הפועל מארחת את מכבי חיפה. שני 20:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1036 לייקים

its-sick כתב: 07 אפריל 2026, 13:03 כשברדה בא לפני עונה ורבע היינו בדרך להישארות בליגה השניה. עכשיו אנחנו מתמודדים על אירופה.
אתם באמת חושבים שיש מאמן בארץ שהיה משיג יותר? יותר מזה?
מי שלא מרוצה עכשיו לא יהיה מרוצה אף פעם. זאת יותר בעיה נפשית מאשר ראיית מציאות.
עונה חלומית. ברדה מלך. כדורגל לא טוב ומתבטל מול הגדולות שנתקע חזק בדי אן איי של המועדון. לא צריך לחלק בעיות נפשיות למי שמסתכל על הדברים בצורה לא בינרית של נצחונות-הפסדים. יש כאלה שהנחיתות במפגשים שציינתי מטרגרת אותם, ולא מן הנמנע שהעניין הזה חייב להשתנות כדי להפוך למועדון שלוקח פה תארים. אתה לא יכול לבנות על שערים בדקה 94 לאורך זמן
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4196 לייקים

Hapolo כתב: 07 אפריל 2026, 14:23
Adam כתב: 07 אפריל 2026, 11:44
פושעי מרינוביץ לדין כתב: 06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?
בכל המשחקים שציינת. פרט למפגש הראשון בחיתולי העונה מול בית"ר בבלומפילד נראנו ברוב שלבי המשחקים כמו נוער מפוחד מול בוגרים.
הצלחנו להביא נצחונות הירואיים והזויים וזה מה שמדהים בעונה הזו
מכל המשחקים פה, המשחק היחיד בו נראינו לא קשורים לאירוע לחלוטין זה המשחק בית מול ב"ש וגם זה בחצי השני. ונזכיר שגם את המשחק הזה שיחקנו עם לא מעט פציעות + טוריאל יוצא דקה 20 בערך.
בניצחון בדרבי הם היו יותר טובים ללא ספק אבל זה לא היה גרוע כמו מול ב"ש, מה שכן כמה ימים קודם בגביע היית צריך לשים להם 4 ואיכשהו הפסדת. משפיע.
אתמול נגד חיפה אחרי האדום זה ממש לא נקרא התבטלות. התבטלות זה חוסר יכולת להעביר פס וחצי (כמו מול ב"ש וחלק מהדרבי כאמור). לא צריך להיסחף.

אחרי 40 יום שלא משחקים זה היה בסדר גמור. כבר שכחת את 2 ההחטאות מול השוער ב-1 על 1 של הפועל נראה לי.

קונה את המצב היום על פנישיגידו ששיחקנו יפה אבל מקום 7. מיצינו.
עונת חזרה. ישנה הבאה ללא ספק צריך להראות קצת יותר אומץ מול הגדולות.

לא חושב שניקח אליפות כי זה כבר די אבוד אבל עונה מרשימה ויפה.
ואוו מזמן לא אמרתי את זה על הפועל בליגת העל. עשור+. מטורף.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  1036 לייקים

7even כתב: 07 אפריל 2026, 14:38

באילו משחקים מהבאים הבלוף בעיקר התגלה לדעתך, בניצחונות מול ב"ש, בניצחון מול בית"ר, בניצחון בדרבי או בניצחון אתמול?
בכל המשחקים שציינת. פרט למפגש הראשון בחיתולי העונה מול בית"ר בבלומפילד נראנו ברוב שלבי המשחקים כמו נוער מפוחד מול בוגרים.
מכל המשחקים פה, המשחק היחיד בו נראינו לא קשורים לאירוע לחלוטין זה המשחק בית מול ב"ש וגם זה בחצי השני. ונזכיר שגם את המשחק הזה שיחקנו עם לא מעט פציעות + טוריאל יוצא דקה 20 בערך.
בניצחון בדרבי הם היו יותר טובים ללא ספק אבל זה לא היה גרוע כמו מול ב"ש, מה שכן כמה ימים קודם בגביע היית צריך לשים להם 4 ואיכשהו הפסדת. משפיע.
אתמול נגד חיפה אחרי האדום זה ממש לא נקרא התבטלות. התבטלות זה חוסר יכולת להעביר פס וחצי (כמו מול ב"ש וחלק מהדרבי כאמור). לא צריך להיסחף.

אחרי 40 יום שלא משחקים זה היה בסדר גמור. כבר שכחת את 2 ההחטאות מול השוער ב-1 על 1 של הפועל נראה לי.

בנצחון בדרבי בעטנו לדעתי פעמיים לשער עד למהפך, התבטלות מוחלטת.
בגביע באמת היית צריך לשים 4 כשמכבי ב10 שחקנים עם קהל ביתי בטירוף ומה שזכור לי זה כדורגל שבלוני ופחדני בקושי איימנו על השער, גם עוד 2 הארכות אנחנו לא היינו כובשים.
אחרי האדום היה פרק זמן משמעותי של כמעט חצי שעה שחיפה שלטה במשחק. רק תדמיין רגע איך המשחק נראה בסמי עופר עם 10 שחקנים שלנו, אנחנו לא עוברים את החצי.
כמו שכתבתי קודם עונה חלום אין ספק שהייתי חותם על מאבק על אירופה ונצחון בדרבי. אני מדבר אך ורק על מחלת ההתבטלות שלנו מול הגדולות שאנחנו לא מצליחים להשתחרר ממנה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4196 לייקים

Hapolo כתב: 07 אפריל 2026, 14:47
7even כתב: 07 אפריל 2026, 14:38

בנצחון בדרבי בעטנו לדעתי פעמיים לשער עד למהפך, התבטלות מוחלטת.
בגביע באמת היית צריך לשים 4 כשמכבי ב10 שחקנים עם קהל ביתי בטירוף ומה שזכור לי זה כדורגל שבלוני ופחדני בקושי איימנו על השער, גם עוד 2 הארכות אנחנו לא היינו כובשים.
אחרי האדום היה פרק זמן משמעותי של כמעט חצי שעה שחיפה שלטה במשחק. רק תדמיין רגע איך המשחק נראה בסמי עופר עם 10 שחקנים שלנו, אנחנו לא עוברים את החצי.
כמו שכתבתי קודם עונה חלום אין ספק שהייתי חותם על מאבק על אירופה ונצחון בדרבי. אני מדבר אך ורק על מחלת ההתבטלות שלנו מול הגדולות שאנחנו לא מצליחים להשתחרר ממנה
זה יגיע עם הזמן. לאט לאט.
ולא בטוח בכלל שזה יגיע בפלייאוף העליון, אבל אם נהיה בסגל מלא אין לי ספק שהתבטלות לא תראה שם ברוב המכריע של המשחקים נגד הטופ 3.
יחד, רק יחד! :heart:
Jonatan192
קיבל.ה  81 לייקים

dino כתב: 07 אפריל 2026, 09:51 אני במקום חיפה בודק מה עבר על איתן אזולאי עם הקלוזליין מהwwf על מאיימבו בלי כדור באירוע, בתוך הרחבה. זה הרבה יותר חשוד משופט כזה או אחר.
WWF... אתה מראה את הגיל שלך :rofl:
יהלום14אדום
קיבל.ה  1454 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אפריל 2026, 11:02 האדום היה
פנדל אחד היה

פנדל שני גבולי שבליגה השנה נשרקו עשרות פנדלים הזויים וגבוליים יותר

איזה פסטיבל מטורלל שלהם

נכון שהם לא מכבי ואין להם את מורן מאירי, אבל הם שוכחים שאת כל הסיבוב הראשון הם עברו באמצעות פנדלים ואדומים ליריבות שלהם.
רק תיקון, הם לא שוכחים, הם רוצים לדאוג שהעניין יימשך בפלייאוף
יאללה הביתה!!!
Asafasraf
קיבל.ה  1904 לייקים

Hapolo כתב:
פושעי מרינוביץ לדין כתב: 06 אפריל 2026, 20:56 חחחחחח ועוד מדברים על אירופה כל פעם שמשחקים מול הגדולות מתגלה הבלוף...
לך תספר את זה לקובי רפואה, שהיתה לו קבוצה ששיחקה כדורגל יפה מאוד וכמעט ירד ליגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Adam
קיבל.ה  199 לייקים

אני לוקח להביא ניצחונות "הירואיים והזויים" (שכנראה לא כל כך הזויים אם הם מתרחשים פעמים רבות, ואולי יש יד מכוונת), על פני לשלוט בשדה, להגיע ל20 מצבי הבקעה, ולהפסיד.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  762 לייקים

אני מסכים שהכדורגל שלנו לא גדול מול הגדולות , אבל של מי כן?
בדרבי הזה משחק סירחון
מול ב"ש נכון, מחצית שנייה לא הופענו אבל היו לנו גם המון חיסורים.
בטדי משחק חלש של 2 הצדדים

הפועל השנה קבוצה שמאוד מאוד קשה לשחק נגדה כדורגל, מחויבת, רצה, נלחמת ובעיקר שקשה לנצח אותה.
שליחת תגובה