אסף צור סגר לשנתיים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1517 לייקים
הוא ומאיימבו התחרו מי עוזר יותר לחלוץ של חיב"ר
יאללה הביתה!!!
-
נגמר הנוער
- קיבל.ה 222 לייקים
שוער מעולה. היה יכול לעשות יותר בגול אבל לא בטוח שזה היה עוזר.
אגב - הוא משחק פצוע או משהו?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 147 לייקים
סגר טוב, דור פרץ בעט מעולה בדיוק מעל הרגל שלו, אם זה היה שטוח אסף היה לוקח את זה. אינגמר הנוער כתב: ↑07 מאי 2026, 07:04 שוער מעולה. היה יכול לעשות יותר בגול אבל לא בטוח שזה היה עוזר.
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
נו באמת הוא לא יכל לעשות כלוםנגמר הנוער כתב: ↑07 מאי 2026, 07:04 שוער מעולה. היה יכול לעשות יותר בגול אבל לא בטוח שזה היה עוזר.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
את שני הגולים האחרונים שספגנו הוא יכל לנסות למנוע
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1517 לייקים
הגבת למה שנכתב עליו אחרי המשחק מול חיב"רRed_man כתב: ↑10 מאי 2026, 00:47נו באמת הוא לא יכל לעשות כלוםנגמר הנוער כתב: ↑07 מאי 2026, 07:04 שוער מעולה. היה יכול לעשות יותר בגול אבל לא בטוח שזה היה עוזר.
יאללה הביתה!!!
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
צודק לא שמתי לביהלום14אדום כתב: ↑10 מאי 2026, 01:20הגבת למה שנכתב עליו אחרי המשחק מול חיב"רRed_man כתב: ↑10 מאי 2026, 00:47נו באמת הוא לא יכל לעשות כלוםנגמר הנוער כתב: ↑07 מאי 2026, 07:04 שוער מעולה. היה יכול לעשות יותר בגול אבל לא בטוח שזה היה עוזר.
-
InFlames
- קיבל.ה 522 לייקים
למה כל פעם שהוא תופס כדור לוקח לו שעה להוציא? נתן למכבי להסתדר כל פעם מחדש, משחק רגל גם לא להיט ונתן כדור מאוד מסוכן היום לפלקאו שבקושי יצא מזה
- בז'רנו
- קיבל.ה 930 לייקים
הוא שוער ליגה טוב.
אבל לא יספיק לקבוצה שרוצה אליפות,למרות שהשנה הקבוצה שתיקח אליפות יהיה לה שוער פחות טוב ממנו.
הייתי מנסה ללכת על עומרי גלזר.
והילד ז שעומד בשער של הנבלות הצהובות יהיה שוער נבחרת.
אבל לא יספיק לקבוצה שרוצה אליפות,למרות שהשנה הקבוצה שתיקח אליפות יהיה לה שוער פחות טוב ממנו.
הייתי מנסה ללכת על עומרי גלזר.
והילד ז שעומד בשער של הנבלות הצהובות יהיה שוער נבחרת.
- Sin Queso
- קיבל.ה 819 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 741 לייקים
כל עוד לא מביאים זר אין בכלל מה לדבר על שדרוג בעמדה של השוער כי לא קיים בשוק מישהו יותר טוב ממנו שניתן להביא
מקבל גולים שקשה לעצור, מתסכל, אבל זה לא עליו הפעם
מקבל גולים שקשה לעצור, מתסכל, אבל זה לא עליו הפעם
אף לא צעד לאחור 
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 317 לייקים
שוער ליגה בינוני.
לא מגיב לכדורים נמוכים ולפינות.שום ערך מוסף.
איטי בצורה מחרידה במשחק רגל.קבלטת החלטות נמוכה
לא שוער שמביא נק' לא שוער שיביא לך תואר
להחליף מהר
לא מגיב לכדורים נמוכים ולפינות.שום ערך מוסף.
איטי בצורה מחרידה במשחק רגל.קבלטת החלטות נמוכה
לא שוער שמביא נק' לא שוער שיביא לך תואר
להחליף מהר
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 592 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 317 לייקים
לא יודע אני פשוט לא מחזיק ממנו
גם נגד ביתר הרגשתי שהבנאדם לא ממוקם טוב
עזוב שהגול מ8 מטר וגם נוייר לא היה עוצר כנראה
קשה לי לראות אותו פשוט לא יודע למה
גם נגד ביתר הרגשתי שהבנאדם לא ממוקם טוב
עזוב שהגול מ8 מטר וגם נוייר לא היה עוצר כנראה
קשה לי לראות אותו פשוט לא יודע למה
- 7even
- קיבל.ה 4440 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1315 לייקים
אחלה אסף צור
אתמול יכל לשתות קפה כל המשחק
מספיק טוב לצמרת הגבוהה
יש פה מיגל סילבה שפאקינג רץ לאליפות
אתמול יכל לשתות קפה כל המשחק
מספיק טוב לצמרת הגבוהה
יש פה מיגל סילבה שפאקינג רץ לאליפות
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 287 לייקים
אין ישראלי טוב ממנו לדעתי, שוער טוב ויציב
- Red Wolf
- קיבל.ה 1802 לייקים
שוער מעולה
יש לנו את ההגנה הכי טובה בליגה, הוא חלק ממנה וזה לא במקרה
יש לנו את ההגנה הכי טובה בליגה, הוא חלק ממנה וזה לא במקרה
- בן לוז
- קיבל.ה 671 לייקים
2 הקבוצות שרצות לאליפות פותחות עם פאקינג אופיר מרציאנו ומיגל ״טעות מטופשת כל משחק״ סילבה
להגיד שהוא לא ״שוער לאליפות״ בליגה הזאת זה לא נכון
להגיד שהוא לא ״שוער לאליפות״ בליגה הזאת זה לא נכון
- בז'רנו
- קיבל.ה 930 לייקים
האמת,אין לי מושג.אבל קח את דניאל פרץ לדוגמא- הוא לא שיחק איזה שנתיים ולקח לו כמה חודשים וחזר להיות טוב מאוד
-
Segev
- קיבל.ה 510 לייקים
הוא לא אניימה ולא שביט אבל להגיד שהוא לא מספיק טוב לקבוצה רוצה אליפות? הוא השוער השני או שלישי הכי טוב בליגה (ירמקוב לדעתי ראשון, הוא ומליקה 2-3)
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
דווקא אחרי הדרבי יש עליו תלונות? עשה עבודה טובה במינימום מצבים שבאו אליו
הגול מבית"ר עליו לגמרי. למרות שזה מצב של אחד על אחד אז קשה לבוא בתלונות כי זה מצב של כמעט 100% גול. היה חייב לסגור את הפינה הקרובה קודם כל.
הגול מבית"ר עליו לגמרי. למרות שזה מצב של אחד על אחד אז קשה לבוא בתלונות כי זה מצב של כמעט 100% גול. היה חייב לסגור את הפינה הקרובה קודם כל.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
זה הימור
ללכת על שוער שלא שיחק רק כי שןער אחר שלא שיחק גילה שיפור מרשים- זה נטו לבנות על השם של הקבוצה. לפי זה ממש כדאי לריינה נניח להחתים את שגיא פנחס
עדיף שוער פעיל ומוכח
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 959 לייקים
נכון. עשה עבודה טובה.
גם לאניימה ולשביט היו גולים עליהם לגמרי. שלא להזכיר את הגול שאוואט ספג מחרזי מול בית"ר
-
אדום
- קיבל.ה 1192 לייקים
היה צריך להיות עם בישול. איזה מסירה לקורין
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2950 לייקים
בפעם היחידה שהוציא מהר הוא שם את קורין מול שוער.
חייב לדעת לשחרר את הכדור מהר יותר
-
El dudernio
- קיבל.ה 2020 לייקים
כמות הפעמים שסילבה התחנן לכדורים כאלו ...לירון האדום כתב: ↑12 מאי 2026, 23:19 בפעם היחידה שהוציא מהר הוא שם את קורין מול שוער.
נתן בסוף מסירה לטאצ'דאון של טום בריידי
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
יותר טוב מסילבה. כל הזמן אני אומר: סילבה זה השוער השני הכי חלש בליגה אחרי נימצ'יסקי של אשדוד.
שמע, גם סה"כ 3 האליפויות שלנו של שנות ה-80 היו עם שוערים סבירים, לא יותר.
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
Red_man
- קיבל.ה 2438 לייקים
הוא כל כך יותר טוב מסילבה שברגע האמת ב״ש שלפו מהנפטלין את מרציאנו הקשיש שכל פעם מחדש שהוא עולה אני בשוק שהוא לא פרש.בעל(ת) האוב כתב: ↑13 מאי 2026, 03:16יותר טוב מסילבה. כל הזמן אני אומר: סילבה זה השוער השני הכי חלש בליגה אחרי נימצ'יסקי של אשדוד.
תהיה פה אלופה עם שוער חלש
-
talb55
- קיבל.ה 430 לייקים
בעיני הוא שוער בינוני ואיטי שגורם לאי שקט. הופך מצבים מסוימים להתקפי לב כמו בדרדלה של יונתן כהן בדקה 50 שאיכשהו הוסט לקורה.
- Mendelson
- קיבל.ה 921 לייקים
לא ראיתי את כל המשחקים של כל הליגה העונה, אבל יודע בוודאות שאתמול הייתה הפעם השניה שצור מקבל שריקה וקרן על שחרור כדור איטי, וזוכר חוץ מזה עוד דוגמה אחרת של שוער בקבוצה אחרת שקיבל את זה. לא יודע אם יש מקרים אחרים שאני לא מכיר, אבל יש לי תחושה שהפעמיים האלו מציבות את צור בראש הטבלה של השוערים שנשרקה נגדם עבירה על שחרור כדור איטי.
מעבר לעובדה שזה טמטום לקבל קרן נגדנו על כזו סיבה, זה גם פוגע מאוד בשליטה שלנו במשחק ובהגעה שלנו למצבים. בדיוק כמו שכתבו פה למעלה - בפעם היחידה ששחרר אתמול כדור מהיר הוא שם את קורין בסיטואציה התקפית טובה. והיו עוד כמה מקרים כאלו, אבל הם טיפה בים ונדירים מדי. הוא שוער מצוין, עם משחק רגל קצת פחות טוב, ושמח שהוא כאן. אבל דווקא את האלמנט הזה אמור להיות קל לשפר, רק צריך להתאמן על זה. חלק מזה זו ההתעקשות המטומטמת על הבילד-אפ (ואנחנו כנראה הקבוצה שעושה את הבילד-אפ גם בצורה הכי שקופה וצפויה שיש), לא מוריד אחריות מברדה ושיטת המשחק. אבל רבאק, שהמאמן שוערים יתכבד ויתרגל איתו חצי שעה בסוף כל אימון שחרור כדור מהיר.
מעבר לעובדה שזה טמטום לקבל קרן נגדנו על כזו סיבה, זה גם פוגע מאוד בשליטה שלנו במשחק ובהגעה שלנו למצבים. בדיוק כמו שכתבו פה למעלה - בפעם היחידה ששחרר אתמול כדור מהיר הוא שם את קורין בסיטואציה התקפית טובה. והיו עוד כמה מקרים כאלו, אבל הם טיפה בים ונדירים מדי. הוא שוער מצוין, עם משחק רגל קצת פחות טוב, ושמח שהוא כאן. אבל דווקא את האלמנט הזה אמור להיות קל לשפר, רק צריך להתאמן על זה. חלק מזה זו ההתעקשות המטומטמת על הבילד-אפ (ואנחנו כנראה הקבוצה שעושה את הבילד-אפ גם בצורה הכי שקופה וצפויה שיש), לא מוריד אחריות מברדה ושיטת המשחק. אבל רבאק, שהמאמן שוערים יתכבד ויתרגל איתו חצי שעה בסוף כל אימון שחרור כדור מהיר.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 276 לייקים
בהחלט יכול להיות. זה לא בהכרח סותר.Red_man כתב: ↑13 מאי 2026, 09:10הוא כל כך יותר טוב מסילבה שברגע האמת ב״ש שלפו מהנפטלין את מרציאנו הקשיש שכל פעם מחדש שהוא עולה אני בשוק שהוא לא פרש.בעל(ת) האוב כתב: ↑13 מאי 2026, 03:16יותר טוב מסילבה. כל הזמן אני אומר: סילבה זה השוער השני הכי חלש בליגה אחרי נימצ'יסקי של אשדוד.
תהיה פה אלופה עם שוער חלש
רינגו סטאר המלך
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
זה לא קשור לבילדאפ, זאת מחלה של צור, הוא משחרר כדור מאוד לאט וזה מעצבןMendelson כתב: ↑13 מאי 2026, 09:58 לא ראיתי את כל המשחקים של כל הליגה העונה, אבל יודע בוודאות שאתמול הייתה הפעם השניה שצור מקבל שריקה וקרן על שחרור כדור איטי, וזוכר חוץ מזה עוד דוגמה אחרת של שוער בקבוצה אחרת שקיבל את זה. לא יודע אם יש מקרים אחרים שאני לא מכיר, אבל יש לי תחושה שהפעמיים האלו מציבות את צור בראש הטבלה של השוערים שנשרקה נגדם עבירה על שחרור כדור איטי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
cholo
- קיבל.ה 287 לייקים
אני חושב שהוא שוער מצויין ואנדרייטד.
יש מה לשפר כמובן, אבל הבסיס שלו מעולה.
יש מה לשפר כמובן, אבל הבסיס שלו מעולה.
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1095 לייקים
שוער מעולה, יציב, לא הרפתקן, משחק רגל סבבה. הולך ומשתפר משבוע לשבוע.
- בן לוז
- קיבל.ה 671 לייקים
רק בקשה אחת לי אליך - שחק מהר
תוציא כדורים מהירים למתפרצות
אתמול כשעשה את זה עם כדור לקורין שם אותו באחד על אחד מול שוער
זה שווה שערים הדברים האלה
תוציא כדורים מהירים למתפרצות
אתמול כשעשה את זה עם כדור לקורין שם אותו באחד על אחד מול שוער
זה שווה שערים הדברים האלה