shaar7_12 כתב: ↑15 אפריל 2026, 17:55
הנה עכשיו שקדי מפרסם שהפועל יקפיאו זמנית שחקנים וישחקו בליגה עם אדוורדס , רנדולף . אני מוסיף גם את מוטלי
זה נקרא לתת עדיפות ליורוליג על פני הליגה , אפשר לעצום עיניים ולהגיד שרוצים גם וגם אבל בפועל זה לא .
נניח שכן
למרות שאני ממש לא בטוח, ונוטה לדעה של הענקת כושר משחק לשחקנים שפחות שיחקן
אבל נניח
מה זה קשןר לאשכול של עופר? עופר קובע הרכבים? ולפני עופר, העמותה קבעה הרכבים? גוסינסקי קבע הרכבים?
עלו טענות לאיטודיס שיש לו אנטי לישראלים. אולי זה נכון, אני לא בטוח, ובכל מקרה איטןדיס בהחלט לא מושלם.
אוהד כורסא כתב: ↑15 אפריל 2026, 16:23
לא קונה את זה. ג'ונס קיבל את המקום שלו עם הרבה מאוד חסד ומעטפת שים לא קיבל.
וראינו למה. ים לא היה קרוב אפילו לרמה של ג'ונס גם בימים לא משו ג'ונס.
בעיני ממש לא נכון.
בכל מקרה, אם הפערים כל כך גדולים אז גם שנה הבאה לא נראה ישראלים על הפרקט שזה מה שטענתי בתחילת הדיון.
לא הבנתי את הטענה.
מה זה ההקלות האלה? זו קבוצה מקצוענית או חוג לילדים בכיתה ו'?
ברור שגמני רוצה לראות את ים משחק. גם את פלטין שאני ממש ממש אוהב.
אם ים שחקן מספיק טוב שיפלס את הדרך שלו חזרה להרכב, שיתן את הדם באימונים ובכל שניה על המגרש גם בליגה(שגם בה לא היה מזהיר כן?)
שיגיע שעה לפני כולם לאימון ויילך שעה אחרי ושיראה מקסימום מקצוענות.
סורי , זו הדרך.
מי שחושב שלא, שיקשיב למקצוענים הכי גדולים בעולם...או שיודיע שהמטרה שלו היא גיוון ולא תארים.
אלייז'ה בראיינט לא נהיה שחקן טופ יורוליג כי התבכיין למישהו שהוא רוצה לשחק.
וראינו למה. ים לא היה קרוב אפילו לרמה של ג'ונס גם בימים לא משו ג'ונס.
בעיני ממש לא נכון.
בכל מקרה, אם הפערים כל כך גדולים אז גם שנה הבאה לא נראה ישראלים על הפרקט שזה מה שטענתי בתחילת הדיון.
לא הבנתי את הטענה.
מה זה ההקלות האלה? זו קבוצה מקצוענית או חוג לילדים בכיתה ו'?
ברור שגמני רוצה לראות את ים משחק. גם את פלטין שאני ממש ממש אוהב.
אם ים שחקן מספיק טוב שיפלס את הדרך שלו חזרה להרכב, שיתן את הדם באימונים ובכל שניה על המגרש גם בליגה(שגם בה לא היה מזהיר כן?)
שיגיע שעה לפני כולם לאימון ויילך שעה אחרי ושיראה מקסימום מקצוענות.
סורי , זו הדרך.
מי שחושב שלא, שיקשיב למקצוענים הכי גדולים בעולם...או שיודיע שהמטרה שלו היא גיוון ולא תארים.
אלייז'ה בראיינט לא נהיה שחקן טופ יורוליג כי התבכיין למישהו שהוא רוצה לשחק.
מעולה אז אל תחרטטו שזו החלטה ספציפית לשנה הזו כדי להבטיח את המקום בפלייאוף שנה הבאה.זה לא קשור.
לטענתך הישראלים שלנו לא ברמה ואין להם מקום ברמה האירופאית. זה לא קשור למשימה הספציפית אלא למדיניות/ תפיסת עולם.
(וזה חרטא ענקית מה שכתבת. הרי אין מושג איך הוא באימונים וכמה הוא משקיע. אין אדם שהקיז דם יותר מים בשביל הפועל. הוא לא קיבל קבע מהמעטפת והתמיכה שקיבלו ג'ונס ומיציץ').