אל ים. אשכול מקצועי
-
fankrashkin
- קיבל.ה 9 לייקים
רשלנות מקצועית ידועה מראש. כל אוהד ביציע חשש מזה. אבל כשאין שכל אין דאגות.
-
fankrashkin
- קיבל.ה 9 לייקים
רשלנות מקצועית ידועה מראש. כל אוהד ביציע חשש מזה. אבל כשאין שכל אין דאגות.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1517 לייקים
הבעיה שלי איתו שזו לא פעם ראשונה, אלו כניסות חסרות אחריות שחוזרות על עצמן. עם זאת, רבע שעה לפניו אינו היה צריך לקבל אדום על אותה עבירה. ואתמול הרגיש שקליין הגיע לתת את המשחק לחיב"ר.
יאללה הביתה!!!
- Sin Queso
- קיבל.ה 819 לייקים
טעויות קורות ואפשר לתקן אני דווקא מבסוט עליו שהוא במגמת שיעור ועד האדום אמרתי בואנה אל ים נותן עבודה יפה.
אחלה אל ים. בטוח שהוא לוקח את זה יותר קשה מכל אחד פה שכבר שולח אותו לגרדום.
אחלה אל ים. בטוח שהוא לוקח את זה יותר קשה מכל אחד פה שכבר שולח אותו לגרדום.
-
KingZivos
- קיבל.ה 318 לייקים
מזכיר לי את רייכרט
סומן כאבטחה ומשם חוץ מאדומים שגמרו אותנו לא עשה כלום
סומן כאבטחה ומשם חוץ מאדומים שגמרו אותנו לא עשה כלום
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 465 לייקים
אפס
אסון אם הוא שוב לובש את החולצה האדומה
להשליך לפח אשפה
אסון אם הוא שוב לובש את החולצה האדומה
להשליך לפח אשפה
-
פומפה
- קיבל.ה 708 לייקים
לא לא מספיק להגן עליו. שחקן עם 4 אדומים בקריירה שאתמול זרקו בשידור שסהכ יש לו 2000 דקות בערך בליגת העל שכל האדומים הם בדיוק בדיוק אותו דבר זה לא אחלה אל ים, וזה לא שחקן שלומד מהטעויות שלו ומתקן אותן. זה שחקן חסר אחריות שמפקיר את הקבוצה פעם אחר פעם. זה שחקן שגם ככה רמתו המקצועית נמוכה ועד שהוא איכשהו קצת העלה רמה שגם היא סבירה רק ביחס לרמתו החלשה בדרך כלל הוא שוב גמר לנו את המשחק בהחלטה כל כל מטופשת.
לא מעניין אותי שהוא לוקח את זה קשה. הוא חייב לקחת את זה קשה ואנחנו כמועדון כדורגל ששואף לחזור לטופ חייבים להיפרד ממנו.
-
Jackie treehorn
- קיבל.ה 51 לייקים
איפשהו בפנים אני בטוח בוודאות מוחלטת שכל בן אדם בערך שידע שהוא עולה לשחק כולל מאמן, שחקנים, אפסנאי, שכנים ובני משפחה הזהירו אותו לא לקבל אדום והוא עדיין לא הצליח לעמוד בזה.
מילא זה היה הכרחי, הציל מתפרצת
מילא זה היה אדום גבולי
ועוד הכי גרוע מבחינתו זה שעברנו לשחק יותר טוב בלעדיו.
שווה לשנות את שם האשכול לאל ים אשכול. לא מקצועי בעליל
מילא זה היה הכרחי, הציל מתפרצת
מילא זה היה אדום גבולי
ועוד הכי גרוע מבחינתו זה שעברנו לשחק יותר טוב בלעדיו.
שווה לשנות את שם האשכול לאל ים אשכול. לא מקצועי בעליל
- Sin Queso
- קיבל.ה 819 לייקים
אני אמות על הגבעה שהוא יהיה שחקן טוב ומעדיף שזה יהיה בהפועלפומפה כתב: ↑07 מאי 2026, 10:37לא לא מספיק להגן עליו. שחקן עם 4 אדומים בקריירה שאתמול זרקו בשידור שסהכ יש לו 2000 דקות בערך בליגת העל שכל האדומים הם בדיוק בדיוק אותו דבר זה לא אחלה אל ים, וזה לא שחקן שלומד מהטעויות שלו ומתקן אותן. זה שחקן חסר אחריות שמפקיר את הקבוצה פעם אחר פעם. זה שחקן שגם ככה רמתו המקצועית נמוכה ועד שהוא איכשהו קצת העלה רמה שגם היא סבירה רק ביחס לרמתו החלשה בדרך כלל הוא שוב גמר לנו את המשחק בהחלטה כל כל מטופשת.
לא מעניין אותי שהוא לוקח את זה קשה. הוא חייב לקחת את זה קשה ואנחנו כמועדון כדורגל ששואף לחזור לטופ חייבים להיפרד ממנו.
- בן לוז
- קיבל.ה 671 לייקים
בדיוק התחושה שאיתה קמתי בבוקר היום
מישהו חייב לקח אותו פרויקט אישי ולומר לו שלא חייב לגלוש כל פעם שרוצים לחטוף
קרייב חטף כדור בצורה מעולה בעמידה במשחק נגד חיפה מה במהלך של הגול הרביעי
לפעמים אפשר ללחוץ גבוה עי היצמדות לשחקן ההגנה, הגלישות שלו ככ מסוכנות וכל פעם שהוא עושה את זה זה התקף לב של צהוב במקרה הטוב ואדום במקרה הרע, כמו שכבר קרה כמה פעמים
רבאק תלמד מטעויות
בשורה התחתונה, אחרי שקצת התקררתי מאתמול, אני מקווה מאוד שהוא הולך להיות מושאל לאיזה הפועל חיפה שנה הבאה
יכול לעשות לו פלאים ושיחזור שחקן חכם ובוגר יותר
אם דור פרץ היה מושאל שנה להפועל חיפה גם אל ים יכול להוריד ראש ולתת שנה של התחשלות והתבשלות עם הרבה דקות משחק
- רדפוקס
- קיבל.ה 6248 לייקים
אז אתה כנראה תמות (מטאפורית) כי הוא לא יהיה שחקן טוב והוא לא יהיה בהפועל.Sin Queso כתב: ↑07 מאי 2026, 11:03אני אמות על הגבעה שהוא יהיה שחקן טוב ומעדיף שזה יהיה בהפועלפומפה כתב: ↑07 מאי 2026, 10:37לא לא מספיק להגן עליו. שחקן עם 4 אדומים בקריירה שאתמול זרקו בשידור שסהכ יש לו 2000 דקות בערך בליגת העל שכל האדומים הם בדיוק בדיוק אותו דבר זה לא אחלה אל ים, וזה לא שחקן שלומד מהטעויות שלו ומתקן אותן. זה שחקן חסר אחריות שמפקיר את הקבוצה פעם אחר פעם. זה שחקן שגם ככה רמתו המקצועית נמוכה ועד שהוא איכשהו קצת העלה רמה שגם היא סבירה רק ביחס לרמתו החלשה בדרך כלל הוא שוב גמר לנו את המשחק בהחלטה כל כל מטופשת.
הכרטיסים שהוא מקבל קשורים לאיטיות שלו ולחוסר מודעות שלו לאיטיות שלו ולכן בחיים לא יתאים לרמות האלה.
-
פומפה
- קיבל.ה 708 לייקים
מקווה שתחיה עוד שנים רבות וטובות אבל לדעתי אל ים לא שחקן כדורגל ברמה שמספיקה להפועל ואפילו לא קרוב לזה.Sin Queso כתב: ↑07 מאי 2026, 11:03אני אמות על הגבעה שהוא יהיה שחקן טוב ומעדיף שזה יהיה בהפועלפומפה כתב: ↑07 מאי 2026, 10:37לא לא מספיק להגן עליו. שחקן עם 4 אדומים בקריירה שאתמול זרקו בשידור שסהכ יש לו 2000 דקות בערך בליגת העל שכל האדומים הם בדיוק בדיוק אותו דבר זה לא אחלה אל ים, וזה לא שחקן שלומד מהטעויות שלו ומתקן אותן. זה שחקן חסר אחריות שמפקיר את הקבוצה פעם אחר פעם. זה שחקן שגם ככה רמתו המקצועית נמוכה ועד שהוא איכשהו קצת העלה רמה שגם היא סבירה רק ביחס לרמתו החלשה בדרך כלל הוא שוב גמר לנו את המשחק בהחלטה כל כל מטופשת.
אני גם חושב שהנוהל של לשמור שחקנים שאולי יהיו טובים בעתיד רק מהפחד שיהיו טובים ולא אצלך זה מנטליות של מועדון קטן ולא מצליח וזה בדיוק מה שאפיין אותנו כל כך הרבה שנים.
המון ״צעירים כשרוניים שיצליחו בעתיד״ מלאו את הסגל שלנו ואת ההרכב לאורך השנים - אל ים, סניור, ליעד רמות, רז שלמה (שחקן חלש מאוד וזה שהוא במכבי ובנבחרת זו אניגמה מבחינתי) אלה חלק מהדוגמאות לגישה הזאת.
התקדמנו ואני רוצה רק שחקנים טובים שטובים בהווה בהפועל. ורצוי שיש להם אחריות לא נפצעים אחת לשני משחקים (לא אל ים) ולא מקבלים אדומים בסיטונאות.
-
Niro
- קיבל.ה 2758 לייקים
שום פרוייקט, שום השאלה ושלא יחזור לפה לעולם.בן לוז כתב: ↑07 מאי 2026, 11:09בדיוק התחושה שאיתה קמתי בבוקר היום
מישהו חייב לקח אותו פרויקט אישי ולומר לו שלא חייב לגלוש כל פעם שרוצים לחטוף
קרייב חטף כדור בצורה מעולה בעמידה במשחק נגד חיפה מה במהלך של הגול הרביעי
לפעמים אפשר ללחוץ גבוה עי היצמדות לשחקן ההגנה, הגלישות שלו ככ מסוכנות וכל פעם שהוא עושה את זה זה התקף לב של צהוב במקרה הטוב ואדום במקרה הרע, כמו שכבר קרה כמה פעמים
רבאק תלמד מטעויות
בשורה התחתונה, אחרי שקצת התקררתי מאתמול, אני מקווה מאוד שהוא הולך להיות מושאל לאיזה הפועל חיפה שנה הבאה
יכול לעשות לו פלאים ושיחזור שחקן חכם ובוגר יותר
אם דור פרץ היה מושאל שנה להפועל חיפה גם אל ים יכול להוריד ראש ולתת שנה של התחשלות והתבשלות עם הרבה דקות משחק
הגולם בן 22, טמטום זה לא משהו שעובר עם הגיל. חלאס לעשות ממנו גם איזה כישרון או שחקן צעיר ופוטנציאל, אין בו שום יתרון או תכונה בולטת כקשר אחורי. חלש, איטי, לא טכני, גובה ממוצע, אייקיו וחכמת משחק שליליים וחוץ מלסמן עם הידיים ולבוא בטענות לאחרים לא ראיתי ממנו שום דבר.
-
Niro
- קיבל.ה 2758 לייקים
הנה האדומים שלו בנוסף לאתמול, תראו את הדקות, אפס יכולת למידה. הגולם הכי גדול שלבש חולצה של הפועל.
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 228 לייקים
-
dino
- קיבל.ה 3179 לייקים
לא יקרה כלום אם הוא יוותר על הגליצ׳ים
הכדורגל שלו לא יפגע בלי זה.
הכדורגל שלו לא יפגע בלי זה.
הוא הוכיח מעבר לכל ספק שהוא שחקן שאי אפשר לסמוך עליו
אם אתה משחק לידו במשחק אתה בסטרס מתי הוא יעשה עבירה מטומטמת או יקבל אדום
לשחרר ומהר
אם אתה משחק לידו במשחק אתה בסטרס מתי הוא יעשה עבירה מטומטמת או יקבל אדום
לשחרר ומהר
כל מה שאני למד מהסרטונים האלה זה שגם אז וגם היום השופטים החליטו לתת לבית"ר את המשחק
אני רוצה לראות שדור פרץ אי פעם יקבל כרטיס אדום על כניסה דומה - גם לא עוד מיליון שנה
אני רוצה לראות שדור פרץ אי פעם יקבל כרטיס אדום על כניסה דומה - גם לא עוד מיליון שנה
- סומך
- קיבל.ה 1874 לייקים
הכתובת היתה על הקיר
גם במשחק הטוב שלו נגד חיפה הוא עשה עבירה שטותית על סף הרחבה שלנו שבמזל לא הסתיימה בגול
גם במשחק הטוב שלו נגד חיפה הוא עשה עבירה שטותית על סף הרחבה שלנו שבמזל לא הסתיימה בגול
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
פומפה
- קיבל.ה 708 לייקים
יכול להיות שדור פרץ לא היה מקבל אדום אבל זה נראה כאילו אתה מנסה ממש להסיר את האשמה מאל ים ולתלות הכל בשיפוט. אין ספק שהוא שחקן לא חכם ואין עוררין על זה שזה אדום. אפשר להגיד פרץ כן פרץ לא אבל שורה תחתונה זה אדום. מצופה משחקן שזה כבר קרה לו 3 פעמים לפני! לא לעשות את אותה הטעות שוב. אבל איתו זה ציפיות לחוד ומציאות לחוד. מה שכן יש אצלו גרף למידה, בפעמים הקודמות זה היה דקה 45 ככה שלא נשאר זמן ליריבה לנעוץ אותנו לפני המחצית והפעם הוא דאג להשאיר לביתר מספיק זמן.
- בז'רנו
- קיבל.ה 930 לייקים
אם מכניסים אותו לשחק שוב- רק במצב שאנחנו 11 שחקנים מול 10.
ככה מקסימום לא נהיה בנחיתות מספרית אחרי האדום הקבוע שלו
ככה מקסימום לא נהיה בנחיתות מספרית אחרי האדום הקבוע שלו
-
KingZivos
- קיבל.ה 318 לייקים
-
OrCohen
- קיבל.ה 327 לייקים
איך שוב הוא אופציה לחילוף?
שיעוף כבר מחיינו
שיעוף כבר מחיינו