הפועל קבוצה נחמדה מידי, איזה ''ילד רע'' ישראלי אפשר להביא?
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
לדעתי אחת הבעיות בהפועל זה שכולם ילדים טובים ואחד הדברים שחסר זה שחקן עם אופי ''רע'' שבא לעצבן את היריבה והקהל שלה. לא נגר, שחקן טוב פלוס, כנראה באמצע, שעושה פרובוקציות והצגות ומבזבז זמן כשצריך הורג משחקים כשלא, שצובט כשהשופט לא רואה, שנלחם בשביל הקבוצה וכל האמצעים כשרים.
שחקן שבתור יריב אתה הכי שונא אבל אם הוא אצלך אתה הכי אוהב.
לדעתי האחרון שהיה לנו כזה זה אבוקסיס. סתם לשם הדוגמא. לכל שונאי אבוקסיס - זאת כמובן לא הנקודה.
איזה ישראלי כזה אפשר להביא?
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
לדעתי האחרון שהיה לנו כזה זה אבוקסיס. סתם לשם הדוגמא. לכל שונאי אבוקסיס - זאת כמובן לא הנקודה.
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
האשכול הזה ממילא ייסגר אוטוטו לטובת אשכול העברות או סגל, לא חבר? 
יחד, רק יחד! 
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
למה? נראה לי דיון מעניין, מה הבעיה?7even כתב:האשכול הזה ממילא ייסגר אוטוטו לטובת אשכול העברות או סגל, לא חבר?
אני לא רואה כדורגל כל כך חוץ מהפועל, לא מכיר שחקנים. מעניין אותי לשמוע.
-
D&3
- קיבל.ה 1737 לייקים
המגן ימני\שמאלי של אשדוד נראה לא פראייר בקטע הזה, ושחקן לא רע בכלל בלי קשר (אבל המדגם שלי זה משחק וחצי).
אם אשדוד יורדת אז בכלל
אם אשדוד יורדת אז בכלל
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2762 לייקים
הוא צריך להיות גם רמאי?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
- בונדר
- קיבל.ה 370 לייקים
אני קורא את זה ועולה לי גיא פניני, או לפחות אנס מחאמיד. אני באמת לא מבין למה אלה תכונות שנרצה, את ספורי הייתי מביא פשוט כי הוא כדורגלן ישראלי טוב.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
קירקגור
- קיבל.ה 301 לייקים
לא מבין לגמרי למה הכוונה שלך, אבל אני אוהב את זה שהשחקנים אצלנו הגונים וקבוצתיים. אני שמח שאין מי שנוזף בשחקן שעושה טעות ושחקן שצורח על חבר לקבוצה כי לא מסר לו וחושב שהוא חשוב יותר משאר הקבוצה.
"ילדים רעים" צריך אם יש קבוצה נאיבית, אבל אני לא חושב שיש לנו קבוצה נאיבית בכלל.
"ילדים רעים" צריך אם יש קבוצה נאיבית, אבל אני לא חושב שיש לנו קבוצה נאיבית בכלל.
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
נראה לי שכתבתי דיי ברור, וכל מה שכתבת למעלה צורח על חברים וזה זאת ממש לא הכוונה.קירקגור כתב:לא מבין לגמרי למה הכוונה שלך, אבל אני אוהב את זה שהשחקנים אצלנו הגונים וקבוצתיים. אני שמח שאין מי שנוזף בשחקן שעושה טעות ושחקן שצורח על חבר לקבוצה כי לא מסר לו וחושב שהוא חשוב יותר משאר הקבוצה.
מי שכתב ספורי, ממתי ספורי נחשב לילד רע?
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
גיא פניני דוגמא טובה.
-
דוגיס
- קיבל.ה 474 לייקים
אם אתה מתכוון לשחקנים סטייל טל בן חיים וכאלה לא תודה לא רוצים כאלה. אם אתה מחפש מנהיג עם קצת יותר סטייל יש לך את ביבראס שאפשר להביא ודווקא חסר לנו שחקן באמצע בסגנון שלו
-
Gania23
- קיבל.ה 206 לייקים
כוונת המשורר היא שחקן עם ביצי פלדה שיודע להכריע משחקים ולא להחמיץ ברגע האמת , זהבי , שועה , דור פרץ כאלה.
לטעמי יש לנו אחד כזה - אלטמן , וזה לא מספיק כמובן
לטעמי יש לנו אחד כזה - אלטמן , וזה לא מספיק כמובן
נערך לאחרונה על ידי Gania23 ב 13 מאי 2026, 09:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Adam
- קיבל.ה 261 לייקים
מסכים שלגמרי צריך מישהו כזה.מושקוביץ כתב: ↑13 מאי 2026, 08:14 לדעתי אחת הבעיות בהפועל זה שכולם ילדים טובים ואחד הדברים שחסר זה שחקן עם אופי ''רע'' שבא לעצבן את היריבה והקהל שלה. לא נגר, שחקן טוב פלוס, כנראה באמצע, שעושה פרובוקציות והצגות ומבזבז זמן כשצריך הורג משחקים כשלא, שצובט כשהשופט לא רואה, שנלחם בשביל הקבוצה וכל האמצעים כשרים.
חוץ מאבוקסיס, גם איינבינדר היה כזה.
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
נכון, איינבינדר. אם כי היה טיפה יותר בכיין ממה שחשבתי שנחוץ. צריך קצת יותר קלאס.Adam כתב: ↑13 מאי 2026, 09:34מסכים שלגמרי צריך מישהו כזה.מושקוביץ כתב: ↑13 מאי 2026, 08:14 לדעתי אחת הבעיות בהפועל זה שכולם ילדים טובים ואחד הדברים שחסר זה שחקן עם אופי ''רע'' שבא לעצבן את היריבה והקהל שלה. לא נגר, שחקן טוב פלוס, כנראה באמצע, שעושה פרובוקציות והצגות ומבזבז זמן כשצריך הורג משחקים כשלא, שצובט כשהשופט לא רואה, שנלחם בשביל הקבוצה וכל האמצעים כשרים.
חוץ מאבוקסיס, גם איינבינדר היה כזה.
אבל הדיון תאכלס זה לא על מי שהיה זה על מי שאולי יכול להיות.
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
ביבראס לא מעצבן באופי.
אלטמן גם לא ילד רע, והוא כבר אצלנו.
מדבר על סוג של שחקן שאחרי משחק יכולים לכתוב עליו בקבוצות של האוהדים של היריבה שהיו צריכים לשבור לו את הרגליים.
ממש הייתי בטוח שהקונספט ברור ויש כמה שהבינו, אבל הפתיע אותי כמה הרבה שלא.
הבעיה היא שחסר לנו חלוץ סקורר, קשר אמצע התקפי איכותי ואולי קשר אחורי עם אוריינטציה יותר התקפית. אם יהיו לנו את אלה נהיה במקום אחר בלי קשר לכמה כל אחד טוב או רע
-
Adam
- קיבל.ה 261 לייקים
אם להסביר עוד את נושא האשכול:
תדמיינו שחקן של הפועל שלא ישלשל במכנסיו בעת בעיטת פנדל מכריעה בדקה ה-90 בדרבי, אלא מישהו שיתחנן לבעוט וידמיין את עצמו משתיק את הקהל היריב (אפילו שזה לא מנומס ולא יאה לדעתי).
תדמיינו שחקן של הפועל שלא ישלשל במכנסיו בעת בעיטת פנדל מכריעה בדקה ה-90 בדרבי, אלא מישהו שיתחנן לבעוט וידמיין את עצמו משתיק את הקהל היריב (אפילו שזה לא מנומס ולא יאה לדעתי).
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
- Mendelson
- קיבל.ה 921 לייקים
אני חושב שאתה מבלבל ילד רע עם בן אדם רע. הכוונה היא למישהו לא נאיבי, ושחקן של מאני טיים. כמו זהבי, כמו דור פרץ, כמו אצילי (רק ששם זה גם ילד רע וגם בן אדם רע).
- Spiderman
- קיבל.ה 269 לייקים
דור פרץ השנוא מכל
לא יודע אם נפשית אני יכול לראות אותו אדום, אבל אוהדי מכבי בטוח לא יוכלו.
לא יודע אם נפשית אני יכול לראות אותו אדום, אבל אוהדי מכבי בטוח לא יוכלו.
- RedDrifter
- קיבל.ה 741 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 757 לייקים
אני מבין את הכוונה של פותח האשכול, ומסכים איתו. העניין הוא שאין הרבה ילדים רעים כאלו בכדורגל הישראלי, ומי שכבר יש הוא בהרבה מקרים גם ילד קקה בעייתי.
לכן כנראה שעדיף ללכת על ילד טוב נוסף. גבי קניקובסקי ליתר דיוק. אחד שמעביר זקנות את הכביש, לא אחד ששודד אותן.
לכן כנראה שעדיף ללכת על ילד טוב נוסף. גבי קניקובסקי ליתר דיוק. אחד שמעביר זקנות את הכביש, לא אחד ששודד אותן.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
L.S
- קיבל.ה 2223 לייקים
רמזי ספורי
שי אליאס
שי אליאס
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
סרחיו ראמוס
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
amorphis
- קיבל.ה 331 לייקים
להחזיר את בוזגלו
סתם.. שמע זה שאלה כי הפועל הקבוצה לדעתי הכי מגובשת וחזקה מנטלית בליגה וזה גם כי אין בקבוצה איזה ילד רע שמתחיל לקלל ולהאשים בסוף שלא הולך, כקבוצה התפקוד שלנו העונה במאני טיים הוא פנומנלי וזה לא רק "תחת", זה מנטליות. וזאת היתה קבוצה שהיינו מובילים 1 -0 ידעתי שזה אומר שנפסיד .
אני מדמיין פה איזה זין כמו שועה ליד חברה טובים כמו לואיזו , פלקאו , אלטמן וקורין ויש לי בחילה.
כן מסכים שצריך יותר מנהיג על הדשא שגם מדבר עברית, נאו בשביל ללחוץ על השופטים
סתם.. שמע זה שאלה כי הפועל הקבוצה לדעתי הכי מגובשת וחזקה מנטלית בליגה וזה גם כי אין בקבוצה איזה ילד רע שמתחיל לקלל ולהאשים בסוף שלא הולך, כקבוצה התפקוד שלנו העונה במאני טיים הוא פנומנלי וזה לא רק "תחת", זה מנטליות. וזאת היתה קבוצה שהיינו מובילים 1 -0 ידעתי שזה אומר שנפסיד .
אני מדמיין פה איזה זין כמו שועה ליד חברה טובים כמו לואיזו , פלקאו , אלטמן וקורין ויש לי בחילה.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
עם זה אני מסכים, אבל שיהיה שחקן הוגן.
בהשאלה מהכדורסל, שיהיה גיא פלטין. לא פניני.
או שיהיה למשל כמו קורט רמביס
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 107 לייקים
אני לא חושב ש-״ילד רע״ זה אחד שמקלל ומאשים כשלא הולך, זאת לא הכוונה.amorphis כתב: ↑13 מאי 2026, 14:29 להחזיר את בוזגלו
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1085 לייקים
מרדכי דוד
long live the zapta
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1517 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 757 לייקים
טוטו תמוז ופליקס חלפון בתור מנטורים של דאפה, זה יעשה את העבודה
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !