Brilliant כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57
שאלה כללית שאני חושב עליה הרבה - איך בnba משחקים בכיף בפליאוף 40 דקות פלוס ופה שחקנים שמשחקים 30 גמורים ואין להם אוויר? זה לא שפליאוף שם הוא לא סופר אינטנסיבי.
הרבה יותר הפסקות, המשחק בנבא נעצר כל דקה, כל סטופ פוזשן ארוך בהרבה...
וגם בכלליות, גם בפליי-אוף, בנבא פשוט שומרים פחות ומשותפים יותר שחקנים.
לגבי עניין התקציב, אין ביורוליג שקיפות תקציבית, אלה הערכה בלבד. כמו שמצורף כאן.
אם נסתמך על ההערכה, אמנם תקציבי השחקנים של ריאל והפועל קרובים, אבל יש כאן כמה הטיות (מס מלחמה, מס קבוצה חדשה, שכר מופרז של מיצ'יץ' שחלקו עניין שיווקי) ולכן התקציב השחקנים הריאלי של ריאל יהיה גבוה משמעותית. מה עוד בריאל המצב מוקצן לצד השני, כלומר מועדון פאר, שיכול למשוך שחקנים בשכר אפילו יותר נמוך משכר הממוצע שלהם בשוק.
תבוסה משפילה.
תבוסה - זה ברור התוצאה מדברת. בעיקר לאור המשחק שלנו בחצי הראשון. הם הגיבו בהעלעת הרמה ואנחנו התקפלנו. אפילו לא היינו ברמה של חצי ראשון.
השפלה - כי התפרקנו באופן שלא מתאים לקבוצה מיקצוענית כשהמצב קשה. לא התאמצנו לעצור את הסחף, השארנו עבירות שאפשר והיה צריך לנצל כדי לעצור סחף. ואיבדנו את קור הרוח, הסדר והאירגון (את המעט שיש). ובעיקר לא הראנו רוח לחימה ואגרסיביות שמתאימה למצב שהועמדנו מולו.
נכון זאת ריאל והיא בבית. אבל הראנו בחצי הראשון שאפשר גם אחרת (נכון שגם בחצי הזה לא מצאנו פתרון לגרובה ומלאדון) .
מקווה מאד שהצוות המיקצועי והשחקנים יפיקו לקחים וננסה לנצח את המשחק השלישי. יללה הפועל מלחמה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוג
כל שחקן פה חתם על חוזה ומקבל מיליונים (!) ועם כל שחקן עשו שיחת ציפיות לעונה הזאת
מי נפגע? מה אתה מבלבל את המוח?
ככה הדברים נראים לי, ככה לא מתייחסים לשחקן מוביל, לא נותנים פירורי דקות בגארבג', ככה אני רואה את הדברים.
אתה שמח מההתנהלות, תבורך, מאחל לך לקבל יחס כזה גם מהמנהל שלך.
דבר ראשון דבר יפה מבלבל תמוח תגיד לאחותך
דבר שני כמה פעמים צריך להזכיר לכם שים מדר בילה את כל החצי הראשון של העונה כשהוא פצוע ויצא מהקצב לגמרי, ואז התחילה גם מלחמה ואי אפשר להחזיר אותו לקצב בליגה
וכן, שחקן צריך להלחם על דקות גם בסוף משחק ולהוכיח שהוא ראוי להיות מוביל במפעל הזה, כי עם כל הכבוד לים מדר הוא לא שחקן מוביל ביורוליג ולא היה כזה בשום קבוצה
אחרי שעבר יום, וגם העצבים על התצוגה ירדו, מתנצל על צורת ההתנסחות, לא מתאים ולא מכבד.
רק הפועל כתב: ↑03 מאי 2026, 12:22
שורה תחתונה אפשר להגיד הישג על ההעפלה לפליאוף אבל מה לעשות שהקבוצה לא מספיק טובה , מאמינים פה שאנחנו מספיק טובים לקחת אליפות ? אני בספק , זה אומר הכל
לא יודע מה איתכם, אבל אני אוהד הפועל , וכל כך שבע מרורים מהישגים (בסל ורגל ) כך שגם כשהמצב טוב מאד אני לא יוצא מגידרי.
לפעמים אחרי הנצחונות הייתי מסתכל בעיתון או בשידור חוזר לראות שבאמת ניצחנו.... (מכתב בבדיחות הדעת)
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)