דרבי חוץ יורוליג. ראשון 22:15
-
Niro
- קיבל.ה 2666 לייקים
אם כולנו נהיה רגע ממש בשקט נוכל לשמוע את הצרצרים ואת יותם שירן
-
Flamengo
- קיבל.ה 183 לייקים
היה קשה קשה ומטורף.
זה כבר לא בריא לי הלחץ הזה.
כל הגוף מכווץ והרגשת בחילה.
עד השלשה + 1 של בלייקני.
זה כבר לא בריא לי הלחץ הזה.
כל הגוף מכווץ והרגשת בחילה.
עד השלשה + 1 של בלייקני.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 957 לייקים
נירגו איפה אתה אינעל העולם. זה לא ערב טוב, זה ערב מושלם!
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 146 לייקים
תל אביב אדומה!!!!! איזה אושר!!!!!!
על הפרצוף של מכבי, של ערוץ הספורט, של שמעון מזרחי ושל כל מבקשי רעתנו!!!
על הפרצוף של מכבי, של ערוץ הספורט, של שמעון מזרחי ושל כל מבקשי רעתנו!!!
אוהבים אותך כולם 
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
ריגוש שלא חוויתי ממש ממש מזמן.
הכי נמוך שהפועל הובילו אחרי הפתיחה הטובה היה 5 הפרש.
כמה דומיננטיות.
זה משחק של 25 הפרש+ אם לא שטויות מטורפות שלנו ושערוריית הריבאונד הגנה שלנו.
ברגע שחזרנו לקחת אותו סגרנו את המשחק.
איזה כיףףףףף

הכי נמוך שהפועל הובילו אחרי הפתיחה הטובה היה 5 הפרש.
כמה דומיננטיות.
זה משחק של 25 הפרש+ אם לא שטויות מטורפות שלנו ושערוריית הריבאונד הגנה שלנו.
ברגע שחזרנו לקחת אותו סגרנו את המשחק.
איזה כיףףףףף
יחד, רק יחד! 
- גביזון
- קיבל.ה 4942 לייקים
זה הזמן לתת בעיטת וולה החוצה לאוהד מכבי, רק לפני זה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחNiro כתב:אם כולנו נהיה רגע ממש בשקט נוכל לשמוע את הצרצרים ואת יותם שירן
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8500 לייקים
כמו בדרבי כדורגל, זה לא הניצחון, זה כל השנים שקדמו לו.
לנצח את מכבי ביורוליג, כשהם הולכים לים ואנחנו הולכים לפלייאוף, אי אפשר לתאר במילים.
לנצח את מכבי ביורוליג, כשהם הולכים לים ואנחנו הולכים לפלייאוף, אי אפשר לתאר במילים.
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
-
shaharot
- קיבל.ה 1291 לייקים
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1455 לייקים
תל אביב אדומה
יש פלייאוף
עברנו את מונקו
יש יורוליג גם בשנה הבאה
תודה לך הפועל
להמשיך את החלום
יש פלייאוף
עברנו את מונקו
יש יורוליג גם בשנה הבאה
תודה לך הפועל
להמשיך את החלום
-
adom4
- קיבל.ה 792 לייקים
הדבר היחיד שמדאיג אותי שזה לא יספיק בליגה, אבל איזה כיף להבטיח את זה על הראש שלהם
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
אנחנו מדברים פה על ההעפלה לפליאוף יורוליג בעונה הראשונה שלנו , איך ולמה זה לא אמור להספיק לליגה ? אתה רושם בפליאוף את הזרים שהיו משמעותיים ביורוליג במשחקים האחרונים ובמידה ונהיה טובים אין קבוצה שבאמת יכולה לעצור אותנו שם לדעתי
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
-
adom4
- קיבל.ה 792 לייקים
כי אתה בסופו של דבר תצטרך לוותר על מישהו אחד לפחות, במיוחד שהישראלים לא ראו דקות משחק כמעט ותומר אלוהים יודע מתי הוא יחזור.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
אגב גם בליגה מכבי לא ניצחו אותנו העונה (בעניין המאצאפ נגד ירושלים זה באמת.משהו שאני לא יכול להסביר ) אז הטיעונים שזה לא יספיק לליגה (או לא אמור להספיק) דיי חסרי ביסוס , תקנו אותי אם אני טועה אבל מכבי של היורוליג ושל הליגה פחות או יותר אותן קבוצות לא ? אין ספק שצריך לנצח את זה גם במתכונת מצומצמת
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1842 לייקים
איטודיס איזה ראיון פאסיב אגרסיב תשחרר תשמח
יש שם איזה תשוקה מודחקת לפופלינגר
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
אפשר להגיד את זה על כל הישראלים שמשחקים בליגה בתקופה האחרונה בגלל איראן אז פה זה יכול לעבוד לטובתנוRedDrifter כתב: ↑13 אפריל 2026, 00:37כן המצב עם הישראלים מדאיג בעיקר לליגה
לא שיחקו תקופה ארוכה ויבואו בכושר נוראי לליגה
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1455 לייקים
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
שנינו יודעים שהבעיה היא הישראלים של מכבי וירושלים ולא של ״שאר הליגה״.. והם כן זכו לשחק בתקופה הזאתרק הפועל כתב: ↑13 אפריל 2026, 00:43אפשר להגיד את זה על כל הישראלים שמשחקים בליגה בתקופה האחרונה בגלל איראן אז פה זה יכול לעבוד לטובתנוRedDrifter כתב: ↑13 אפריל 2026, 00:37כן המצב עם הישראלים מדאיג בעיקר לליגה
לא שיחקו תקופה ארוכה ויבואו בכושר נוראי לליגה
אף לא צעד לאחור 
- Brilliant
- קיבל.ה 359 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2171 לייקים
ויוסי שטורם מה?Niro כתב:אם כולנו נהיה רגע ממש בשקט נוכל לשמוע את הצרצרים ואת יותם שירן
בטח יצא לסיור פריחות בחיק הטבע באיזור ללא קליטה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3112 לייקים
מסרב להאמין שהוא היה בן 7 , הוא נולד זקן
-
ranjef
- קיבל.ה 2171 לייקים
פאסיב שמאסיבפרימו לוי כתב:איטודיס איזה ראיון פאסיב אגרסיב תשחרר תשמח
חירבן על הראש של קטש ושימון
והבטיח פלייאוף במשחק עם הרבה לחץ
זה עם שופטים זבל עופות ומול אוהדים שלהם שיושבים על הפרקט ועושים טראש טוק לבלייקני כל המשחק
שיעשה פאסיב כמה שבא לו
הביא את פאקינג הפועל לפלייאוף יורוליג בעונה ראשונה

- Brilliant
- קיבל.ה 359 לייקים
הייתה פעם תערוכה של כל מיני תמונות של דיקטטורים וצוררים מכשהם היו ילדים קטנים. בלתי נתפס, אבל אפילו היטלר וסטלין היו ילדים. אולי אפילו חמודים.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 746 לייקים
בוקר טווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.
כמו סוג של חלום מתוק.
חייב לציין שלצד השמחה יש לי גם תחושת הקלה גדולה, כי מכבי באו להרוס ולא הצליחו. וזה עוד במשחק חלש שלנו.
הסגל של מכבי עלוב בכל קנה מידה (לא רק בהשוואה לסגל שלנו השנה), חוץ מסורקין והורד, אין להם שחקן אחד נורמלי שהייתי רוצה לראות בהפועל. אתמול הם שיחקו כדורסל רע ולצערי גררו גם אותנו לשם.
אבל אם ניצחנו אחרי חולשה בריבאונד ובצבע, שופטים צהובונים, יום קליעה מזעזע מהשלוש, רוטציה קצרה מדי של איטודיס, ויום בינוני מינוס של בלייקני-אוטורו-מיצ'יץ'-בראיינט - זה אומר הרבה על היכולות הפוטנציאליות שלנו.
תכל'ס, ניצחון של ג'ונס וקצת אודיאסי.
ממתין ליום שהקבוצה שוב תתפוצץ על הפרקט, כמו שקרה מול חולון - יום כזה שבו כל התותחים רועמים יחד.
העונה עוד לא נגמרה. יש עוד קצת דרך. מתפלל שאיטודיס ידע להביא את הקבוצה לשיא ברגע הנכון (רגעים נכונים - רגעי פיינל פור בישראל ובאירופה). הוא חייב להחזיר לעניינים את מוטלי ואת ים. זה כבר הופך קריטי להמשך.
כמו סוג של חלום מתוק.
חייב לציין שלצד השמחה יש לי גם תחושת הקלה גדולה, כי מכבי באו להרוס ולא הצליחו. וזה עוד במשחק חלש שלנו.
הסגל של מכבי עלוב בכל קנה מידה (לא רק בהשוואה לסגל שלנו השנה), חוץ מסורקין והורד, אין להם שחקן אחד נורמלי שהייתי רוצה לראות בהפועל. אתמול הם שיחקו כדורסל רע ולצערי גררו גם אותנו לשם.
אבל אם ניצחנו אחרי חולשה בריבאונד ובצבע, שופטים צהובונים, יום קליעה מזעזע מהשלוש, רוטציה קצרה מדי של איטודיס, ויום בינוני מינוס של בלייקני-אוטורו-מיצ'יץ'-בראיינט - זה אומר הרבה על היכולות הפוטנציאליות שלנו.
תכל'ס, ניצחון של ג'ונס וקצת אודיאסי.
ממתין ליום שהקבוצה שוב תתפוצץ על הפרקט, כמו שקרה מול חולון - יום כזה שבו כל התותחים רועמים יחד.
העונה עוד לא נגמרה. יש עוד קצת דרך. מתפלל שאיטודיס ידע להביא את הקבוצה לשיא ברגע הנכון (רגעים נכונים - רגעי פיינל פור בישראל ובאירופה). הוא חייב להחזיר לעניינים את מוטלי ואת ים. זה כבר הופך קריטי להמשך.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
Nati
- קיבל.ה 3135 לייקים
Niro כתב:איזה הג׳ינג׳י המגעיל הזה אוהב לעשות האדלים לגעת מיוזע בכולם
-
Gania23
- קיבל.ה 195 לייקים
רק לפני שבועיים שימון נכנס לחדר ההלבשה כשכולם רוקדים אחרי ניצחון ודיבר עם השחקנים על לשתות מים מהבאר חחחח , כנראה לא היה מים שם
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
-
Nati
- קיבל.ה 3135 לייקים
קראתי פה הרבה תגובות של לחץ בזמן המשחק.
אני בתור אחד שכל משחק ביחוד צמוד על סף התקפת לב.הפעם לא הייתי בלחץ בכלל,כבר משבוע שעבר ידעתי שהם יפסידו את המשחקים נגד באסקוניה ופריז,ואנחנו נחגוג על חשבונם.ההפתעה היחידה שהייתה לי זה ההפרש.חשבתי שננצח בלפחות 20 הפרש.
אני בתור אחד שכל משחק ביחוד צמוד על סף התקפת לב.הפעם לא הייתי בלחץ בכלל,כבר משבוע שעבר ידעתי שהם יפסידו את המשחקים נגד באסקוניה ופריז,ואנחנו נחגוג על חשבונם.ההפתעה היחידה שהייתה לי זה ההפרש.חשבתי שננצח בלפחות 20 הפרש.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1302 לייקים
תודה לך הפועל!
רגעים של אושר צרוף.
לא זוכר משחק דרבי (בסל או רגל) שלחץ הדם שלי היהי "סביר" כמו המשחק הזה!
מהנוקאואט בפתיחה היה לי ברור שהערב יסתיים עם חיוך. כל ניסיונות החזרה שלהם קיבלו מיד טיפול.
משחק אדיר לש גונס! לא רק אסיסטים גם ריבאונד הגנה.
משחק הגנה מצויין של בלייקני.
ניהול מצויין של איטודיס שזיהה בזמן, בכל רבע, שמיציץ מתחיל לקחת החלטות מוטעות,והחליף מידית. סהכ מיציץ עם משחק בינוני שבו שיחק רק כ 19 דקות. לקח 5 ריב. 3 אסיסטים,9 נקודות. זה יום בינוני. (תעזבו כבר את המשפט לא בשביל זה הוא מקבל 5 מיליון לעונה... .
אודייסי מצויין!
בעיית הריבאונד בהגנה גרמה לכך שזה לא נגמר מהר יותר ובתוצאה גבוהה יותר. איטודיס והשחקנים חייבים לתרגל את הקטע הזה ולהוציא קצת יותר מעצמם! (אודייסי ואוטורו רק עם 3 ריבאונדים בסהכ.)
להמשיך בכל הכוח למונקו ולחתור לניצחון בלי חישובי קומבינציות וכדאיות "מכביסטית".
רגעים של אושר צרוף.
לא זוכר משחק דרבי (בסל או רגל) שלחץ הדם שלי היהי "סביר" כמו המשחק הזה!
מהנוקאואט בפתיחה היה לי ברור שהערב יסתיים עם חיוך. כל ניסיונות החזרה שלהם קיבלו מיד טיפול.
משחק אדיר לש גונס! לא רק אסיסטים גם ריבאונד הגנה.
משחק הגנה מצויין של בלייקני.
ניהול מצויין של איטודיס שזיהה בזמן, בכל רבע, שמיציץ מתחיל לקחת החלטות מוטעות,והחליף מידית. סהכ מיציץ עם משחק בינוני שבו שיחק רק כ 19 דקות. לקח 5 ריב. 3 אסיסטים,9 נקודות. זה יום בינוני. (תעזבו כבר את המשפט לא בשביל זה הוא מקבל 5 מיליון לעונה... .
אודייסי מצויין!
בעיית הריבאונד בהגנה גרמה לכך שזה לא נגמר מהר יותר ובתוצאה גבוהה יותר. איטודיס והשחקנים חייבים לתרגל את הקטע הזה ולהוציא קצת יותר מעצמם! (אודייסי ואוטורו רק עם 3 ריבאונדים בסהכ.)
להמשיך בכל הכוח למונקו ולחתור לניצחון בלי חישובי קומבינציות וכדאיות "מכביסטית".
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 4373 לייקים
בול כמו @גביזון
האמת פערי הרמות אתמול זה משהו שלא זכור לי במשחקים בינינו.
הצלחנו לשחק לא חכם בחלקים לא קטנים ועדיין להגיע לכמעט 20 הפרש לפני הגארבג' הסופי.
טיפל'ה ריכוז וזה משחק שמתנהל קבוע על סביבות ה 20-25 הפרש במקום ה 8-12 היה ברובו.
ועדיין...רק לקבוצה אחת אתמול היה מה להפסיד...הרוב המכריע של השחקנים שלנו הגיע בפוקוס רציני לישורת האחרונה של העונה הסדירה ביורוליג.
יחד, רק יחד!