שאר הליגה 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
KingZivos
קיבל.ה  313 לייקים

htafan99 כתב: 12 מאי 2026, 23:38
Mendelson כתב: 12 מאי 2026, 22:46
htafan99 כתב: 12 מאי 2026, 22:36 לקשור שרוכים משחק הבא.
לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.

וגם בא לי להזכיר - אנחנו הקבוצה שאף אחד לא עשה או יעשה לה הנחות אף פעם. את האליפויות שלנו לקחנו תמיד בשיניים, כי כולם עלו מולנו רעבים עם רעל בעיניים. מועדנים קטנים ירקו מולנו דם כדי שלא נקח תארים, שלא לדבר על המתחזים בצהוב שחגגו בתיקו כדי למנוע מאיתנו אליפות. אני סבבה עם חברויות וקשרים עם מועדנים מעבר לים, אבל בארץ? שכולם ימותו, שכולם יפסידו, שכולם יפצעו. רוצה לנצח כל משחק, תמיד, בכל מצב. ואם נצחון של בית"ר או המחלה משרת את האינטרס של הפועל - אז אני אשמח שינצחו, כי אני אוהד הפועל וכל השאר מעניינים לי את הביצה.

אבל אולי זה רק אני.
תסתכל מה קורה פה עם הנוער במדינה, רק זה מה שחסר לנו שהם יקחו אליפות.
מה קשור לאליפות של ביתר למפלס הדקירות במדינה?
נוער זבל זה נוער זבל עם אליפות של ביתר ובלי אליפות של ביתר.
אגב באופן כללי הנוער עכשיו לא יותר זבל ממה שהיה לפני עשור ולפני 20 שנה. תמיד היה סיפורים מזעזעים זה לא חדש.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1079 לייקים

רק הפועל כתב: 13 מאי 2026, 09:20 אגב יש מצב שהיה שם יד זה לא חד משמעי כמו שטוענים פה וכל הדיבורים על ביתר כקבוצה של הממסד וכו מביכים , מתיי הייתה האליפות האחרונה שלהם ? בדיוק
הממסדיות באה לידי ביטוי בהגנה על התדמית שלהם, הם יכולים כל שבוע לעשות לינץ' או לשבור אוטובוס של היריבה ותוך כדי להיות "קהל נשמה" ומנגד כתובת גרפיטי של אוהדי הפועל בשירותים באיצטדיון תפתח כותרות ראשיות באתרי הספורט ומעבר להם.
אגב הם לא היו מספיק טובים כל השנים האלה כדי לקחת אליפות אבל הנה העונה הם שם ושים לב להבדלים בענישה בינינו לבינם. על מה הורידו לנו 5 נקודות ועל מה לא הורידו להם כלום
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

זה לא ממש "שאר הליגה", אלא יותר "שאר הליגות" - ריימס ימח שמם וזכרם סיימו את הליגה לפני כמה ימים במקום השני, מרחק 2 נקודות מהפלייאוף על עליית ליגה, בגלל הפסד במחזור האחרון. כל השנה קיוויתי לזה אחרי הייסורים שהעבירו אותנו בקיץ, ומשמח לראות שככה נגמר.

אתמול ממש חשבתי על איך העונה הזאת הייתה יכולה לראות אם הכוכבים היו מסתדרים ובקיץ הקודם דיארה היה מגיע לפה לאגף שמאל במקום שאנדה. אין לי איך להוכיח את זה, אבל התחושה שלי היא שהיינו חזק במאבק אם הקישור ההתקפי שלנו היה שילוב של טוריאל-לואיזו-דיארה. מעצבן, אבל קצת נחמה על זה שהם נדפקו.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  727 לייקים

Mendelson כתב: 13 מאי 2026, 10:16 זה לא ממש "שאר הליגה", אלא יותר "שאר הליגות" - ריימס ימח שמם וזכרם סיימו את הליגה לפני כמה ימים במקום השני, מרחק 2 נקודות מהפלייאוף על עליית ליגה, בגלל הפסד במחזור האחרון. כל השנה קיוויתי לזה אחרי הייסורים שהעבירו אותנו בקיץ, ומשמח לראות שככה נגמר.

אתמול ממש חשבתי על איך העונה הזאת הייתה יכולה לראות אם הכוכבים היו מסתדרים ובקיץ הקודם דיארה היה מגיע לפה לאגף שמאל במקום שאנדה. אין לי איך להוכיח את זה, אבל התחושה שלי היא שהיינו חזק במאבק אם הקישור ההתקפי שלנו היה שילוב של טוריאל-לואיזו-דיארה. מעצבן, אבל קצת נחמה על זה שהם נדפקו.
אם היית מחתים את דיארה לויזו כנראה לא היה מגיע ככה שהכל הסתדר לטובה
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

RedDrifter כתב: 13 מאי 2026, 10:24
Mendelson כתב: 13 מאי 2026, 10:16 זה לא ממש "שאר הליגה", אלא יותר "שאר הליגות" - ריימס ימח שמם וזכרם סיימו את הליגה לפני כמה ימים במקום השני, מרחק 2 נקודות מהפלייאוף על עליית ליגה, בגלל הפסד במחזור האחרון. כל השנה קיוויתי לזה אחרי הייסורים שהעבירו אותנו בקיץ, ומשמח לראות שככה נגמר.

את לואיזו הביאו ל- 10, לא לכנף שמאל. שאנדה היה התוכנית ב' להבאה של דיארה. או התוכנית ג', אני חושב שאת מוקיארו גם ייעדו לעמדה הזאת (נתן עונה לא רעה בליגה הצ'כית, 8 שערים ובישול).
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  727 לייקים

Mendelson כתב: 13 מאי 2026, 10:29
RedDrifter כתב: 13 מאי 2026, 10:24

את לואיזו הביאו ל- 10, לא לכנף שמאל. שאנדה היה התוכנית ב' להבאה של דיארה. או התוכנית ג', אני חושב שאת מוקיארו גם ייעדו לעמדה הזאת (נתן עונה לא רעה בליגה הצ'כית, 8 שערים ובישול).
שאנדה היה תוכנית ד

הכסף שהיה צריך להיות מוקצה להבאת דיארה בסוף הלך ללויזו, הכל הסתדר לטובה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

לדעתי לא מאוחר להביא את דיארה, המאמן שם פוטר עכשיו והם חייבים לעשות שינוי רציני. משום מה הוא תופקד כמעט כל העונה בכנף ימין דווקא, למרות שהפריחה שלו בחיפה הייתה בכנף שמאל.
adom4
קיבל.ה  816 לייקים

הצבי ישראל כתב: 13 מאי 2026, 08:48 מורוזוב ואנטווי מביתר וככל הנראה לופס של ב"ש גמרו את העונה. כמה זה חשוב לחלק עומסים. זה הזמן לחלק עומסים בהפועל יום שישי מול ב"ש
אנטווי זאת מכה רצינית לבית"ר, חתיכת מגן.
במיוחד שהמחליף שלו אלימלך לא בדיוק שחקן מי יודע מה
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1312 לייקים

adom4 כתב: 13 מאי 2026, 12:50
הצבי ישראל כתב: 13 מאי 2026, 08:48 מורוזוב ואנטווי מביתר וככל הנראה לופס של ב"ש גמרו את העונה. כמה זה חשוב לחלק עומסים. זה הזמן לחלק עומסים בהפועל יום שישי מול ב"ש
אנטווי זאת מכה רצינית לבית"ר, חתיכת מגן.
במיוחד שהמחליף שלו אלימלך לא בדיוק שחקן מי יודע מה
דווקא פתח את העונה לא רע, אבל אנטוויי יותר טוב ממנו
מורוזוב זו לא אבידה בכלל...
htafan99
קיבל.ה  181 לייקים

KingZivos כתב: 13 מאי 2026, 09:49
לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.

וגם בא לי להזכיר - אנחנו הקבוצה שאף אחד לא עשה או יעשה לה הנחות אף פעם. את האליפויות שלנו לקחנו תמיד בשיניים, כי כולם עלו מולנו רעבים עם רעל בעיניים. מועדנים קטנים ירקו מולנו דם כדי שלא נקח תארים, שלא לדבר על המתחזים בצהוב שחגגו בתיקו כדי למנוע מאיתנו אליפות. אני סבבה עם חברויות וקשרים עם מועדנים מעבר לים, אבל בארץ? שכולם ימותו, שכולם יפסידו, שכולם יפצעו. רוצה לנצח כל משחק, תמיד, בכל מצב. ואם נצחון של בית"ר או המחלה משרת את האינטרס של הפועל - אז אני אשמח שינצחו, כי אני אוהד הפועל וכל השאר מעניינים לי את הביצה.

אבל אולי זה רק אני.
אגב באופן כללי הנוער עכשיו לא יותר זבל ממה שהיה לפני עשור ולפני 20 שנה. תמיד היה סיפורים מזעזעים זה לא חדש.
כי זו תהיה זריקת עידוד לזה שחרא מנצח
:hapoel: פותח האשכול האגדי של ה 3-2 על ביתר בבלומפילד :hapoel: רשמתי ״הניצחון הוא שלנו מחר״ יום לפני ניצחון בדרבי אחרי 12 שנים :hapoel:
תא מרבוטא
קיבל.ה  956 לייקים

KingZivos כתב: 13 מאי 2026, 09:49

אבל אולי זה רק אני.
נכון במידת מה
מצד שני אני לא מכיר עוד קבוצה כמו ביתר שכבר בשנות ה70 היו עליהם,ורק עליהם, מערכונים של הגשש החיוור כמה האוהדים שלהם אלימים (שירים שערים וטכנאים - נשרוף תמועדון/ בית משפט לכדורגל- את הבלוקים זרקנו נגד פתח תקווה), וזכו להנצחה רשמית בכינוי "ליל הצינורות הארוכים" אחרי הפסד בגביע לפתח תקווה.

אפשר להגיד שהתקשורת נטפלה רק אליהם, ושהכל עניין של יחסי ציבןר וקשרים. אבל בפועל איכשהו הם לא החמיצו שום הזדמנות לבסס את המוניטין הזה. כולל בתקיפות נגד קבוצות ואוהדים שבינם אין שום יריבות ספורטיבית או פוליטית. למה הם זרקו אבנים על אןטובוס של הפועל רעננה? או שדדו בסכין צעיפים מאוהדי נתניה? או לינץ' באוהדי כפר סבא? או קיללו אישית את הבעלים של הפועל באר שבע? מה, זה כי נתניה קפלניסטים? באר שבע סמולנים? מה התירוץ? כלום ושום דבר חוץ מעבריינות. אגב כל אלו מקרים שקרו
אני לא חושב שאם במקרה אוהד מכבי חיפה או הפועל באר שבע היה משתרבב לשער 7 או 5 ומתגלה (בלי פרובוקציות מצידו) היו עושים לו משהו ממש רציני. כנראה קללות והקנטות. מה היה קורה אם הןא היה מתגלה במזרחי?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

רק אני, או שהמאמן של המחלה נראה כמו מישהו שדיילה פגש במהלך קטטה בבר האירי השכונתי?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  727 לייקים

נאחל לתיקו רב נפגעים בין מכבי לחיפה
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

איזה שחקן רביבו. כמה אני מאחל לו הצלחה בחו"ל מהעונה הבאה ושלא יחזור למכבי בחיים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  727 לייקים

אנחנו באירופה חברים
nirgo
קיבל.ה  719 לייקים

תודה לשגיב יחזקאל
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

איזה שער של יחזקאל. :devil-shock:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

מוכן להתערב עם כל אחד, שאם בודקים את הזמן שלוקח לכל קבוצה בליגה בין הרגע שהכדור נכנס לרשת לרגע שהשופט מאפשר לחדש את המשחק - שאנחנו במקום הראשון עם הזמן הארוך ביותר, כי בכל זאת צריך לצפות ב- 3-4 דקות שקדמו למהלך, אולי ימצאו איזו סיבה לבטל את השער.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  663 לייקים

לא פחות חשוב מהתוצאה הין מכבי לחיפה זה התוצאה בין אשדוד להפועל ירושלים
עוד 45 דק למנייאק יא בני זונות :lol:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

יש יותר מתוק מזה שדווקא העונה אשדוד יורדת ליגה? הקבוצה שמכרה את גופה לזנות בתחילת העונה כדי לעזור לזיין אותנו בעסקה של בוסקילה, עם עוד המון מקרים לאורך השנים של לכלוך וטינופת.
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

מאוד אשמח אם הפועל ירושליים ישארו. לא אכפת לי איפה אשדוד ישחקו בעונה הבאה.
nirgo
קיבל.ה  719 לייקים

בתחתית
אחותינו מי-ם מובילה ומטביעה מתחת לקו האדום את שנואתינו מה-11.05.24 שהורידה אותנו ליגה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  956 לייקים

CouchPotato כתב: 13 מאי 2026, 20:53 מאוד אשמח אם הפועל ירושליים ישארו. לא אכפת לי איפה אשדוד ישחקו בעונה הבאה.
אני הייתי שמח שישארו
אם לא היו להם את גרסת הכדורסל המתריסה שלהם
פומפה
קיבל.ה  707 לייקים

חיפה כאלה גרועים שאפילו מכבי החלשה הזאת עושה מהם צחוק. רק מעצים את הפספוס מהדרבי
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  925 לייקים

תענוג,עכשיו אפשר לעלות נגד חיפה עם מאחמיד,אל ים,מורגן וכו וכו.
לבוא נגד ביתר עם 11 שחקנים שנחו
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1614 לייקים

שגיב יחזקאל מול טוריאל נראה כמו שחקן ליגה לאומית
מול חיפה הוא עם שער ובישול אחרי 20 דקות
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  663 לייקים

CouchPotato כתב: 13 מאי 2026, 20:53 מאוד אשמח אם הפועל ירושליים ישארו. לא אכפת לי איפה אשדוד ישחקו בעונה הבאה.
אכפת מאוד
ג׳קי חלק מהחונטה עם אברמוב והעסקאות הסיבוביות שלהם ואנטי הפועל מובהק
מה גם שירדנו מולם לפני שנתיים, והגיע הזמן שהקארמה תדפוק להם בדלת
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

תא מרבוטא כתב: 13 מאי 2026, 20:56
אני הייתי שמח שישארו
אם לא היו להם את גרסת הכדורסל המתריסה שלהם
אין שום קשר מבחינתי בין הכדורסל לכדורגל.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

תראו מה זה מנטליות של מועדון קטן, למרות התארים והכסף… מובילים 2:0 בדקה 26, ועדיין נשכבים על הדשא כמו זונות ומתפתלים כל פעם ששחקן חיפה עובר לידם. לא עדכנו להם את התוכנית משחק מהדרבי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4434 לייקים

אז ביום שנעלה לאירופה אשדוד תרד? :)

איזו סגירת מעגל...
ולחשוב שזה בזכות בישול של אלטמן זה חתיכת מעגל...
יחד, רק יחד! :heart:
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 13 מאי 2026, 20:58 שגיב יחזקאל מול טוריאל נראה כמו שחקן ליגה לאומית
נראה לי קשור גם לעובדה שהוא שיחק באגף השני בכלל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4434 לייקים

Mendelson כתב: 13 מאי 2026, 21:00 תראו מה זה מנטליות של מועדון קטן, למרות התארים והכסף… מובילים 2:0 בדקה 26, ועדיין נשכבים על הדשא כמו זונות ומתפתלים כל פעם ששחקן חיפה עובר לידם. לא עדכנו להם את התוכנית משחק מהדרבי.
אתה אומר שמכבי ת"א כדורגל זה מועדון עם מנטליות של מועדון קטן בעצם?
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 13 מאי 2026, 21:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1614 לייקים

CouchPotato כתב: 13 מאי 2026, 21:02
אוגוסטוס היל כתב: 13 מאי 2026, 20:58 שגיב יחזקאל מול טוריאל נראה כמו שחקן ליגה לאומית
בעיקר קשור לזה שחיפה פח אשפה
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

Mendelson כתב: 13 מאי 2026, 21:00 תראו מה זה מנטליות של מועדון קטן, למרות התארים והכסף… מובילים 2:0 בדקה 26, ועדיין נשכבים על הדשא כמו זונות ומתפתלים כל פעם ששחקן חיפה עובר לידם. לא עדכנו להם את התוכנית משחק מהדרבי.
מה קשור מנטליות. כל השחקנים בליגה נשכבים מתי שהן יכולים עכשיו כי כולם גמורים כבר.
nirgo
קיבל.ה  719 לייקים

nirgo כתב: 13 מאי 2026, 20:47 תודה לשגיב יחזקאל
תודה לדור פרץ
CouchPotato
קיבל.ה  129 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 13 מאי 2026, 21:03
CouchPotato כתב: 13 מאי 2026, 21:02
בעיקר קשור לזה שחיפה פח אשפה
טוב, בוא נשווה באמת בין אגף קוקו-טוריאל לאגף חזיזה-מיהמגןשלחיפהשכחתיכבר
nirgo
קיבל.ה  719 לייקים

nirgo כתב: 13 מאי 2026, 21:05
nirgo כתב: 13 מאי 2026, 20:47 תודה לשגיב יחזקאל
תודה לדור פרץ
תודה לעידו שחר
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  917 לייקים

7even כתב: 13 מאי 2026, 21:03
אתה אומר שמכבי ת"א כדורגל זה מועדון עם מנטליות של מועדון קטן בעצם?
מועדון קטן עם קהל של אנשים קטנים, שבגלל שכל מיני יהודים נאיביים התבלבלו לחשוב שהמגן דוד בסמל שלהם מייצג את עם ישראל לדורותיו הוא מצליח לקנות תארים בהרבה הרבה כסף.

מועדון שחגג תיקו כאילו לקח אליפות, שפתח רגליים כדי שלא חלילה נקח אליפות במאבק שהם לא חלק ממנו, שקנה את ההתאחדות לכדורגל כדי לשדוד את הליגה, שישבו בבית הדין והתחננו לניצחון טכני במשחק שהם יודעים שלא יכולים לנצח על הדשא, ששיחקו מולנו רק לאחרונה ובמשך 70 מתוך 90 דקות רק שכבו על הדשא והתקפלו כאילו יש להם אבנים בכליה… האמאמא של המועדונים הקטנים והמביכים.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1312 לייקים

איזה פליאוף חרפה לחיפה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  727 לייקים

מקווה שהכינו את הפוסט חזרה לאירופה לאחרי המשחק
שליחת תגובה