אלפקה לא יכול להאשים אותו
איטודיס
-
Kanta
- קיבל.ה 245 לייקים
כבר לא האמנתי.
הישג גדול שלו בסופו של יום, גם אם לא בכדורסל גדול.
הישג גדול שלו בסופו של יום, גם אם לא בכדורסל גדול.
- 7even
- קיבל.ה 4307 לייקים
חשבתי שאני משתגע עם האובר קרדיט למיציץ היום. כבר חשבתי שלא ייצא לעולם.
חשבתי שאני משתגע 2 - בלייקני הכי טוב באירופה במיד ריינג, מתעקש על שלשות שוב ושוב.
עשה התאמות מצויינת לשלישית של אוטורו, הפך את אודיאסי לשחקן קריטי עבורנו. והחיה את מלקולם מחדש.
לפעמים אתה אמנם משתגע מלראות שחקנים מכדררים 20 שניות שוב ושוב כדי לעלות לזריקה...
אבל במבחן התוצאה - שאפו!
חשבתי שאני משתגע 2 - בלייקני הכי טוב באירופה במיד ריינג, מתעקש על שלשות שוב ושוב.
עשה התאמות מצויינת לשלישית של אוטורו, הפך את אודיאסי לשחקן קריטי עבורנו. והחיה את מלקולם מחדש.
לפעמים אתה אמנם משתגע מלראות שחקנים מכדררים 20 שניות שוב ושוב כדי לעלות לזריקה...
אבל במבחן התוצאה - שאפו!
יחד, רק יחד! 
-
ranjef
- קיבל.ה 2163 לייקים
הצליח לנצח בקלאס ביום חלש של הפועל.
התכונן טוב מאוד למכבי.
הביא את הפועל לפלייאוף מחזור לפני הסיום.
פאקינג טופ 6 מתוך 20 קבוצות.
כולם צריכים להוריד את הכובע.
יש לו חסרונות כמו לכולם, אבל אין הרבה מאמנים שמביאים את מה שהוא מביא ועם עובדות לא מתווכחים.
כבר שנה שנייה ברציפות.
התכונן טוב מאוד למכבי.
הביא את הפועל לפלייאוף מחזור לפני הסיום.
פאקינג טופ 6 מתוך 20 קבוצות.
כולם צריכים להוריד את הכובע.
יש לו חסרונות כמו לכולם, אבל אין הרבה מאמנים שמביאים את מה שהוא מביא ועם עובדות לא מתווכחים.
כבר שנה שנייה ברציפות.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 110 לייקים
הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2342 לייקים
איך הכדורסל העולמי פספס מוח כדורסל מבריק שכמוך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
הוא כזה דביל אבל הוא המאמן עם אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר ביורוליג, פעמיים זכה ביורוליג, יורוקאפ ועוד איזה חמש אליפויות רוסיה בקטנה כזה. אי פעם ניהלת משחק קט סל?
-
בני12
- קיבל.ה 2874 לייקים
הוא מעדיף את קטש שהפך היום למאמן של קבוצת ההגנה הגרועה ביורוליגRed_man כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:25איך הכדורסל העולמי פספס מוח כדורסל מבריק שכמוך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
הוא כזה דביל אבל הוא המאמן עם אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר ביורוליג, פעמיים זכה ביורוליג, יורוקאפ ועוד איזה חמש אליפויות רוסיה בקטנה כזה. אי פעם ניהלת משחק קט סל?
מאמן ששלשל את שלושת משחקי ההכרעה של הקבוצה שלו
*ועופר עוד סדר לו להכפיל את השכר
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 110 לייקים
לא אני עליתי מול מונטרו ביד אליהו עם חמישיית גוצים של ויינרייט-מוטלי-אוטרוRed_man כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:25איך הכדורסל העולמי פספס מוח כדורסל מבריק שכמוך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
-
Red_man
- קיבל.ה 2342 לייקים
קטש לא בדיוק אשם שהתקציב שלו מאפשר להגדיל בשקל תשעים ולקבל זאק הנקינס שחקן שלפני שלוש שנים קרקס אותנו והיום היה נראה כמו ילד שאיבד את אמא.בני12 כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:32הוא מעדיף את קטש שהפך היום למאמן של קבוצת ההגנה הגרועה ביורוליגRed_man כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:25איך הכדורסל העולמי פספס מוח כדורסל מבריק שכמוך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
מאמן ששלשל את שלושת משחקי ההכרעה של הקבוצה שלו
*ועופר עוד סדר לו להכפיל את השכר
לגבי יותם שירן עדיף שלא אתבטא
-
Red_man
- קיבל.ה 2342 לייקים
גם לא אתה ניצחת את פאו ונתת בראש לפנר ובדרבי במשחק מכריע. גם לא אתה ניצחת את ולנסיה בסדרה בלי יתרון ביתיות. בקיצור, אתה חסר מושגיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:34לא אני עליתי מול מונטרו ביד אליהו עם חמישיית גוצים של ויינרייט-מוטלי-אוטרוRed_man כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:25איך הכדורסל העולמי פספס מוח כדורסל מבריק שכמוך?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1917 לייקים
רמת ניתוק חדשה.יותם שירן הלא מקורי כתב:הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
מאמן טופ באירופה.
קטש יכול לצחצח לו את הנעליים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
אותו כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין, אבל למה אתם ממשיכים לצטט אותו ולהרוס לכל מי ששם אותו בנודניקים?
-
Red_man
- קיבל.ה 2342 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2163 לייקים
אם לא העפת אותומילפורד כתב:אותו כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין, אבל למה אתם ממשיכים לצטט אותו ולהרוס לכל מי ששם אותו בנודניקים?
אולי תעיף את אלו שמצטטים אותו
אחד מהשניים זה חובה. אין פה מקום לאוהדי מכבי ומעולם לא היה.
-
בני12
- קיבל.ה 2874 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2874 לייקים
או שתשימו את כולם בנודניקים שלכם וככה לא תצטרכו להתמודד עם שום דבר
תוכלו לכתוב מה שאתם רוצים ולהתבשם מהתגובות שלכם לעצמכם
-
ranjef
- קיבל.ה 2163 לייקים
אוהדי מכבי יכולים להיכנס עקרונית?
שואל ברצינות, לא נמצא ליד התקנון
-
קובי
- קיבל.ה 648 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
כן, היו פה לאורך השנים כאלו אפילו מוצהרים.
חוקי הפורום מתייחסים לסוגיה , ומגדירים את זה שאוהדי קבוצות אחרות שרוצים להיות כאן צריכים לעמוד בסטנדרטים הרבה יותר גבוהים.
בהקשר הנוכחי, מי שיודע בודאות שמדובר באוהד מכבי אז אין ספק שהוא צריך לעוף מפה, אבל אתה באמת יכול לשלול את זה שסתם מדובר בפשוט אוהד הפועל מעצבן?
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
תודה רבה על הביקורת המועילה והעניינית.
כמו שאתה רואה כבר תקופה, הגישה שלך איך לטפל בסוגייה לא ממש מקדמת את האג׳נדה שלך…
מעולם לא היתה לנו כוונה להיות פורום סטירילי שעושה נעימי בגב למי שחושב בצורה מסויימת ומעיף כל מי שחושב אחרת.
אגב , יש לפורום ארבעה מנהלים ועוד אחראי טכני.
ואני יכול להגיד שהתקשורת והתיאום בינינו עובדים יפה.
יש מקרים מידי פעם שיש לנו חילוקי דיעות, וזה בסדר גמור, אבל עד היום לפחות , בסופו של דבר אנחנו פועלים בתיאום מלא ואין לי או לחבר שלי (שאני אפילו לא יודע למי אתה מתכוון בזה) שום סמכות מיוחדת, ההבדל היחיד ביני לבין האחרים שאני כמשתמש נמצא כמעט רק בפורום הכדורסל, כאדמינים, אין שום הבדל באחריות ובקבלת ההחלטות שלנו.
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
הצליח במשימה ביורוליג לא משנה איך זה יגמר ועל זה צריך להגיד לו כל הכבוד.
ועדין גם בזמן הזה צריך להגיד שאני לא אוהב אותו בגלל כל מיני דברים , חלקם קשורים לכדורסל וחלקם לא וזה ממש יבאס אותי אם הוא יהיה המאמן גם בעונה הבאה.
ועדין גם בזמן הזה צריך להגיד שאני לא אוהב אותו בגלל כל מיני דברים , חלקם קשורים לכדורסל וחלקם לא וזה ממש יבאס אותי אם הוא יהיה המאמן גם בעונה הבאה.
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
אם נסיים עם אחד משני התארים שעוד יש לנו להלחם עליהם השנה, אני מאוד אשמח להתבאס שהוא מאמן שלנו.
-
ranjef
- קיבל.ה 2163 לייקים
איך ניתן לדעת? יש בדיקת מעבדה?מילפורד כתב:כן, היו פה לאורך השנים כאלו אפילו מוצהרים.
חוקי הפורום מתייחסים לסוגיה , ומגדירים את זה שאוהדי קבוצות אחרות שרוצים להיות כאן צריכים לעמוד בסטנדרטים הרבה יותר גבוהים.
בהקשר הנוכחי, מי שיודע בודאות שמדובר באוהד מכבי אז אין ספק שהוא צריך לעוף מפה, אבל אתה באמת יכול לשלול את זה שסתם מדובר בפשוט אוהד הפועל מעצבן?
האם כל מה שהוא הרעיל וטינף פה עד כה לא מספיק?
הזיה גדולה
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
בדיוק…
סתם למען ההקצנה, תראה איך קובי יצא נגד האדמינים, אולי שנעיף גם אותו על שהוא מדבר עלינו ככה?
כמובן שיש שפע של דוגמאות ביניים יותר רלוונטיות שאפשר לדון עם האם צריך להעיף אותם, ודווקא בגלל זה אולי, טוב שיש קריטריונים ברורים וזה כמה שפחות נתון לשיקול דעת של אנשים ספציפיים.
יכול להיות שמדובר במשתמש הכי מעצבן שהיה פה (אני יודע מה אני חושב באופן אישי) , אבל יש שיטענו שיש אחרים שיותר מעצבנים שלא העפנו לאורך השנים.
כתבתי את זה כבר כמה פעמים, ואני עדיין חושב ככה, כשאני רואה את אותה הביקורת מגיעה עלי משני הצדדים של המתרס, זאת האינדיקציה הכי טובה בשבילי שההתנהלות מאוזנת.
ולמען הסר ספק, יש אנשים, שאני באופן אישי מחשיב אותם הרבה יותר חברים מהאנשים שנטען פה שהם חברים שלי, שקיבלו גם עונשים ואפילו אחד שהפסיק לכתוב פה וביקש שנמחק לו את החשבון (לצערי הרב).
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
דקות לישראלים לא משנה , מאמן שמאשים קהל בהפסדים לא משנה , מאמן שמעניין אותו רק אירופה וזורק זין על הליגה לא משנה ,העיקר הניצחון (ושהוא יהיה ביורוליג)
הבעיה שזה רוב רק פה במקום המנותק הזה , לרוב הקהל של הפועל בא להקיא מזה
נערך לאחרונה על ידי איש גדול ב 13 אפריל 2026, 08:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Nati
- קיבל.ה 3094 לייקים
לא פעם אחת ואפילו לא פעמיים אמרתי את זה.יותם שירן הלא מקורי כתב:הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
אבל במקרה שלך אתה באמת צריך להגיד תודה שטמטום היא לא מחלה כואבת.
- מילפורד
- קיבל.ה 3702 לייקים
מהמאמן?
כן , אני מצפה שינצח ויביא תארים.
אתה בטוח ש״רוב הקהל של הפועל״ רוצה להקיא מזה שיש לנו קבוצה מנצחת?
אולי זאת אמירה ״מנותקת״?
כן , אני מצפה שינצח ויביא תארים.
אתה בטוח ש״רוב הקהל של הפועל״ רוצה להקיא מזה שיש לנו קבוצה מנצחת?
אולי זאת אמירה ״מנותקת״?
-
Nati
- קיבל.ה 3094 לייקים
לא נראה לי שמישהו מכריח אותך להיות פהאיש גדול כתב:כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
דקות לישראלים לא משנה , מאמן שמאשים קהל בהפסדים לא משנה , מאמן שמעניין אותו רק אירופה וזורק זין על הליגה לא משנה ,העיקר הניצחון (ושהוא יהיה ביורוליג)
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 931 לייקים
אני לא מאמין שהוא ישאר בעונה הבאה. אולי אולי אם יזכה באליפות וזה יחייב ישראליםאיש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
הוא מאמן עם כמה וכמה בעיות והן מעבר ליחס לקהל. בזה אני מסכים איתך
גם ברדה.
אני לא יודע לפי מה אתה מבסס הסטטיסטיקות שלרוב הקהל אכפת דברים אחרים ולא נצחונות. כן ברור לי שלפלח מאד מסוים אכפת דברים אחרים. בכל מקרה הפועל היא קבוצת ספורט. אני בהחלט מסכים שגם לקבוצת ספורט יש אתוס ויש דברים שחשובים מעבר לנצחונות. אבל קבוצת ספורט קודם כל נועדה לנצח. השאלה איך ובאיזה מחיר. ככל ונהיה מכבי בהיבטיה הפסולים זה בהחלט רע. אנחנו לא שם לטעמי, גם אם איטודיס מאמן עם בעיות
- גביזון
- קיבל.ה 4907 לייקים
הדבר הכי חשוב מבחינתי אתמול זה שהוא הכין את הקבוצה, לא היתה שאננות למעט דקות שלא לקחנו טוב ריבאונד.
שחקנים הבינו את חשיבות המשחק וזה התבטא אתמול, אישית זה היה החשש הכי גדול שלי, לבוא אלא פאדי.
גם עופר שלח להם הודעות על חשיבות המשחק.
בנוסף בדקו תהמכריעות גונס היה על המגרש ולא וואסה וטוב שכך.
באופן מפתיע, איטודיס הביא את הקבוצה טוב למאני טיים, וזה לזכותו.
שחקנים הבינו את חשיבות המשחק וזה התבטא אתמול, אישית זה היה החשש הכי גדול שלי, לבוא אלא פאדי.
-
Adam
- קיבל.ה 217 לייקים
האם אתה באמת חושב שאתה מבין יותר כדורסל ממי שחי על זה כל החיים ומתפרנס מזה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑13 אפריל 2026, 01:19 הרבה כדורסל הוא לא מבין, אבל השיג לעצמו את החוזה בפאו בעונה הבאה.
האם שמעת על ענוה? צניעות?
- 7even
- קיבל.ה 4307 לייקים
כל מילהגביזון כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:08 הדבר הכי חשוב מבחינתי אתמול זה שהוא הכין את הקבוצה, לא היתה שאננות למעט דקות שלא לקחנו טוב ריבאונד.
יחד, רק יחד! 
-
Adam
- קיבל.ה 217 לייקים
גם אם יש משהו בדברייך והפועל והצוות שלה לא מושלמים, האם זה הזמן הנכון לדעתך?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
האם אתה לא רוצה לחגוג ולהנות קצת על ניצחון דרבי ביורוליג ופלייאוף?
האם אתה לא רוצה לתת לאוהדי הפועל להנות קצת?
מה אתה מרגיש בבוקר זה? אני באמת לא מבין.
-
joshsoos
- קיבל.ה 893 לייקים
וכל פעם כזו שאתה כותב את זה רק מוכיחה שאין לך מושג מהחיים שלך, ועצוב מאוד שאתה מנהל פהמילפורד כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:20בדיוק…
סתם למען ההקצנה, תראה איך קובי יצא נגד האדמינים, אולי שנעיף גם אותו על שהוא מדבר עלינו ככה?
כמובן שיש שפע של דוגמאות ביניים יותר רלוונטיות שאפשר לדון עם האם צריך להעיף אותם, ודווקא בגלל זה אולי, טוב שיש קריטריונים ברורים וזה כמה שפחות נתון לשיקול דעת של אנשים ספציפיים.
יכול להיות שמדובר במשתמש הכי מעצבן שהיה פה (אני יודע מה אני חושב באופן אישי) , אבל יש שיטענו שיש אחרים שיותר מעצבנים שלא העפנו לאורך השנים.
כתבתי את זה כבר כמה פעמים, ואני עדיין חושב ככה, כשאני רואה את אותה הביקורת מגיעה עלי משני הצדדים של המתרס, זאת האינדיקציה הכי טובה בשבילי שההתנהלות מאוזנת.
ולמען הסר ספק, יש אנשים, שאני באופן אישי מחשיב אותם הרבה יותר חברים מהאנשים שנטען פה שהם חברים שלי, שקיבלו גם עונשים ואפילו אחד שהפסיק לכתוב פה וביקש שנמחק לו את החשבון (לצערי הרב).
-
איש גדול
- קיבל.ה 589 לייקים
דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:16גם אם יש משהו בדברייך והפועל והצוות שלה לא מושלמים, האם זה הזמן הנכון לדעתך?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21כן כבר הבנתי שפה בפורום יש לא מעט כאלה שלא אכפת להם מכלום חוץ מהניצחון
לא שמחתי כמו שהייתי שמח מניצחונות כאלה בעבר.
מבאס להגיד את זה אבל זה המצב.
אני היחיד מבין מי שבסביבה שלי שאוהד הפועל שנשאר לראות את המשחק בכלל.
אז מבחינתי כן היום זה בדיוק היום להגיד שמאמן שמזלזל בשחקנים כמו ים ובליגה הישראלית ולא צריך להיות פה וזה לא משנה כמה הוא מצליח ביורוליג.
מי שלא טוב לו עם מה שאני אומר אז שישתה כוס מים וידפדף הלאה להודעה הבאה
- iamgabormarton
- קיבל.ה 546 לייקים
מזלזל בליגה הישראלית?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:16גם אם יש משהו בדברייך והפועל והצוות שלה לא מושלמים, האם זה הזמן הנכון לדעתך?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21
אז מבחינתי כן היום זה בדיוק היום להגיד שמאמן שמזלזל בשחקנים כמו ים ובליגה הישראלית ולא צריך להיות פה וזה לא משנה כמה הוא מצליח ביורוליג.
הלכתי שוב לראות באיזה מקום אנחנו שם.. להפתעתי עדיין מקום 1
-
Adam
- קיבל.ה 217 לייקים
אז אני וכל סביבת אוהדי הפועל שלי נשארו לראות את המשחק, ושמחים כמו שלא היו הרבה זמן. זה בשביל שלא תרגיש בתיבת תהודה.איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:52דווקא הניצחון אתמול הבליט אצלי את התחושה המבאסת.Adam כתב: ↑13 אפריל 2026, 10:16גם אם יש משהו בדברייך והפועל והצוות שלה לא מושלמים, האם זה הזמן הנכון לדעתך?איש גדול כתב: ↑13 אפריל 2026, 08:21
הפורום הזה מלא באוהדי הפועל שמחים, ואתה מעציב אותם. זה לא מרגיש לך מוזר?