אדמונד ספרא
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1569 לייקים
מדהים איך שינה הכל מקצה לקצה.
מקווה שזה הולך להיות רומן ארוך
-
dino
- קיבל.ה 3159 לייקים
אנחנו צריכים שמויז יתאהב. זה הכל.הלך המומנטום כתב: ↑01 פברואר 2026, 21:15 מדהים איך שינה הכל מקצה לקצה.
- Sin Queso
- קיבל.ה 815 לייקים
קצת ירד לו הלהט בטוויטר , זה לטובת המועדון אבל חסר לי.dino כתב: ↑01 פברואר 2026, 21:16אנחנו צריכים שמויז יתאהב. זה הכל.הלך המומנטום כתב: ↑01 פברואר 2026, 21:15 מדהים איך שינה הכל מקצה לקצה.
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 141 לייקים
באינסטגרם הוא דווקא חזק. וגם אחרי הדרבי זוכר שצייץ
-
InFlames
- קיבל.ה 518 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 651 לייקים
מבחינתי שנלמד להכיר גם את הנכדים של מואיסהלך המומנטום כתב: ↑01 פברואר 2026, 21:15 מדהים איך שינה הכל מקצה לקצה.
- DJSavta
- קיבל.ה 473 לייקים
ספרא אתה אבא שלי

כל כך הרבה זמן לא הייתה לי תקופת אושר כזו מהפועל.
כל כך הרבה זמן לא הייתה לי תקופת אושר כזו מהפועל.
-
Mario
- קיבל.ה 455 לייקים
ערב טוב חברים ומאחל לכולנו שבוע טוב ושקט עד כמה שאפשר, תשמרו על עצמכם.
רוצה להודות לאדמונד ספרא ולבנו מויז, למנכ״ל פרימור וכל מי שחלק מהמועדון הפועל ת״א.
כיף לראות את המועדון מתנהל בצורה מופתית ובפרט בזמן מלחמה שכבר בשעות הבוקר המוקדמות האוטובוס אסף את השחקנים הזרים/צוות זר ומשפחותיהם למלון בירדן.
מה שאולי נראה מובן מאליו הרבה שנים פה לא היה מובן מאליו והכי כיף היום להיות חלק מהמועדון הזה ולהיות גאה.
כיף לראות שכולנו משפחה גדולה.
רוצה להודות לאדמונד ספרא ולבנו מויז, למנכ״ל פרימור וכל מי שחלק מהמועדון הפועל ת״א.
כיף לראות את המועדון מתנהל בצורה מופתית ובפרט בזמן מלחמה שכבר בשעות הבוקר המוקדמות האוטובוס אסף את השחקנים הזרים/צוות זר ומשפחותיהם למלון בירדן.
מה שאולי נראה מובן מאליו הרבה שנים פה לא היה מובן מאליו והכי כיף היום להיות חלק מהמועדון הזה ולהיות גאה.
- כרובית
- קיבל.ה 1279 לייקים
כל הכבוד, כולל ארז, זכינוMario כתב: ↑28 פברואר 2026, 20:19 ערב טוב חברים ומאחל לכולנו שבוע טוב ושקט עד כמה שאפשר, תשמרו על עצמכם.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 557 לייקים

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רווי
- קיבל.ה 1461 לייקים
מלחמת עולם, מלחמת קיום
בניינים נהרסים ולא רואים תסיום,
אנשים נהרגים, משפחות נהרסות
עוד סבב מילואים, איזו אומללות.
אבל אני לא מעניין אותי דבר
רק שסילבה ושיקו יחצו ת'מעבר
ושפלקאו כבר חצי צבר ולא נשבר
מאיימבו קוקו וקרייב בדרך לירדן
ושילכו לחפש נאסר ליידנר ומורגן
אווו הזרים מעל הכללל
הזרים מעל הכללל
מעלל הכל מעל הכללל
בניינים נהרסים ולא רואים תסיום,
אנשים נהרגים, משפחות נהרסות
עוד סבב מילואים, איזו אומללות.
אבל אני לא מעניין אותי דבר
רק שסילבה ושיקו יחצו ת'מעבר
ושפלקאו כבר חצי צבר ולא נשבר
מאיימבו קוקו וקרייב בדרך לירדן
ושילכו לחפש נאסר ליידנר ומורגן
אווו הזרים מעל הכללל
הזרים מעל הכללל
מעלל הכל מעל הכללל
OMG עווופררר
-
KingZivos
- קיבל.ה 306 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 1064 לייקים
כיף לראות שהם בטוב ומחוייכים. נראה שטיפלו בעניין הזה אצלנו הכי ברצינות מכל הקבוצות כל הכבוד
רדיוס לבית"ר!
-
dino
- קיבל.ה 3159 לייקים
https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... s1vpnubjwl
שיא בכדורגל הישראלי: IBI ישלם להפועל תל אביב עד 5.5 מיליון שקל בעונה
בית ההשקעות חתם על המשך הסכם חסות עם קבוצת הכדורגל של הפועל תל אביב; הסכום תלוי בהישגי הקבוצה ובהשתתפות במשחקים באירופה; לפי הערכות, מדובר בסכום הגבוה פי 3 מהחסות הקודמת
אלמוג עזר
|
17:20, 25.03.26
הגאות בהכנסות בתי ההשקעות זולגת למקומות נוספים: בית ההשקעות IBI חתם על המשך מענק חסות לקבוצת הכדורגל הפועל תל אביב לשלוש השנים הקרובות, בתמורה לעד 5.5 מיליון שקל בעונה, כתלות בהישגי הקבוצה והשתתפות במשחקים אירופאיים. מדובר בחסות גבוהה פי שלושה מהחסות הקודמת, ועל פי הערכות מדובר בחסות הגבוהה ביותר שניתנה עד כה לקבוצת כדורגל בישראל. בדוח הכספי השנתי של IBI כתב בית ההשקעות כי "החברה רואה בפעילות ספורטיבית מנוף חשוב לחיזוק קהילות, להטמעת ערכים של מצוינות, התמדה ועבודת צוות. בהתאם לכך, החברה מעורבת לאורך השנים בתמיכה ביוזמות ספורט שונות, ובפרט בפעילויות המשלבות ספורט עם תרומה חברתית וקהילתית. במסגרת זו תומכת הקבוצה בפעילות ספורטיבית של מועדונים וארגונים שונים, בדגש על קידום מחלקות נוער, פעילות קהילתית וקבוצות משלבות, לרבות קבוצות המקדמות שילוב ושוויון הזדמנויות באמצעות ספורט".
מעבר לתרומה לקהילה, השימוש שעושים בתי השקעות כמו IBI בקבוצות ספורט תואם גם את הפעילות העסקית שלהם. IBI סיים את השנה עם הכנסות של 157 מיליון שקל ממסחר עצמאי של משקיעי ריטיילנפתח בכרטיסייה חדשה, עלייה של 35% לעומת התקופה המקבילה. במקביל הרחיב את בסיס הלקוחות לאורך 2025 ב-30 אלף חשבונות, ל-77 אלף לקוחות. בהנחה ששלושת בתי ההשקעות הגדולים בפעילות מסחר עצמאי - IBI, מיטב ואקסלנס - מציעים פלטפורמות דומות באופן כללי לסוחרי ריטייל, הגוף בעל המיתוג החזק יותר עשוי להמשיך להתרחב וליהנות ממעבר של לקוחות עם חשבונות מסחר בבנקים לבתי ההשקעות. חסויות ספורט הפכו לאחד מכלי השיווק האפקטיביים ביותר לבניית מותג.
IBI אף חילק בשנה שעברה מנויים למשחקי הפועל תל אביב, בזמן שהקבוצה שיחקה בליגה השנייה, בתמורה לפתיחת חשבון מסחר. עם זאת, בשנה שעברה עלות החסות של IBI היתה נמוכה משמעותית מזו שנחתמה כעת.
בית ההשקעות IBI נמצא בשליטת דייב לובצקי ודוד ויסברג, עם 21.4% כל אחד, ועמנואל קוק עם 19.1%. IBI הוא גם נותן החסות של קבוצת הכדורסל הפועל תל אביב, שנמצאת בבעלותו של עופר ינאי.
דוגמה בולטת נוספת למתן חסות לקבוצת ספורט בידי חברת מסחר היא החסות שהעניקה Plus500, שבשליטת טדי שגיא, לאתלטיקו מדריד בספרד, בהיקף של עשרות מיליוני יורו ובמשך שבע שנים.
שיא בכדורגל הישראלי: IBI ישלם להפועל תל אביב עד 5.5 מיליון שקל בעונה
בית ההשקעות חתם על המשך הסכם חסות עם קבוצת הכדורגל של הפועל תל אביב; הסכום תלוי בהישגי הקבוצה ובהשתתפות במשחקים באירופה; לפי הערכות, מדובר בסכום הגבוה פי 3 מהחסות הקודמת
אלמוג עזר
|
17:20, 25.03.26
הגאות בהכנסות בתי ההשקעות זולגת למקומות נוספים: בית ההשקעות IBI חתם על המשך מענק חסות לקבוצת הכדורגל הפועל תל אביב לשלוש השנים הקרובות, בתמורה לעד 5.5 מיליון שקל בעונה, כתלות בהישגי הקבוצה והשתתפות במשחקים אירופאיים. מדובר בחסות גבוהה פי שלושה מהחסות הקודמת, ועל פי הערכות מדובר בחסות הגבוהה ביותר שניתנה עד כה לקבוצת כדורגל בישראל. בדוח הכספי השנתי של IBI כתב בית ההשקעות כי "החברה רואה בפעילות ספורטיבית מנוף חשוב לחיזוק קהילות, להטמעת ערכים של מצוינות, התמדה ועבודת צוות. בהתאם לכך, החברה מעורבת לאורך השנים בתמיכה ביוזמות ספורט שונות, ובפרט בפעילויות המשלבות ספורט עם תרומה חברתית וקהילתית. במסגרת זו תומכת הקבוצה בפעילות ספורטיבית של מועדונים וארגונים שונים, בדגש על קידום מחלקות נוער, פעילות קהילתית וקבוצות משלבות, לרבות קבוצות המקדמות שילוב ושוויון הזדמנויות באמצעות ספורט".
מעבר לתרומה לקהילה, השימוש שעושים בתי השקעות כמו IBI בקבוצות ספורט תואם גם את הפעילות העסקית שלהם. IBI סיים את השנה עם הכנסות של 157 מיליון שקל ממסחר עצמאי של משקיעי ריטיילנפתח בכרטיסייה חדשה, עלייה של 35% לעומת התקופה המקבילה. במקביל הרחיב את בסיס הלקוחות לאורך 2025 ב-30 אלף חשבונות, ל-77 אלף לקוחות. בהנחה ששלושת בתי ההשקעות הגדולים בפעילות מסחר עצמאי - IBI, מיטב ואקסלנס - מציעים פלטפורמות דומות באופן כללי לסוחרי ריטייל, הגוף בעל המיתוג החזק יותר עשוי להמשיך להתרחב וליהנות ממעבר של לקוחות עם חשבונות מסחר בבנקים לבתי ההשקעות. חסויות ספורט הפכו לאחד מכלי השיווק האפקטיביים ביותר לבניית מותג.
IBI אף חילק בשנה שעברה מנויים למשחקי הפועל תל אביב, בזמן שהקבוצה שיחקה בליגה השנייה, בתמורה לפתיחת חשבון מסחר. עם זאת, בשנה שעברה עלות החסות של IBI היתה נמוכה משמעותית מזו שנחתמה כעת.
בית ההשקעות IBI נמצא בשליטת דייב לובצקי ודוד ויסברג, עם 21.4% כל אחד, ועמנואל קוק עם 19.1%. IBI הוא גם נותן החסות של קבוצת הכדורסל הפועל תל אביב, שנמצאת בבעלותו של עופר ינאי.
דוגמה בולטת נוספת למתן חסות לקבוצת ספורט בידי חברת מסחר היא החסות שהעניקה Plus500, שבשליטת טדי שגיא, לאתלטיקו מדריד בספרד, בהיקף של עשרות מיליוני יורו ובמשך שבע שנים.
- red in blood
- קיבל.ה 779 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1335 לייקים
אדמוני מנהל המו"מ הטוב לגילו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
L.S
- קיבל.ה 2177 לייקים
העשור האחרון גרם לנו לפקפק בכל בעלים אפשרי ובצדק
ספרא הוא בערך כל מה שחלמנו עליו ומעבר
רק להתפלל שימשיך איתנו לעוד הרבה מאוד שנים
זכינו בענק
ספרא הוא בערך כל מה שחלמנו עליו ומעבר
רק להתפלל שימשיך איתנו לעוד הרבה מאוד שנים
זכינו בענק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2712 לייקים
-
cholo
- קיבל.ה 281 לייקים
אנחנו אשכרה הקבוצה היחידה בליגה שהשקיעה במחנה אימון בחו״ל לכל הקבוצה ביחד.
שאפו ענק להנהלה, מקווה שנראה את הפירות כבר מול חיפה
שאפו ענק להנהלה, מקווה שנראה את הפירות כבר מול חיפה
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 799 לייקים
מתבאס שהוא לא בארץ כדיי שיוכל לקבל את האהבה שמגיעה לו מאוהדים
אבל שאני חושב על זה, עדין שהוא לא יהיה בארץ כדיי שאולי כמה מטומטמים יבריחו בעלים כזה.
700 אלף יורו על ליידנר, בחיים לא האמנתי שבעונה הבאה בעלים שלנו יוציא כל כך הרבה.
קרדיט ענק לאיש היקר הזה.
אבל שאני חושב על זה, עדין שהוא לא יהיה בארץ כדיי שאולי כמה מטומטמים יבריחו בעלים כזה.
700 אלף יורו על ליידנר, בחיים לא האמנתי שבעונה הבאה בעלים שלנו יוציא כל כך הרבה.
קרדיט ענק לאיש היקר הזה.
- Spiderman
- קיבל.ה 250 לייקים
לרכוש את ליידנר ב700 אלף יורו זה מעיד עליו הרבה. אני מאמין שזה בטופ5 רכישות הכי יקרות אי פעם.
- RedDrifter
- קיבל.ה 676 לייקים
אם מישהו ביציע זורק מילה רעה על ספרא אני מתהפך עליו
אף לא צעד לאחור 
-
Mario
- קיבל.ה 455 לייקים
מקפיץ את הפוסט הזה שוב…..
הבנאדם שינה את פני המועדון בצורה יוצאת דופן.
הניצחונות והעונה הטובה זה בונוס.
אני לא זוכר מתי היה לנו שקט ונחת מהמועדון מבחינה ניהולית.
אפילו בצ׳מפיונס ליג טביב ומוני רבו בלובי במלון בליסבון ברגעים הכי גדולים שלנו….
המועדון הפך להיות טופ מבחינת ההתנהלות ואין ספק שהבחירה בפרימור מנכ״ל וכל הצוות המקצועי יצר חיבור מושלם.
אחרי כל השנים שסבלנו הגיע לנו קצת נחת וקצת להנות אז אני לא שוכח שעד לפני פחות משנתיים ניגבנו את הדמעות של הירידה והיום אחרי שנתיים כאילו מדובר במועדון אחר.
תודה ספרא.
תודה פרימור.
תודה ברדה.
ותודה למי ששכחתי
הבנאדם שינה את פני המועדון בצורה יוצאת דופן.
הניצחונות והעונה הטובה זה בונוס.
אני לא זוכר מתי היה לנו שקט ונחת מהמועדון מבחינה ניהולית.
אפילו בצ׳מפיונס ליג טביב ומוני רבו בלובי במלון בליסבון ברגעים הכי גדולים שלנו….
המועדון הפך להיות טופ מבחינת ההתנהלות ואין ספק שהבחירה בפרימור מנכ״ל וכל הצוות המקצועי יצר חיבור מושלם.
אחרי כל השנים שסבלנו הגיע לנו קצת נחת וקצת להנות אז אני לא שוכח שעד לפני פחות משנתיים ניגבנו את הדמעות של הירידה והיום אחרי שנתיים כאילו מדובר במועדון אחר.
תודה ספרא.
תודה פרימור.
תודה ברדה.
ותודה למי ששכחתי
- Mendelson
- קיבל.ה 873 לייקים
כל בעלים שהיה פה לפניו, כל אחד ואחד מאז ימי ההסתדרות, היה בסיום המשחק הזה חותם עם דון שחר חוזה מכירה של לואיזו. וזה רק בגלל שהקנדי תקוע מחוץ לישראל ואין טיסות.
שלא לדבר על זה שאף אחד מקודמיו, לא אוכל החילבה ושודד הקופה, וגם לא אספן העתיקות הפיקטיביות, לא היה מחתים פה שחקן כזה. בעונה שהקבוצה הכניסה עשרות מיליונים (שנשדדו) הכי טוב שהביאו לפה היה איגיבור, שעלה פחות מ- 10% מהסכום שהכניסו ממכירת שחקנים באותה עונה.
איזה כיף שזכינו. מקווה שרק יפתח לו התיאבון, ואולי בעיקר לילד המתוק והאדום שלו.
שלא לדבר על זה שאף אחד מקודמיו, לא אוכל החילבה ושודד הקופה, וגם לא אספן העתיקות הפיקטיביות, לא היה מחתים פה שחקן כזה. בעונה שהקבוצה הכניסה עשרות מיליונים (שנשדדו) הכי טוב שהביאו לפה היה איגיבור, שעלה פחות מ- 10% מהסכום שהכניסו ממכירת שחקנים באותה עונה.
איזה כיף שזכינו. מקווה שרק יפתח לו התיאבון, ואולי בעיקר לילד המתוק והאדום שלו.
-
Nati
- קיבל.ה 3158 לייקים
מזל שיש איש כזה
מזל שהוא חי
מזל שהוא קנה
מזל שהוא כן מה שאנחנו רצינו והיינו צריכים
יש עוד משהו שאמרו שהוא לא???
מזל שהוא חי
מזל שהוא קנה
מזל שהוא כן מה שאנחנו רצינו והיינו צריכים
יש עוד משהו שאמרו שהוא לא???
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 94 לייקים
חייב שיר שחקן לספרא הבן, בלעדיו זה לא היה קורה. הוא עדיין בארץ?
- Mendelson
- קיבל.ה 873 לייקים
שבוע שעבר הוא העלה סטורי עם תמונה של הצד של הנכנסים בנתב״ג. אז מניח שכן.הצבי ישראל כתב: ↑30 אפריל 2026, 08:15 חייב שיר שחקן לספרא הבן, בלעדיו זה לא היה קורה. הוא עדיין בארץ?
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 94 לייקים
את זה אני יודע, בגלל זה שאלתי אם הוא עדיין...Mendelson כתב: ↑30 אפריל 2026, 08:16שבוע שעבר הוא העלה סטורי עם תמונה של הצד של הנכנסים בנתב״ג. אז מניח שכן.הצבי ישראל כתב: ↑30 אפריל 2026, 08:15 חייב שיר שחקן לספרא הבן, בלעדיו זה לא היה קורה. הוא עדיין בארץ?
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 223 לייקים
מניח שאם היה בארץ היה מגיע אתמול..
מדהים שזכינו לבעלים כזה. שלא ייגמר לעולם
מדהים שזכינו לבעלים כזה. שלא ייגמר לעולם
- RedDrifter
- קיבל.ה 676 לייקים

איזה טיזר כוסאמק
אף לא צעד לאחור 
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 944 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 1461 לייקים
אם מישהו מאשר את זה אני ג**ר בתחתון
OMG עווופררר
-
Red_man
- קיבל.ה 2368 לייקים
אני אהיה מאוד אבל מאוד מופתע (וגם קצת מאוכזב) אם הם באו לפודקאסט שלהם ודיברו איתו על רכש. בטח סתם ראה אותם ברחוב הצטלם איתם דיבר איתם על רכש והם זרקו לו משהו בסגנון של אל תדאג יהיה בסדר.
אני זוכר שבשיחת טוויטר ההזויה ההיא עם מואיז הוא אמר שהם לא הולכים להיות הבעלים שאנחנו חושבים או חולמים לא זוכר מה זה היה במדויק. אני לא חושב שהוא הבין שהקהל שלנו רגיל לרף כל כך נמוך שהם עקפו אותו בדילוג קליל.