פעמיים כבר נפגשנו איתם , לא הראו עליונות בשום מפגש .
ובמפגש השני עוד היינו באמצע משבר קשה
התכוונתי לקהל במשחקי הבית שלהם , עד עכשיו שיחקנו מולם בחוץ ללא קהל
תגיד, כשאתה כותב 'לזהם', אתה מתכוון לזה שמישהו העז להגיד משהו שלא עבר אישור בוועדת הקבלה של הבועה שלך?
תשמע, בוא נדבר רגע על עובדות ולא על סיסמאות: בספרד יש בערך 5% מוסלמים. זו המציאות. להגיד שהיא 'נכבשה' זו לא עובדה, זו טרמינולוגיה שמריחה מגזענות במקרה הרע או מהגזמה פראית במקרה הטוב, והיא בטח לא קשורה באופן הדוק להחלטות על הכנסת קהל למגרשים.7even כתב: ↑19 אפריל 2026, 17:08תגיד, כשאתה כותב 'לזהם', אתה מתכוון לזה שמישהו העז להגיד משהו שלא עבר אישור בוועדת הקבלה של הבועה שלך?
אם המציאות גורמת לך לפריחה, תעבור לדוקים.
מדהים כמה מהר הליברל הממוצע הופך לצנזור מהקג"ב כשמישהו לא מדקלם את דף המסרים שלו.
אגב, אם אתה חושב שבספרד אין קהל נגד קבוצות ישראליות(אבל הפוך כן) כי ספרד מדינה ליברלית ופתוחה בימינו וישראל לא, יש לי סרט נהדר למכור לך.
אל תברח מהעובדות עם דיקלום של מילים סטייל איסלאמופוביה שאולי למדת מברני סנדרס. בסוף העובדות יחזרו לנשוך אותך.
אגב אם זה ממש מעניין אותך, אני יושב עם חבר'ה מוסלמים ודוברי ערבית על בסיס כמעט שבועי. אני לא סגור באיזו בועה כמוך ומדקלם דפי מסרים.
אחלה חבר'ה. מוזמן. יושבים, מדברים החיים, על ספורט, בילויים, אהבה, מה לא...גם יוצאים לפעמים יחד.
מוזמן. בהנחה ואתה לא מפחד...
למונאקו היו כבר 4 זריקות ל3 חופשיות לגמרי,אפילו אחת הם לא קלעו.Niro כתב:עוד לא התחיל המשחק והשופטים מזיינים את מונאקו חזק מאוד. כולם מתגייסים לטובת פאו.
אני הולך על ולנסיה בסדרה הזאת.avi123 כתב:לא מרחם על ולנסיה בלשון המעטה. עשו עונה פשוט מטורפת וסיימו במקום ה2. ומה הם מקבלים בתמורה? את פאו בהצלבה. שיהיה להם בהצלחה
כמו בכדורגל, הרחבת המפעל הבכיר (ליגת האלופות, השאירה במפעל השני - ליגת אירופה , קבוצות מדרג 3.
ראינו את זה לפני שבוע, לא?קובי כתב:ראיתי את המשחק
בספק אם היינו מנצחים את מונקו
אם פאו תעבור את ולנסיה אני די בטוח שזאת תהיה הפעם הראשונה שקבוצה מהפלייאין עוברת סדרת רבע גמרd.k. כתב: ↑25 אפריל 2026, 10:04 אם להסתכל על מצבם ועל נתונים יבשים של מונאקו, בהחלט ההפתעה הכי גדולה עד כה ביורוליג.
בפועל לא פראיירים בכלל וגם לנוכח התוצאות את ההפסד מולם צריך לקחת בפופורציה (הדרך אכן לא היתה משהו).
לגבי סדרות רבע הגמר:
- עם כל הכבוד למונאקו, כאן מסתיימת דרכם, מניח שיסתיים ב3:1 או 3:0 לאולימפיאקוס
- כנל לגבי ולנסיה, שאמנם עד כה היתה מעבר למצופה, אבל במאני טיים פנאתינייקוס תסיים את זה ב3:0 או 3:1 לכל היתר
- זלגיריס נגד פנר, כנראה הולכת להיות הסדרה הצמודה, שתסתיים ב3:2 לכאן או לכאן, יש סיכוי להפתעה מצד ז'לגיריס, אבל לא אהיה מופתע אם פנר תתאפס על עצמה בזמן אמת
- הפועל מול ריאל, לא רוצה להגיד כלום, מקווה לטוב...