כבר בשנה שעברה אמרתי לוגביזון כתב:לפני שבועיים קראת פה נאום קבורה, יותר רגוע לפה ולפהרק הפועל כתב:לדעתי אפשר וצריך לקחת את המפעל הזה העונה ואני לא צוחק
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אצלו אין מצב ביניים
כבר בשנה שעברה אמרתי לוגביזון כתב:לפני שבועיים קראת פה נאום קבורה, יותר רגוע לפה ולפהרק הפועל כתב:לדעתי אפשר וצריך לקחת את המפעל הזה העונה ואני לא צוחק
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מובסת על ידי כל קבוצה???red in blood כתב:זו הפועל של העונה - יכולה להביס כל קבוצה, ויכולה להיות מובסת על ידי כל קבוצה.
לפעמים אפילו באותו משחק.
תקרא שוב, לא אמרתי שכל הקבוצות הביסו אותנו, אלא שאנחנו להיות מובסים על ידי כל קבוצה.
לא כל הפסד הוא תבוסה. אנחנו יכולים להפסיד לכל קבוצה, אבל תבוסה? בהחלט לא.red in blood כתב: ↑07 אפריל 2026, 22:52תקרא שוב, לא אמרתי שכל הקבוצות הביסו אותנו, אלא שאנחנו להיות מובסים על ידי כל קבוצה.
תמיד אפשר להגיד שאפשר.red in blood כתב:תקרא שוב, לא אמרתי שכל הקבוצות הביסו אותנו, אלא שאנחנו להיות מובסים על ידי כל קבוצה.
עדיף שתהיה בטוח שלא ננצחרדנקו כתב:לפני שבוע הייתי בטוח (וגם כתבתי את זה כאן) שלא ננצח אפילו משחק אחד עד סוף העונה הסדירה.
עכשיו אני מעז לפנטז על 3 נצחונות נוספים עד סיום העונה הסדירה.
הקבוצה הזאת זו רכבת הרים מטורפת של רגשות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

אתם סתם עושים לעצמכם כאבי לב כשאתם לא אופטימיים.
בדיוק מה שאמרתי לאבא שלי אחרי באסקוניה
אני בדקתי את המקום הראשוןits-sick כתב:לא ראיתי שאנשים נהנים מניצחונות
חמש דקות אחרי ניצחון כולם מדברים כמה היינו גרועים ואין לנו סיכוי לעלות לפלייאוף והנבלות הצהובות יקדימו אותנו בסוף
אני לא מדבר על הניצחון האחרון, אלא על הארבעה שלפני
אני לעומת זאת כל הזמן בדקתי מה צריך בשביל להיות ברביעיה הראשונה.
בשבילי זו הייתה אופציה ריאלית וכיפית
מילפורד הפחיד אותי מלסיים מקום ראשוןNati כתב: ↑08 אפריל 2026, 22:19אני בדקתי את המקום הראשוןits-sick כתב:לא ראיתי שאנשים נהנים מניצחונות
חמש דקות אחרי ניצחון כולם מדברים כמה היינו גרועים ואין לנו סיכוי לעלות לפלייאוף והנבלות הצהובות יקדימו אותנו בסוף
אני לא מדבר על הניצחון האחרון, אלא על הארבעה שלפני
אני לעומת זאת כל הזמן בדקתי מה צריך בשביל להיות ברביעיה הראשונה.
בשבילי זו הייתה אופציה ריאלית וכיפית