצחון בדרבי, דומיננטיות ב-2 דרבים, ניצחון כמעט בכל משחק בית, ומקום באירופה.
שנים פינטזנו על מלמד, אבל אני מרגיש שעכשיו כבר מאוחר מדי
בהנחה שיגיע חלוץ זרתותח להרכב, דאפפה יהיה החלוץ המחליף, אז מלמד מגיע להיות חלוץ שלישי?
לא רואה היתכנות לדבר הזה
בטח יעבור לנתניה או יחזור להפועל חיפה
בן לוז כתב: ↑13 מאי 2026, 22:06
שנים פינטזנו על מלמד, אבל אני מרגיש שעכשיו כבר מאוחר מדי
בהנחה שיגיע חלוץ זרתותח להרכב, דאפפה יהיה החלוץ המחליף, אז מלמד מגיע להיות חלוץ שלישי?
לא רואה היתכנות לדבר הזה
בטח יעבור לנתניה או יחזור להפועל חיפה
בחיים לא החזקתי מהשחקן האפור הזה.
יכול לעשות חמוצים בטבריה.
אחרי הקיץ האחרון יש להם רף גבוה
לא בטוח שכולם ישארו גם
הכי חשוב זה לואיזו אם יש למישהו ספק
לצערי אם טוריאל ירצה לעזוב ולהתקדם צריך לאפשר לו, מקווה מאוד שלא
Giovanni Giorgio כתב: ↑13 מאי 2026, 22:41
לא בטוח שכולם ישארו גם
זו איזו אמת כזאת שכולנו מפחדים להגיד בקול רם. טוריאל הוא נכס, אבל במובן מסויים הוא גם נטל. לואיזו שחקן כנף ימין יותר טוב מטוריאל, וכל עוד טוריאל כאן לואיזו לא ישחק בכנף ימין. אני אוהב את טוריאל ורוצה אותו כאן לעוד שנים קדימה, אבל אם מנתקים את הרגש, אם הוא יתקדם ולואיזו ישאר - זה לא בהכרח יהיה דבר רע.
רביד אוליצקי
קשר התקפי בן 18
משחק בקבוצת הנוער של הפועל וחתום עד 2030
גיבוי נפלא להרכב שחקן התקפה עם פוטנציאל עצום לפריצה ונטייה בלתי מוסברת לכבוש נגד המחלה.
Giovanni Giorgio כתב: ↑13 מאי 2026, 22:41
לא בטוח שכולם ישארו גם
זו איזו אמת כזאת שכולנו מפחדים להגיד בקול רם. טוריאל הוא נכס, אבל במובן מסויים הוא גם נטל. לואיזו שחקן כנף ימין יותר טוב מטוריאל, וכל עוד טוריאל כאן לואיזו לא ישחק בכנף ימין. אני אוהב את טוריאל ורוצה אותו כאן לעוד שנים קדימה, אבל אם מנתקים את הרגש, אם הוא יתקדם ולואיזו ישאר - זה לא בהכרח יהיה דבר רע.
טוריאל גם פחות משתתף במשחק הלחץ. אם מוצאים חלוץ שעושה את זה וגם יודע לכבוש זה יהיה שיפור.
Xavi כתב: ↑14 מאי 2026, 10:27
להביא את שחר דחוף 13 שערים ו4 בישולים רק בן 24
כמה הוא מקבל במכבי? לא מבין למה לא הולכים עליו
כתבתי למעלה וזה כל כך מתבקש... אם כבר הופכים את הגלגל, פעם אחת נזיין אותם כמו שהם זיינו אותנו כבר 30 שנה. אין שם מנהל מקצועי, אין שם מאמן, יש איזה אירי שיכור שעושה בייביסיטר לקבוצה עד שיתאפסו על עצמם.
פוגודין כתב: ↑13 מאי 2026, 23:46
רביד אוליצקי
קשר התקפי בן 18
גיבוי נפלא להרכב שחקן התקפה עם פוטנציאל עצום לפריצה ונטייה בלתי מוסברת לכבוש נגד המחלה.
מה שחסר כאן זה שער העונה במשחק העונה לפני מספר ימים נגד המחלה,כבש בבעיטת מספרת אדירה ופתח את מאבק האליפות מחדש עם נצחון 1-0 צנוע ואדום.
מעולה, שילך להשתפשף עונה אחת בלאומית, אם יהיה שם עילוי יוצא דופן אפשר להביא אותו עונה לאחר מכן לסגל.
אם לא יהיה עילוי, להשאיל לעונה נוספת לאיזה קבוצה בליגת העל
אני ראיתי אותו, אכן מוכשר, לא בשל פיזית לליגת בעל, ידרכו עליו וזה יהיה לא נעים.
רביד אוליצקי
קשר התקפי בן 18
מה שחסר כאן זה שער העונה במשחק העונה לפני מספר ימים נגד המחלה,כבש בבעיטת מספרת אדירה ופתח את מאבק האליפות מחדש עם נצחון 1-0 צנוע ואדום.
מעולה, שילך להשתפשף עונה אחת בלאומית, אם יהיה שם עילוי יוצא דופן אפשר להביא אותו עונה לאחר מכן לסגל.
לא תשחרר לנו איזה רמיזה לחלון הקרוב? מה צופים שם בהפועל עכשיו שהבטחנו אירופה
מבחינת רכש:
הרכב:
קיצוני שמאלי במקום שאנדה
חלוץ סקורר, מכונת שערים במקום בואטנג.
אם יש זר ב 8 שיודע לקחת כדור קדימה ולהבקיע שערים, אז להביא במקום קרייב.
לסגל:
מגן שמאלי ישראלי שיתחרה עם ליידנר.
ישראלי נוסף לקישור באמצע במקום אל-ים
לדעתי הפועל חייבת לנסות ללכת כמה שיותר על Free Agents. ריאל מדריד בגישה הזו כבר שנים וזה משאיר כסף בצד למשכורות (ולהעברות המעטות שכן קורות בתשלום):
יונתן פרבר, רותם קלר, בסאם זערורה, מתן בלטקסה...
ועוד דבר - אם יש לנו X כסף לחיזוק, הייתי מוציא כ-80% ממנו על שני שחקנים זרים ברמה גבוהה, במקום ליפול לאינפלציה של השוק הישראלי...
ר.ש כתב: ↑14 מאי 2026, 13:03
לדעתי הפועל חייבת לנסות ללכת כמה שיותר על Free Agents. ריאל מדריד בגישה הזו כבר שנים וזה משאיר כסף בצד למשכורות (ולהעברות המעטות שכן קורות בתשלום):
ועוד דבר - אם יש לנו X כסף לחיזוק, הייתי מוציא כ-80% ממנו על שני שחקנים זרים ברמה גבוהה, במקום ליפול לאינפלציה של השוק הישראלי...
הבעיה עם הזרים שאתה פשוט לא יודע מה תקבל
ראה ערך מכבי חיפה והכמות כסף שהיא שפכה על זרים חסרי תועלת
רביד אוליצקי
קשר התקפי בן 18
לא יודע מה ראית, אבל זה פשוט לא נכון. שחקן די נמוך, אבל מאוד פיזי עם צעד ראשון מצוין.
יש לו חסרונות אחרים, זה לא אחד מהם.
רביד אוליצקי
קשר התקפי בן 18
לא יודע מה ראית, אבל זה פשוט לא נכון. שחקן די נמוך, אבל מאוד פיזי עם צעד ראשון מצוין.
מעולה, שישתפשף בקבוצה אחרת ויחזור אלינו במידה והוא מוכן
שחקנים בגיל הזה צריכים דקות משחק והרבה, אתה רוצה שהוא ישתפשף עליך?
אני מאוד בעד רומנטיקה, אבל סיימנו את ימיי ניסנוב תודה לאל
מעולה, שישתפשף בקבוצה אחרת ויחזור אלינו במידה והוא מוכן
שחקנים בגיל הזה צריכים דקות משחק והרבה, אתה רוצה שהוא ישתפשף עליך?
אני מאוד בעד רומנטיקה, אבל סיימנו את ימיי ניסנוב תודה לאל
ר.ש כתב: ↑14 מאי 2026, 13:03
free agent מבוקש(כזה שאלה היית רוצה אצלך) זה יוצר הרבה יותר תחרות, בדרך כלל מה שישאר בלי חוזה זה דרעק.
שנה אחרונה בחוזה זה הדבר. כמו שהפועל עשתה.