הפועל תל אביב נגד מכבי תל אביב 9.5 20:30
-
Nati
- קיבל.ה 3191 לייקים
שכטר עיוור???
אשכרה אמר שמכבי הייתה יותר טובה בהתחלה
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1083 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1612 לייקים
בעטה פעם אחת לשער וזה היה למסגרת וזה גם נכנס. זהו
בעיטה אחת לשער בכל המשחק
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1083 לייקים
יקח לי רגע לעכל את זה שלא ניצחנו היום
אני לא רוצה להישאר עם המחמאות בלבד, ככ רוצה לנצח
חייב שתהייה לזה המשכיות, חייבים לקצור פירות מתישהו בחיים האלו
long live the zapta
-
Gania23
- קיבל.ה 203 לייקים
מעכשיו עד סוף העונה לויזו בימין סתיו שישחק חלוץ
עזבו לא בעטו לשער. לא עברו את החצי כמעט. חבל שלא הרגנו אותם היום, תיקו מאוד מאכזב.אוגוסטוס היל כתב:בעטה פעם אחת לשער וזה היה למסגרת וזה גם נכנס. זהו
בעיטה אחת לשער בכל המשחק
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3118 לייקים
לא הבנתי למה פסלו בכלל את השער הראשון , הכדור לא הגיע משחקן של מכבי ? איך זה נבדל במצב כזה ?
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1612 לייקים
איפה יש תקציר? חייב לראות את הפאול על לואיזו בגול שלהם
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 963 לייקים
אין סיכוי שהוא ראה את המשחק ואמר את זה.Nati כתב:שכטר עיוור???
או שהוא מפגר או שהכתיבו לו מה להגיד בערוץ הפרופגנדה. אין אופציה אחרת.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 818 לייקים
תחשוב אם לא היינו שוברים את הרצף בדרבי צ'יקו איך כולנו היינו מרגישים עכשיו.Giovanni Giorgio כתב: ↑09 מאי 2026, 23:31 יקח לי רגע לעכל את זה שלא ניצחנו היום
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2750 לייקים
1. איזה מלך צ'יקו. אם הוא לא נותן שם את הגול שלא מצאו איך לפסול לו, אנחנו גמורים עכשיו
2. משחק של 3-0
3. טוב מאוד שלא הפסדנו פה אחרי שהחמצנו פנדל ב0-0
4. רוי קורין ענק
2. משחק של 3-0
3. טוב מאוד שלא הפסדנו פה אחרי שהחמצנו פנדל ב0-0
4. רוי קורין ענק
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
amorphis
- קיבל.ה 326 לייקים
היה נראה כאילו אנחנו משחקים נגד ריינה, בעטו לשער פעם אחת וישבו על הדשא מדקה 30
- Hapolo
- קיבל.ה 1075 לייקים
המשחק הזה וההפסד לביתר ממצבים מבחינתי את בלומפילד כמבצר לא פחות מהרצף המטורף שעשינו. מתחיל להיות ממש לא נעים להגיע לשחק נגדנו בבלומפילד ואני אוהב את זה
רדיוס לבית"ר!
שליטה מוחלטת שלנו במשחק שאני לא זוכר כמוה בדרבי, כואב שהספיק רק לתיקו
-
Charlie
- קיבל.ה 1214 לייקים
הפועל פראיירים שאין דברים כאלה.
דרבי כזה חד צדדי לטובתנו אני לא זוכר מאז ימי גוטמן.
אם זה היה הפוך, מכבי היו מפרקים אותנו עם 4-5 חתיכות. פה חילצנו תיקו בשיניים.
אשכרה היה להם מצב אחד והם כבשו ממנו. הגיע הזמן לתת ללואיזו לבעוט פנדלים ויותר דקות לרוי קורין ע"ח טוריאל. אלמלא הפנדל הגרוע שלו - אין ספק שהיינו דורסים את מכבי.
מכבי בדרבי הכי גרוע שלה 15 שנים והנה התחילה הספירה מחדש - 2 משחקים שהפועל לא ניצחה בדרבי. בסופו של דבר הפוקס של צ׳יקו ניצח דרבי אחרת לא היינו מנצחים דרבי העונה כשבאף משחק מכבי לא התעלתה. אבל הערב היה השיא. מכבי לא הגיעה. הפועל פשוט לא לקחה.
אשכרה היה להם מצב אחד והם כבשו ממנו. הגיע הזמן לתת ללואיזו לבעוט פנדלים ויותר דקות לרוי קורין ע"ח טוריאל. אלמלא הפנדל הגרוע שלו - אין ספק שהיינו דורסים את מכבי.
מכבי בדרבי הכי גרוע שלה 15 שנים והנה התחילה הספירה מחדש - 2 משחקים שהפועל לא ניצחה בדרבי. בסופו של דבר הפוקס של צ׳יקו ניצח דרבי אחרת לא היינו מנצחים דרבי העונה כשבאף משחק מכבי לא התעלתה. אבל הערב היה השיא. מכבי לא הגיעה. הפועל פשוט לא לקחה.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
בשולי הדברים,
יש להם את הקהל הכי מביך בעולם
יש להם את הקהל הכי מביך בעולם
-
קוקאין ואלכוהול
- קיבל.ה 451 לייקים
זה היה נראה כמו הדרבים בתקופת הניסנובים רק עם החלפת תפקידים.
19-1 בבעיטות לשער, הם מבזבזים זמן מדקה 35 וצועקים יש בתיקו.
זמנים יפים, הנצחונות על הזבלים האלה עוד יגיעו. אני אופטימי לעתיד.
את הסם הכי גדול
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1950 לייקים
ליידנרבונדר כתב:מי החטיא את הריבאונד של הפנדל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
זה בלתי אפשרי למנוע ממכבי לבעוט לשער משחק שלם.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 מאי 2026, 23:27בעטה פעם אחת לשער וזה היה למסגרת וזה גם נכנס. זהו
בעיטה אחת לשער בכל המשחק
אמת. מאכזב מאוד. תפסנו אותם עם המכנסיים למטה ולא הרגנו אותם. שיחקו בפחד שלא נשווה. כמה עזרה שהם קיבלו מהשופט ועדיין היינו עשר רמות מעליהם.Charlie כתב:הפועל פראיירים שאין דברים כאלה.
שונא את השרמוטות האלה. שונא את הקהל שלהם. וזה לגמרי עלינו, פשוט לא רעים מספיק.
-
Segev
- קיבל.ה 509 לייקים
זה היה קופי הדרבי עם קלינגר כשדוידה (יימח שמו) כבש דקה שלישית ואז לא עברנו את החצי משחק שלם ונגמר 1-1, רק הפוך
-
adom4
- קיבל.ה 815 לייקים
-
אונישנקו
- קיבל.ה 487 לייקים
בדיוק.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑10 מאי 2026, 00:01 זה היה נראה כמו הדרבים בתקופת הניסנובים רק עם החלפת תפקידים.
הזכיר לי את הדרבי ב-2021 שדוידה כבש מוקדם לזכותינו, ואז הם ישבו עלינו עד שהשוו באזור דקה 80 (אחרי שקיבלנו אדום).
רק הפוך.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 267 לייקים
WTF זה היה בגול שלהם??
איזה מין כיסוי?
איפה האמצע? איפה פאקינג צד שמאל?
מאז פאביו רוסה הידוע לשמצה בעונת 2004-2005 הידועה לשמצה לא ראיתי מהלך כזה. זה היה כמו הגול של ביטר רק בנסיבות מחמירות.
אבל עדיין, זה היה אירוע מבודד בהקשר של המשחק כולו. היינו הרבה יותר טובים. הם בקושי עברו את החצי במחצית השניה.
תראו את הסטטיסטיקה... זה חד צדדי לגמרי. משהו לא ייאמן.
https://www.365scores.com/he/football/y ... ys-matches
19:1 איומים לשער.
11:5 קרנות.
223:116 מסירות בחצי של היריבה.
ועוד ועוד.
איפה האמצע? איפה פאקינג צד שמאל?
מאז פאביו רוסה הידוע לשמצה בעונת 2004-2005 הידועה לשמצה לא ראיתי מהלך כזה. זה היה כמו הגול של ביטר רק בנסיבות מחמירות.
אבל עדיין, זה היה אירוע מבודד בהקשר של המשחק כולו. היינו הרבה יותר טובים. הם בקושי עברו את החצי במחצית השניה.
תראו את הסטטיסטיקה... זה חד צדדי לגמרי. משהו לא ייאמן.
https://www.365scores.com/he/football/y ... ys-matches
19:1 איומים לשער.
11:5 קרנות.
223:116 מסירות בחצי של היריבה.
ועוד ועוד.
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
בשולי הדברים
אני מקווה שלמועדון יש תוכנית לשנה הבאה לטיפול אמיתי במסתננים אוהדים מכבי/ביתר
היום זה הגיע למצב שהיה שירותים מיועדים לאוהדי מכבי בשער 13
אני מקווה שלמועדון יש תוכנית לשנה הבאה לטיפול אמיתי במסתננים אוהדים מכבי/ביתר
היום זה הגיע למצב שהיה שירותים מיועדים לאוהדי מכבי בשער 13
- רדפוקס
- קיבל.ה 6223 לייקים
אפשר בהחלט להתאכזב היום אבל גם אפשר להיות מעודדים שכן זה הדרבי הראשון ב-12 שנים האחרונות שאנחנו נראינו כמו הקבוצה הבכירה והגדולה בעיר והם נראו כמו הקבוצה הקטנה באופן מובהק.
ונקווה שזה יראה ככה עוד הרבה בעתיד.
ונקווה שזה יראה ככה עוד הרבה בעתיד.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1797 לייקים
19-1 בעיטות לשער
נתון לשבירת שלט בפיפא
נתון לשבירת שלט בפיפא
-
adom4
- קיבל.ה 815 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1722 לייקים
זה.
מהרגע שהורדנו את הוואחד סוס של הרצף דרבים מהגב, משהו במועדון השתחרר.
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1083 לייקים
הפחד שלי הוא שלא יהיה לזה המשכיות
מכבי חלשה זאת עובדה
אני ככ מקווה שכבר הגענו ליום שבו זה לא משנה איזה מכבי תהייה, הפועל תכתיב את הטון, אדע להגיד את זה רק בדיעבד
אני לא מבואס על ״הזדמנות שפוספסה״ כי כמוך אני גם רוצה להאמין שאין פה מקרה חד פעמי של התלכדות נסיבות
אם יש לי בראש תיאור לתהליך אז הוא נראה בדיוק ככה, זה לא ילך חלק ויקרה ברגע אחד אבל המגמה ברורה
long live the zapta
-
adom4
- קיבל.ה 815 לייקים
אל תהיה כל כך בטוח שמכבי פתאום תחזור להיות כזאת טובה עונה הבאה, רביבו כנראה הולך, שחר כנראה הולך ואין ישראלים שיכולים להחליף את רביבו בשוק.Giovanni Giorgio כתב: ↑10 מאי 2026, 01:00הפחד שלי הוא שלא יהיה לזה המשכיות
מכבי חלשה זאת עובדה
אני ככ מקווה שכבר הגענו ליום שבו זה לא משנה איזה מכבי תהייה, הפועל תכתיב את הטון, אדע להגיד את זה רק בדיעבד
אני לא מבואס על ״הזדמנות שפוספסה״ כי כמוך אני גם רוצה להאמין שאין פה מקרה חד פעמי של התלכדות נסיבות
אם יש לי בראש תיאור לתהליך אז הוא נראה בדיוק ככה, זה לא ילך חלק ויקרה ברגע אחד אבל המגמה ברורה
הם גם חייבים להחליף כמעט את כל הזרים שלהם, רק וארלה באמת טוב שם.
-
arik89
- קיבל.ה 152 לייקים
-
הגלמוד מלוד
- קיבל.ה 579 לייקים
תסלחו לי שאני מתעסק בדברים אופטימיים, אבל אני באמת מתרגש לחשוב מה הקבוצה הזאת, שהיא כבר היום קבוצה די טובה, תעשה בעונה הבאה אם יוסיפו לפה עוד טיפה איכות מבחינת ישראלים ושיפור קל בזרים. צפוי לנו קיץ מאוד מעניין
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
תשמע להגיד שתפסנו אותם עם המכנסיים למטה זה לא כזה נכון.מושקוביץ כתב: ↑10 מאי 2026, 00:20אמת. מאכזב מאוד. תפסנו אותם עם המכנסיים למטה ולא הרגנו אותם. שיחקו בפחד שלא נשווה. כמה עזרה שהם קיבלו מהשופט ועדיין היינו עשר רמות מעליהם.Charlie כתב:הפועל פראיירים שאין דברים כאלה.
אם בעוד שבוע היה עוד דרבי והיית עולה לשחק נגדם זה היה נראה בדיוק אותו דבר - מכבי תא קבוצה מזעזעת, באמת שהשנה אין לה מה למכור וכאחד שצפה בכל המשחקים שלהם העונה, חוץ מנצחונות משכנעים על הקבוצות הקטנות אין ולא היה להם מה למכור.. גם במשחקים שהם כן ניצחו (חיפה, באר שבע, אותנו..) היה להם חסד עם השופטים שהצילו אותם מאדומים וכל מיני דברים שאי אפשר להסביר פעם אחרי פעם
אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם, הרבה יותר מאורגנת ובעלת כישרון רב (יותר מהם) - המשחק היום לא הפתיע אותי בכלל.
חייבים להנחית פה כנף שמאל וחלוץ קילר בשנה הבאה
אף לא צעד לאחור 
-
פומפה
- קיבל.ה 706 לייקים
כואב הלב לראות את התקציר של המשחק הזה
-
D&3
- קיבל.ה 1722 לייקים
לאחר צפייה בתקציר-
הפנדל של סתיו היה סבבה
לבוסקילה לא הייתה אופציית מסירה
הפנדל של סתיו היה סבבה
לבוסקילה לא הייתה אופציית מסירה
מכנסיים למטה יחסית לדרבים. היום באו להבקיע ולעוף הביתה כמה שיותר מהר, לא המנטליות הרגילה.RedDrifter כתב:תשמע להגיד שתפסנו אותם עם המכנסיים למטה זה לא כזה נכון.מושקוביץ כתב: ↑10 מאי 2026, 00:20אמת. מאכזב מאוד. תפסנו אותם עם המכנסיים למטה ולא הרגנו אותם. שיחקו בפחד שלא נשווה. כמה עזרה שהם קיבלו מהשופט ועדיין היינו עשר רמות מעליהם.Charlie כתב:הפועל פראיירים שאין דברים כאלה.
אם בעוד שבוע היה עוד דרבי והיית עולה לשחק נגדם זה היה נראה בדיוק אותו דבר - מכבי תא קבוצה מזעזעת, באמת שהשנה אין לה מה למכור וכאחד שצפה בכל המשחקים שלהם העונה, חוץ מנצחונות משכנעים על הקבוצות הקטנות אין ולא היה להם מה למכור.. גם במשחקים שהם כן ניצחו (חיפה, באר שבע, אותנו..) היה להם חסד עם השופטים שהצילו אותם מאדומים וכל מיני דברים שאי אפשר להסביר פעם אחרי פעם
אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם, הרבה יותר מאורגנת ובעלת כישרון רב (יותר מהם) - המשחק היום לא הפתיע אותי בכלל.
-
Charlie
- קיבל.ה 1214 לייקים
מנטליות של מה? של לדרוס את היריבה? עם מי ובאילו שחקנים?! מכבי כזו עלובה בדרבי אני לא זוכר כבר 15-16 שנים. עם יותר מחץ בהתקפה ואלמלא החטאת הפנדל - הפועל היתה מביסה אותה אתמול. פספוס ענק.מושקוביץ כתב:מכנסיים למטה יחסית לדרבים. היום באו להבקיע ולעוף הביתה כמה שיותר מהר, לא המנטליות הרגילה.RedDrifter כתב:תשמע להגיד שתפסנו אותם עם המכנסיים למטה זה לא כזה נכון.
אתה מחזק את מה שאני אומר...Charlie כתב:מנטליות של מה? של לדרוס את היריבה? עם מי ובאילו שחקנים?! מכבי כזו עלובה בדרבי אני לא זוכר כבר 15-16 שנים. עם יותר מחץ בהתקפה ואלמלא החטאת הפנדל - הפועל היתה מביסה אותה אתמול. פספוס ענק.מושקוביץ כתב:מכנסיים למטה יחסית לדרבים. היום באו להבקיע ולעוף הביתה כמה שיותר מהר, לא המנטליות הרגילה.RedDrifter כתב: תשמע להגיד שתפסנו אותם עם המכנסיים למטה זה לא כזה נכון.