כל עוד אודיאסי נותן משחקים טובים, יש לאיטודיס תירוץ והוא היה טוב במשחקים האחרונים. היום זה ברור מדי כשאודיאסי גרוע מאד ומוטלי היחיד שלא שיחק מכל הסגל.
רבע גמר יורוליג. ריאל מדריד-הפועל, משחק 2
-
Charlie
- קיבל.ה 1208 לייקים
-
El dudernio
- קיבל.ה 2008 לייקים
ים חייב לשים את הכדורים האלן בפנים.
איזה התפרקות חצי שני.
וזה בעיקר על איטודיס
איזה התפרקות חצי שני.
וזה בעיקר על איטודיס
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 01 מאי 2026, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Money
- קיבל.ה 1173 לייקים
חטפנו 62 נקודות במחצית השנייה ועשינו 7 עבירות כל המחצית.
יורקים עלינו בפרצוף
יורקים עלינו בפרצוף
-
Xavi
- קיבל.ה 1922 לייקים
לא מבין איך מלהוביל במחצית אנחנו מתפרקים ככה
-
Red_man
- קיבל.ה 2367 לייקים
מדויק.El dudernio כתב: ↑01 מאי 2026, 23:50 ים חייב לשים את הכדורים האלן בפנים.
איזה התפרקות חצי שני.
וזה בעיקר על איטודיס
בסוף לא ציפיתי לנצח, אבל גם לא לזריקת זין הזאת, תלחמו יה מטומטמים. המחצית השניה הייתה פשוט גרועה
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
צריך להיות שיכור לחלוטין כדי לחשוב שזה כישלון.
ריאל קבוצה אדירה, בבית כנראה הטובה באירופה, ובעיקר היא מצ' אפ נוראי עבורנו. מול כל קבוצה אחרת זה לא היה נראה ככה. מבאס, אבל זה המצב.
בכל מקרה, הסדרה לא גמורה. בבולגריה יהיה סיפור אחר ואני מקווה מאוד שננצח את משחק מספר 3, כי אחרת אני אהיה תקוע לעוד יומיים בסופיה
ריאל קבוצה אדירה, בבית כנראה הטובה באירופה, ובעיקר היא מצ' אפ נוראי עבורנו. מול כל קבוצה אחרת זה לא היה נראה ככה. מבאס, אבל זה המצב.
בכל מקרה, הסדרה לא גמורה. בבולגריה יהיה סיפור אחר ואני מקווה מאוד שננצח את משחק מספר 3, כי אחרת אני אהיה תקוע לעוד יומיים בסופיה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
ברור, לקח שחקן ומחק אותו עד למצב שהביטחון שלו בריצפה וכל פעולה נרשמת נגדו.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:50עם הלייאפ הפשוט שמדר החטיא עכשיו מגיע לו שאיטודיס ישים לו כדור לפרצוףיהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:49במקום מדר אני זורק לאיטודיס את הכדור ישר לפרצוף. מתעקשים להוכיח עאלק.
יאללה הביתה!!!
-
קובי
- קיבל.ה 659 לייקים
תם הטכס, חבל
תודה על עונה אירופאית שרובה הייתה כייפית
תודה על עונה אירופאית שרובה הייתה כייפית
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 01 מאי 2026, 23:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Brilliant
- קיבל.ה 371 לייקים
לעלות קר עם כל המחליפים כשהמשחק באווירת אס״ק זה לא דומה לעלות לחמש דקות ברבע השני (כמו מוטלי במשחק הראשון).
-
ואן גוך
- קיבל.ה 310 לייקים
חייבים לשנה הבאה להחליף את כל שחקני ה-3 ו-4 ומיציץ כמובן.
משאיר את בראיינט בלייקני ג׳ונס אוטרו ואודיאסי (כגבוה שלישי).
כל שאר הזרים להגיד יפה שלום ולהביא לחמישייה הראשונה רכז, עמדה 2 ו-4.
עונה שענתה על הציפיות עם כי רוב הזמן הייתה לא כייפית לצפיה.
משאיר את בראיינט בלייקני ג׳ונס אוטרו ואודיאסי (כגבוה שלישי).
כל שאר הזרים להגיד יפה שלום ולהביא לחמישייה הראשונה רכז, עמדה 2 ו-4.
עונה שענתה על הציפיות עם כי רוב הזמן הייתה לא כייפית לצפיה.
-
Gania23
- קיבל.ה 196 לייקים
מחיר הזלזול במונאקו במשחק האחרון , חבל היה אפשר לעשות פיינל פור אם לא ריאלהוקיץ' כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52 צריך להיות שיכור לחלוטין כדי לחשוב שזה כישלון.
בכל מקרה, הסדרה לא גמורה. בבולגריה יהיה סיפור אחר ואני מקווה מאוד שננצח את משחק מספר 3, כי אחרת אני אהיה תקוע לעוד יומיים בסופיה![]()
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
אני לא למזלו של הסמרטוט הזה.KingAlpaca כתב: ↑01 מאי 2026, 23:50וזה למה אתה לא שחקן מקצוען...יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:49במקום מדר אני זורק לאיטודיס את הכדור ישר לפרצוף. מתעקשים להוכיח עאלק.
שימשיך בחיסול הממוקד, יש עוד קצת ומדר לא יהיה פה יותר, לשמחת רבים מסתבר
יאללה הביתה!!!
- Brilliant
- קיבל.ה 371 לייקים
ועם הכל. זה ספורט, זה כדורסל, ועדיין לא הודחנו. צריך לעלות לנצח את משחק 3. כשזה לא משחק ביתי שלהם, אנחנו יכולים להיות יותר טובים מזה.
-
El dudernio
- קיבל.ה 2008 לייקים
לשחק יותר עם אדאורדס ב 4.הוקיץ' כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52 צריך להיות שיכור לחלוטין כדי לחשוב שזה כישלון.
בכל מקרה, הסדרה לא גמורה. בבולגריה יהיה סיפור אחר ואני מקווה מאוד שננצח את משחק מספר 3, כי אחרת אני אהיה תקוע לעוד יומיים בסופיה![]()
הרבה יותר חילופים לא יכול להיות שאוטורו משחק את כל הרבע הראשון, זה הורג אותו לשאר המשחק.
לשחק יותר עם מוטלי שהוא כישרון התקפי שלא נופל מאוטורו, תתן להם להגיב אליך ולא לרדוף כל הזמן, טאי נחמד אבל הרג אותנו היום.
ובכלל להפסיק עם הקטע הזה של 10 + דקות רצופות לשחקנים. תן להם 6-7 גג והם לא יגמרו.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1990 לייקים
יאללה, חזרה לסנוקר,
תודה להיגינס.
תודה להיגינס.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Red_man
- קיבל.ה 2367 לייקים
ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52ברור, לקח שחקן ומחק אותו עד למצב שהביטחון שלו בריצפה וכל פעולה נרשמת נגדו.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:50עם הלייאפ הפשוט שמדר החטיא עכשיו מגיע לו שאיטודיס ישים לו כדור לפרצוףיהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:49
במקום מדר אני זורק לאיטודיס את הכדור ישר לפרצוף. מתעקשים להוכיח עאלק.
- Brilliant
- קיבל.ה 371 לייקים
שאלה כללית שאני חושב עליה הרבה - איך בnba משחקים בכיף בפליאוף 40 דקות פלוס ופה שחקנים שמשחקים 30 גמורים ואין להם אוויר? זה לא שפליאוף שם הוא לא סופר אינטנסיבי.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1861 לייקים
ראיתי שגם אתה וגם אלפקה וגם נוספים חוזרים כאן על טיעון איש הקש הזה, אשמח לראות ציטוט של הודעה מאשכול המשחק שטענה ל"כישלון". אני עברתי על ההודעות מעמוד 6 ולא היתה כזאתהוקיץ' כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52 צריך להיות שיכור לחלוטין כדי לחשוב שזה כישלון.
יש אכזבה גדולה מהמשחק, זה כן, אני חושב שאתם השיכורים שמבחינתכם המחצית השניה לא היתה מבזה כי זאת ריאל מדריד אז הכל טוב
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
היו הרבה דברים טובים , במיוחד בחצי בראשון
היו דקות טובות שלקחנו הרבה ריבאונדים והיינו אגרסיבים
היו גם דקות רעות מאוד ,במיוחד עם החמישיה השניה שלקחו זריקות מהירות וקשות ולא מצאו את עצמם בהגנה
יכול להיות מדהים עם נצליח לעלות לפיינלפור אבל אני בעיקר מתייחס למשחקים האלו כבונוס נהדר לעונה אירופאית טובה
היו דקות טובות שלקחנו הרבה ריבאונדים והיינו אגרסיבים
היו גם דקות רעות מאוד ,במיוחד עם החמישיה השניה שלקחו זריקות מהירות וקשות ולא מצאו את עצמם בהגנה
יכול להיות מדהים עם נצליח לעלות לפיינלפור אבל אני בעיקר מתייחס למשחקים האלו כבונוס נהדר לעונה אירופאית טובה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
אם תסתכל אחורה, תראה שרןב הביקורת שלי על איטודיס היא היחס שלו לשחקנים. מה לעשות שאת מדר אני אוהב יותר מאדוארדס שעוד מעט נשכח שהיה פה בכלל. ובנוסף לזה, מדר משמעותי פי מיליון עבורנו גם לליגה.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52ברור, לקח שחקן ומחק אותו עד למצב שהביטחון שלו בריצפה וכל פעולה נרשמת נגדו.
וכן, שחקן שלא משחק, נראה כמו מדר, אדוארס ורנדולף, כמה מפתיע. מוטלי שהיה מצוין בשנה שעברה שכח לשחק? או שפשוט מישהו מחק אותו ונותן לו פירורי דקות?
על כך שיש לנו 12 שחקנים והוא שוחק עד מוות 8 כשכל השאר מנפנפים מגבות, כבר כתבתי מספיק.
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 02 מאי 2026, 00:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1861 לייקים
שניהם שיחקן כבר בסדרה וגם במשחקים שלפני, שניהם שיחקו 10 דקות בממוצע למשחק מאז שבאו.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52ברור, לקח שחקן ומחק אותו עד למצב שהביטחון שלו בריצפה וכל פעולה נרשמת נגדו.
המשחק האחרון שאיטודיס נתן לים לשחק לא בגארבג' מוחלט היה מול ולנסיה ב5 בפברואר
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוגיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:01אם תסתכל אחורה, תראה שרןב הביקורת שלי על איטודיס היא היחס שלו לשחקנים. מה לעשות שאת מדר אני אוהב יותר מאדוארדס שעוד מעט נשכח שהיה פה בכלל. ובנוסף לזה, מדר משמעותי פי מיליון עבורנו גם לליגה.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52
ברור, לקח שחקן ומחק אותו עד למצב שהביטחון שלו בריצפה וכל פעולה נרשמת נגדו.
על כך שיש לנו 12 שחקנים והוא שוחק עד מוות 8 כשכל השאר מנפנפים מגבות, כבר כתבתי מספיק.
כל שחקן פה חתם על חוזה ומקבל מיליונים (!) ועם כל שחקן עשו שיחת ציפיות לעונה הזאת
-
Tals2000
- קיבל.ה 121 לייקים
היום הם ברחו לא בגלל ריפיון, אלא בגלל מיציץ הטמבל, פעמיים.
פעם אחת בתחילת המחצית כשעוד הובלנו במשחק צמוד והוא עשה 3 שטויות תוך דקה מה שהוביל את הבריחה שלהם כי אחרי זה השחקנים ניסו לחזור ו״להציל״ ואז עשו שטויות שרק הגדילו את הבור.
ופעם שנייה בטכנית שלו. היינו במומנטום ובמקום סל ועבירה שמורידים ל 9 עשה את הטכנית מה שהוציא כנראה את הרוח והתחיל את הבריחה הגדולה.
מיציץ פשוט הורס משחק אחרי משחק
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 02 מאי 2026, 00:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1861 לייקים
לדעתך אחרי הסדרה ההירואית של ים מול ולנסיה, כשעשו לו שיחת ציפיות לעונה הזאת היא היתה "חבר תתכונן גם כששני הרכזים הזרים שהבאנו יסריחו את המגרש אתה תראה דקות רק כשכולם כבר חושבים על המקלחת של אחרי ומה הם ילכו לאכול"?iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:04חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוגיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:01אם תסתכל אחורה, תראה שרןב הביקורת שלי על איטודיס היא היחס שלו לשחקנים. מה לעשות שאת מדר אני אוהב יותר מאדוארדס שעוד מעט נשכח שהיה פה בכלל. ובנוסף לזה, מדר משמעותי פי מיליון עבורנו גם לליגה.
כל שחקן פה חתם על חוזה ומקבל מיליונים (!) ועם כל שחקן עשו שיחת ציפיות לעונה הזאת
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
מי נפגע? מה אתה מבלבל את המוח?iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:04חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוגיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:01אם תסתכל אחורה, תראה שרןב הביקורת שלי על איטודיס היא היחס שלו לשחקנים. מה לעשות שאת מדר אני אוהב יותר מאדוארדס שעוד מעט נשכח שהיה פה בכלל. ובנוסף לזה, מדר משמעותי פי מיליון עבורנו גם לליגה.
ככה הדברים נראים לי, ככה לא מתייחסים לשחקן מוביל, לא נותנים פירורי דקות בגארבג', ככה אני רואה את הדברים.
אתה שמח מההתנהלות, תבורך, מאחל לך לקבל יחס כזה גם מהמנהל שלך.
יאללה הביתה!!!
-
El dudernio
- קיבל.ה 2008 לייקים
לפני שבוע הוא שיחק יום אחרי יום מעל 40 דקות במצטברפרימו לוי כתב: ↑02 מאי 2026, 00:02שניהם שיחקן כבר בסדרה וגם במשחקים שלפני, שניהם שיחקו 10 דקות בממוצע למשחק מאז שבאו.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1861 לייקים
היורוליג והליגה זה שני עולמות אחרים, עם כל הכבוד לרז אדם ודולינסקיEl dudernio כתב: ↑02 מאי 2026, 00:09לפני שבוע הוא שיחק יום אחרי יום מעל 40 דקות במצטבר
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
דבר ראשון דבר יפה מבלבל תמוח תגיד לאחותךיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:08מי נפגע? מה אתה מבלבל את המוח?iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:04חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוגיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:01
אם תסתכל אחורה, תראה שרןב הביקורת שלי על איטודיס היא היחס שלו לשחקנים. מה לעשות שאת מדר אני אוהב יותר מאדוארדס שעוד מעט נשכח שהיה פה בכלל. ובנוסף לזה, מדר משמעותי פי מיליון עבורנו גם לליגה.
ככה הדברים נראים לי, ככה לא מתייחסים לשחקן מוביל, לא נותנים פירורי דקות בגארבג', ככה אני רואה את הדברים.
דבר שני כמה פעמים צריך להזכיר לכם שים מדר בילה את כל החצי הראשון של העונה כשהוא פצוע ויצא מהקצב לגמרי, ואז התחילה גם מלחמה ואי אפשר להחזיר אותו לקצב בליגה
וכן, שחקן צריך להלחם על דקות גם בסוף משחק ולהוכיח שהוא ראוי להיות מוביל במפעל הזה, כי עם כל הכבוד לים מדר הוא לא שחקן מוביל ביורוליג ולא היה כזה בשום קבוצה
-
lior777
- קיבל.ה 250 לייקים
תסתכל בטבלאות אנחנו 3 והם 4 זה שהתקציב לא נוהל נכון זה כבר משהו אחר.
-
Xavi
- קיבל.ה 1922 לייקים
ברגע שהפסדנו למונאקו התפללתי להפסד של ולנסיה כי זה היה ברור שריאל זה סיכוי של לא יותר מ10%
מתסכל מאוד המחצית השנייה הזאת אבל המשוכה מראש גבוהה מאוד
מתסכל מאוד המחצית השנייה הזאת אבל המשוכה מראש גבוהה מאוד
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
לא קשור לניהול תקציב, אתה הפועל תל אביב מישראל עם מלחמה כל שניהlior777 כתב: ↑02 מאי 2026, 00:15תסתכל בטבלאות אנחנו 3 והם 4 זה שהתקציב לא נוהל נכון זה כבר משהו אחר.
כשאתה וריאל רבים על שחקן אתה צריך לשלם הרבה יותר בשביל שהוא יסתכל לכיוון שלך בכלל
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
אל תבלּבל במוח אני לא אגיד לך להפסיק לבלבל את המוח. ואת אחותי תשאיר מחוץ למקלדת שלך.iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:13דבר ראשון דבר יפה מבלבל תמוח תגיד לאחותךיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:08מי נפגע? מה אתה מבלבל את המוח?iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:04
חלאס עם השטויות האלו של היחס לשחקנים, כל אחד פה נפגע בשבילם כאילו ים מדר זה ילד בן 12 בחוג
דבר שני כמה פעמים צריך להזכיר לכם שים מדר בילה את כל החצי הראשון של העונה כשהוא פצוע ויצא מהקצב לגמרי, ואז התחילה גם מלחמה ואי אפשר להחזיר אותו לקצב בליגה
וכן, שחקן צריך להלחם על דקות גם בסוף משחק ולהוכיח שהוא ראוי להיות מוביל במפעל הזה, כי עם כל הכבוד לים מדר הוא לא שחקן מוביל ביורוליג ולא היה כזה בשום קבוצה
ושוב טיעון לא משכנע, מה הקשר למה היה לפני חודשים? מאז הוא חזר ולא קיבל שום הזדמנות, רק פירורי דקות.
שחקן לא יכול להיכנס לכושר משחק אם הוא לא משחק, זה עד עדי כך לא מובן?והוא שחקן מוביל אצלנו, וככזה החתימו אותו, לא בשביל לשחק 4 דקות בחודש.
יאללה הביתה!!!
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
מאז הוא חזר והיתה משימה לעלות לפלייאוף עם סדר משחקים פסיכי , אתה לא מתחיל להחזיר שחקנים עם סיכון שתפסיד את העליה .יהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:23אל תבלּבל במוח אני לא אגיד לך להפסיק לבלבל את המוח. ואת אחותי תשאיר מחוץ למקלדת שלך.iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:13דבר ראשון דבר יפה מבלבל תמוח תגיד לאחותךיהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:08
מי נפגע? מה אתה מבלבל את המוח?
ושוב טיעון לא משכנע, מה הקשר למה היה לפני חודשים? מאז הוא חזר ולא קיבל שום הזדמנות, רק פירורי דקות.
שחקן לא יכול להיכנס לכושר משחק אם הוא לא משחק, זה עד עדי כך לא מובן?והוא שחקן מוביל אצלנו, וככזה החתימו אותו, לא בשביל לשחק 4 דקות בחודש.
שחקן יכול להכנס לכושר אם היתה ליגה ועכשיו שחזרה הוא משחק ונקווה שנראה ממנו תצוגות כמו לפני הפציעה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
תירוצים יש בלי סוף, בפועל כשמיציץ' נראה כמו כלום ושם דבר, הוא נשאר על הפרקט, כשג'ונס במשחקים רבים כדרר את עצמו לדעת והמשחק איתו היה נוראי, הוא קיבל דקות, מדר הוא בבחינת לא שווה את ההשקעה. לא מקבל את ההיגיון הזה.iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:27מאז הוא חזר והיתה משימה לעלות לפלייאוף עם סדר משחקים פסיכי , אתה לא מתחיל להחזיר שחקנים עם סיכון שתפסיד את העליה .יהלום14אדום כתב: ↑02 מאי 2026, 00:23אל תבלּבל במוח אני לא אגיד לך להפסיק לבלבל את המוח. ואת אחותי תשאיר מחוץ למקלדת שלך.iamgabormarton כתב: ↑02 מאי 2026, 00:13
דבר ראשון דבר יפה מבלבל תמוח תגיד לאחותך
שחקן יכול להכנס לכושר אם היתה ליגה ועכשיו שחזרה הוא משחק ונקווה שנראה ממנו תצוגות כמו לפני הפציעה
וזה עוד מעבר לעובדה שבמקום להשתמש בספסל רחב, אנחנו מנצלים 8, או במקרה הטוב 9 שחקנים ומסיימים משחקים עם שחקנים גמורים. אם היה מדובר במשחקים בודדים אפשר לקבל את ההתנהלות הזו, כשיטה, ממש לא.
ודבר אחרון, אתה לא מביא שחקן, משלם לו מליון דולר בעונה בשביל משחק פה ושם מול גלבוע גליל או נס ציונה.
יאללה הביתה!!!
-
El dudernio
- קיבל.ה 2008 לייקים
בשכר שחקנים וזה יחסית שווה. וזה מבלי לדבר על זה שאתה משלם "מס שריון ועוד...".lior777 כתב: ↑02 מאי 2026, 00:15תסתכל בטבלאות אנחנו 3 והם 4 זה שהתקציב לא נוהל נכון זה כבר משהו אחר.
כאשר מדברים על תקציב כולל למרות כל ההוצאות שהיו לך השנה מדברים שלך התקציב הוא בסביבות 40 מליון ושלהם כ 45.
-
Red_man
- קיבל.ה 2367 לייקים
כן כן תמיד יש תירוצים ללמה ים לא טוב. הוא קר הוא חסר ביטחון איטודיס מחסל אותו. רנדולף עולה זורק מי אתה יאפס למה הבאנו אותך בכלל. אדוארדס עולה סתם עב״מ. כל זר שעולה ומחטיא הוא אפס אבל רק לים כולם פה עושים הנחות ואיטודיס אשם בהכל. גינת נגד ירושלים קבוצה שעפה ברבע גמר יורוקאפ עף ליציע ונפצע מהטעיה פשוטה כי הוא כבד כמו שק תפוחי אדמה ואנשים פה שואלים למה הוא לא משחק 25 דקות לערב. כשטחנו את חולון עם אניס ואודיאסי שלא ראו פרקט ביורוליג לפני זה כולם מצצו לאיטודיס על איך הוא מחזיק את הסגל חד. אודיאסי ואניס ידעו לחצוב את הדקות שלהם ביורוליג דרך הליגה, מדר לא.
-
Red_man
- קיבל.ה 2367 לייקים
אתה לא צריך לשכנע אותי שרנדולף זאת החתמה פושעת ושאדוארדס מאוד מיותר ולא תורם כלום.פרימו לוי כתב: ↑02 מאי 2026, 00:02שניהם שיחקן כבר בסדרה וגם במשחקים שלפני, שניהם שיחקו 10 דקות בממוצע למשחק מאז שבאו.Red_man כתב: ↑01 מאי 2026, 23:57ים מדר זה השחקן היחיד שאתה מוכן לעשות לו הנחה כזאת. אדוארדס לא משחק וגם רנדולף לא גם הם מחטיאים מחוסר ביטחון?יהלום14אדום כתב: ↑01 מאי 2026, 23:52
התרומה שלהם על הפרקט זהה לשל מדר ולדעתי אם כבר טימור עדיף על רנדולף אבל מילא.
מדר בעונה לא וואו גם בליגה משהוא חזר מהפציעה. לשים את הכל כי הוא לא משחק באירופה זה סתם לעשות לו הנחות כי קוראים לו ים