זוכר את ההלם ביציע שהכדור הזה לא נכנס כי שני המפגרים האלה הסתבכו איתו. אנטל כמעט רצח את ביטון על המגרש. זאת החמצה הרבה יותר גדולה משל לויזו
לויזוס לואיזו
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
-
CouchPotato
- קיבל.ה 121 לייקים
הקטע הזה במחצית הראשונה שהוא איבד את הכדור ואז רדף אחרי השחקן כמו חתיכת מגן סופה כדי למנוע מתפרצת ולקח לו נקי...
אבל בדקות האחרונות זאת הפעם הראשונה העונה שהוא נראה עייף. חייב לקבל מנוחה במשחק הבא.
אבל בדקות האחרונות זאת הפעם הראשונה העונה שהוא נראה עייף. חייב לקבל מנוחה במשחק הבא.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 818 לייקים
היחיד שהגיע לפלייאוף אצלנו למעלה
- Carajo
- קיבל.ה 435 לייקים
כל שנייה שהוא לא משחק בימין זה בזבוז של כדורגל
-
CouchPotato
- קיבל.ה 121 לייקים
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1612 לייקים
לא רואה איך הוא נשאר פה שנה הבאה. 3 רמות מעל הליגה שלנו
-
פומפה
- קיבל.ה 706 לייקים
שחקן על. אם הוא נשאר איתנו שנה הבאה בדרך נס ואנחנו מנחיתים פה גם חלוץ ברמה גבוהה הוא מסיים עם דו ספרתי של שערים ובישולים בקלילות
-
shaolin232
- קיבל.ה 781 לייקים
החמצה מטורפת בנגיחה מול מליקה
אבל תיקן עם בישול אדיר
אמן ישאר פה עונה הבאה
אבל תיקן עם בישול אדיר
אמן ישאר פה עונה הבאה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1336 לייקים
אמנם לא יהיה פה לעד אבל לפחות נעשה עליו קופה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
Red_man
- קיבל.ה 2400 לייקים
היו לו כמה מקרים שהיה צריך לשחרר כדור ובחר לכדרר.
הבן אדם שחקן על כושר גופני נדיר ואני חייב להעריך את זה שהוא הסתער על פרץ שהלך להתגרות בקהל ב7 ולא נתן לו. כמה שנים היינו תקועים עם שחקנים אדישים שלא הבינו מה זה דרבי. המון הערכה לו ולשאר הזרים שמבינים את החשיבות ומה זה דרבי למועדון ונשכו העיקר לא להפסיד.
הבן אדם שחקן על כושר גופני נדיר ואני חייב להעריך את זה שהוא הסתער על פרץ שהלך להתגרות בקהל ב7 ולא נתן לו. כמה שנים היינו תקועים עם שחקנים אדישים שלא הבינו מה זה דרבי. המון הערכה לו ולשאר הזרים שמבינים את החשיבות ומה זה דרבי למועדון ונשכו העיקר לא להפסיד.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2936 לייקים
שחקן אהוב ומלך, אולי זה שאין לו סיומת טובה ישאיר אותו פה אצלנו
-
Charlie
- קיבל.ה 1214 לייקים
יקבל במה בקונפרנס ליגאוגוסטוס היל כתב:לא רואה איך הוא נשאר פה שנה הבאה. 3 רמות מעל הליגה שלנו
עוד עונה בליגה - חתום ל-3 שנים
אם יעזוב - זה יהיה בקיץ הבא והלוואי שאחרי תואר כלשהו
-
D&3
- קיבל.ה 1724 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1310 לייקים
כמה אני יכולה הלגיד שאני מתה עליו
פשוט שחקן על
בחיים שלי לא ראיתי שחקן ברמתו שגם עוזר בהגנה בצורה כזו

פשוט שחקן על
בחיים שלי לא ראיתי שחקן ברמתו שגם עוזר בהגנה בצורה כזו
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 146 לייקים
ממש לא החמצה מטורפת, הוא נגח טוב מאוד כדור קופץ לרצפה הבן אלף הזה נתן הצלה מטורפתshaolin232 כתב: ↑10 מאי 2026, 00:12 החמצה מטורפת בנגיחה מול מליקה
אבל תיקן עם בישול אדיר
אמן ישאר פה עונה הבאה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6224 לייקים
לא היה במשחק טוב, נתן את הכל.
חייב לצאת מהסגל במשחק הקרוב ולנוח.
חייב לצאת מהסגל במשחק הקרוב ולנוח.
- RedDrifter
- קיבל.ה 709 לייקים
העייפות שלו כבר הייתה ניכרת במחצית השניה
אף לא צעד לאחור 
-
arik89
- קיבל.ה 152 לייקים
@L.S תנעל אותן במרתף ביפו, שלא יעזוב אותנו לנצח. לא נקבל שחקן מוכשר כזה שלוחץ כמו מטורף. אין כאלה
-
KingZivos
- קיבל.ה 313 לייקים
חלום שלי שהוא נשאר פה. לבנות את הקבוצה עליו.
-
Money
- קיבל.ה 1183 לייקים
עזבו אותי מזה שהוא השחקן שדה הזר הכי טוב שהיה אצלנו ב20 שנה האחרונות
המחויבות שלו זה משהו בלתי נתפס משחקן זר. יותר מחויב מכל הישראלים שלנו כמעט
המחויבות שלו זה משהו בלתי נתפס משחקן זר. יותר מחויב מכל הישראלים שלנו כמעט
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 267 לייקים
לפני שצ'אק נוריס מת (בהנחה שהוא מת) הוא הספיק להגיד על לויזו "מורי ורבי".

רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2936 לייקים
החמצה אדירה, נגח לידיים של מליקהאסון למכבי כתב: ↑10 מאי 2026, 00:35ממש לא החמצה מטורפת, הוא נגח טוב מאוד כדור קופץ לרצפה הבן אלף הזה נתן הצלה מטורפתshaolin232 כתב: ↑10 מאי 2026, 00:12 החמצה מטורפת בנגיחה מול מליקה
אבל תיקן עם בישול אדיר
אמן ישאר פה עונה הבאה
-
נועם שחם
- קיבל.ה 1095 לייקים
אם אתה מבין שזה מטומטם לכעוס עליו אז הכל בסדר.Hapolo כתב: ↑07 מאי 2026, 17:35ואו איזה איש דגול אתה, אתה נשאר רגוע ואדיש ומכיל כשלונות ומווסת רגשית מספיק כדי לשלוח אנשים לטיפול כאילו כדורגל זה לא דבר חסר היגיון שיכול להביא אנשים לקצה ואוהדים לא חווים רגשות לא פרופורציונליים לחומרת האירוע בינהם גם כעס על שחקן, שציינתי שאני אוהב אבל שיתפתי בפורום אוהדים שכרגע אני חש כעס, לא קיללתי את השחקן, עודדתי ואעודד אותו, אבל איזה יופי יש יצורים בפורום אוהדי הפועל שמחפשים כל הזמן להטיף לאוהדים אחרים שהם לא כובשים את היצר ומנהלים דיון בטמפרמנט של פורום המלצות על שואב אבקנועם שחם כתב: ↑07 מאי 2026, 13:05לך לטיפול חביבי. מלא כעס עאלק.Hapolo כתב: ↑07 מאי 2026, 01:28 אני אוהב אותו נכס גדול אבל כרגע אחרי שאני רואה את ההחמצה הזו שוב ושוב אני מלא רק בכעס כלפיו אני לא מסוגל להכיל את זה. בין אם זה קרה בגלל הצורה המזלזלת והמתחכמת שהוא ניסה להכניס את הכדור לשער במקום לתת מכה פשוטה או זה שהימין שלו לא קיימת או בין אם זה בגלל שהמוח שלו השתלשל באותו רגע. זו החמצה שאתה לא יכול לעשות. וזה אליפות לביתר. לא יאומן
גדולים ממנו החמיצו ויחמיצו גם מצבים כאלו.
לחשוב שהוא זלזל או התחכם או כל דבר אחר ולא להבין שזה המשחק וגם שחקן נהדר כמו לואיזו יכול לפספס וצריך לחבק אותו ולהודות שהוא פה, זו טיפשות/ילדותיות.
יש הבדל בין להתבאס על החמצה של שחקן, לבין "לכעוס" כמו טמבל. זה היה כדור קצת חזק ולואיזו לא שם את הרגל טוב, קרה, קורה ויקרה.
מקווה שהתגובה שלי בטמפרמנט הולם הפעם את רוחך.
- בן לוז
- קיבל.ה 653 לייקים
דלפ: אנחנו לא ממצים את מלוא הפוטניצאל שלו
במשחק של פת במושבה עבר לשחק בימין - 2 דק אחכ בישול שער ניצחון לדאפה
אתמול עבר לשחק בימין - 2 דק אחכ בישול לקורין
אין יותר ברור ומוכח מזה - בימין הוא ככ הרבה יותר טוב ואנחנו נפיק ממנו את המקסימום
כמו שכתבתי באשכול של סתיו, לואיזו חייב לשחק בימין וסתיו מתחת לחלוץ, בדיוק איפה שקורין קיבל אתמול את הכדור, משם סתיו הכי מסוכן לשער ונרוויח פעמיים
אין יותר ברור ומוכח מזה - בימין הוא ככ הרבה יותר טוב ואנחנו נפיק ממנו את המקסימום
כמו שכתבתי באשכול של סתיו, לואיזו חייב לשחק בימין וסתיו מתחת לחלוץ, בדיוק איפה שקורין קיבל אתמול את הכדור, משם סתיו הכי מסוכן לשער ונרוויח פעמיים
-
CouchPotato
- קיבל.ה 121 לייקים
"מיצוי של מלוא הפוטנציאל" זה לא בהכרח לשים שחקן רק בעמדה שהכי נוחה לו. שחקנים לומדים ומתפתחים ולויזו שיפר באופן משמעותי את המשחק שלו גם כ10. אם ברדה היה שם אותו רק בימין זה לא היה קורה.בן לוז כתב: ↑10 מאי 2026, 13:16 דלפ: אנחנו לא ממצים את מלוא הפוטניצאל שלו
אני אגב עדיין לא השתכנעתי שטוריאל מתאים לעמדה הזאת. משחק הלחץ שלו בינוני מינוס גם בתור שחקן כנף, ואני לא רואה אותו יורד לאחור להשתתף בבילדאפ. וזה משהו שמצופה מ10 מודרני.
יכול להיות שהוא יצליח להשתפר באלמנטים האלה, ואז הצבה שלו בעמדה הזאת תקדם אותו כמו שהיא קידמה את לויזו. אבל אני לא רואה יתרון ברור בהעברה של שחקן אחד לעמדה הנוחה שלו כדי להעביר שחקן אחר לעמדה שהוא לא מכיר.
-
arik89
- קיבל.ה 152 לייקים
מסכים. חייבים לנסותבן לוז כתב: ↑10 מאי 2026, 13:16 דלפ: אנחנו לא ממצים את מלוא הפוטניצאל שלו
- 7even
- קיבל.ה 4412 לייקים
לדעתי לשים את טוריאל 10 יהיה חתיכת שיחוק.
למה לואיזו יכול לעשות התאמות וסתיו לא?
אם טוריאל הוא שחקן כזה גדול הוא יידע לעשות את ההתאמה הנדרשת
למה לואיזו יכול לעשות התאמות וסתיו לא?
אם טוריאל הוא שחקן כזה גדול הוא יידע לעשות את ההתאמה הנדרשת
יחד, רק יחד! 
- RedDrifter
- קיבל.ה 709 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4412 לייקים
העונה פלוס מינוס הסתיימה.RedDrifter כתב: ↑11 מאי 2026, 08:25אין לו את הדריבל והצעד הראשון להיות 10
זה לא יעבוד עם סתיו לצערי
חוץ מאסף צור כמגן שמאלי ניסינו כבר כל דבר העונה.
לא רואה שום סיבה לא לנסות לגוון.
יחד, רק יחד! 
- Hapolo
- קיבל.ה 1075 לייקים
אתה אומר "לך לטיפול" ו"כמו טמבל" כאילו מינימום ניפצתי לו את השמשה של הרכב. בסך הכל שיתפתי תחושות אחרי משחק בפורום אוהדים. קצת פרופורציות זה הכלנועם שחם כתב: ↑10 מאי 2026, 12:48אם אתה מבין שזה מטומטם לכעוס עליו אז הכל בסדר.Hapolo כתב: ↑07 מאי 2026, 17:35ואו איזה איש דגול אתה, אתה נשאר רגוע ואדיש ומכיל כשלונות ומווסת רגשית מספיק כדי לשלוח אנשים לטיפול כאילו כדורגל זה לא דבר חסר היגיון שיכול להביא אנשים לקצה ואוהדים לא חווים רגשות לא פרופורציונליים לחומרת האירוע בינהם גם כעס על שחקן, שציינתי שאני אוהב אבל שיתפתי בפורום אוהדים שכרגע אני חש כעס, לא קיללתי את השחקן, עודדתי ואעודד אותו, אבל איזה יופי יש יצורים בפורום אוהדי הפועל שמחפשים כל הזמן להטיף לאוהדים אחרים שהם לא כובשים את היצר ומנהלים דיון בטמפרמנט של פורום המלצות על שואב אבק
לחשוב שהוא זלזל או התחכם או כל דבר אחר ולא להבין שזה המשחק וגם שחקן נהדר כמו לואיזו יכול לפספס וצריך לחבק אותו ולהודות שהוא פה, זו טיפשות/ילדותיות.
יש הבדל בין להתבאס על החמצה של שחקן, לבין "לכעוס" כמו טמבל. זה היה כדור קצת חזק ולואיזו לא שם את הרגל טוב, קרה, קורה ויקרה.
מקווה שהתגובה שלי בטמפרמנט הולם הפעם את רוחך.
רדיוס לבית"ר!
- RedDrifter
- קיבל.ה 709 לייקים
תשמע אפשר לגוון אבל זה תפקיד שיהיה לו הרבה פחות מחמיא כמעט בוודאות7even כתב: ↑11 מאי 2026, 08:45העונה פלוס מינוס הסתיימה.RedDrifter כתב: ↑11 מאי 2026, 08:25אין לו את הדריבל והצעד הראשון להיות 10
אם כבר הולכים על שינויים עדיף שיהיה מוצב כחלוץ או כSS שיהיה פנוי לעשות בערך כל מה שהוא רוצה וינסה להוציא מזה את המיטב
אף לא צעד לאחור 
-
L.S
- קיבל.ה 2193 לייקים
הוא לא יכול לעמוד בעומס של העמדה הזו בחיים7even כתב: ↑11 מאי 2026, 08:45העונה פלוס מינוס הסתיימה.RedDrifter כתב: ↑11 מאי 2026, 08:25אין לו את הדריבל והצעד הראשון להיות 10
אין לו את הכושר משחק והאינטנסיביות שהתפקיד הזה דורש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
CouchPotato
- קיבל.ה 121 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1724 לייקים
לטוריאל יש מוסר עבודה מדהים. יורד להגנה לא פחות מאף כוכב בליגה הזוCouchPotato כתב: ↑11 מאי 2026, 11:02ללואיזו יש מהירות חשיבה של מחשב על, מוסר עבודה של פועל תאילנדי וסיבולת של האסקי סיבירי. טוריאל לוקה בשלושתם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2751 לייקים
נכון מאוד.
טוריאל עושה אחלה הגנה.
לא צריך להמציא.
טוריאל עושה אחלה הגנה.
לא צריך להמציא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
joshsoos
- קיבל.ה 909 לייקים
לואיזה לא 10, הוא גם לא קיצוני שמאל, למרות שבשתי העמדות הוא יתן עבודה סבירה, כולה ליגת העלק והוא אחלה שחקן. אם הוא נשאר צריך לחשוב מה עושים עם טוריאל ולא איתו, כי מה שהוא יתן בימין כולל הלחץ ובטח אם יהיה חלוץ נורמלי ו10 טוב גדול בהרבה