אנדריאן קרייב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
נועם שחם
קיבל.ה  1095 לייקים

בוא נגיד ככה - אם אתה יכול להביא במקומול מישהו ברמה של קנגאווה או ונטורה, אתה אולי צודק.

אם אין לך ביד מישהו ברמה הזו, אין מה לדבר על זה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1580 לייקים

אם רוצים להתקדם צריכים למצוא מישהו במקומו.
הוא נתן הופעות בודדות מדהימות, אבל צריכים גם לשמור על יציבות ואת זה הוא לא עושה.
הפתרון האידיאלי זה אבו פאני, שחקן אש שמפנה מקום של זר על ה-8.
הוקיץ'
קיבל.ה  8616 לייקים

אנשים פה נדבקים למשחק אתמול כאילו זה לא ככה כל העונה.
אם כבר הוזכר פלקאו ושגם הוא היה חלש אתמול, אז זה נכון, אבל יש שאלה שהוא היה הרבה יותר טוב מקרייב העונה? אפשר להתווכח האם קשר אחורי כל כך מוגבל מתאים לכדורגל המודרני והאם זה מספיק טוב לקבוצה שרוצה להתחרות בצמרת (אני אישית פחות מתחבר לסגנון), אבל בעיני הוא חד משמעית ביצע בצורה טובה את התפקיד שלשמו הוא הוחתם. איפה זה ואיפה קרייב.
אדום ותיק
קיבל.ה  1323 לייקים

אין ספק שזה משחק לא טוב שלו.
לגבי חוליית מרכז השדה שרבים מעמיתי הגיבו כאן. זאת כמובן החוליה העיקרית והעדיפות מס 1 לדעתי שזקוקה לשידרוג.
לפני שזורקים את זה או את זה צריך להסתכל טוב טוב, מי אפשר להביא (רצוי להביא את ולוורדה או פראמין ,אבל זה לא מעשי...), מי זמין, והיבט תקציבי.
מציע לעמיתי להמתין עם הסיכומים לגביו ואחרים לסוף העונה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Charlie
קיבל.ה  1216 לייקים

הלך המומנטום כתב:אם רוצים להתקדם צריכים למצוא מישהו במקומו.
הוא נתן הופעות בודדות מדהימות, אבל צריכים גם לשמור על יציבות ואת זה הוא לא עושה.
הפתרון האידיאלי זה אבו פאני, שחקן אש שמפנה מקום של זר על ה-8.
כל מילה
אבו פאני יכול להיות המנוע שלנו באמצע
D&3
קיבל.ה  1733 לייקים

הוקיץ' כתב: 03 מאי 2026, 12:34 אנשים פה נדבקים למשחק אתמול כאילו זה לא ככה כל העונה.
אם כבר הוזכר פלקאו ושגם הוא היה חלש אתמול, אז זה נכון, אבל יש שאלה שהוא היה הרבה יותר טוב מקרייב העונה? אפשר להתווכח האם קשר אחורי כל כך מוגבל מתאים לכדורגל המודרני והאם זה מספיק טוב לקבוצה שרוצה להתחרות בצמרת (אני אישית פחות מתחבר לסגנון), אבל בעיני הוא חד משמעית ביצע בצורה טובה את התפקיד שלשמו הוא הוחתם. איפה זה ואיפה קרייב.
די נו זו כבר הגזמה פראית, המשחק שלו אתמול מתחרה במשחק הכי גרוע שלו העונה עם ההופעה השנייה שלנו בטרנר (זה גם לא מפתיע, הוא לא טוב בלשון המעטה תחת לחץ).
אבל אני מסכים עם ההשוואה לפלקאו.
הוקיץ'
קיבל.ה  8616 לייקים

D&3 כתב: 03 מאי 2026, 13:49
הוקיץ' כתב: 03 מאי 2026, 12:34 אנשים פה נדבקים למשחק אתמול כאילו זה לא ככה כל העונה.
די נו זו כבר הגזמה פראית, המשחק שלו אתמול מתחרה במשחק הכי גרוע שלו העונה עם ההופעה השנייה שלנו בטרנר (זה גם לא מפתיע, הוא לא טוב בלשון המעטה תחת לחץ).
לא הבנת, או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. לא טענתי שאתמול היה משחק סטנדרטי שלו, ברור שזה היה משחק גרוע באופן יוצא דופן. אני בסך הכל עניתי לטענות פה על כך ש"קל לבקר את קרייב אחרי משחק חלש", שהטענות שמועלות כאן קיימות כל העונה ולא נולדו אחרי המשחק הזה.
באופן כללי אני לא חושב שקרייב שחקן גרוע, רק לא מספיק טוב ובוודאי לא מתאים למה שאנחנו צריכים.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  739 לייקים

הוקיץ' כתב: 03 מאי 2026, 14:06
לא הבנת, או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. לא טענתי שאתמול היה משחק סטנדרטי שלו, ברור שזה היה משחק גרוע באופן יוצא דופן. אני בסך הכל עניתי לטענות פה על כך ש"קל לבקר את קרייב אחרי משחק חלש", שהטענות שמועלות כאן קיימות כל העונה ולא נולדו אחרי המשחק הזה.
באופן כללי אני לא חושב שקרייב שחקן גרוע, רק לא מספיק טוב ובוודאי לא מתאים למה שאנחנו צריכים.
אני רק אגיד שוב שהסטטיסטיקה שלו נמצאת באותו לבל (וקצת מעל) של המתחרים שלו בפלייאוף העליון פרט לקנגוואה שזה שחקן אחד ל שמביאים לפה. זה אמור להיות רמת ההשוואה שלכם

לא ברור לי מאיפה הקלות דעת להגיד דברים כאלה מבלי להיות מסוגל להביא הוכחה חותכת מלבד ״ראיתי מה ראיתי ואני יודע״ אבל זה כבר נרמול הcircle jerking

כמו בפעם הקודמת שאמרתי פה שקרייב הוא לא הבעיה, אומר זאת שוב - אם מישהו מכם חושב שכדורגל מקצועי זה כמו כדורגל בשכונה ושתביא לפה עוד לואיזו ב8 והכל ייפתר אז לא. זה לא יעבוד.

אתה צריך 6 דינמי ו10 שיבואו לשחק איתו במרכז השדה כאשר יש עליו את ונטורה פרץ וקנגוואה, אחרת גם אם תביא לפה את פריים אניאסטה יהיה לו בעיה לכדרר לבד חצי מגרש בשביל להגיע לשליש האחרון

קרייב היה במשחק לא טוב, אבל לא היה שם אף אחד שעזר לו.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1619 לייקים

כל המשחק הזה זה 80 אחוז ברדה. מערך לא מתאים והצבו, מוזרות
ועדין אתה מצפה משחקנים ביכירם ומנוסים שיתעלו במעמדים כאלה.
הוא היה הכי חלש בהפועל
D&3
קיבל.ה  1733 לייקים

לוקח אחריות, אכן לא הבנתי.
ואני לא בטוח שהוא לא מספיק טוב כדי להיות אחד משמונה זרים. לגבי לא מתאים, זה מאוד מאוד תלוי מה יהיה הרכש שנביא.

אני כן חושב שבמהלך העונה שינינו קצת את שיטה המשחק (פחות לחץ, יותר התקפות ארוכות) ולשיטה הזו הוא פחות מתאים (לחץ גבוה זה אחת התכונות החזקות שלו, וניהול משחק באמצע כשהכדור אצלנו מהפחות) , בטח לצד פלקאו, ושלפניהם יש את לואיזו שהוא יותר שחקן חופשי ממנהל משחק מקדימה (ובעיניי זה התפקוד האופטימלי בשבילו), אבל זה לא אומר שהוא לא יפרח בשיטה אחרת ובציוותים אחרים.

בסוף על אף המגרעות שלו, הוא הראה לדעתי שמבחינת יכולות התקפיות של הצטרפות מקו שני ומסירות עומק כן יש לו מה להציע. חששנו פה לדוגמא מזה שהיה לו מסירת מפתח 1 כל עונה שעברה, יש לו העונה כמעט 1 כזו למשחק.

נאמר זאת כך, נראה לי שכולם פה מסכימים שאנחנו צריכים לאמצע\10 שחקן שהוא עם יותר יכולת לנהל משחק. אני חושב שאנחנו יכולים להרוויח המון אם הוא יגיע בנוסף לקרייב ופלקאו, ולא במקום. חלוץ ישראלי סביר ברוטציה עם דאפה או התאזרחות של מאיימבו ולא תצטרך לפנות מקום של זר בשביל זה.
D&3
קיבל.ה  1733 לייקים

RedDrifter כתב: 03 מאי 2026, 14:14

אני רק אגיד שוב שהסטטיסטיקה שלו נמצאת באותו לבל (וקצת מעל) של המתחרים שלו בפלייאוף העליון פרט לקנגוואה שזה שחקן אחד ל שמביאים לפה. זה אמור להיות רמת ההשוואה שלכם

לא ברור לי מאיפה הקלות דעת להגיד דברים כאלה מבלי להיות מסוגל להביא הוכחה חותכת מלבד ״ראיתי מה ראיתי ואני יודע״ אבל זה כבר נרמול הcircle jerking

כמו בפעם הקודמת שאמרתי פה שקרייב הוא לא הבעיה, אומר זאת שוב - אם מישהו מכם חושב שכדורגל מקצועי זה כמו כדורגל בשכונה ושתביא לפה עוד לואיזו ב8 והכל ייפתר אז לא. זה לא יעבוד.

אתה צריך 6 דינמי ו10 שיבואו לשחק איתו במרכז השדה כאשר יש עליו את ונטורה פרץ וקנגוואה, אחרת גם אם תביא לפה את פריים אניאסטה יהיה לו בעיה לכדרר לבד חצי מגרש בשביל להגיע לשליש האחרון

קרייב היה במשחק לא טוב, אבל לא היה שם אף אחד שעזר לו.
אני חייב לדעת למה אתה מתכוון שאתה אומר הסטטיסטיקה.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1081 לייקים

איפה הוא ואיפה כל שחקני האמצע של קבוצות שלוקחות פה אליפות. כדאי שנדע לשים חוצץ בין כמה שהשחקנים נחמדים, אוהבים את המועדון ויש להם ילדים חמודים לבין מה שהקבוצה צריכה כדי להגשים את המטרות שלה
רדיוס לבית"ר!
Gania23
קיבל.ה  206 לייקים

Hapolo כתב: 03 מאי 2026, 19:14 איפה הוא ואיפה כל שחקני האמצע של קבוצות שלוקחות פה אליפות. כדאי שנדע לשים חוצץ בין כמה שהשחקנים נחמדים, אוהבים את המועדון ויש להם ילדים חמודים לבין מה שהקבוצה צריכה כדי להגשים את המטרות שלה
בדיוק , עם כל האהבה לזרים שלנו יש לנו סה"כ שלושה שהם באמת ברמה גבוהה (לויזו , ציקו , מאיימבו)
ר.ש
קיבל.ה  534 לייקים

קרייב ברמה גבוהה מאוד לדעתי.
לתחושתי הוא לא האשם העיקרי במצבו, אלא הציוות או המערך.
לשמחתי, כנראה שיישאר לעוד עונה ואז נדע באמת…
רואה שחורות המקורי
arik89
קיבל.ה  152 לייקים

ר.ש כתב: 03 מאי 2026, 20:03 קרייב ברמה גבוהה מאוד לדעתי.
לתחושתי הוא לא האשם העיקרי במצבו, אלא הציוות או המערך.
לשמחתי, כנראה שיישאר לעוד עונה ואז נדע באמת…
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  739 לייקים

הכי טוב על הדשא היום ושמישהו יגיד מילה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1619 לייקים

משחק טוב שלו
ארז שדה
קיבל.ה  1503 לייקים

RedDrifter כתב: 06 מאי 2026, 21:54 הכי טוב על הדשא היום ושמישהו יגיד מילה
גם צודק זאת מילה
cholo
קיבל.ה  287 לייקים

ההבדלים בין המשחקים אצלו זה מטורף. חייב להתייצב ביכולת
פומפה
קיבל.ה  708 לייקים

משחק אחד הוא מדהים משחק אחרי זוועה
חייב להיות יותר יציב
לירון האדום
קיבל.ה  2948 לייקים

היום היה טוב אז זה אומר שבדרבי יהיה גרוע?
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  275 לייקים

RedDrifter כתב: 06 מאי 2026, 21:54 הכי טוב על הדשא היום ושמישהו יגיד מילה
מסכים שהיה מצוין היום. וזה החדשות הטובות. באמת היה הרבה יותר טוב מאשר מול ב"ש.
אבל יחד עם זה יש לי גם מילה. זה אמנם אולי שולי וזניח יחסית, אבל זה רק עד עכשיו היה ככה. לפחות אותי זה קצת מדאיג.
הוא עושה המון פאולים, ששורקים רק על פרומיל מהם. וזה סוג של רולטה רוסית הדבר הזה. בטח בעידן הוואר.
זה כמובן יכול לפגוע בנו בעתיד.
חלק מהסיבה שעד עכשיו זה אולי לא כ"כ הורגש, זה גם בגלל שזה עדיין לא היה חלק ממהלכים קריטיים כמו למשל בעיטה חופשית מסוכנת של היריב/אדום/פנדל נגדנו/פנדל לנו שעלול להתבטל/גול שלנו שעלול להיפסל.
אבל זה בדגש על עדיין לא.
מקווה לראות אצלו שיפור גם בזה.
רינגו סטאר המלך

"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6244 לייקים

מחצית ראשונה היה רע כהרגלו לאחרונה, מאז שאל-ים יצא הוא היה חייב להתעורר ולתת אקסטרה ואכן נתן.
בקיץ להחליף.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  739 לייקים

מתגלגל פה מצחוק מחלק מהתגובות באמת

חוץ מקנגוואה אין אחד שברמה שלו

אתם מעלים אותו עם שחקנים כמו אל ים ומצפים ממנו להיות ברמה פסיכית לבד כל הזמן
אסון למכבי
קיבל.ה  147 לייקים

אולי שווה לשים אותו 6 לבד במשחקים ואלקוקין לידו או שחקן התקפי אחר
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1313 לייקים

היה טוב היום
צבי שיסל
קיבל.ה  197 לייקים

אחלה משחק שלו
עונה הבאה חייב להחליף את שני הקשרים האחוריים
נגמר הנוער
קיבל.ה  222 לייקים

הוא שחקן טוב מאוד לליגה.
יש תחושה שהוא יכול להיות אפילו עוד יותר טוב בגלל המבנה הפיזי ושפת גוף במשחק שמשדרת אדישות ומכאן לדעתי התסכול ממנו.
סמל אישי של משתמש
רמונז
קיבל.ה  51 לייקים

cholo כתב: 06 מאי 2026, 21:56 ההבדלים בין המשחקים אצלו זה מטורף. חייב להתייצב ביכולת
אני חושב ששני המשחקים האחרונים הם דוגמה מעולה ליתרונות והחסרונות שלו. מול קנגווה וונטורה - נעלם. לא היה לו מה למכור והתקשה מאד תחת הלחץ המסיבי. מול האמצע האנמי של ביתר - בלט בפיזיות וביכולת לנווט את המשחק. אם יש לנו שאיפות גדולות, נצטרך לשחק מול קבוצות עם קשרים חזקים ואני לא בטוח שקרייב הוא האיש למשימה הזו.
ולמרות הכל - אני מאד אוהב את הקבוצה שלנו השנה וקרייב הוא אחד השחקנים האהובים בה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  739 לייקים

רמונז כתב: 07 מאי 2026, 08:56
cholo כתב: 06 מאי 2026, 21:56 ההבדלים בין המשחקים אצלו זה מטורף. חייב להתייצב ביכולת
אני חושב ששני המשחקים האחרונים הם דוגמה מעולה ליתרונות והחסרונות שלו. מול קנגווה וונטורה - נעלם. לא היה לו מה למכור והתקשה מאד תחת הלחץ המסיבי. מול האמצע האנמי של ביתר - בלט בפיזיות וביכולת לנווט את המשחק. אם יש לנו שאיפות גדולות, נצטרך לשחק מול קבוצות עם קשרים חזקים ואני לא בטוח שקרייב הוא האיש למשימה הזו.
ולמרות הכל - אני מאד אוהב את הקבוצה שלנו השנה וקרייב הוא אחד השחקנים האהובים בה.
מול באר שבע - שלושת הקשרים הטובים בליגה עם ניסיון ואתה השארת אותו לשחק עם אל ים ופלקאו

איך אתה רוצה שהוא יצליח? חייב שחקן ברמה שלהם שישחק לצידו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1182 לייקים

משחק טוב שלו
אני בתחושה שאם מגיע לקישור ישראלי בפרופיל גבוה סטייל אבו פאני, קארצב או נטע לביא
הוא יכול להיות יציב וטוב בהרבה
shaolin232
קיבל.ה  781 לייקים

מצד אחד משחק טוב שלו היה דיי לבד באמצע עד שאדון מאמן הגיב, הוא באמת השתדל, מצד שני המון איבודים מסוכנים, אבל שוב לא אשמתו שאל ים הפקיר אותנו, והמאמן השאיר אותו לבד באמצע, אז יאמר לזכותו שהוא השקיע וניסה
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  921 לייקים

אי אפשר לפענח ולהבין את הבחור הזה, תעלומה. יודע לתת משחקים גדולים, ויודע להראות כמו חושך מוחלט. לפעמים הוא עושה את ה- Shift הזה תוך כדי משחק, כמו בדרבי צ'יקו, עם 60 דקות בינוניות להחריד ומטה, ופתאום שלושים דקות של שחקן-על שאי אפשר לעצור ונמצא בכל מקום במגרש. לא יודע אם זה הכל עניין מנטלי, או אולי תפקוד טקטי עקום שברדה כופה עליו, או בכלל החיבור עם פלקאו.

אני גם לא יודע להגיד מי מביניהם הוא הבעיה האמיתית שלנו באמצע, אבל אני כן משוכנע שהחיבור שלהם הוא לא טוב. אם מחליטים להביא לפה זר בקליבר רציני (או איזה אבו-פאני למי שמאמין באגדות ילדים) ל- 6/8, כנראה שהייתי מסוקרן לראות יותר את הציוות של קרייב איתו, מאשר את הציוות של פלקאו. אבל אחד מהם חייב לעזוב בסוף העונה אם יש לנו שאיפות גבוהות יותר מרק להיות קבוצת פלייאוף עליון.
cholo
קיבל.ה  287 לייקים

Mendelson כתב: 07 מאי 2026, 10:25 אי אפשר לפענח ולהבין את הבחור הזה, תעלומה. יודע לתת משחקים גדולים, ויודע להראות כמו חושך מוחלט. לפעמים הוא עושה את ה- Shift הזה תוך כדי משחק, כמו בדרבי צ'יקו, עם 60 דקות בינוניות להחריד ומטה, ופתאום שלושים דקות של שחקן-על שאי אפשר לעצור ונמצא בכל מקום במגרש. לא יודע אם זה הכל עניין מנטלי, או אולי תפקוד טקטי עקום שברדה כופה עליו, או בכלל החיבור עם פלקאו.

אני גם לא יודע להגיד מי מביניהם הוא הבעיה האמיתית שלנו באמצע, אבל אני כן משוכנע שהחיבור שלהם הוא לא טוב. אם מחליטים להביא לפה זר בקליבר רציני (או איזה אבו-פאני למי שמאמין באגדות ילדים) ל- 6/8, כנראה שהייתי מסוקרן לראות יותר את הציוות של קרייב איתו, מאשר את הציוות של פלקאו. אבל אחד מהם חייב לעזוב בסוף העונה אם יש לנו שאיפות גבוהות יותר מרק להיות קבוצת פלייאוף עליון.
אני מניח שזאת הסיבה שהוא אצלנו ולא במקומות מפוארים יותר.
כשרון יש, אבל החיווטים במח לא מאפשרים לו לספק תפוקה מקסימלית 90 דקות כל משחק.
הלוואי ואצלנו יצליח להתייצב אבל בגדול, השנה זה סוג השחקנים שיכלנו להרשות לעצמנו / שבכלל חושבים להגיע לפה.
מוכשרים מאוד אבל לא יציבים או שלא עשו עדיין מספיק.
L.S
קיבל.ה  2223 לייקים

המשחק הכי טוב שלו בהפועל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
בן לוז
קיבל.ה  665 לייקים

רק לחשוב איך הוא ייראה ליד קשר כמו עלי מוחמד או כמו קשר שם קוד דנילסון שרצו להביא בקיץ
הוא חיב לידו קשר 50:50 טכני ודינמי שיודע להניע כדור
איתן
קיבל.ה  14 לייקים

הבעיה בקישור זה יותר הציוות של פלקאו וקרייב מאשר פלקאו או קרייב
Niro
קיבל.ה  2754 לייקים

בן לוז כתב: 07 מאי 2026, 11:34 רק לחשוב איך הוא ייראה ליד קשר כמו עלי מוחמד או כמו קשר שם קוד דנילסון שרצו להביא בקיץ
דנילסון קראו לקשר אמצע הטכני שהיה מלפפון בקיץ? היה נראה מפחיד. מה איתו היום?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  739 לייקים

בן לוז כתב: 07 מאי 2026, 11:34 רק לחשוב איך הוא ייראה ליד קשר כמו עלי מוחמד או כמו קשר שם קוד דנילסון שרצו להביא בקיץ
קרייב בא במקום דנילסון. לא שחקנים שיכולים לשחק ביחד.

אתה צריך מישהו שהוא יודע להניע כדור מאחור ולא מטומטם מספיק לצאת באדום אחרי 27 דקות בגלל איזה גליץ חסר אחריות שעשית
שליחת תגובה