אפליקציית 'רק הפועל' !

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
Rak-Hapoel
קיבל.ה  8 לייקים

(מפרסם באישור המנהלים)

⚽🏀לכל מקום שאת הולכת, עכשיו הכל בכיס שלנו ⚽🏀
אחים שלי ליציע...
אחרי אינספור לילות בלי שינה ועבודה מטורפת, אני סוף סוף יכול לשתף אתכם במשהו שבניתי מהלב עבורנו, אוהדי הפועל.
הכל התחיל בזה שהבנתי שנמאס לי לקפוץ בין חמישה אתרים שונים כדי לראות מה קורה עם הפועל, אז פשוט ישבתי ובניתי מקום אחד שמרכז את כל הטירוף שלנו, בלי פרסומות, בלי רעש, נטו אהבה לקבוצה ברגל ובסל.
האפליקציה "רק הפועל" סופסוף באויר.
אז מה מחכה לכם בפנים?

📰 חדשות בזמן אמת
כל הכתבות על הפועל, אבל רק הפועל! מכל אתרי הספורט המובילים בישראל במקום אחד, ישירות לנייד.
אתם בוחרים מה מעניין אתכם, הפועל רגל, הפועל סל או שניהם. הכל בהתראות ישירות לנייד. בלי מאמץ. הפועל לוריד.
(חשוב מאוד, כדי לקבל את העדכונים האלו חובה לאשר את קבלת ההתראות כבר בפתיחה הראשונה של האפליקציה)

🔔 התראות חכמות
מקבלים עדכון מיד כשיוצאת כתבה חדשה, על הפועל בלבד כמובן, כי כל השאר פשוט לא מעניין. אתם מחליטים אם בא לכם התראות על הפועל רגל, על סל, או שניהם.

⚽ מצבנו ברגל
כל המידע המקצועי על הפועל - מאזן ניצחונות ואחוזי הצלחה, תוצאות, המשחק הבא, טבלה מעודכנת, כובשים, מבשלים וכל הסטטיסטיקות של השחקנים שלנו.
כולל פרטים על 5 המשחקים האחרונים עם כובשים, מבשלים ודקות.

🏀 מצבנו בסל
כל הנתונים המעודכנים של הקבוצה. מאזן ניצחונות ואחוזי הצלחה, תוצאות מהליגה ומהיורוליג, טבלה וכל הסטטיסטיקות של השחקנים בסגל.
כולל כמובן פרטים על 5 המשחקים האחרונים עם הבוקס סקור המלא. כולל גם אחוזים ואיבודים ובלוקים לאלו שאוהדהבים להתעמק עוד קצת.

📅 לוח משחקים מעודכן
כל המשחקים הקרובים של הפועל לחודש הקרוב, גם בכדורגל וגם בכדורסל, כולל שעות ומיקומים מדויקים כדי שנוכל להתארגן על הנסיעות.

🎥 רגעי הטירוף
כל התקצירים והקליפים של הפועל (קגל וסל כמובן) מה-30 ימים האחרונים ישירות מיוטיוב. תקצירים של הקבוצה שלנו בלבד. רק הפועל כאמור.

🎨 בוחרים את הצבע שלכם
אתם קובעים איך האפליקציה תיראה. יש 4 סטים גרפיים לבחירה: הסט הבהיר, הכהה, אדום עמוק, או הסט האדום-לבן הקלאסי שהוא הפייבוריט שלי.
אפשר לשנות בכל רגע ישירות מהעמוד הראשי.

📱 איך מורידים?
עבדתי ימים כלילות כדי להוציא את האפליקציה לאוויר. המתנתי לא מעט כדי להגיע למצב שתצא גם הגירסא לאנדרואיד וגם לאייפון. לצערי גוגל קצת מעכבים אותי מעבר לזמן המקורי, אז החלטתי להוציא אותה כרגע לאייפון עד לאישור הסופי בגוגל (מעריך שב-10 הימים הקרובים).

📍 לאייפון: ההורדה זמינה כבר עכשיו באפל סטור! לינק להורדה:
https://apps.apple.com/us/app/רק-הפועל/id6760618477
או פשוט לחפש 'רק הפועל' באפסטור.

📍 לאנדרואיד: עד שתאושר האפליקציה, כאמור ב-10 הימים הקרובים אני מאמין, כל מי שמעוניין לקבל גישה להורדה כבר עכשיו מוזמן לשלוח לי את המייל שלו בפלייסטור בכדי שאתן לו להורדה מהפליי סטור. לא מבטיח שכל מי שיבקש יקבל גישה אבל אשתדל מאד.

אני עובד על שיפור האפליקציה כל הזמן, לכן ייתכנו פה ושם באגים קלים. למשל, אם נכנסתם לחלק החדשות ומופיעות לכם רק 4 או 5 כתבות, פשוט תרעננו את הדף עם כפתור הריענון בצד ימין למעלה פעם או פעמיים וזה יסודר.

📝דברו איתי:
לכל שאלה, הערה או הארה אתם יכולים ליצור איתי קשר פה בפרטי, או בעמוד צור קשר באפליקציה, שם יש 3 דרכים ליצירת קשר איתי.
פייסבוק: Barry Tsedaka
אינסטגראם: barrytsedaka

אשמח לפידבקים חיוביים בחנויות האפליקציות שיעזרו מאד 🙂
תבלו אחים, ורק הפועל! ⚽🏀

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
Flamengo
קיבל.ה  161 לייקים

בהצלחה
Charlie
קיבל.ה  1203 לייקים

הורדתי
נבדוק איך היא

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4755 לייקים

בהצלחה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Rak-Hapoel
קיבל.ה  8 לייקים

תודה חברים. מוזמנים לתת פידבק. סורי על התמונות שאולי יצאו גדול מדי.
חתול במגפיים
קיבל.ה  64 לייקים

נראה מעולה לגרסה ראשונה! יש בלבול קל בליגה - גם גלבוע גליל וגם גליל עליון נקראות גלבוע גליל
שליחת תגובה