כתבתי ניתוח מפורט שמשום מה נמחק, באסה. אכתוב בקצרה -
1. איטודיס מאמן גדול, ענק, עם ניסיון וידע שגדולים על המועדון הזה בכמה רמות. צריך להגיד לו תודה על כל יום שהוא כאן (לא בציניות, ברצינות) כי הוא עדיין גדול על המועדון שלנו בכמה מידות.
2. הביא אותנו להישגים בעונה שעברה וגם העונה עמד ביעד האירופי שהגדירו לו בהנהלה. עשוי בהחלט עדיין להביא אותנו גם להישגים היסטוריים נוספים כי העונה עדיין לא נגמרה.
3. הוא וינר, שלא רואה בעיניים שיקולים אחרים מעבר לעמידה ביעדים שמצפים ממנו
4. יש חשיבות גדולה לכך שהקהל יאמין בקבוצה (במיוחד במצבים קשים), ושהשחקנים יאמינו בעצמם וביכולת שלהם.
5. הקבוצה השנה היא מאניה-דיפרסיה, למרות סגל אדיר ואיכותי מאד - בעיקר כי איטודיס לא מאמין בחצי מהסגל הרחב שלו. !!!! ושוב !!!!!
זה עשוי להשפיע במיוחד בפלייאוף בישראל. הוא לא שילב מול מונקו חלק מהשחקנים כי הוא פשוט לא מאמין בהם.
ואפילו אם איכשהו הוא עוד יביא אותנו להישגים עצומים העונה (כמו שאני מקווה ומייחל מכל הלב), אלו יהיו הישגים עם חצי סגל.
זה לא בדיוק רציונלי, אבל אני רוצה כאוהד שיהיה למועדון מאמן שמאמין בכל (או לפחות ברוב) הסגל שלו, לאורך העונה... ולכן יש לטעמי מקום לשקול פרידה מאיטודיס כשהעונה תסתיים.
לא בגלל ההישגים שישיג או לא ישיג, לא בגלל חוסר יציבות של הקבוצה או תבוסות אלו או אחרות לקבוצות עם סגל פחות טוב או יותר טוב. אלא בגלל הנושא של האמונה והמנהיגות. שם הבעיה. ובעיניי זה מצב שמצדיק לשקול פרידה, אפילו שהוא מאמן ענק. מי שחושב שהוא לא מאמן ענק ושאיזה קטש כלשהו יכול להחליף אותו בקלות, אין לו מושג.
איטודיס
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 744 לייקים
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
האשם העיקר ובואו נודה באמת , גם בדרבי הקבוצה לא שיחקה טוב הכל יכולת אישית ויום של השחקנים , ב2 העונות האחרונות חוץ מיורוקאפ רק הפסדנו תארים זה מצביע יותר מכל עד כמה הוא נשכל פה וכמה הזכייה ההיא הייתה בזכות יכולת אישית והתעלות של שחקנים ספציפים מצטער
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1489 לייקים
אין בקבוצה הזו כלום והכל על הדפקט הזה.
מעניין לי את קצה הציפורן התארים שיש לו, סמרטוט מהלך, שחצן ועם כל זה, חרא של מאמן.
מעניין לי את קצה הציפורן התארים שיש לו, סמרטוט מהלך, שחצן ועם כל זה, חרא של מאמן.
יאללה הביתה!!!
הזכייה ההיסטורית ביורוקאפ זה לא הוא זו יכולת אישית, ההגעה ההיסטורית לפלייאוף היורוליג זה לא הוא זה יכולת אישית. הפסדי התארים זה לא יכולת אישית זה הוא, ההפסד היום זה לא יכולת אישית זה הוא.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
כשיש הרבה יותר הפסדים במשחקים מכריעים מאשר ניצחומות כמו נגד ולנסיה עונה שעברה זה מעיד הרבה יותר על התעלות רגעית מאשר על דרך 2 גביעים ואליפות בלי לספור את גביעי ווינר שלא הצלחנו לקחת נגד קבוצות נחותות מאיתנו על הנייר
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 116 לייקים
כזה אפס.
זלזול מוחלט בליגה והכול בשביל לאכול סוויפ מריאל.
זלזול מוחלט בליגה והכול בשביל לאכול סוויפ מריאל.
-
Money
- קיבל.ה 1170 לייקים
המאמן הבא של הפועל צריך להיות מישהו עם פוטנציאל
לא מישהו שחושב שהוא מעל המועדון.
לא מישהו שחושב שהוא מעל המועדון.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 564 לייקים
-
פומפה
- קיבל.ה 670 לייקים
אצלי הוא ברכבת הרים של סומך עליו והוא האיש לבין אני לא יכול לסבול אותו יותר
- גביזון
- קיבל.ה 4932 לייקים
הפייסבוק הקפיץ סטטוס שלי לפני 11 שנה כשקטש היה מאמן הפועל, לכל מי שמאונן פה על "עודד".
Sent from my 22101320G using Tapatalk

-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 936 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
בסוף הוא השיג מאבק מכובד לפליאוף עם הסגל הכי חלש ביורוליג והקבוצה שלא לא מסוגלת להפסיד בליגה , לא אומר ששהוא המאמן הכי טוב בעולם אבל לא הייתי מזלזל בו בגלל עונה גרועה לפניי 11 שנים אצלנו
- גביזון
- קיבל.ה 4932 לייקים
מה זה מאבק מכובד לפלייאוף?רק הפועל כתב:בסוף הוא השיג מאבק מכובד לפליאוף עם הסגל הכי חלש ביורוליג והקבוצה שלא לא מסוגלת להפסיד בליגה , לא אומר ששהוא המאמן הכי טוב בעולם אבל לא הייתי מזלזל בו בגלל עונה גרועה לפניי 11 שנים אצלנו
זה משהו חדש? הוא לא עלה לפלייאין איזה מאבק בחייך
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
הכוונה מאבק לפליי אין טעות שליגביזון כתב: ↑24 אפריל 2026, 14:06מה זה מאבק מכובד לפלייאוף?רק הפועל כתב:בסוף הוא השיג מאבק מכובד לפליאוף עם הסגל הכי חלש ביורוליג והקבוצה שלא לא מסוגלת להפסיד בליגה , לא אומר ששהוא המאמן הכי טוב בעולם אבל לא הייתי מזלזל בו בגלל עונה גרועה לפניי 11 שנים אצלנו
זה משהו חדש? הוא לא עלה לפלייאין איזה מאבק בחייך
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
באיזה מצב מכבי בסגל בנוכחי אמורה בכלל להאבק על הפליי אין ? צריכה לסיים מקום אחרון עם מספר חד ספרתי של ניצחונות והיא השיגה יותר , הרבה יותר אז לא יןדע כמה זה נכון לרדת עליו על העונה הזו
- iamgabormarton
- קיבל.ה 564 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 936 לייקים
אם שחקנים במכבי חלשים ובקושי מתמודדים בקושי על פלייאין זה מאמן תותח והם גרועים
ואם שחקנים אצלנו חלשים ומגיעים לפלייאוף מקום 6 זה כי איטודיס מייבש אותם והם מסכנים
איזו מין משןואה זו?
ואני בדעה שאיטודיס מאכזב