הפועל נגד בית"ר - יום רביעי, 6.5 ב-19:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
ר.ש
קיבל.ה  516 לייקים

בהפועל ליידנר מורחק עקב צהובים - השאר כשירים וזמינים, טפו טפו, אבל עם כמה שחקנים שבסכנת הרחקה לדרבי (לואיזו, קרייב, פלקאו).

בבית"ר ייעדר טימוטי מוזי עקב צהובים.

לדעתי - המשחק הכי חשוב השבוע ואולי העונה. ניצחון בו יקרב אותנו אל עבר שתי מטרות הבונוס שנותרו העונה אחרי שעמדנו ביעדים (להגיע לאירופה) - מקום שלישי ולהרוס לבית"ר אליפות.

להתאבד הפועל!
נערך לאחרונה על ידי ר.ש ב 03 מאי 2026, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
רואה שחורות המקורי
red_boy
קיבל.ה  59 לייקים

ליידנר לא יכול לשחק בשל צהובים
Red_man
קיבל.ה  2370 לייקים

לא טוב לי
cholo
קיבל.ה  281 לייקים

גם לויזו, פלקאו וקרייב בסכנת הרחקה מהדרבי בשל צהובים אאל״ט
Charlie
קיבל.ה  1209 לייקים

לויזו צריך להיזהר כי טיפשי יהיה לשחקן קדמי לקבל צהוב משמעותי כזה. הוא לא בדיוק שחקן שנוהג לרדת לתאקל באמצע המגרש.

שני האחרים כבר יותר בעייתי כי התפקיד שלהם הוא לעצור התקפות והרבה פעמים זה נגמר בעבירות וצהובים. פלקאו אגרסיבי יותר ולכן לא אתפלא אם יחטוף צהוב. מצד שני קרייב בתקופה גרועה ועלול לאחר לתיקול ולקבל צהוב.
מה שכן, אם אחד מקבל צהוב כדאי להחליף גם את השני כדי שלא יוצהב גם כן.
ואולי לאור היכולת שלהם, במיוחד קרייב, מי מהם לא יפתח בכלל נגד בית''ר.
אדום ותיק
קיבל.ה  1309 לייקים

cholo כתב: 03 מאי 2026, 12:18 גם לויזו, פלקאו וקרייב בסכנת הרחקה מהדרבי בשל צהובים אאל״ט
מקווה מאד שאנחנו נביא נקודות מהמשחק הזה.
הסכנה לחטוף צהוב שימנע השתתפות מול ביתר הורגשה אמש. השחקנים נזהרו מאד גם בתיקולים שלא היה בהם סיכוי לצהוב. זה מצב פסיכולוגי. גישה כזאת בעיקר מהקישור ההגנתי היא התאבדות מול ביתר.
אם אני ברדה אני עולה עם אל-ים במקום לואיזו\קרייב ומשלב את מי שלא עלה לאחר שאל-ים יצבור את הצהוב שלו.
מקווה מאד שנעלה עם גישה יותר הגנתית. ביתר, תעלה עם אש בעיניים כי האליפות על השולחן והם בכושר טוב מאד. הייתי משלבאת למקין באגף, לא כמגן,לתגבר יכולות הגנה והתקפות מעבר.
העיקר מלחמה על כל כדור ולא לחשוש מאגרסיביות ופרובוקציות שלהם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  876 לייקים

האמצע של בית"ר מפחיד יותר וחזק יותר מהאמצע של המחלה, ולכן אין שום סיבה לוותר על מישהו במרכז המגרש משיקולי צהובים לדרבי. המחלה חזקים יותר מהאגפים, ולכן אני שמח שליידנר יחמיץ בית"ר ולא את הדרבי. אסור להגיע למצב שקוקו מחמיץ את הדרבי.

דווקא בסיטואציה הזאת ועם הרוטציה המתבקשת, ממש מבאס אותי שיזן שרוף לחלוטין אצל ברדה (הוא חמישי בתור לעמדת המגן השמאלי, לא? ליידנר, קוקו, מורגן ולמקין לפניו). הוא רחוק מלהיות מושלם, יש לו המון בעיות, ואנחנו נהיה חייבים להחליף אותו בקיץ - אבל הוא לא קסטרופה כמו שעושים ממנו. והיו לו גם משחקים טובים העונה, בליגת העל, לצד כמה משחקים לא טובים. הייתי עולה איתו בשמאל, עם פיבן בימין, ושומר את קוקו לדרבי (בתקווה שישחק בצד ימין, וליידנר בשמאל).

מבחינת האמצע מקווה שיעלה עם אל ים, הוא משדרג אותנו, למרות שהוא עדיין צריך לשפר כל מיני אלמנטים במשחק שלו. מצידי שישחק עם אל ים ופלקאו, או אל ים וקרייב (שנראה מחוק מעייפות, למען האמת, אולי מסביר חלקית את התצוגת נפל שלו אתמול). לחילופין, אלקוקין כבר שני משחקים עולה מהספסל ונראה נהדר.
Niro
קיבל.ה  2691 לייקים

קונים תיקו ובלי צהובים ללואיזו ליידנר ופלקאו?
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  681 לייקים

Niro כתב: 03 מאי 2026, 13:35 קונים תיקו ובלי צהובים ללואיזו ליידנר ופלקאו?
ברור (ליידנר כבר מורחק מהמשחק מול בית״ר)

איפה לחתום?
אף לא צעד לאחור :hapoel:
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  876 לייקים

Niro כתב: 03 מאי 2026, 13:35 קונים תיקו ובלי צהובים ללואיזו ליידנר ופלקאו?
בבלומפילד? אבוי לנו אם קונים את זה מראש.

בכלל התחזקה אצלי התחושה שהסיבה שאנחנו מנצחים בבלומפילד, מעבר לקהל המדהים הזה, זה משהו מנטלי אצל ברדה. כאילו שהוא מגיע לבלומפילד עם איזו אמונה שהוא יכול וצריך לנצח, ולכן הוא לא מאבד עשתונות עם ההרכבים לפני והחילופים תוך כדי המשחק. סתם תחושה.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  910 לייקים

דל"פ:
לעלות לנצח ולנפץ להם את הבירכיים.
לא מעניין חישובים של צהובים.
נכון שהדרבי הוא הכי מרגש.
אבל אני רוצה לדפוק להם את האליפות.
מקסימום נעלה עם חיסורים בדרבי וגם שם נשבור כמה פיקות לנבלות
לירון האדום
קיבל.ה  2922 לייקים

מלחמת עולם!
להילחם על כל כדור, לא לתת להם לנשום.
לפרק את שועה איפה שצריך.

צור
קוקו ציקו מאיימבו פיבן
קרייב פלקאו
סילבה/אלקורין/למקין, לואיזו, טורי
בואטנג

רק הפועל !
טכנית לארז
קיבל.ה  2716 לייקים

חח
גל לייבוביץ' שהטה מולינו נגד ק"ש - הוא בואר.

נמשיך לחכות לנס השופטים הזרים בענף הגמור הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
תא מרבוטא
קיבל.ה  946 לייקים

הימור שלי
מפסידים לביתר
תיקו בדרבי לכל היותר
מנצחים כנראה את פתח תקווה
חיפה תיקו או הפסד
ביתר הפסד
בקיצור אני צופה לכל היותר 5 נקודות
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  876 לייקים

טכנית לארז כתב: 03 מאי 2026, 13:54 חח
גל לייבוביץ' שהטה מולינו נגד ק"ש - הוא בואר.

נמשיך לחכות לנס השופטים הזרים בענף הגמור הזה.
בדרבי האחרון שמואלביץ' היה ב- VAR והציל אותם. הוא גם זה שישב ב- VAR בדרבי צ'יקו, אאל"ט, וניסה במשך 3 דקות למצוא סיבה לבטל את השער. לייבוביץ' אפילו גרוע ממנו.

הדבר היחיד שהייתי רוצה שנעתיק מעופר ינאי זו ההתעקשות על "מהפיכה משפטית" סופר-מוצדקת. הייתי אפילו מגייס בעלי קבוצות נוספים לאירוע, כמו אלונה שגם סבלה מזה. ובשביל להצדיק את זה צריך לשכור שירות של שופט בינלאומי זר בעל שם, שינתח את הפסיקות במגרש ובוועדה המקצועית אחרי משחקים (הם פרסמו השבוע כתבת תעמולה על כמות הפעמים שקבוצות הרוויחו מטעויות שיפוט, אבל הרמאות הייתה שהתבססו על הוועדה המקצועית כסמן הימני לטיב ההחלטה). ואפשר יהיה ככה לפרסם את זה במסודר, אני בטוח שנתונים כאלו ירעידו את הספורט הישראלי ויאלצו את כולם לדבר על זה.
שליחת תגובה