איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4405 לייקים

רק הפועל כתב: 03 מאי 2026, 14:24
7even כתב: 03 מאי 2026, 13:58 איטודיס הביא 2 הישגים אדירים. אבל קיבל גם כלים אדירים.

בישראל הוא צריך להראות שגם עם שחקנים פחות נוצצים, אבל לא פחות לוחמים, הוא יודע להביא הישג.
נשאר לו אחד כזה. 1 כבר הלך.
יש לך את הסגל הכי טוב בליגה בפער גם עם המגבלת זרים פה זה לא תירוץ בשום צורה
שזו בגדול הכוונה שלי.
הוא הצליח לתמרן יפה מאד באירופה עם כל הזרים והביא לטעמי הישג נהדר.
עכשיו זמן ישראל.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2205 לייקים

אני ממש לא חושב שיש לנו את הסגל הכי טוב בליגה.
בגלל הדרך שבה נבנה סגל הזרים וסגל הישראלים, יש לנו בעיות מובנות בסגל של הליגה בכל הרכב שלא נשים על המגרש.
חלק מזה הוא גם בגלל ניהול הרוטציות של איטודיס שמחק למשל את שגב לגמרי מהרוטציה.
אבל זה המצב ועם זה צריך למצוא דרך לקחת אליפות.
רק הפועל
קיבל.ה  3118 לייקים

רדנקו כתב: 05 מאי 2026, 14:10 אני ממש לא חושב שיש לנו את הסגל הכי טוב בליגה.
בגלל הדרך שבה נבנה סגל הזרים וסגל הישראלים, יש לנו בעיות מובנות בסגל של הליגה בכל הרכב שלא נשים על המגרש.
הבעיה היחידה היא שהמאמן לא מצליח לבנות תלכיד טוב לליגה ממה שיש , יש לך את קאדר השחקנים הכי טוב בליגה וזו לא שאלה בכלל
Xavi
קיבל.ה  1957 לייקים

רק הפועל כתב: 05 מאי 2026, 14:29
הבעיה היחידה היא שהמאמן לא מצליח לבנות תלכיד טוב לליגה ממה שיש , יש לך את קאדר השחקנים הכי טוב בליגה וזו לא שאלה בכלל
לא מסכים.
מכבי הלכו על כל מתאזרח אפשרי
וי-ם משחקת עם 6 זרים
רק הפועל
קיבל.ה  3118 לייקים

Xavi כתב: 05 מאי 2026, 14:37
לא מסכים.
וי-ם משחקת עם 6 זרים
בוא לירושלים בוודאות אין סגל טוב ממך הם פאקינג מקום רביעי וגם זה בקושי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4405 לייקים

Xavi כתב: 05 מאי 2026, 14:37
לא מסכים.
וי-ם משחקת עם 6 זרים
נכון, ועדיין...בליגה בה צריך בגדול ישראלי אחד בלבד על הפרקט, הפועל צריכה ויכולה לנצח כל קבוצה כי הזרים שלנו בגדול עדיפים על הזרים של כל קבוצה אחרת. לטעמי אפילו בהרבה.

זרים לליגה אני מתכוון בעיקרון לחמישייה האולטימטיבית מבחינתי של - ג'ונס, בלייקני, אלייז'ה, אוטורו, אודיאסה.
וזה בהנחה ותומר כשיר.

נכון, לאלו יש את סורקין, ולאלו את קרינגטון...
זה לא וומבניאמה ושגא. עדיין.
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  3191 לייקים

למרות שזה לא נהוג פה
תודה לך איטודיס
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  982 לייקים

לכו אחורה תראו את ההודעות שלי בנושא עופר עמותה אולטראס ושות

לך תזדיין יווני מסריח שגם את הניצחון פלייאוף הראשון שלנו ידעת להרוס לי עם ה25 שניות המשפילות האלה לאחד האנשים האהובים עליי באדום בכל הזמנים

כל הכבוד על הניצחון, אתה מאמן גדול ואדם קטן
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Money
קיבל.ה  1183 לייקים

הודחנו מהיורוליג כי המאמן שלנו אנטישמי
adom4
קיבל.ה  815 לייקים

לא משנה איך תיגמר העונה הזאת אני לא יכול לראות את הפרצוף של הנאד הנפוח הזה, עשינו את העונה הזאת למרות איטודיס ולא הרבה בזכותו.
אני כל כך מתפלל שהוא לא יישאר עונה הבאה
Niro
קיבל.ה  2737 לייקים

לפי איך שהוא מדבר הוא נשאר כאן גם לעונה הבאה
purvis short
קיבל.ה  266 לייקים

עשינו את העונה הזו הרבה בזכותו. הוא מאמן מצוין ואולי אפילו יותר נכון להגיד: מאמן יורוליג מצוין.
אבל אם הוא לא מביא אליפות הוא לא צריך להישאר, כי למרות שהוא מאמן מצוין, בעיני הוא לא טוב להפועל. הוא לא טוב למועדון. ומה שקורה עם הישראלים זה לא משהו שיכול להימשך.
Adom_Adom
קיבל.ה  590 לייקים

Niro כתב: 07 מאי 2026, 23:12 לפי איך שהוא מדבר הוא נשאר כאן גם לעונה הבאה
מה אמר?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  708 לייקים

או שתביא תואר השנה או שתלך די
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1904 לייקים

נאמר עליו כבר הכל, אי השיתוף של ים מדר בחצי השני כשג׳ונס נראה צל ורנדולף משוטט כמו תמהוני מדבר בעד עצמו. איזה אפס. רק שלא ישאר בעונה הבאה. יותר מזה, לא רואה סרט שהוא עם הזלזול שלו בשחקן הישראלי ובליגה שלנו יכול להביא לנו אליפות. הייתי מעיף אותו כבר עכשיו בתקווה שמאמן אחר יכול להביא אליפות. לצערי אין שום סיכוי שזה יקרה, אבל יש לי אפס אמונה ביכולת שלו להביא אליפות.
הוקיץ'
קיבל.ה  8592 לייקים

בעיני הוא מאמן ענק ותהיה טעות גדולה לוותר עליו. אנשים לוקחים כמובן מאליו את מה שהשגנו העונה ולא מבינים שהשחקנים שהובילו אותנו לא היו קרובים לזה בקריירה שלהם.
כן, ההתנהלות שלו מול הישראלים הייתה רעה מאוד ודפקה אותנו במפעלים המקומיים (אם כי עוד חזון למועד בעיני), אבל זו בעיקר אחריות של עופר וההנהלה להבהיר לו את חשיבות הליגה. בעיני להחליף אותו יהיה בגדר לשפוך את התינוק עם המים.
purvis short
קיבל.ה  266 לייקים

הוקיץ', איך אתה פותר את סוגיית הישראלים והליגה לקראת העונה הבאה עם איטודיס? איך אתה מצליח לגבש סגל ישראלי מספיק טוב אחרי עונה כזאת?
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  597 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 מאי 2026, 23:27 בעיני הוא מאמן ענק ותהיה טעות גדולה לוותר עליו. אנשים לוקחים כמובן מאליו את מה שהשגנו העונה ולא מבינים שהשחקנים שהובילו אותנו לא היו קרובים לזה בקריירה שלהם.
כן, ההתנהלות שלו מול הישראלים הייתה רעה מאוד ודפקה אותנו במפעלים המקומיים (אם כי עוד חזון למועד בעיני), אבל זו בעיקר אחריות של עופר וההנהלה להבהיר לו את חשיבות הליגה. בעיני להחליף אותו יהיה בגדר לשפוך את התינוק עם המים.
הייתי יכול לחשוב על להחליף אותו אבל אין בחוץ שום חלופה ברמה לדעתי
Niro
קיבל.ה  2737 לייקים

purvis short כתב: 07 מאי 2026, 23:29 הוקיץ', איך אתה פותר את סוגיית הישראלים והליגה לקראת העונה הבאה עם איטודיס? איך אתה מצליח לגבש סגל ישראלי מספיק טוב אחרי עונה כזאת?
כל עוד אנחנו תלויים בהגעה לפלייאוף כדי להישאר שנה נוספת במפעל, האחד בהכרח יבוא על חשבון האחר.
Kanta
קיבל.ה  252 לייקים

סחטיין על עונת יורוליג מוצלחת.
בין אם זה בזכות או למרות הנוכחות שלך.
אליפות או הביתה.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1904 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 מאי 2026, 23:27 בעיני הוא מאמן ענק ותהיה טעות גדולה לוותר עליו. אנשים לוקחים כמובן מאליו את מה שהשגנו העונה ולא מבינים שהשחקנים שהובילו אותנו לא היו קרובים לזה בקריירה שלהם.
מה הכוונה השחקנים שהובילו אותנו לא היו קרובים לזה בקריירה שלהם?
ברייאנט ללא ספק הmvp שלנו לקח אליפות יורוליג. מיציץ׳ לקח 2. אוטורו הפסיד במשחק 5 על עלייה לפיינל פור עונה שעברה. לבלייקני אין ספק שהוא תרם, אבל זה מאוד רחוק מלהציג את זה כאילו הוא איזה קואץ׳ קרטר שלקח אסופת שחקנים לא ממוקדת ועשה מהם קבוצה מנצחת.
purvis short
קיבל.ה  266 לייקים

בראיינט בעונת קריירה.
אוטורו מעולם לא היה סנטר מוביל ביורוליג
בלייקני מעולם לא שיחק ביורוליג.
כריס ג'ונס נתן את עונת היורוליג הכי טובה בקריירה שלו.
Nati
קיבל.ה  3191 לייקים

Money כתב:הודחנו מהיורוליג כי המאמן שלנו אנטישמי
הוא בטח שותה דם של יהודים

הודעה שבטח שווה אזהרה

:heart: אידוטיס :heart:
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1904 לייקים

purvis short כתב: 07 מאי 2026, 23:49 בראיינט בעונת קריירה.
אוטורו מעולם לא היה סנטר מוביל ביורוליג
בלייקני מעולם לא שיחק ביורוליג.
כריס ג'ונס נתן את עונת היורוליג הכי טובה בקריירה שלו.
עבור כל אחד מהם ניתן לראות את זה כהתפתחות טבעית של הקריירה שלו. בריאנט לא היה שחקן יורוליג שולי לפני שהגיע אלינו, גם אם זאת העונה הכי טובה שלו בקריירה. אוטורו היה נהיה סנטר מוביל העונה בכל קבוצה בה היה משחק זה ברור. ג׳ונס נתן עונה דומה מבחינת מספרים לפני שנתיים ביורוליג, אבל משחק בקבוצה טובה יותר השנה. לא יודע איפה אתם רואים פה טביעת אצבע של מאמן
הוקיץ'
קיבל.ה  8592 לייקים

purvis short כתב: 07 מאי 2026, 23:29 הוקיץ', איך אתה פותר את סוגיית הישראלים והליגה לקראת העונה הבאה עם איטודיס? איך אתה מצליח לגבש סגל ישראלי מספיק טוב אחרי עונה כזאת?
סוגיית הישראלים היא בעייתית ככה או ככה. אין אף אחד ברמתו של סורקין ובתור ישראלי מדובר בסוג של צ'יט קוד. גם טי. ג'יי ליף הראה העונה פוטנציאל להיות סוג של שובר שוויון. היכולת להשתדרג בתחום הזה היא די מוגבלת ונעה בין קרינגטון לבין שמות קצת מחוץ לקופסה כמו ג'ייקוב טופין ועמנואל שארפ (שלהערכתי יעדיף את מכבי). קיצר, לא משהו.

לגבי השחקנים שכן יש פה, בעיני צריך לשבת בסיום העונה עם כל הגורמים הרלבנטיים ולעשות תיאום ציפיות. צריך קודם כל להבהיר לאיטודיס את החשיבות של הליגה ובעקבות כך את החשיבות של הסגל הישראלי. גם הוא זרק משהו בראיון סוף המשחק לגבי כך שצוות האימון, האוהדים וההנהלה צריכים להיות באותו ראש, כך שלדעתי גם הוא מבין את הבעייתיות בסיטואציה שנוצרה העונה. יכול להיות שהוא לא יסכים להתערבות הזו ואז ניאלץ להיפרד ממנו, אבל אני מאמין ומקווה שזה לא יהיה המצב.
אני גם לא חושב שיש לו אנטי מובנה כלפי ישראלים. זה אותו איטודיס שבעונה שעברה נתן קרדיט הרבה יותר גדול לתומר לעומת איש, שהביא את ים לפנר, וששם את המפתחות בידיים של ים כשהגיע בעונה שעברה באמצע העונה.
זה לא אומר שפתאום ים יהיה שחקן של 25 דקות למשחק ביורוליג (ואני גם לא חושב שזה נכון), אבל אין שום סיבה שהוא ותומר לא יהיו שחקנים שתורמים כל משחק.
אולי אני טועה בהערכה שלי, אבל אני באמת מאמין שזו סוגיה שניתן לפתור אותה וזה נמצא בעיקר בידיים של עופר.
הוקיץ'
קיבל.ה  8592 לייקים

פרימו לוי כתב: 07 מאי 2026, 23:40
מה הכוונה השחקנים שהובילו אותנו לא היו קרובים לזה בקריירה שלהם?
ברייאנט ללא ספק הmvp שלנו לקח אליפות יורוליג. מיציץ׳ לקח 2. אוטורו הפסיד במשחק 5 על עלייה לפיינל פור עונה שעברה. לבלייקני אין ספק שהוא תרם, אבל זה מאוד רחוק מלהציג את זה כאילו הוא איזה קואץ׳ קרטר שלקח אסופת שחקנים לא ממוקדת ועשה מהם קבוצה מנצחת.
בראיינט ואוטורו אפילו לא היו שחקני חמישיה באנדולו בעונה שעברה, קבוצה שאמנם הגיעה למשחק מספר 5 מול פאו, אבל גם לא נתנה עונה מבריקה. מספיק לראות את הרמת הגבות לגבי החוזים שלהם בתחילת העונה.
הם מסיימים את העונה הזאת עם קייס חזק מאוד לשחקנים הטובים באירופה בעמדות שלהם, ואף אחד כבר לא מפקפק בחוזים שלהם. בלייקני זה בכלל סיפור כאמור.
אפשר להסתכל בתחזיות לקראת העונה בכל הפודקאסטים וכל האתרים גם בארץ וגם באירופה, כמעט אף אחד לא האמין שנסיים בשישייה הראשונה. גם מי שכן האמין בנו, עשה את זה בעיקר על סמך ההחתמה של מיציץ' וההנחה שהוא עדיין השחקן שהיה, שכמובן התבררה כמוטעית.
Adam
קיבל.ה  254 לייקים

באחד הראיונות בשנה שעברה, שאלו את השחקנים כל מיני שאלות שהן לאו דווקא מקצועיות.
באחת השאלות שאלו שני שחקנים של הפועל "מי השחקן האהוב על איטודיס?" ושניהם בצוותא ענו "תומר גינת".
אנטישמי הוא לא...
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4966 לייקים

ברוך הבא לישראל, תתחיל לראות קלטות של קבוצות בליגה, והכי חושב, תתחיל לתרגל בתרגילים שלך שחקנים שהשבתת חודשים להרקב בספסל

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  3118 לייקים

מצטער אבל עם המאמן הזה אנחנו לא עוברים את החצי גמר פליאוף, ספק אם מגיעים לשם בכלל
בני12
קיבל.ה  2943 לייקים

רק הפועל כתב: 09 מאי 2026, 23:30 מצטער אבל עם המאמן הזה אנחנו לא עוברים את החצי גמר פליאוף, ספק אם מגיעים לשם בכלל
אין שום קשר בין הזרים ששחקו היום ואלו שישחקו בפלייאוף אולי חוץ מטאי
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  119 לייקים

רק הפועל כתב: 09 מאי 2026, 23:30 מצטער אבל עם המאמן הזה אנחנו לא עוברים את החצי גמר פליאוף, ספק אם מגיעים לשם בכלל
אם הזרים שהוא צריך לא יחזרו אז אין לי מה לבוא בטענות אליו.
רק הפועל
קיבל.ה  3118 לייקים

הם יחזרו לזה אני לא דואג
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  2205 לייקים

אני בהחלט דואג.
כמו שזה נראה - כל עוד אנחנו נמצאים בסכנת מלחמה, לפחות אוטורו ואלייזה לא יחזרו.
שליחת תגובה