לעלות עם ההרכב הכי חזק שיש, את הרוטציה אפשר לעשות בשישי מול ב"ש.
היתי עולה כמו בדרבי.
במקסימום למקין/ליידנר, קורין/אלקוקין
הפועל תל אביב נגד הפועל פתח תקווה 12.5 בלומפילד 20:00
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 451 לייקים
אנשים שחושבים שברדה יעשה רוטציה נגד ב"ש, עוד לא הבנתם שהוא מת שביתר תיקח אליפות?
מחר תהיה רוטציה רחבה ואנחנו נבוא באטרף נגד ב"ש עם ההרכב הראשון. עם כל האהבה שלו לב"ש כמועדון הדבר האחרון ש הוא רוצה לראות זה את אלונה והמחליף שלו שם חוגגים אליפות.
מחר תהיה רוטציה רחבה ואנחנו נבוא באטרף נגד ב"ש עם ההרכב הראשון. עם כל האהבה שלו לב"ש כמועדון הדבר האחרון ש הוא רוצה לראות זה את אלונה והמחליף שלו שם חוגגים אליפות.
את הסם הכי גדול
-
Charlie
- קיבל.ה 1214 לייקים
הזדמנות גם לתת דקות לאנאס מחמידramig76 כתב:לגמרי רצוי מנוחה בשישי נגד באר שבע, אל ים יכול לחזור להרכב בכיף

-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 819 לייקים
דעה לא פופלארית אבל ב"ש לא מעניינים אותי - כאילו ברור שאני יותר מאשמח אם ב"ש תיקח אליפות כן? אבל אני מאוד מאמין בקארמה, אם נפתח רגליים לב"ש איכשהו דברים רעים יקרו לנו.
להיות ספורטיביים עד הסוף.
אני בראייה שלי רוצה שהפועל תנצח כל משחק
-
KingZivos
- קיבל.ה 313 לייקים
לא צריך לפתוח רגליים במכוון, אבל אם סגרת את הסיפור של אירופה כן אפשר ״ללכת לים״ ולתת למי שפחות שיחק שישחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑12 מאי 2026, 00:07 דעה לא פופלארית אבל ב"ש לא מעניינים אותי - כאילו ברור שאני יותר מאשמח אם ב"ש תיקח אליפות כן? אבל אני מאוד מאמין בקארמה, אם נפתח רגליים לב"ש איכשהו דברים רעים יקרו לנו.
- 7even
- קיבל.ה 4413 לייקים
היא דווקא הכי פופולריתאנחנו בתהליך כתב: ↑12 מאי 2026, 00:07 דעה לא פופלארית אבל ב"ש לא מעניינים אותי - כאילו ברור שאני יותר מאשמח אם ב"ש תיקח אליפות כן? אבל אני מאוד מאמין בקארמה, אם נפתח רגליים לב"ש איכשהו דברים רעים יקרו לנו.
יחד, רק יחד! 
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 95 לייקים
לפי פשכה, איתי רוטמן, נועם כהן המגן לא ישחקו היום ורועי דוד בספק...
-
CouchPotato
- קיבל.ה 123 לייקים
לעלות לנצח בכל משחק. זה לא אומר להמנע מרוטציות שגם מאפשרות לשחקני ספסל להוכיח את עצמם וגם מונעות פציעות מיותרות ומאפשרות מנוחה לשחקני הרכב.KingZivos כתב: ↑12 מאי 2026, 00:57לא צריך לפתוח רגליים במכוון, אבל אם סגרת את הסיפור של אירופה כן אפשר ״ללכת לים״ ולתת למי שפחות שיחק שישחק.אנחנו בתהליך כתב: ↑12 מאי 2026, 00:07 דעה לא פופלארית אבל ב"ש לא מעניינים אותי - כאילו ברור שאני יותר מאשמח אם ב"ש תיקח אליפות כן? אבל אני מאוד מאמין בקארמה, אם נפתח רגליים לב"ש איכשהו דברים רעים יקרו לנו.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2936 לייקים
תוריד קצת את הקוק ואת האלכוהולקוקאין ואלכוהול כתב: ↑11 מאי 2026, 23:17 אנשים שחושבים שברדה יעשה רוטציה נגד ב"ש, עוד לא הבנתם שהוא מת שביתר תיקח אליפות?
- 7even
- קיבל.ה 4413 לייקים
באמת היה חם שם בצעדה, אה?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑11 מאי 2026, 23:17 אנשים שחושבים שברדה יעשה רוטציה נגד ב"ש, עוד לא הבנתם שהוא מת שביתר תיקח אליפות?
יחד, רק יחד! 
- RedDrifter
- קיבל.ה 714 לייקים
התחילו להסתובב פה בפורום קונספירציות ברמת הטאקר קארלסון וקנדיס אוואנס האנטישמים
עולים לנצח גם היום וגם בשישי אנחנו לא בית שאן - חייבים להבטיח אירופה היום. יאללה הפועל!
עולים לנצח גם היום וגם בשישי אנחנו לא בית שאן - חייבים להבטיח אירופה היום. יאללה הפועל!
אף לא צעד לאחור 
-
CouchPotato
- קיבל.ה 123 לייקים
תן לי להבין:קוקאין ואלכוהול כתב: ↑11 מאי 2026, 23:17 אנשים שחושבים שברדה יעשה רוטציה נגד ב"ש, עוד לא הבנתם שהוא מת שביתר תיקח אליפות?
אתה טוען שהשנאה של ברדה למועדון בו גדל ואיתו הוא הכי מזוהה כל כך גדולה עד שהוא יוותר מראש על משחק נגד יריבה נחותה שיכול להבטיח לקבוצה שהוא מאמן מקום באירופה רק בשביל הסיכוי אולי להוציא משהו מיריבה עדיפה שבוע אחרי ולדפוק להם את האליפות? כשסיכוי טוב מאוד שבמקום זה הוא יאבד נקודות בשני המשחקים וידפוק את הקבוצה שהוא מאמן?
תהיה רוטציה היום כי שחקנים גמורים ברמה שאפילו לויזו נראה שנגמרה לו הבטריה בדקות האחרונות של הדרבי. זה לא קשור לרגשות של ברדה לבאר שבע.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2936 לייקים
הגיוני, זה לא יריבה גדולה, במקביל יש משחק עונה על האליפות, אמצע השבוע, רצף של משחקים כל כמה ימים
וגם כביכול לא משחק קובע להפועל.
-
redrony
- קיבל.ה 1157 לייקים
זו לא יריבה גדולה אבל זה משחק מאוד חשוב. הבעיה שזה אחרי משחקים גדולים ויש ירידת מתח, וכמו שאמרת במקביל יש ביתר ב״ש והאמת, זה מאוד אינטנסיבי ומעייף. משחק שלישי בשישה ימים זה או מאץ׳לירון האדום כתב: ↑12 מאי 2026, 11:36הגיוני, זה לא יריבה גדולה, במקביל יש משחק עונה על האליפות, אמצע השבוע, רצף של משחקים כל כמה ימים
- RedDrifter
- קיבל.ה 714 לייקים
לא יוצאים היום בלי 3 נקודות אין סרט כזה
אף לא צעד לאחור 
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 147 לייקים
מעניין תתחת משחק העונה. יש הפועל!לירון האדום כתב: ↑12 מאי 2026, 11:36הגיוני, זה לא יריבה גדולה, במקביל יש משחק עונה על האליפות, אמצע השבוע, רצף של משחקים כל כמה ימים
- בז'רנו
- קיבל.ה 923 לייקים
פונה לחוכמת ההמונים:
אבא של ילד מהכיתה של הבן שלי שואל אותי עם בא לי לבוא איתו לטדי.
היתרונות- נהג פרטי הלוך חזור מהבית( הוא אשכרה גר 50 מטר ממני)
2- משחק עם אווירה מטורפת
החסרונות:
1- לא לראות את הפועל היום
2- אם הפועל או באר שבע שמות גול, צריך לשבת בשקט
3- אם הבבונים מנצחים לראות ולשמוע אותם שמחים פעם שניה תוך שבוע..
מה אומרים?
2- משחק עם אווירה מטורפת
החסרונות:
מה אומרים?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 147 לייקים
איפה ההתלבטות? לבוא לבלומפילד קל.בז'רנו כתב: ↑12 מאי 2026, 12:54 פונה לחוכמת ההמונים:
2- משחק עם אווירה מטורפת
החסרונות:
מה אומרים?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 147 לייקים
שוב המשטרה עושה שרירים ומאיימת לא להכניס ציוד עידוד.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
לא מבין את האולטרס, לאף אחד (מאנשי אכיפת החוק/מנהלת/התאחדות) לא אכפת אם הם נכנסים או לא.
מענישים רק את הפןעל באי הכניסה שלהם.
יכול לחשוב על לפחות 3 רעיונות טובים יותר כדי לזעוק את הזעקה הזו
מענישים רק את הפןעל באי הכניסה שלהם.
יכול לחשוב על לפחות 3 רעיונות טובים יותר כדי לזעוק את הזעקה הזו
-
KingZivos
- קיבל.ה 313 לייקים
מבית ״ההפגנות בקפלן לא מזיזות לביבי״
מחאה לגיטימית.
מה אתה רוצה שארגון עידוד יכנס ללא ציוד עידוד? זה א ב
פעם אחר פעם המשטרה מחליטה שהיא גם הרשות השופטת ומחליטה להעניש כנקמה.
אז כן אולי זה פוגע בהפועל. אבל אם זה יזיז את ההנהלה שתלחם על מה שצריך זה עושה את שלו.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
זאת אולי הבעיה, שצריך דבר כזה כדי להזיז את ההנהלה.
עובדתית הקהל מביא העונה נקודות להפועל. לא להגיע זה לפגוע בקבוצה