אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 10:52
Adam כתב: 09 אפריל 2026, 10:41
יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 10:05

לא, כי נתקענו עם הג'ל כשמאמן מהטובים באירופה הולך להמשיך עם היריבה העירונית.
מדוע לא ענית לחמשת ההודעות שלי אחרי משחקים שבהם ניצחנו עם איטודיס את אריות אירופה?
ישנם אנשים שהיו נעלבים מכך.
קבוצות שהיו במצב שבור.
היום אתה ואני מול קבוצת NBA. אופרה אחרת.
איזה מצב שבור ואיזה נעליים ? לא צריך להקשיב לשקרים של התקשורת
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  110 לייקים

רק הפועל כתב: 09 אפריל 2026, 11:08

מדוע לא ענית לחמשת ההודעות שלי אחרי משחקים שבהם ניצחנו עם איטודיס את אריות אירופה?
קבוצות שהיו במצב שבור.
ברצלונה- היו כבר בפיגור בבית של כמעט 30 נקודות מול פאו. הם במצב על הפנים. בנוסף זה ששנגליה לא שיחק השפיע.
פריז- הם שיחקו ביום ראשון בערב ועלו מולנו למשחק ביום שלישי ב17 בצהריים. באו עייפים+ רובינסון נכנס לבעיית עבירות.
וירטוס- באו בלי חצי סגל.
פאו- תריץ את הדקה האחרונה ב-9 סימולציות נוספות. אתה מפסיד בכולן. הרבה כוכבים הסתדרו לנו במשחק הזה. אפשר גם להתווכח אם הצלנג' שנתנו לטובתנו על האיבוד של הייז דייויס היה במקום.
פנר- ראיתי קבוצה של איטודיס. כלומר קבוצה של הירו בול (בולדווין) ושחקנים שלא מסוגלים לראות את המאמן שלהם.
כשאתה פגשת קבוצה בכושר טוב, נניח ריאל- קיבלנו טרחה.
מול בסקוניה זאת הייתה השפלה.
היום אתה מול קבוצת NBA שמגיעה בכושר הכי טוב בליגה הזו כשאתה מגיע עייף אחרי ששילבת רק 8 שחקנים. מיציץ עולה עם משאף. אופורה אחרת לגמרי.
חושב שהתייחסתי לכל משחק.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1463 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 10:05

לא, כי נתקענו עם הג'ל כשמאמן מהטובים באירופה הולך להמשיך עם היריבה העירונית.
קבוצות שהיו במצב שבור.
פריז זו קבוצת NBA?
יאללה הביתה!!!
בני12
קיבל.ה  2854 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 11:22

קבוצות שהיו במצב שבור.
ברצלונה- היו כבר בפיגור בבית של כמעט 30 נקודות מול פאו. הם במצב על הפנים. בנוסף זה ששנגליה לא שיחק השפיע.
פריז- הם שיחקו ביום ראשון בערב ועלו מולנו למשחק ביום שלישי ב17 בצהריים. באו עייפים+ רובינסון נכנס לבעיית עבירות.
וירטוס- באו בלי חצי סגל.
פאו- תריץ את הדקה האחרונה ב-9 סימולציות נוספות. אתה מפסיד בכולן. הרבה כוכבים הסתדרו לנו במשחק הזה. אפשר גם להתווכח אם הצלנג' שנתנו לטובתנו על האיבוד של הייז דייויס היה במקום.
פנר- ראיתי קבוצה של איטודיס. כלומר קבוצה של הירו בול (בולדווין) ושחקנים שלא מסוגלים לראות את המאמן שלהם.
היום אתה מול קבוצת NBA שמגיעה בכושר הכי טוב בליגה הזו כשאתה מגיע עייף אחרי ששילבת רק 8 שחקנים. מיציץ עולה עם משאף. אופורה אחרת לגמרי.
חושב שהתייחסתי לכל משחק.
כלומר לכל הקבוצות שהפסידו לנו מצאת תירוצים
רק להפסדים שלנו לא הצלחת

ואם אנחנו משחקים מול קבוצת נבא היום אז מה יהיה כזה נורא אם נפסיד
ההוא מפעם
קיבל.ה  360 לייקים

קראתי את האשכול פעמיים ואני עדיין חייב שמישהו מקצועי יותר יסביר לי
איך לעזזל איטודיס הצליח להפסיד למכבי את המשחק מול בסקוניה
למרות החתמות יוקרתיות של עופר השחקן הכי משפיע בהפועל הוא סאבו טאז
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  110 לייקים

בני12 כתב: 09 אפריל 2026, 12:13

וירטוס- באו בלי חצי סגל.
חושב שהתייחסתי לכל משחק.
רק להפסדים שלנו לא הצלחת

אני חושב שלא יכול להיות תירוץ להפסדים מול פרטיזן ומול באסקוניה לצורך העניין.
גם לא יכול להיות תירוץ להפסד בבית מול ולנסיה שכבהר הובלת ב-16 וגם ההפסד חוץ מול הכוכב ההתפרקות ברבע הרביעי לא מתקבלת על הדעת.
נניח מול זלגריס- בסוף היא קבוצה יותר טובה מאיתנו.
ריאל מדריד כנ"ל
ואפשר ככה להמשיך לדון בהפסדים.
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 12:52

וירטוס- באו בלי חצי סגל.
חושב שהתייחסתי לכל משחק.
רק להפסדים שלנו לא הצלחת

גם לא יכול להיות תירוץ להפסד בבית מול ולנסיה שכבהר הובלת ב-16 וגם ההפסד חוץ מול הכוכב ההתפרקות ברבע הרביעי לא מתקבלת על הדעת.
ריאל מדריד כנ"ל
לא צריך לחפש בכוח , אם יש לך תלונות למאמן יש מספיק דברים להתלונן עליהם , עד לפניי כמה זמן למשל ראיתי הודעות כמו "אין לנו יתרון בסגל בליגה על מכבי וירושלים " שזה ממש הרבה על המאמן , בסוף בהנחה שלא נזכה ביורוליג אם לא נקח פה את התואר זה יהיה כשלון גדול ואני אהיה הראשון לומר שהוא צריך ללכת , צריך לתת לקבוצה ולו קרדיט על התוצאות ביורוליג וזה ממש לא נכון שכל הקבוצות שפגשנו חלשות או בתקופה רעה וכו
שונא_מכבי
קיבל.ה  161 לייקים

וירטוס- באו בלי חצי סגל.
חושב שהתייחסתי לכל משחק.
רק להפסדים שלנו לא הצלחת

ריאל מדריד כנ"ל
אפשר לדון בהפסדים - אבל, למען הגילוי הנאות, הדיון רצוי שיהיה גם לגבי הפסדים של קבוצות אחרות. עם מאמנים "בכירים" (ולא גרועים כמו איטודיס) - נניח, קטש, שאראס, ברצוקאס, עתמאן, ספנוליס ועוד.

קח לך משימה - כי נשמע שיש לך הרבה זמן פנוי - תעבור על המשחקים של כל הקבוצות האלה, העונה ביורוליג. תגלה להפתעתך לא מעט משחקים שהקבוצות האלה זרקו - לקבוצות חלשות, הפתעות, לעיתים אפילו סנסציות, איבוד הפרשים גדולים במהלך המשחקים לרבות בשלבים מתקדמים (כן - אני ער לזה שאף קבוצה לא איבדה יתרון של 27 הפרש) ועוד.

אפשר לדון בהפסדים - אבל בסוף, כמעט לאורך עונה שלמה, כמות ההפסדים של הפועל זהה או כמעט זהה לקבוצות בכירות וטובות יותר (על הנייר ולא רק) ממנה - אולימפיאקוס, פנר, פנתינאיקוס, ריאל מדריד ועוד. הטענה לפיה הסגל של הפועל טוב מהקבוצות האלה מצוצה מהאצבע אגב, ואפשר כמובן להוכיח את זה. לכל הקבוצות האלה היו משברים ותקופות זוועה במהלך העונה, לחלקן יותר ארוכות ולחלקן פחות, אבל לכולן היו. גם לנו בהפועל. הניסיון שלך לקטלג כל הפסד כטרגדיה ובעיקר למתג את איטודיס כמאמן כושל נובע להערכתי בעיקר מהעובדה שזה משמש לך כלי ניגוח נוסף כלפי הקבוצה בכלל ועופר ינאי בפרט.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  110 לייקים

שונא_מכבי כתב: 09 אפריל 2026, 14:26
רק להפסדים שלנו לא הצלחת

ריאל מדריד כנ"ל
אפשר לדון בהפסדים - אבל, למען הגילוי הנאות, הדיון רצוי שיהיה גם לגבי הפסדים של קבוצות אחרות. עם מאמנים "בכירים" (ולא גרועים כמו איטודיס) - נניח, קטש, שאראס, ברצוקאס, עתמאן, ספנוליס ועוד.

קח לך משימה - כי נשמע שיש לך הרבה זמן פנוי - תעבור על המשחקים של כל הקבוצות האלה, העונה ביורוליג. תגלה להפתעתך לא מעט משחקים שהקבוצות האלה זרקו - לקבוצות חלשות, הפתעות, לעיתים אפילו סנסציות, איבוד הפרשים גדולים במהלך המשחקים לרבות בשלבים מתקדמים (כן - אני ער לזה שאף קבוצה לא איבדה יתרון של 27 הפרש) ועוד.

אפשר לדון בהפסדים - אבל בסוף, כמעט לאורך עונה שלמה, כמות ההפסדים של הפועל זהה או כמעט זהה לקבוצות בכירות וטובות יותר (על הנייר ולא רק) ממנה - אולימפיאקוס, פנר, פנתינאיקוס, ריאל מדריד ועוד. הטענה לפיה הסגל של הפועל טוב מהקבוצות האלה מצוצה מהאצבע אגב, ואפשר כמובן להוכיח את זה. לכל הקבוצות האלה היו משברים ותקופות זוועה במהלך העונה, לחלקן יותר ארוכות ולחלקן פחות, אבל לכולן היו. גם לנו בהפועל. הניסיון שלך לקטלג כל הפסד כטרגדיה ובעיקר למתג את איטודיס כמאמן כושל נובע להערכתי בעיקר מהעובדה שזה משמש לך כלי ניגוח נוסף כלפי הקבוצה בכלל ועופר ינאי בפרט.
על עופר ינאי רק אציין כי לאחר הסקר שהופץ ולו השבתי, גמרתי אומר לא להתעסק בו יותר ולכן לא מצייץ באשכול הקשור בו ובאשכול איחוי הקרע.
והקבוצה והמועדון יקרים לי. מאוד.
אני לא בפורום של הבלנקוס או גייט 13 (פאו), אלא בפורום של הפועל תל אביב ובמשחקים שלה אני מתעסק.
יש סיבה גם שבמהות , אני "נתפס" ל-3 משחקים: פרטיזן באיירן ובאסקוניה. אלו משחקים שאסור היה להפסיד ומלוא כובד האשמה מוטלת על המאמן השחצן והיהיר שלנו. אפילו הדרבי לא, כי אני יודע שלאיטודיס קשה מול קטש.
כאילו אם וכאשר נעוף מהיורוליג, שזה תסריט סביר- אני לא אשב ואגיד "וואו גם ריאל הפסידה לבסקוניה". הם יהיו במפעל גם בעונה הבאה, אנחנו לא.
איטודיס הגיע וקיבל את מלוא המשאבים בשביל הפלייאוף. בפועל אנחנו מקבלים ממנו רוטציות של 8 שחקנים וחמישיות של איש-מוטלי-אוטורו שאולי רק סמיטריילרים יותר כבדים ממנה. הוא הראש, הוא אשם.
שונא_מכבי
קיבל.ה  161 לייקים

יותם שירן הלא מקורי כתב: 09 אפריל 2026, 14:44
שונא_מכבי כתב: 09 אפריל 2026, 14:26

ריאל מדריד כנ"ל

על עופר ינאי רק אציין כי לאחר הסקר שהופץ ולו השבתי, גמרתי אומר לא להתעסק בו יותר ולכן לא מצייץ באשכול הקשור בו ובאשכול איחוי הקרע.
והקבוצה והמועדון יקרים לי. מאוד.
אני לא בפורום של הבלנקוס או גייט 13 (פאו), אלא בפורום של הפועל תל אביב ובמשחקים שלה אני מתעסק.
יש סיבה גם שבמהות , אני "נתפס" ל-3 משחקים: פרטיזן באיירן ובאסקוניה. אלו משחקים שאסור היה להפסיד ומלוא כובד האשמה מוטלת על המאמן השחצן והיהיר שלנו. אפילו הדרבי לא, כי אני יודע שלאיטודיס קשה מול קטש.
כאילו אם וכאשר נעוף מהיורוליג, שזה תסריט סביר- אני לא אשב ואגיד "וואו גם ריאל הפסידה לבסקוניה". הם יהיו במפעל גם בעונה הבאה, אנחנו לא.
איטודיס הגיע וקיבל את מלוא המשאבים בשביל הפלייאוף. בפועל אנחנו מקבלים ממנו רוטציות של 8 שחקנים וחמישיות של איש-מוטלי-אוטורו שאולי רק סמיטריילרים יותר כבדים ממנה. הוא הראש, הוא אשם.
אתה כותב על המשחקים ש"נתפסת" עליהם, שאלו משחקים "שאסור היה להפסיד". אני מסכים. אבל הפסדנו...כל טענתי הוא שזה קרה, וקורה, ויקרה לכל קבוצה בליגה המטורפת הזאת, ואני יכול להביא דוגמאות רבותתתתת רק מהעונה הזאת. גם אותי רק הפועל מעניינת ורק ההפסדים שלה מאכזבים אותי, ומרגיזים, אבל אי אפשר להתעלם מקבוצות אחרות ובעיקר ממה שקורה בליגה הזאת שמלאה בהפתעות. אגב, על כל הפסד מיותר שציינת, אני יכול לציין לפחות ניצחון אחד לא צפוי שכן היה לנו - זה עובד לשני הכיוונים.

אני גם טוען הוא שכרגע הפועל במיקום שהוא ריאלי+ יחסית לרמת הסגל והקבוצה שיש לנו. כל הקבוצות שציינתי קודם לכן, טובות מאיתנו - מנוסות יותר, עמוקות יותר, טובות יותר, משחקות במפעל הזה שנים רבות יותר ועוד ועוד.
אז נכון, הפועל כדי להבטיח עוד עונה במפעל צריכה לעשות פלייאוף - אז מה? זה משהו מובטח? בסוף יש כאן ליגה סופר תחרותית, לא צפויה, שוויונית ברמה פסיכית, ועם זה צריך להתמודד ובינתיים אנחנו מתמודדים בצורה שלפחות מבחינתי, היא מעוררת כבוד והערכה.

בסוף הביקורת שלך היא על המאמן - אמרתי את דעתי מאיפה היא מגיעה. דעתי אגב (ואני לא מתיימר להיות מומחה כדורסל, אני ממש לא), שהוא עשה הרבה שגיאות כמו כל מאמן. יש המון משחקים שהתעצבנתי עליו אבל יש גם המון כאלה שההחלטות שלו היו מנצחות. כולל במשחק האחרון אגב. אתה נורא אוהב להיתלות באילנות גבוהים כמו עודד קטש וכמה יפה השיטה שלו וכו' וכו' - אז ממליץ לך נניח להסתכל על הרבע השלישי של מכבי נגד בסקוניה, או על הרבע האחרון ועל "ההתקפה והתרגילים" שהיו למכבי ברבע הזה (רמז - לא היו; ב-6 הדקות האחרונות של המשחקים ההתקפות של מכבי נראו אותה הדבר - קלארק מכדרר, לבד, שוב ושוב, חודר, קולע, מאבד, עושה הכל לבד - לפעמים מצליח והרבה פעמים לא). עכשיו אין ספק שקטש מאמן מצוין. אבל השמש לא זורחת לו מהתחת, ולא, הוא בעיני לא מאמן יותר טוב מאיטודיס - בטח לא בפער שמתיימרים להציג. הוא ניצח למכבי הרבה משחקים השנה, אבל גם הפסיד לא מעט...והיו למכבי לא מעט משחקים שהם נראו בהם ביזיון, בערך ואולי אף יותר מהפועל בבסקוניה - דוגמאות? ברצלונה ומילאנו "בבית"; בסקוניה בחוץ ועוד ועוד. אגב, גם למכבי אסור היה להפסיד נגד בסקוניה - אפילו יותר מהפועל - משחק קריטי בנקודת זמן קריטית בשבילם; וראה זה פלא, הם הפסידו! ולא סתם הפסידו - אחרי שהובילו כבר ב-15 הפרש, וקיבלו 40 נקודות ברבע אחד (אותו הם הפסידו ב-21 הפרש). וכל זה שאפילו אין להם את איטודיס המאמן הגרוע אלא את קטש המאמן הגאון.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1813 לייקים

תמשיכו להתדיין עם הטרול המכביסט.
הוא מזג לעצמו בירה והכין פופקורן במיקרו ונהנה לקרא
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4805 לייקים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Brilliant
קיבל.ה  312 לייקים

גביזון כתב: 09 אפריל 2026, 16:54 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמונה

הקוזאק הנגזל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4227 לייקים

Brilliant כתב: 09 אפריל 2026, 16:55
גביזון כתב: 09 אפריל 2026, 16:54 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הקוזאק הנגזל
זה לא אפי?
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  3067 לייקים

שיזדיינו מכבי בכל ענף
יאללה מטה אשר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  930 לייקים

חייב להגיד שכשאני נכנס לאשכול הזה, אני מזמזם לעצמי ״אין דבר יותר שנוא ממכבי״ על המנגינה של ״אין דבר יותר מתוק מגביע״ של ש. גרשון.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  110 לייקים

אין יותר סמלי מלהישאר במפעל נצטרך לנצח אותם.
אין יותר סמלי מזה שהם ינצחו אותנו.
קטש>איטודיס.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  261 לייקים

גביזון כתב: 09 אפריל 2026, 16:54 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמונה

לא בטוח אם אי פעם בהיסטוריה, וכולל בעתיד, היה או יהיה תיאור מדויק יותר של האימרה "האירוניה התאבדה".
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1966 לייקים

זה הכי מצחיק שיש
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Berger
קיבל.ה  93 לייקים

KingAlpaca כתב: 09 אפריל 2026, 21:39 זה הכי מצחיק שיש
חשש גדול מיום ראשון, אבל אם נפסיד גם להם וגם למונאקו אז וואלה לא מגיע לנו טופ 6.
שיחקנו טוב היום, אבל נצטרך לשחזר את זה בשני המחזורים הקרובים
הוקיץ'
קיבל.ה  8339 לייקים

מכבי חטפו 41 נקודות מפריז ברבע הראשון.
וואו.
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

לדעתי זה מה שהם שווים בלי כל הניסים והחיבור ושאר הקלישאות , הם מבחינת סגל נטו מהקבוצות החלשות ביורוליג אם לא החלשה ביותר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  930 לייקים

מכבי בינתיים משלשלים, אבל ינצחו. 9000 נשמות.
Adom_Adom
קיבל.ה  573 לייקים

רק הפועל כתב: 09 אפריל 2026, 22:25 לדעתי זה מה שהם שווים בלי כל הניסים והחיבור ושאר הקלישאות , הם מבחינת סגל נטו מהקבוצות החלשות ביורוליג אם לא החלשה ביותר
אתה פרשן תוצאה באותו רגע עד הסוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4805 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:מכבי בינתיים משלשלים, אבל ינצחו. 9000 נשמות.
הזיה, זה אשכרה מתחיל ללכת לכיווןתמונה
או שלא....

shaharot
קיבל.ה  1245 לייקים

מה קרה למאמן הכי טוב באירופה ובעולם כולו?
ranjef
קיבל.ה  2137 לייקים

shaharot כתב:מה קרה למאמן הכי טוב באירופה ובעולם כולו?
כבר פעמיים מקבל 40 נקודות ברבע.
המאמן הטוב בעולם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4805 לייקים

הכל מוכן להפסיד ולעוף מהיורוליג מולם. שימון הולך להגיד לשחקנים להתאבד על המשחק כי הוא מבין את המשמעות ,מקווה שמבינים את זה אצלנו.

Gania23
קיבל.ה  167 לייקים

הם ינצחו , שקוף
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  216 לייקים

מקווה שהשחקנים מבינים את המשמעות של המשחק ביום ראשון.
אין שום סיבה בעולם (טוב יש) שלא נפרק להם את הפרצוף
בני12
קיבל.ה  2854 לייקים

shaharot כתב: 09 אפריל 2026, 22:52 מה קרה למאמן הכי טוב באירופה ובעולם כולו?
תשאל את יותם שירן
Money
קיבל.ה  1158 לייקים

מה?! מכבי בלי ישראלים על המגרש??
הם לא קבוצה ישראלית?
Nati
קיבל.ה  3067 לייקים

shaharot כתב:מה קרה למאמן הכי טוב באירופה ובעולם כולו?
חתם חוזה
כבר לא צריך להראות עד כמה הוא גאון.
זה יהיה מצחיק אם בסוף העונה הם יפטרו אותו, ויצטרכו לשלם את כל החוזה החדש
מתנחל אדום
קיבל.ה  30 לייקים

תענוג השידור עכשיו. אם לא היה רץ ברקע משחק כדורסל הייתי בטוח שמדובר בהנחיה של טקס יום הזיכרון.
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

גביזון כתב: 09 אפריל 2026, 22:56 הכל מוכן להפסיד ולעוף מהיורוליג מולם. שימון הולך להגיד לשחקנים להתאבד על המשחק כי הוא מבין את המשמעות ,מקווה שמבינים את זה אצלנו.

איך לעוף מהיורוליג מולם ? במקרה הכי גרוע אנחנו בפליי אין והם אם מפסידים פה עפים
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

למרות שהם עדיין יכולים לנצח החלאות
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1966 לייקים

וואלה, אני הולך לצפות רק בגלל מה שאתם מספרים פה והשידור.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
הוקיץ'
קיבל.ה  8339 לייקים

וזה, בשפת הכדורסל, נקרא טרחה.
שער 7 נוסטלגיה
קיבל.ה  49 לייקים

ניב רסקין " מחר אני לא מגיע לתוכנית הבוקר, שימותו כולם,שברו אותי"
רק הפועל
קיבל.ה  3096 לייקים

ווקר שחקן מזעזע פשוט , טוב על חשבון הקבוצה
שליחת תגובה