אתה מאוד אופטימי אם אתה חושב שמשהו ישתנה אצל ההנהלה הליצנית והשחצנית הזאת
הפועל מתארחת אצל גליל - חמישי ב 16:00
-
adom4
- קיבל.ה 794 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1860 לייקים
פאול ברור, אבל רנדולף ניגש לעאלק דאנק הזה כל כך רך שאין שופט שהיה שורק על זה בשניה האחרונהדאר אל כופר כתב: ↑23 אפריל 2026, 17:55 מעבר לזה אלי סהר מחבל ברמה גבוהה, והחסימה בשנייה האחרונה ממש לא הייתה נקייה.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
אפשר שיתחילו לעשות גם פוסט משבר יזום, שמגיע עם כדורסל ראוי?
יאללה הביתה!!!
-
Adom_Adom
- קיבל.ה 584 לייקים
חלאס מספיק
לא הגיוני לעלות בגישה הזאת שעופר יתחיל לקנוס
לא הגיוני לעלות בגישה הזאת שעופר יתחיל לקנוס
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3113 לייקים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 556 לייקים
מליון אחוז על איטודיס
ולו רק על זה ש"שכח" להכניס את בר בסוף, אפילו לא להוצאת חוץ במהלך הלפני אחרון ואז הכניס אותו למהלך האחרון כשכבר הוא היה חייב, וגם זה לא עזר
ולו רק על זה ש"שכח" להכניס את בר בסוף, אפילו לא להוצאת חוץ במהלך הלפני אחרון ואז הכניס אותו למהלך האחרון כשכבר הוא היה חייב, וגם זה לא עזר
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- Brilliant
- קיבל.ה 371 לייקים
איך לא היה ברור לו שבמשחק הזה בר צריך להיות על המגרש ולא מיציץ?רועי גווארה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:00 מליון אחוז על איטודיס
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 942 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1495 לייקים
גם אודיאסי נשכח על הספסל.רועי גווארה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:00 מליון אחוז על איטודיס
אין לקבוצה הזו שום דבר להציע מלבד כישרון של כמה שחקנים, זהו. קבוצת כדורסל זו לא
יאללה הביתה!!!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1860 לייקים
בטח שזה קשור להנהלה. כל הסאגה סביב צמד המשחקים הזה, איומי העבר של עופר לפרוש מהליגה, זה מחלחל מההנהלה אל הצוות המקצועי וזה כי ההנהלה לא מבינה שפלייאוף יורוליג זה כיף אבל מה שבאמת אכפת לאוהדים זה אליפות בליגה.
-
adom4
- קיבל.ה 794 לייקים
אל תשכח את המנכ"ל המהולל שלנו שלא בפעם הראשונה העונה שוכח לשריין את האולם בסופיה ובכללי עושה עבודה עלובה
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
פלייאוף יורוליג זה לא רק כיף, זה הכרחי לקיום הקבוצה הזאת במתכונת הנוכחית שלה.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3113 לייקים
עכשיו סופית המקום הראשון לא תלויי בנו , בואו נמשיך להלל את האפס שלא מסוגל לנצח קבוצות עם רבע תקציב בהתמודדויות מכריעות
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 942 לייקים
מתי עופר איים לפרוש העונה? בפעם האחרונה שראיתי שאיים (איום טיפשי, כן?) זה היה במאי בעונה שעברה. הדבר היחיד שעלה זה דחיית משחקים ומכבי ומגדל מבקשות כבר שנים התאמות ודחיות לפי הטורניר האירופי שלהן.
אם כבר האולם שבחרו לפלייאוף מול ריאל הוא אולם זוועה אבל זה לא קשור לליגה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 556 לייקים
זה נראה לך מצב רצוי? הפיך? כיף?
אם כן, לבריאות, אני בטוח שהרגשת רק מכה קלה בכנף.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 942 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1168 לייקים
כן ברור ״האוהדים״
מתוך המסה של האוהדים שהיו פה קודם יש רוב גדול של אדישים.
את הדור החדש של האוהדים, היורוליג מעניינת יותר..
אפשר לראות את זה גם כאן, יש הרבה פחות עניין סביב הקבוצה.
בעיניי כל מי שמתבטא בצורה שאתה מתבטא בה, שזה די להתעלם מהמציאות סביב המועדון הזהות החדשה שלו, הוא שותף פעיל לקרקס המביך הזה.
אל תערבב בין הנרטיב של לפני שנתיים ושלוש להפועל הנוכחית.
זה לא עובד ככה.
זה המוצר שאתה תומך בו, ואתה מודע למורכבויות.
הגיע הזמן שתתכבדו ותאכלו את הדייסה שבישלתם.
זו הקבוצה שלכם, לא נשאר כלום ממה שהיה כאן.
תבלו.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 23 אפריל 2026, 18:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
מצב רצוי? לא, הייתי שמח אם היינו חברי קבע ביורוליג. למען האמת, הייתי שמח אם היורוליג הייתה מבוססת הישגים הליגות המקומיות, אבל זה כבר סיפור אחר.רועי גווארה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:11זה נראה לך מצב רצוי? הפיך? כיף?
אם כן, לבריאות, אני בטוח שהרגשת רק מכה קלה בכנף.
אם אתה שואל האם אני רוצה לראות את אוטורו, בראיינט ובלייקני בעונה הבאה בהפועל, התשובה היא כן. מההודעה שלך עושה רושם שהתשובה עבורך היא לא.
והייתי שמח שלא תגיד לי מה הרגשתי או לא הרגשתי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14כן ברור ״האוהדים״
את הדור החדש של האוהדים ביורוליג מעניינת יותר
בעיניי כל מי שמתבטא בצורה שאתה מתבטא בה, שזה די להתעלם מהמציאות סביב המועדון הזהות החדשה שלו והקהל, הוא שותף פעיל לקרקס המביך הזה.
קרקס מביך זה חבורת הליצנים שנטשה את הקבוצה שלה ומתיימרת לייצג אהדה אמיתית.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1168 לייקים
אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14כן ברור ״האוהדים״
בעיניי כל מי שמתבטא בצורה שאתה מתבטא בה, שזה די להתעלם מהמציאות סביב המועדון הזהות החדשה שלו והקהל, הוא שותף פעיל לקרקס המביך הזה.
אני לא נותן ציונים, אני רק אומר שתאכל את הדייסה שבישלת ואל תספרו לי מה חשוב לקהל.
כי אני חלק מהקהל לא פחות ממך ולא פחות מהמשתמש האחר פה. אתה לא תשתיק פה אף אחד.
אני לא אולטראס והיית חבר עמותה ומנוי ליד אליהו.
האמת היא שאתם מיעוט ושאין עניין סביב המועדון.
ולכן אם נמדוד מספרית, מי שלא מבין את המציאות זה משתמשים כמוך בזמן שרוב מוחלט של הקהל נאמן נטש את הקבוצה. אתה היום יושב ביציע עם אנשים שלא מכירים ולא מחוברים להפועל תא. בספק אם הם יודעים מה זה פורום שדים.
אתה מיעוט לא רוב.
ואפשר לראות את זה גם בפורום ובכמות התגובות וגם במגרשים.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 577 לייקים
בייצ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:20אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14
כן ברור ״האוהדים״
אני לא נותן ציונים, אני רק אומר שתאכל את הדייסה שבישלת ואל תספרו לי מה חשוב לקהל.
ולכן אם נמדוד מספרית, מי שלא מבין את המציאות זה משתמשים כמוך בזמן שרוב מוחלט של הקהל נאמן נטש את הקבוצה. אתה היום יושב ביציע עם אנשים שלא מכירים ולא מחוברים להפועל תא. בספק אם הם יודעים מה זה פורום שדים.
אתה מיעוט לא רוב.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 556 לייקים
אגב זה, הצטרפתי לשידור רק לקראת המחצית. היו אוהדים שלנו באולם? דגל, שלט, משהו?
לא שופט או בא בתלונות לאף אחד, הכל מובן מבחינת השעה המסריחה והמצב הבטחוני המרנין. ועדיין, למישהו יש ספק שאם היינו באווירה נורמלית, גם בתנאים האלה היינו מביאים כמה מאות?
לא שופט או בא בתלונות לאף אחד, הכל מובן מבחינת השעה המסריחה והמצב הבטחוני המרנין. ועדיין, למישהו יש ספק שאם היינו באווירה נורמלית, גם בתנאים האלה היינו מביאים כמה מאות?
בוא אזרום איתך רגע, נניח והכל נכון - ועדיין, עם הדרך הקודמת של המועדון לא היית רואה תואר גם עוד 20 שנה. לא גביע ווינר, לא גביע המדינה, לא אליפות המדינה ובטח לא יורוקאפ. אולי היית מנצח איזו ונציה ששווה תכלס כמו פלוס מינוס הפועל חולון בארץ כי זו הרמה שהיית מגיע אליה במקסימום.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:20אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14
כן ברור ״האוהדים״
אתה מיעוט לא רוב.
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
עם כל הכבוד לאיטודיס, אני רוצה שהמאמן של הפועל תל אביב יבין את החשיבות של הליגה עבור הקהל ואת החשיבות לקחת סוף סוף אליפות.
ואיטודיס פשוט לא שם.
עם כל הכבוד לאיטודיס, אני רוצה שהמאמן של הפועל תל אביב יבין את החשיבות של הליגה עבור הקהל ואת החשיבות לקחת סוף סוף אליפות.
ואיטודיס פשוט לא שם.
- 7even
- קיבל.ה 4377 לייקים
מה?צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:20אתה היום יושב ביציע עם אנשים שלא מכירים ולא מחוברים להפועל תא. בספק אם הם יודעים מה זה פורום שדים.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14
כן ברור ״האוהדים״
רגע, זה לא עובד בדיוק הפוך?
אם בכדורגל באים פתאום 25 אלף למשחק מול סכנין רק כי הקבוצה חיברה 4 נצחונות ברצף, מה אחוז המחוברים לקבוצה ולא רק כי היא פתאום מצליחה?
כמה מהם יודעים מה זה פורום שדים ?
ומה זה קשור למשחק מול גליל לעזאזל?
יחד, רק יחד! 
-
Nati
- קיבל.ה 3146 לייקים
התגובות פה???צ'ימבויקה כתב:אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14 כן ברור ״האוהדים״
אתה מיעוט לא רוב.
עד לפני שלוש שנים הפורום של הכדורסל היה מת.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 942 לייקים
לא הבנתי למה זה קרקס מביךצ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:20אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14
כן ברור ״האוהדים״
אתה מיעוט לא רוב.
ההפסד מביך ובטח הצורה שהןא הגיע
היו לנו מביכים כמוהו ומביכים ממנו בעונות של פרנקו, ואדלשטיין ואברהמי ורמי הדר.
לא נכנס לדיון לגבי כמות אןהדים, בטח לא בעןנה שחציה משוחק בחוצלארץ. אולי אתה צודק, לא יודע.
מה מביך בהעפלה לפלייאוף יורוליג בעונה הראשונה בו? ובזכיה בתואר אירופי ראשון לפני שנה?
ומילא המותג שהזכרת היה זוכה בתארים מקומיים שאיבד עם הגעת ינאי.
התואר המקומי היחיד שלקחנו היה גביע האיגןד לליגות נמוכות. וזה כשקבוצות כמו ראשלצ,הרצליה וחולון לקחו תארים מקומיים.
אלא אם אני ואתה חלוקים על השאיפה לתארים, ובעיניך זה משני למשהו אחר
היית מביא אין ספק בכלל. מצד שני, כל משחק כזה היה מאבק בדיוק כמו שהיה היום. רק שהיום זה היה נדיר ופעם זה היה הסטנדרט.רועי גווארה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 אגב זה, הצטרפתי לשידור רק לקראת המחצית. היו אוהדים שלנו באולם? דגל, שלט, משהו?
אין ספק שזה מה שחלק מהאוהדים רוצים, אבל אני אישית לא מתחבר לרעל שהולך ברשתות אחרי כל הפסד.
בדיוקpurvis short כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
ואיטודיס פשוט לא שם.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
כשאתה קורא לקבוצה שלי "קרקס מביך" אז אני אגיב לך. לא טוב לך? אל תכתוב פה. גם ככה אתה מופיע רק בהפסדים כמו אוהד אמיתי.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:20אני מבין שקצת קשה לך להפרד מהעובדה שבגלל שהפועל פחות רלוונטית אז המותג שבנית לאורך השנים כאן כדוקטור לכדורסל ולמומחה זרים קצת נפגע.הוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:16יאללה יאללה, עוד אחד שנותן ציונים לאוהדים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:14
כן ברור ״האוהדים״
אתה מיעוט לא רוב.
ותודה שאתה מספר לי באמת מי יושב לידי ביד אליהו. חשבתי שאני יושב ממש ליד אותם אנשים כמו בדרייב אין, אבל מסתבר שדמיינתי. יצור מהתחת.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 942 לייקים
למרבה הצער אתה צודק. איטודיס גם המאמן הכי טוב של הפועל ב30 שנה האחרונות וגם לא מספיק לקחת תואר מקומי. ממש קיוויתי לאןר התחלת העונה ביורוליג והגביע ביורוקאפ שזה אחרת...purvis short כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
ואיטודיס פשוט לא שם.
-
Nati
- קיבל.ה 3146 לייקים
הפסד מביך???
לפני כארבע שנים הובלנו נגד נס ציונה ב10 הפרש דקה לסיום המשחק והצלחנו להפסיד אותו.
לפני כארבע שנים הובלנו נגד נס ציונה ב10 הפרש דקה לסיום המשחק והצלחנו להפסיד אותו.
-
Nati
- קיבל.ה 3146 לייקים
למה?העונה כבר הסתיימה?תא מרבוטא כתב:למרבה הצער אתה צודק. איטודיס גם המאמן הכי טוב של הפועל ב30 שנה האחרונות וגם לא מספיק לקחת תואר מקומי. ממש קיוויתי לאןר התחלת העונה ביורוליג והגביע ביורוקאפ שזה אחרת...purvis short כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
ואיטודיס פשוט לא שם.
לא מאמין שיש קבוצה בארץ שיכולה לנצח את הפועל בטוב מ5 משחקים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8526 לייקים
אני מסכים איתך כמעט בהכל, אבל סיכומים עושים בסוף.purvis short כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
ואיטודיס פשוט לא שם.
בניגוד למה שנהוג לחשוב אולי בחלקים מסוימים אצל הקהל שלנו, אני לא חושב שעופר שם זין על הליגה, ואני לא חושב שזה יעבור לידו אם לא נזכה באליפות.
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
אם ייקח אליפות כמובן שיישאר. כרגע, נכון לנקודת הזמן הזו, יש בעיה עם איטודיס בליגה המקומית ולא צריך להתעלם מזה. זה לא רק המשחק היום (אירוע שקורה לעתים, כמה שהוא מביך), אלא באופן כללי. קח למשל את משחק הגביע נגד ירושלים. עלה בחמישייה עם איתי שגב, שמיובש כל העונה. רשם את איש!! לפני אודיאסי. יש לכם ספק שאם אודיאסי נרשם להפועל סיכוי הרבה יותר טוב לקחת את המשחק הזה?
בשורה התחתונה, לי כאוהד הפועל, הליגה היא הדבר החשוב ביותר. ואיטודיס כרגע מאכזב בגזרה הזו. ובעיני הוא לא מראה לי שהוא מבין את החשיבות של הליגה עבורנו (וזה גם על הבעלים, כמובן). כשאני מוסיף לזה את היחס לישראלים - אז הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה.
בשורה התחתונה, לי כאוהד הפועל, הליגה היא הדבר החשוב ביותר. ואיטודיס כרגע מאכזב בגזרה הזו. ובעיני הוא לא מראה לי שהוא מבין את החשיבות של הליגה עבורנו (וזה גם על הבעלים, כמובן). כשאני מוסיף לזה את היחס לישראלים - אז הוא לא צריך להישאר בעונה הבאה.
-
purvis short
- קיבל.ה 242 לייקים
ציינתי את עופר כאחראי. אני לחלוטין מסכים איתך: לדעתי אם לא נזכה באליפות זה ישליך באופן משמעותי על סיכויי ההישארות של איטודיס. לדעתי לעופר ינאי האליפות חשובה הרבה יותר ממה שאנשים חושביםהוקיץ' כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:39אני מסכים איתך כמעט בהכל, אבל סיכומים עושים בסוף.purvis short כתב: ↑23 אפריל 2026, 18:28 זה הפסד ביזיוני והוא על הראש של כולם. איטודיס כמובן בראש, אבל גם הזרים, הישראלים. וגם הבעלים. כולם. ברמה האישית אם שואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף: מקום 6 ביורוליג או לקחת אליפות, אז לקחת אליפות - בלי התלבטות בכלל. והנקודה שאני לא חושב שזה בכלל אמור להיות זה על חשבון זה. אני חושב שאיטודיס למרות ההצלחה ביורוליג ניהל את הסגל בצורה מזעזעת, והוא ניהל אותו כאילו אין פה ליגה. וזו הסיבה שלמרות שהוא בעיני המאמן הכי טוב שהיה בהפועל ב-30 השנה האחרונות, אני לא חושב שצריך להמשיך איתו בעונה הבאה. אי אפשר להמשיך עם מאמן שמוחק ככה את הישראלים ולא מבין את החשיבות של הליגה עבור הפועל. וכמובן שזה גם על הראש של עופר. כי הפועל תל אביב לא יכולה ללכת לעונה עם 10-11 זרים. פשוט לא.
ואיטודיס פשוט לא שם.
בניגוד למה שנהוג לחשוב אולי בחלקים מסוימים אצל הקהל שלנו, אני לא חושב שעופר שם זין על הליגה, ואני לא חושב שזה יעבור לידו אם לא נזכה באליפות.