אליניב ברדה
-
CouchPotato
- קיבל.ה 120 לייקים
אני לא שופט אותו על החילופים בפליאוף או על השינויים בהרכב כי נראה לי שהם נעשים בגלל עומס ועייפות. הקבוצה נראית הרבה יותר טוב התקפית, וכמובן שדווקא כשזה קורה סוף סוף כולם בכושר הבקעה מחריד.
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 590 לייקים
היום שיחקו מצוין
חסר לפחות 2 שחקנים איכותיים בהתקפה לצד לויזו
נקווה ששנה הבאה יפגעו...
נקווה ששנה הבאה יפגעו...
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 963 לייקים
עשה בית ספר לביטר ומכבי ועדיין יצא עם 1/6.
מקווה שעונה הבאה, עם סגל משופר, התוצאות יהיו יותר טובות.
הקבוצה רק משתפרת איתו כל הזמן
מקווה שיוביל אותנו לאליפות
אחלה ברדה
תמכור מול בש
מקווה שיוביל אותנו לאליפות
אחלה ברדה
תמכור מול בש
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1083 לייקים
שיחקנו מעולה, שלטנו בכל אספקט של המשחק
הביקורת היחידה שלי עליו זה שטוריאל ממשיך להיות הבועט הראשון שלנו כשכבר תקופה הוא בועט פנדלים לא טוב
התקטננות או לא, בשביל להיות הכי טובים חייבים לשפר כל פרמטר במשחק שלנו וזה צריך היה להשתפר
חוץ מזה הכל היה נכון, באמת ששיחקנו כדורגל טוב ופשוט חסר לנו איכות בהתקפה
הביקורת היחידה שלי עליו זה שטוריאל ממשיך להיות הבועט הראשון שלנו כשכבר תקופה הוא בועט פנדלים לא טוב
התקטננות או לא, בשביל להיות הכי טובים חייבים לשפר כל פרמטר במשחק שלנו וזה צריך היה להשתפר
חוץ מזה הכל היה נכון, באמת ששיחקנו כדורגל טוב ופשוט חסר לנו איכות בהתקפה
long live the zapta
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
אני חושב שחלק מהבעיה זה שחומר השחקנים לא מספיק טוב. יש לנו בעיה באיכות מקדימה ואין לנו מספיק עומק. כן החילוף של קרייב היה טיפשי לחלוטין לדעתי. אבל ראבק היינו עשר רמות מעל מכבי שבעטה פעם אחת בגלל בור של ליידנר. ברדה לא אשם בטעות הזאת שלו והוא גם לא אשם בזה שסתיו החמיץ פנדל ושלא הצלחנו לסיים מקדימה.
-
D&3
- קיבל.ה 1722 לייקים
זה כמובן לא רק הוא אלא כל הצוות, אבל אין אשכול מתאים -
ההופעה היום של הזרים שלנו, כקולקטיב( זאת אומרת לו הצגה של זר כזה או אחר), הייתה אחת הטובות שאני ראיתי. מגיע לצוות המקצועי המון המון שאפו על בניית הקבוצה.
ההופעה היום של הזרים שלנו, כקולקטיב( זאת אומרת לו הצגה של זר כזה או אחר), הייתה אחת הטובות שאני ראיתי. מגיע לצוות המקצועי המון המון שאפו על בניית הקבוצה.
-
Niro
- קיבל.ה 2737 לייקים
אני לא יודע אם הגול הוא על ליידנר. ראיתי את הגול כמה פעמים, הוא סוגר לאמצע יחד עם הקיצוני של מכבי. דור פרץ מנצל את זה ונכנס לשם, זה לא תפקיד של קשר אחורי לרדת יחד איתו? ליידנר אמור להשאיר את הקיצוני שלהם לבד ברחבה?Red_man כתב: ↑09 מאי 2026, 23:22 אני חושב שחלק מהבעיה זה שחומר השחקנים לא מספיק טוב. יש לנו בעיה באיכות מקדימה ואין לנו מספיק עומק. כן החילוף של קרייב היה טיפשי לחלוטין לדעתי. אבל ראבק היינו עשר רמות מעל מכבי שבעטה פעם אחת בגלל בור של ליידנר. ברדה לא אשם בטעות הזאת שלו והוא גם לא אשם בזה שסתיו החמיץ פנדל ושלא הצלחנו לסיים מקדימה.
- Hapolo
- קיבל.ה 1075 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
האמת עדיין לא ראיתי תקציר. מהמגרש זה היה נראה לי בור של ליידנר. בכל מקרה מכבי הגיע למצב אחד ניטרלנו אותם לחלוטין וזה על ההכנה של ברדה. משחק הגנה טוב מאוד שלנו. טעויות זה חלק מהמשחק אין מה לעשותNiro כתב: ↑09 מאי 2026, 23:49אני לא יודע אם הגול הוא על ליידנר. ראיתי את הגול כמה פעמים, הוא סוגר לאמצע יחד עם הקיצוני של מכבי. דור פרץ מנצל את זה ונכנס לשם, זה לא תפקיד של קשר אחורי לרדת יחד איתו? ליידנר אמור להשאיר את הקיצוני שלהם לבד ברחבה?Red_man כתב: ↑09 מאי 2026, 23:22 אני חושב שחלק מהבעיה זה שחומר השחקנים לא מספיק טוב. יש לנו בעיה באיכות מקדימה ואין לנו מספיק עומק. כן החילוף של קרייב היה טיפשי לחלוטין לדעתי. אבל ראבק היינו עשר רמות מעל מכבי שבעטה פעם אחת בגלל בור של ליידנר. ברדה לא אשם בטעות הזאת שלו והוא גם לא אשם בזה שסתיו החמיץ פנדל ושלא הצלחנו לסיים מקדימה.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 10 מאי 2026, 00:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Charlie
- קיבל.ה 1214 לייקים
ספרא יצטרך לפתוח את הארנק ולהביא לפה קודם כל חלוץ 9 שיודע לתת גולים, גם בסכומים של 2-3 מיליון דולר. אם היה לנו חלוץ העונה - היינו נאבקים על האליפות.Adom_Adom כתב:היום שיחקו מצוין
נקווה ששנה הבאה יפגעו...
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
חזר לתצורת משחק של תחילת עונה, מצד אחד דומיננטיות מוחלטת בהתקפה ויצירת מצבים לא רעים. מצד שני גולים נאיביים וקלים מידי
אף לא צעד לאחור 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2750 לייקים
מצוין והכל, אבל אני רוצה להתלונן על דבר אחד:
די עם החילופים האלה שגומרים מומנטום של גול. די.
זה היה היום וזה היה נגד ביטר.
אם לוחצים ומגיעים למצבים - למה לשנות? כי דקה 60-65?
שכבנו עליהם והחילוף של קרייב גמר את כל המומנטום.
את הגול שמנו בדקות שהיה נראה שכבר לא נגיע לכלוםם.
די עם החילופים האלה שגומרים מומנטום של גול. די.
זה היה היום וזה היה נגד ביטר.
אם לוחצים ומגיעים למצבים - למה לשנות? כי דקה 60-65?
שכבנו עליהם והחילוף של קרייב גמר את כל המומנטום.
את הגול שמנו בדקות שהיה נראה שכבר לא נגיע לכלוםם.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
shaolin232
- קיבל.ה 781 לייקים
אני היום רוצה לפרגן לברדה
הכין את הקבוצה טוב מאוד, בחירת סגל נכונה לדעתי
היינו עדיפים על הצהבת בכל שלבי המשחק
גם בחילופים היה איכשהו היגיון (למרות שהוציא לדעתי את קרייב מוקדם מדיי ששיחק טוב)
אבל המשחק היום של פלקאו הוכיח לברדה כמה הוא טעה מול ביטר, אפילו אוזן אמר זאת במהלך השידור
הכין את הקבוצה טוב מאוד, בחירת סגל נכונה לדעתי
היינו עדיפים על הצהבת בכל שלבי המשחק
גם בחילופים היה איכשהו היגיון (למרות שהוציא לדעתי את קרייב מוקדם מדיי ששיחק טוב)
אבל המשחק היום של פלקאו הוכיח לברדה כמה הוא טעה מול ביטר, אפילו אוזן אמר זאת במהלך השידור
-
Mario
- קיבל.ה 461 לייקים
אוהב אותו, נראנו מצויין
חיזוק נכון ועונה הבאה אפשר להתחרות על האליפות.
חיזוק נכון ועונה הבאה אפשר להתחרות על האליפות.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2936 לייקים
לא היה צריך להוציא את קרייב.
צריך לעונה הבאה חלוץ גולר
צריך לעונה הבאה חלוץ גולר
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 956 לייקים
מול ביתר שיחקת נגד 12 שחקנים ובחלק מהזמן בעשרה שחקנים.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 מאי 2026, 23:03 עשה בית ספר לביטר ומכבי ועדיין יצא עם 1/6.
מול מכבי אם הפנדל או הריבאונד היו בפנים היית עכשיו חוגג ניצחון דרבי שני
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 956 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1722 לייקים
הייתי בטוח שאתה מגיב להודעה שנשלחה לפני שבוע או משהו, אבל מסתבר שיש אנשים (ברבים) שהמסקנה שלהם מהמשחק אתמול שברדה בלוף
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
ברדה חייב לדרוש חלוץ גולר אמיתי וכנף שמאל בעונה הבאה.. פשוט חבל שאין לנו את המישהו הזה שיודע לספק את המספרים היינו במקום אחר לגמרי אם כן.. הנאיביות בהתקפה היא לא על ברדה בכלל
לדעתי אוגריסה שחקן שתפור עלינו וגם מכיר את הליגה.. השחקן הראשון שהייתי מנחית פה (במידה ורוצים ישראלי אז רק ויסמן)
לדעתי אוגריסה שחקן שתפור עלינו וגם מכיר את הליגה.. השחקן הראשון שהייתי מנחית פה (במידה ורוצים ישראלי אז רק ויסמן)
אף לא צעד לאחור 
-
Piz
- קיבל.ה 144 לייקים
אני הייתי מביא שחקן אינטנסיבי והתקפי לאמצע לפני כנף ימין, מרגיש לי שזה הדבר שהכי חסר. סוג של מראה ללואיזו. רק עם נטיה לאמצע יותר מלכנף ועם רגל הפוכה. ואז זה פותח את האפשרות לחילופי מקומות מעניינים בינו לבין לואיזוRedDrifter כתב: ↑10 מאי 2026, 08:08 ברדה חייב לדרוש חלוץ גולר אמיתי וכנף שמאל בעונה הבאה.. פשוט חבל שאין לנו את המישהו הזה שיודע לספק את המספרים היינו במקום אחר לגמרי אם כן.. הנאיביות בהתקפה היא לא על ברדה בכלל
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
הבעיה עם להביא שחקן למרכז השדה כרגע היא שזה יגרום או ללואיזו או לטוריאל לרדת לספסל (בכל מקרה אתה תביא כנף שמאל פותח, זה ההיגיון)Piz כתב: ↑10 מאי 2026, 08:18אני הייתי מביא שחקן אינטנסיבי והתקפי לאמצע לפני כנף ימין, מרגיש לי שזה הדבר שהכי חסר. סוג של מראה ללואיזו. רק עם נטיה לאמצע יותר מלכנף ועם רגל הפוכה. ואז זה פותח את האפשרות לחילופי מקומות מעניינים בינו לבין לואיזוRedDrifter כתב: ↑10 מאי 2026, 08:08 ברדה חייב לדרוש חלוץ גולר אמיתי וכנף שמאל בעונה הבאה.. פשוט חבל שאין לנו את המישהו הזה שיודע לספק את המספרים היינו במקום אחר לגמרי אם כן.. הנאיביות בהתקפה היא לא על ברדה בכלל
רק ובמידה שאחד מהם נמכר הייתי מביא 10 עם רגל ימין, עד אז לואיזו הוא ה10/כנף ימין שלנו
יכול להיות שיוספי (שהוא סוג של 8/10) יבוא ויהיה על תקן חילוף ראשון
אף לא צעד לאחור 
מנסה להבין את המשחקים האחרונים וההסבר היחיד שלי הוא שברדה התחיל את ההיערכות לשנה הבאה ומתייחס לפלייאוף כמעין מחנה אימון מוקדם
נסיונות במערכים חדשים, חילופים בלי קשר למומנטום, קצת פחות אחריות מאחורה תוך התנסות במשחק לחץ ותבניות התקפה חדשות, זריקת שחקנים צעירים למגרש בסיטואציות שגדולות עליהן. הכל נראה כמו ״בדיקת חומרים״ לקראת הקיץ.
בתכלס, אם מה שראינו זה הסגנון המתוכנן (פלוס שחקנים שחסרים לזה פלוס הכנה טובה בקיץ) זה באמת מה שצריך בשביל להתמודד על תארים.
נסיונות במערכים חדשים, חילופים בלי קשר למומנטום, קצת פחות אחריות מאחורה תוך התנסות במשחק לחץ ותבניות התקפה חדשות, זריקת שחקנים צעירים למגרש בסיטואציות שגדולות עליהן. הכל נראה כמו ״בדיקת חומרים״ לקראת הקיץ.
בתכלס, אם מה שראינו זה הסגנון המתוכנן (פלוס שחקנים שחסרים לזה פלוס הכנה טובה בקיץ) זה באמת מה שצריך בשביל להתמודד על תארים.
-
Xavi
- קיבל.ה 1957 לייקים
אם מקום רביעי זה מבחינתך הישג אחרי כל הכספים שנשפכו פה בקיץ, אז אתה צודק, זה לא בלוף
ובכר לא בנה את הקבוצה אל תשכח
-
amorphis
- קיבל.ה 326 לייקים
מקום רביעי וארופה זה לא השג אחרי הפחתת נקודות, עליית ליגה וסגל זרים חדש ? אז איזה מקום כן?Xavi כתב: ↑10 מאי 2026, 09:48אם מקום רביעי זה מבחינתך הישג אחרי כל הכספים שנשפכו פה בקיץ, אז אתה צודק, זה לא בלוף
די נו..
הראה עליונות על כל קבוצה בליגה הזו מלבד ב"ש שבע" ה יקחו אליפות. לא ראיתי אף קבוצה שאמרתי , הנה יש פה קבוצה טובה מאיתנו .. שגם ביתר ובש עם סגל ליבה ותיק יחסית ומגובש . ועל הסיבות שמכבי במקום השלישי כבר אין לי כוח להתדיין.. אמלק, זה בטח לא בגלל שהם יותר מאומנים ממך.
-
Gania23
- קיבל.ה 203 לייקים
לא הבנתי את ההתנהגות שלו בסוף עם אסנטה , למה שאסנטה יגיד לו סתם ככה "סתום תפה" , מה היה שם?
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 956 לייקים
היינו אמורים להיות לפחות עם עוד 2 נקודות, ואם ההוא ששפט מול קש נתניה וביתר לא היה שופט אותנו כנראה עוד 4-7 נקודות.Xavi כתב: ↑10 מאי 2026, 09:48אם מקום רביעי זה מבחינתך הישג אחרי כל הכספים שנשפכו פה בקיץ, אז אתה צודק, זה לא בלוף
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
״אחרי כל הכספים שנשפכו״ - כמה לדעתך נשפך פה? אנחנו עם תקציב של 40 מיליון +.. 11 מיליון הלך לנוער מהתקציב הכוללXavi כתב: ↑10 מאי 2026, 09:48אם מקום רביעי זה מבחינתך הישג אחרי כל הכספים שנשפכו פה בקיץ, אז אתה צודק, זה לא בלוף
התקציב משקף מאוד את המקום שאנחנו נמצאים בו
אף לא צעד לאחור 
- Red Wolf
- קיבל.ה 1797 לייקים
זה לא רק זהRedDrifter כתב: ↑10 מאי 2026, 10:23״על הכספים״ - כמה לדעתך נשפך פה? אנחנו עם תקציב של 40 מיליון +.. 11 מיליון הלך לנוער מהתקציב הכולל
הוא מסתכל על ה״שפיכת כספים״ כאילו היה לנו סגל חזק והביאו רק כוכבי על
החליפו פה פאקינג קבוצה שלמה, ברור שזה עולה כסף, ויותר ממה שאחרות היו צריכות להשקיע
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
תשמע אני חושב שהעונה הזאת סנוורה המון אוהדים לטוב ולרעRed Wolf כתב: ↑10 מאי 2026, 10:24זה לא רק זהRedDrifter כתב: ↑10 מאי 2026, 10:23״על הכספים״ - כמה לדעתך נשפך פה? אנחנו עם תקציב של 40 מיליון +.. 11 מיליון הלך לנוער מהתקציב הכולל
הוא מסתכל על ה״שפיכת כספים״ כאילו היה לנו סגל חזק והביאו רק כוכבי על
החליפו פה פאקינג קבוצה שלמה, ברור שזה עולה כסף, ויותר ממה שאחרות היו צריכות להשקיע
לא חושב שמישהו פה בתחילת עונה היה מתלונן אם היינו מנצחים דרבי ומסיימים במקום 5/6 אבל הרמה פשוט כל כך גבוהה עם הסגל הזה שזה פותח את התאבון
הכישרון בהפועל היום הוא אדיר
אף לא צעד לאחור 
-
Xavi
- קיבל.ה 1957 לייקים
נכון בנו קבוצה חדשה אבל סוף סוף בנו אותה נכון. ואי אפשר להגיד שספרא לא שם כסף. שורה תחתונה - היה אפשר להוציא הרבה יותר מהסגל הזה.
הכי אובייקטיבי שיש, לדעתי הסגל שלנו יותר טוב משל בית״ר. ואיפה אנחנו ואיפה הם
אני חושב שהרבה נקודות העונה הפסדנו על ברדה בלבד
הכי אובייקטיבי שיש, לדעתי הסגל שלנו יותר טוב משל בית״ר. ואיפה אנחנו ואיפה הם
אני חושב שהרבה נקודות העונה הפסדנו על ברדה בלבד
-
dino
- קיבל.ה 3166 לייקים
שמע, אי אפשר לטעון שזה על ברדה
מצד אחד יתכן ואפשר לצוות מקומות אחרים בהרכב או לשנות קצת, אבל מצד שני השחקנים רצים על 150 ברוב המשחקים ויש בהם דרייב, מה שלהרבה מאמנים אין יכולת להשפיע ככה.
קח את כל ההחמצות שלנו העונה ה90 אחוז גול לפחות אם זה דאפה בתחילת העונה, עוד כמה(שזה לא קשור לברדה) קח את ה2 נקודות שלקחו לנו קדימה, אולי עוד דרבי לקחת נקודה או 3 ואתה במקום אחר.
הפועל חדשה לגמרי, תקציב 3 או 4 בליגה, להגיע לקונפרנס בעונה כזו(אם וכאשר) זה לגמרי סבבה.
ביט״ר זה שועה וזהו. כמו שאנחנו פעם בלי שלום תקווה לא היינו מגיעים לשער.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 10 מאי 2026, 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
adom4
- קיבל.ה 815 לייקים
הסגל הישראלי של בית"ר לא רואה את שלך וגם מבחינת זרים הם לא כאלה רחוקים ממך, הם גם רצים כבר עונה שנייה לפחות ביחד
-
cholo
- קיבל.ה 284 לייקים
ההרכב אולי, הספסל בטוח לא
-
dino
- קיבל.ה 3166 לייקים
לא רואה את שלך? למה מי יש שם יותר טוב חוץ משועה, אצילי ועדי יונה נניח?
לגבי זרים הבלמים שלך יותר טובים מגרדאני וקרבאלי לטעמי. הזרים שם ברובם מדרגה או חצי מדרגה פחות מהזרים שלך מבחינת קטגוריית ״זרים של הפועל ב״ש״ שזה היה הרף שהצבנו במלפפוניאדה האחרונה.
-
adom4
- קיבל.ה 815 לייקים
אצילי ושועה לבד זה יתרון עצום על כל סגל ישראלי בליגה, ירין לוי ועדי יונה יופי של שחקנים, ירדן כהן זה בינגו שלהם וגם מוזי שחקן סגל טוב, זה עדיין הרבה יותר ממה שיש לך.dino כתב: ↑10 מאי 2026, 11:30לא רואה את שלך? למה מי יש שם יותר טוב חוץ משועה, אצילי ועדי יונה נניח?
לגבי זרים הבלמים שלך יותר טובים מגרדאני וקרבאלי לטעמי. הזרים שם ברובם מדרגה או חצי מדרגה פחות מהזרים שלך מבחינת קטגוריית ״זרים של הפועל ב״ש״ שזה היה הרף שהצבנו במלפפוניאדה האחרונה.
הזרים שלנו יותר טובים לדעתי אבל גדראני בלם מצוין וקאלו ואנטווי גם יופי של שחקנים, בכללי חוץ מטבארש וסילבה הליצן הזרים שלהם לא רעים בכלל.
- RedDrifter
- קיבל.ה 708 לייקים
אני פשוט חושב שבהיעדר שחקני חיזוק תלונות הן ברובן מיותרות בשלב הזה של העונה
אנחנו לא מקבלים מספיק תפוקה משחקנים מסוימים והתחלופה הקיימת היא לא ברמה הכי גבוהה בלשון המעטה… יהיה קל יותר לשפוט את ברדה בפרט שנה הבאה אחרי שהוא יקבל את החיזוקים הנחוצים
מבחיניתי הוא צלח את המשימה שלו העונה.
אנחנו לא מקבלים מספיק תפוקה משחקנים מסוימים והתחלופה הקיימת היא לא ברמה הכי גבוהה בלשון המעטה… יהיה קל יותר לשפוט את ברדה בפרט שנה הבאה אחרי שהוא יקבל את החיזוקים הנחוצים
מבחיניתי הוא צלח את המשימה שלו העונה.
אף לא צעד לאחור 
-
L.S
- קיבל.ה 2190 לייקים
אנחנו לגמרי קבוצה איכותית שלא היתה כאן שנים.
אבל, כשאתה בונה קבוצה כמעט חדשה לגמרי יהיה לזה חבלי לידה.
אם היית אומר לי שבדומה לביתר, הקבוצה הזו רצה כבר עונה שניה יחד, לגמרי הייתי מסכים איתך שאפשר וצריך יותר.
בסוף הפועל השנה היא הקבוצה שאולי הכי קשה לשחק נגדה, נכון שבמהלך העונה היו משחקים טובים יותר וטובים פחות, אבל כמו שאמרתי זה חלק מהליך גדילה.
נכון לעונה הזו, בשכלול של כל המשתנים, קשה לבוא בטענות.
לדעתי זה יותר עם האוכל בא התאבון מאשר אנחנו בעטנו בדלי
אנחנו במקום מצוין בעונה ראשונה אחרי שעלינו ליגה, השגנו כמעט בוודאות מקום באירופה.
ידרשו כמה חיזוקים נקודתיים ואנחנו לגמרי קבוצה שיכולה ללכת על כל התארים בעונה הבאה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.