איש ויינרייט
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1471 לייקים
מישהו צריך בוט?
יאללה הביתה!!!
-
lior777
- קיבל.ה 248 לייקים
שודד בטרנינג, דפק לנו את עמדה 4, לא היה שחקן התקפה גרוע כזה בתולדות היורוליג, אבל העיקר שהוא חייכן, חיובי ונחמד זה הכי חשוב.
- Spiderman
- קיבל.ה 231 לייקים
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1471 לייקים
בוט א' הפעיל את בוט ב'
יאללה הביתה!!!
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 110 לייקים
אין חולה רעה בקבוצה שלא תלבינוט
אני מחבב אותו כפיצ'ר נחמד מול חלק מקבוצות היורוליג, אבל כשהוא מחטיא ככה שלשות פנויות כמו באימון זה ממש מבאס. אפילו לא היה בכיוון.
- סומך
- קיבל.ה 1833 לייקים
בלי שלשות החיסרון שלו משמעותי מדי גם אם הוא נותן הגנה ואינטנסיביות.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 110 לייקים
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1275 לייקים
רשע מה הוא אומר? מה העבודה הזאת לכם, לכם ולא לא, ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל, כפר בעיקר..."
מהניסוח שלך אני מבין שאתה מוציא את עצמך מכלל אוהדי הפועל...
פתחנו את העונה דלילים בעמדה הזאת. תומר ואייש. מתחילת העונה הפועל מחפשת מס 4 תותח.
המתינו, והיו מוכנים לשלם הרבה כסף לנייגל הייז דייויס. אולי חיכו יותר מידי. ברור שקסלר הוא סוג של פלסטר ולא הפתרון.
אייש עושה עבודה הגנתית מצויינת, לדעתי היה אחד האחראים לדממת האלחוט של ווזנקוב בחצי הראשון.
אכן, הקליעה מ 3 נקודת תורפה גדולה. אמש זה היה אחד "המפתחות להפסד" - יחד עם עוד כמה מפתחות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 110 לייקים
והנה גם היום. זה לא שחקן שקבוצה עם שאיפות כלשהן יכולה להחזיקאדום ותיק כתב: ↑10 אפריל 2026, 11:29רשע מה הוא אומר? מה העבודה הזאת לכם, לכם ולא לא, ולפי שהוציא את עצמו מן הכלל, כפר בעיקר..."
מהניסוח שלך אני מבין שאתה מוציא את עצמך מכלל אוהדי הפועל...
פתחנו את העונה דלילים בעמדה הזאת. תומר ואייש. מתחילת העונה הפועל מחפשת מס 4 תותח.
המתינו, והיו מוכנים לשלם הרבה כסף לנייגל הייז דייויס. אולי חיכו יותר מידי. ברור שקסלר הוא סוג של פלסטר ולא הפתרון.
אייש עושה עבודה הגנתית מצויינת, לדעתי היה אחד האחראים לדממת האלחוט של ווזנקוב בחצי הראשון.
אכן, הקליעה מ 3 נקודת תורפה גדולה. אמש זה היה אחד "המפתחות להפסד" - יחד עם עוד כמה מפתחות.
-
purvis short
- קיבל.ה 218 לייקים
הכשל הכי גדול בבניית הקבוצה. מיציץ זו אכזבה רצינית, אבל הוא שחקן שקשור לרמות האלה. איש ויינרייט ממש לא. חור עצום בהתקפה: 4 משחקים רצופים בלי לקלוע שלשה. 29 אחוז עונתי. קבוצות משאירות אותו לבד והוא לא באזור של הסל. ובעיני גם אוברייטד בהגנה - מסוגל לשמור על שחקנים מסויימים מאוד. לא מסוגל לשמור גארדים. ריבאונדר גרוע.
לא ברור לי איך עונה שלמה הוא שחקן חמישייה. לא ברור לי איך תומר גינת לא שיחק לפניו (תומר טוב ממנו בערך בהכול).
השדרוג הראשון שצריך להיות בעונה הבאה הוא בעמדה הזו. ואם מישהו חושב לרשום את האוברייטד הזה למשחקי ליגה - אז הוא באמת חי בסרט.
לא ברור לי איך עונה שלמה הוא שחקן חמישייה. לא ברור לי איך תומר גינת לא שיחק לפניו (תומר טוב ממנו בערך בהכול).
השדרוג הראשון שצריך להיות בעונה הבאה הוא בעמדה הזו. ואם מישהו חושב לרשום את האוברייטד הזה למשחקי ליגה - אז הוא באמת חי בסרט.
-
lior777
- קיבל.ה 248 לייקים
בלוסונגיים עשה היום שיא קריירה על הראש של מיסטר הגנה. מעניין איפה כל אותם ליצני חצר שכתבו פה עליו נכס ועוד כל מיני שטויות, לא בושה לומר טעיתי.
-
purvis short
- קיבל.ה 218 לייקים
צריך להודות שבלוסומגיים חגג על כולם, ובכלל ההגנה היום הייתה שערוריה. ועדיין - לא נתפס שעונה שלמה אנחנו עולים עם איש בחמישייה ולא נתפס שעונה שלמה הוא הועדף על פני תומר.
- גביזון
- קיבל.ה 4917 לייקים
תומר?
גם מי שלא רוצה את ויינרייט ואפשר להבין שהוא בעייתי בעמדה 4 (תגידו אני באמת כבר לא זוכר, שנה שעברה איש לא פתח 3 ליד תומר כשתומר היה 4? לא שאיש לא בעייתי בעמדה 3 מבחינת ניידות, הובלת כדור וקליעה)
אבל תומר לפתוח 4 ביורוליג? אני מת עליו, באמת, אבל הוא חור הגנתי מזעזע אבל באמת, רך ברמה שלא יכול לשים גוף על שחקנים.
באשכול סגל השחקנים לפני פתיחת העונה כתבו פה רבות איזה בעיה יש לנו בעמדה 4, הבעיה הזו לא השתנתה, יש לנו וואקום בעמדה הזו וכל הזמן מנסים הרכבים בלי 4 באמת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
גם מי שלא רוצה את ויינרייט ואפשר להבין שהוא בעייתי בעמדה 4 (תגידו אני באמת כבר לא זוכר, שנה שעברה איש לא פתח 3 ליד תומר כשתומר היה 4? לא שאיש לא בעייתי בעמדה 3 מבחינת ניידות, הובלת כדור וקליעה)
אבל תומר לפתוח 4 ביורוליג? אני מת עליו, באמת, אבל הוא חור הגנתי מזעזע אבל באמת, רך ברמה שלא יכול לשים גוף על שחקנים.
באשכול סגל השחקנים לפני פתיחת העונה כתבו פה רבות איזה בעיה יש לנו בעמדה 4, הבעיה הזו לא השתנתה, יש לנו וואקום בעמדה הזו וכל הזמן מנסים הרכבים בלי 4 באמת.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
כוח עליון
- קיבל.ה 200 לייקים
בשורה התחתונה אין מקום לו ולקולין מלקולם באותה קבוצה.
בהינתן העובדה שמלקולם כן יודע להכניס את הכדור לחישוק ושומר לא פחות טוב מאיש - ההחלטה בקיץ די ברורה- לומר לו תודה ולאחל לו בהצלחה.
בהינתן העובדה שמלקולם כן יודע להכניס את הכדור לחישוק ושומר לא פחות טוב מאיש - ההחלטה בקיץ די ברורה- לומר לו תודה ולאחל לו בהצלחה.
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- מילפורד
- קיבל.ה 3710 לייקים
בתור אולי גדול התומכים שלו מאז שהגיע לפה.
אם הוא על אפס מ15 בערך מהשלוש במשחקים האחרונים , זה מוגזם וצריך לשים אותו בצד.
מה יכאב לנסות את מוטלי במקומו במשחקים כמו היום?
אם הוא על אפס מ15 בערך מהשלוש במשחקים האחרונים , זה מוגזם וצריך לשים אותו בצד.
מה יכאב לנסות את מוטלי במקומו במשחקים כמו היום?